#شیرینی_میکادو🌹🍃
موادلازم
👇👇👇
آرد نخودچی : یک لیوان
آرد سفید یا آرد گندم : دو لیوان
پودر قند : سه چهارم لیوان
کره : صد گرم
روغن مایع : سه چهارم لیوان
پودر کاکائو : دو قاشق غذاخوری
پودر دارچین : یک قاشق مرباخوری
نان میکادو : ۶ ورق
طرزتهیه
👇👇👇
آرد الک شده و آرد نخودچی را با هم مخلوط کردم و بمدت ده دقیقه روی حرارت ملایم گذاشتم تا جایی که بوی خامی آردها گرفته بشه حالا کره و روغن مایع را اضافه کردم هم زدم حرارت را کم کردم و پودر کاکائو و پودر دارچین رو بهش اضافه کردم در نهایت پودر قند الک شده را اضافه کردم و خوب هم زدم تا یکدست بشه(مواد کمی سفت بود یکم روغن اضافه کردم نباید خیلی شل باشه و خیلی سفت باشه)حالا نون میکادو رو روی سطح کار گذاشتم و مواد(مواد سرد نشه)رو کمی به اندازیی که سطحش رو پر کنه قشنگ با پالت یا قاشق پهن کردم و سریع ورق بعدی نون رو روش گذاشتم همینطور تا ۶ تا بشه با دست روی هم فشار دادم تا خوب بچسبه تقریبا یکساعت گذاشتم داخل یخچال از یخچال که در اومد با چاقو به شکل و اندازه دلخواه برش زدم.
میتونید روشو با شکلات تخته ای اب شده تزیین کنید
نوش جان👌
#میکادو
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه_فلفل😍😋
با این روش دلمه بپزی از خوردنش سیر نمیشی 😋نیاز به گوشتم نداره😉 ی غذای گیاهی.
برنج رو ابکش کنین، 1عدد گوجه درشت پیاز، جعفری. شوید. ترخون. نعنا، مرزه، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه. زردچوبه و 1 ق چ رب گوجه رو اضافه و فلفل ها را پر می کنیم و با تکه های گوجه ببندین طبق فیلم.
سس
2.5 فنجان آب، 1 ق چ رب گوجه و 1 ق چ رب آلوچه، سماق و نعنا
سس رو روی دلمه میریزیم و میزاریم در فر 180 درجه بپزیم تا قهوه ای طلایی شود.
🌟
#تاس_کباب_کاشانی😍
مواد لازم برای۸ نفر
ماهیچه گوسفند ۶۰۰ گرم
پیاز ۵۰۰ گرم
رب انار 0.5 پیمانه
بادمجان متوسط ۵ عدد
گوجه فرنگی ۵ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- پیاز را حلقهای و نازک خرد میکنیم. ته یک قابلمه گود میچینیم.
۲- گوشت را مکعبی به اندازههای کوچک (دلخواه) خرد میکنیم.
۳- گوشتها را روی پیازها میریزیم. زردچوبه، نمک و فلفل را به میزان دلخواه روی آن میریزیم.
۴- بادمجانها را نازک خرد میکنیم. (برای اینکه بادمجانها سالم بمانند و آب نشوند، ته کلاهی شکل بادمجان را جدا نمیکنیم فقط دم آن را کوتاه کنید).
۵- گوجهفرنگیها را روی بادمجانها بچینیده و دو لیوان آب روی آن بریزید و شعله گاز را زیاد کنید.
۶- وقتی که آب جوش آمد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید به مدت 2 ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزد.
۷- 20 دقیقه پیش از آن که غذا را سرو کنید یعنی زمانی که مواد شما به خصوص گوشت پخت، رب انار را اضافه کنید. (اگر رب انارتان سفت است با کمی آب غذا یا آب جوش آن را رقیق کنید و در غذا بریزید)
۸- بسته به میل و ذائقهتان میتوانید این غذا را ترش یا ملس درست کنید. این غذا را میتوانید با نان یا برنج سرو کنید.
سایر نکات
این تاس کباب یکی از غذاهای محلی و سنتی کاشانیهاست که بسیار لذیذ است و در زبان محلی به آن جوجویی تاس کباب می گویند. این غذای اصیل ایرانی از شهر کاشان را میتوانید به عنوان خورش در کنار غذا یا خوراکی همراه با نان در طی 3 ساعت آماده کنید البته خیلی از کاشانی ها بادمجان در این غذا نمیریزن
#تاس_کباب_کاشان
#آلبالوخشک_خونگی
دم آلبالوها را بگیرید و بدون شست و شو روی پارچه ای پهن کنید و به مدت 2 روز زیر نور آفتاب قرار دهید ، پس از این مدت زمان باید با فشار دست به راحتی هسته آلبالوها خارج شوند بدون انکه آسیبی به بافت آلبالو برسد.
پس از اینکه هسته البالوها را خارج کردید باید آلبالوها را با آب سرد آبکشی کنید ، پس از اینکه آب اضافی آلبالوها خارج شد انها روی سینی پهن کنید و در محیط خانه یا بیرون بگذاید تا خشک شوند.
#آلبالو_خشک
#کیک_مرغ_و_گردو😍
♦️مواد لازم:
نان تست: 1 بسته
سینه مرغ: 1عدد
تخم مرغ پخته: 1 عدد
سس مایونز: نصف پیمانه
ماست خامه ای: نصق پیمانه
گردو خرد شده : نصف پیمانه
جعفری خرد شده: 2 ق غ
پیازچه خرد شده: 6 ساقه
خیار شور ریز خرد شده : نصف پیمانه
نمک و فلفل :به مقدار لازم
♦️طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را بپزید و سپس ریش ریش یا خرد کنید و به همراه تخم مرغ های پخته رنده شده و پیازچه خرد شده، ماست خامه ای، سس مایونز، گردو خرد شده، خیارشور ریز خرد شده، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید.
حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید،مقداری از مواد را روی نان تست بریزید و سپس نان تست دیگری را روی آن قرار دهید.
پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود سپس هر نان تست را از وسط به شکل مثلث برش زده دور نان تست را کمی سس بزنید و جعفری خرد شده را روی آن قرار دهید .😊
نکته ها : مقدار موادی که استفاده می کنید بستگی به سلیقه خودتان دارد ، می توانید بعضی مواد را کمتر و بعضی ها و را بیشتر کنید اما دقت کنید که غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد؛ استفاده از تخم مرغ سلیقه ای میباشد
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستور تهیه :👇
آرد، زنجبیل و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و یکبار الک کنید
روغن و پودرشکر رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه
مخلوط آرد رو اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا یکدست بشه یا از
چرخگوشت رد کنید
بادام رو اضافه کنید و با مواد قبلی
مخلوط کنید
خمیر رو بین دو تا مشما به ضخامت ۰/۵ سانت پهن کنید و با کاتر دلخواه برش بدید
در سینی چرب نشده با فاصله از هم بچینید
در فر گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بزارید تا بپزه
بعد از اینکه خنک شدن به دلخواه برای تزئین به دلخواه روش پودرقند الک کنید
و پودر پسته بریزید.
این شیرینی تو ظرف در دار و دمای محیط مدت طولانی ماندگاری داده
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#ذرت_مکزیکی🌽
ذرت شیر یا مکزیکی
آب
شیر
کره : خیلی کم
عسل یا شکر : ۱ ق غ
ادویهجات : نمک، فلفل سیاه و قرمز، آویشن پاپریکا
لیمو ترش
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
13.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم😻👇🏻
دو عدد تخم مرغ🥚
۹۰گرم شکر🧂
۱۴۰گرم شکلات تلخ🍫
۸۰گرم کره🧈
۶۵گرم آرد کیک🍚
۲۰گرم پودر کاکائو🍩
نوک قاشق چای خوری وانیل🥡
.
.
.
.
دمای فر۱۷۰🥰
حرارت پایین💕
مدت زمان پخت حدود۴۵دقیقه🌦️
.
21.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم :👇
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ پیمانه
شیر ۱/۵ پیمانه
شکر ۱/۵ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۵ ق غ
1 قاشق پوست پرتقال
گردو نصف لیوان خرد شده
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
(ابعاد قالب کمربندی----> دیواره ها 9cm و قطرش 21cm)
.
طرز تهیه :👇
برای رنده کردن پوست پرتقال دقت کنید که قسمت سفید رنگ پرتقال و رنده نکنید تا باعث تلخیه اون نشه.
اول شکر، شیر، نصف پیمانه روغن مایع و پودرکاکائو را داخل یک کاسه بزرگ بریزید وچند دقیقه با دورتند هم زن هم بزنیدتا همه ی موادخوب با هم مخلوط بشن. مواد چون آبکی هستن به اطراف پخش میشن، من یه دستمال پارچه ای روی کاسه قرار دادم تا اطراف و کثیف نکنم.
یک لیوان از سس شکلاتی را بردارید و کنار بگذارید (برای روی کیک)
تو ظرف دیگه تخم مرغ ها و وانیل را بادورتند هم زن حدود 5 دقیقه هم بزنید
بعد بقیه مواد کاکائویی به جز اون یک لیوان سس و نصف لیوان روغن مایع و پوست پرتقال را به تخم مرغ ها اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید. ابتدا با لیسک هم بزنید سپس بعد ثانیه با دورکند هم زن هم بزنید. آخرسر گردو رو اضافه کنید و کمی با لیسک مخلوط کنید.
بعد قالب و چرب کرده و از کاغذ روغنی استفاده کنید راحتتره یا میتونید آرد بپاشید. تا راحتتر کیک از قالب دربیاد شده بعد مواد و بریزید و چند بار روی زمین ضربه بزنید وتو فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 50 دقیقه بهش زمان بدید تا کیک بپزه.
یک لیوان از سسی رو که اول برداشته بودید را روی گاز بذارید، هم بزنید تا شکر موجود در سس حل بشه
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیزاین کیک
༺🍉 ⃟ #آشپزی با بانو 🍉 ⃟༻
.
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_ترکی خوشمزه😋
۱ لیتر شیر
یکو نیم لیوان شکر
۱ لیوان آرد
۱ ق غ کره
یکو نصفی بسته بیسکویت پتی بور کاکاعویی
ابتدا بیسکویت هارو داخل غذاساز پودر میکنیم و در سینی فر میریزیم و صاف میکنیم و شیر و شکر و آرد الک شده و کره رو در قابلمه هم میزنیم تا غلیظ شه و بعد از روی حرارت برداشته و با همزن برقی دو دقیقه بزنید و وقتی هنوز داغه روی پودر بیسکویت ریخته و بذارین در دمای اتاق خنک شه سپس در یخچال بذارین تا سفت بشه و برش بزنید و رول کنید و به دلخواه تزیین کنین😋😘
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چی بهتر از این؟ بدون شکر و فر و همزن کاپ کیک رژیمی درست کن🤩🤩
دو عدد تخم مرغ رو به همراه کمی وانیل با همزن دستی بزنین
یک دوم پیمانه شیره خرما یا انگور یا توت اضافه و یکدست کنین
یک چهارم پیمانه شیر بریزین و هم بزنین
دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر رو مخلوط کنین
به مواد اضافه و یکدست کنین
کف لیوان ها رو با فرچه و کمی روغن چرب کنین
تا نصفشون از مواد بریزین
لیوان ها رو داخل قابلمه که آبجوش ریختین، بچینین طوری که تا نصف لیوان آب باشه
روی گاز با شعله پخش کن و دمکنی بذارین
بعد از بیست دقیقه با سیخ چوبی تست کنین اگه نچسبید، آماده است
ده دقیقه روی شعله خاموش استراحت بدین
با چاقو دورشو آزاد کنین و به راحتی خارج کنین
بافت اسفنجی رو ببین،محشره طعمشم متفاوت و بی نظیره
حتما درستش
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄