eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام ، دسر نرم و لطیف و خوشمزه براتون آوردم 😊🤗 مناسب فصل و حسابی می چسبه . . توت فرنگی ۲۰۰ گرم پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ ق غ) شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) شکلات سفید ۱۰۰ گرم خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ۱۰۰ گرم آب سرد نصف لیوان پودر ژلاتین و آب سرد رو ترکیب کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه و کنار گداشتم که خنک بشه . شکلات رو هم روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم و گذاشتم آب بشه و بعد کنار گذاشتم که خنک بشه . داخل مخلوط کن توت فرنگی ، پنیر ماسکارپونه ، خامه صبحانه ، شکر ، شکلات سفید آب شده خنک و ژلاتین حل شده خنک رو ریختم و با هم میکس کردم . لیوان های یکبار مصرف رو چرب کردم و از مواد کرم داخلش ریختم . (جای لیوان یکبار مصرف می تونید از قالب دلخواه هم استفاده کنید ) حدود ۴ ساعتی یخچال قرار دادم و بعد دورش رو آزاد کردم و با قیچی از کنار برش دادم و به آهستگی از لیوان جدا کردم . برای تزیین از خامه فرم گرفته استفاده کردم و شکوفه زدم و روش توت فرنگی قرار دادم . پ.ن : ماسوره هر نوع میشه که بخواید شکوفه بزنید . این ماسوره من شماره نداره . 🌟
🥳🥳🥳🥳🥳 برای ۴ نفر برنج ۴ لیوان نمک به میزان لازم روغن ۲ ق غ زعفران ۲ ق غ برنج را نیم ساعت خیس کنید. می شوییم و در قابلمه می ریزیم و تا ۱ بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب می ریزیم و روغن را به همراه نمک، زعفران به برنج اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا هم نمک به همه جای برنج برسد. و طعم بگیرد و هم زعفران رنگش در برنج یکدست شود. حرارت شعله را زیاد می کنیم تا آب برنج بجوش بیاید و زعفران و نمک کاملا جذب پلو شوند. در حین جوش آمدن آب برنج را چندین بار هم می زنیم تا آب آن کاملا جذب برنج شود و حرارت را ملایم می کنیم. و یک دم کنی روی درب قابلمه می گذاریم تا برنج کاملا دم بکشد. (زیر دندان گیر نداشته باشد) بعد حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد و بعد از روی حرارت برمیداریم و ۵ الی ۱۰ دقیقه بعد صبر می کنیم. (درب قابلمه را اصلا در این زمان باز نمی کنیم) تا حرارت داخل قابلمه کم شود و ته دیگ کاملا از قابلمه جدا شود و قابلمه را روی بشقاب مورد نظر برمی گردانیم. اگر می خواهید پلو زعفرانی قالبی داشته باشید از قابلمه نچسب استفاده کنید. 🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
🥳🥳🥳🥳 موس فندقي شكلاتي پودر ژلاتين ١ ق غ شير ١/٣ پيمانه خامه ٤٠٠ گرم شكر قهوه اي كمتر از ١/٣ پيمانه نوتلا ٢٠٠ گرم پودر كاكائو ١/٣ پيمانه 👇👇‌ 🔸همه مواد رو با هم مخلوط كنين و روي حرارت بزارين تا گرم شه فقط حواستون باشه كه نجوشه. 🔸تو ظرف مورد نظرتون برزين و بزارين تو يخچال كه ببنده ميزان شكر رو ميتونين كمتر هم بزنين ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
(مکزیکی) 🍲 😋 🔸برای سه نفر ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم فیله سینه مرغ رو نازک و نواری برش بدید و در ظرفی به همراه سه حبه سیر رنده شده ، سه قاشق غذاخوری سرکه ، دو قاشق روغن زیتون ، پودر آویشن ، پودر فلفل قرمز ، پودر پاپریکا ، پودر زیره سبز و نمک مخلوط کنید و در ظرف رو سلفون بکشید و دو ساعت در یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه سپس از یخچال بیرون بیارید و در ماهی تابه ای با مقداری روغن ، سرخ کنید و کناربذارید. دو عدد پیاز متوسط رو خلالی خرد کنید و در ماهی تابه ای دیگر با مقداری روغن خیلی کم تفت بدید تا سبک بشه سپس سه عدد فلفل دلمه ای رنگی (از هر رنگ یک عدد) رو که از قبل به صورت نواری(خلالی) برش داده اید اضافه کنید و کمی تفت بدید و مرغهای سرخ شده رو به همراه سویا سس یا سس خردل یا سس چیلی و پودر فلفل سیاه و دو قاشق آبلیمو اضافه کنید و کمی هم بزنید و شعله ی گاز رو خاموش کنید و با جعفری ، گشنیز و بروکلی خردشده تزیین کنید
آب پرتقال1ونیم پیمانه موز1عددمتوسط انبه خردشده1عدد هویج یخ زده1پیمانه همه موادرابه ترتیب درمخلوط‌کن بریزیدوباهم مخلوط کنیدتامایع صاف ویکدست شود.سپس درلیوان ریخته وخنک سروشود
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
🥯 😋 ▫️125 گرم کره (در دمای اتاق نرم شده) ▫️1 قاشق چای خوری روغن ▫️2 فنجان پودر قند ▫️2 عدد تخم مرغ ▫️1 ق غ بکینگ پودر ▫️1 ق چ وانیل ▫️3 لیوان آرد 🔸با مخلوط کردن مواد خمیر ، خمیری که نرم است اما به دست نمی چسبد حاصل می شود. قطعات کوچک را از خمیر شیرینی که ورز داده ایم بردارید و آنها را درون قالب بریزید و با انگشت خمیر را فشار دهید تا شیرینی های مورد نظر به دست آید. روی سینی فر با کاغذ روغنی بذارید و به مدت 20 دقیقه با 175 درجه بپزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی) این مقدار مواد تقریبا ۲۰ عدد نان خامه ای متوسط میده آب ۲۵۰ ( یک پیمانه + یک چهارم پیمانه) کره ۴۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد ( ریز نباشه) آرد 125 گرم ( یک پیمانه) وانیل 1ق.چ شکر یک ق مرباخوری نمک یک پنس( یک هشتم ق چ) نوش جان ❤️ 🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم پوره سیب زمینی 3 فنجان تخم مرغ 1 عدد پنیر چدار رنده شده 1 فنجان پیازچه خرد شده 3 قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زعفران به میزان دلخواه طرز تهیه: فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید. قالب مافین 12 عددی را با اسپری روغن کمی چرب کنید پوره سیب زمینی، تخم مرغ، 2 قاشق از پیازچه خرد شده و 3/4 فنجان از پنیر چدار را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. مخلوط را به میزان دلخواه با نمک و فلفل مزه دار کنید. با استفاده از اسکوپ بستنی یا قاشق به مقدار مساوی از مایه مافین بردارید و داخل هر قالب مافین قرار دهید. کمی مایه سیب زمینی را فشار دهید تا خوب داخل قالب جا بگیرد. قالب را به مدت 30 الی 35 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. زمانیکه روی مافین سیب زمینی طلایی و برشته شد یعنی مافین آماده است. قالب را خارج کنید و باقیمانده پنیر چدار را روی هر مافین بریزید. مجددا قالب را به مدت 3 دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس قالب را خارج کنید و حدود 5 دقیقه اجازه دهید مافین های پنیری خنک شوند مافین های سیب زمینی پنیری را از قالب خارج کنید و داخل ظرف سرو قرار دهید. روی هر مافین را با باقیمانده پیازچه تزیین کنید و بلافاصله بصورت گرم نوش جان کنید نکته: پوره سیب زمینی بسته به مقدار شیری که دارد ممکن است غلظت های متفاوتی داشته باشد. اگر مایه سیب زمینی زیاد سفت شد می توانید یک تخم مرغ دیگر به مایه اضافه کنید نوش جان 💖 🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس_پیتزا ماکارونی یه بسته نیم کیلویی هر فرمی که دوست دارین من از پنه استفاده کردم طبق معمول ابکش کنید نذارید زیاد نرم بشه بعدخوب با سس بشامل مخلوط کنید حدود یک نیم تا دولیوان سس باشه مواد میانی ..... از هر چیزی که دوست دارین میتونید استفاده کنید فقط چرب وپر روغن نباشه من پیاز راتفت دادم با کمی روغن سینه مرغ را ریز خرد واضافه کردم وتفت دادم پوره دوحبه سیر اضاف کردم وتفت دادم فلفل وزردچوبه ونمک و کمی پودر اویشن و ادویه مخلوط زدم وتفت دادم فلفل دلمه وقارچ بلانچ شده که دستورش توی پیجمه را اضافه ومخلوط کردم واماده است نوش جان ❤️ 🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله های قلب رو با هر طعمی که دوست دارید درست کنید ژله بی رنگ هم ژله آلوئه است. لایه آخرش هم ژله آلوئه با بستنی نوش جان 💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم آرد حدود دو ونیم پیمانه خمیرمایه فوری یک قاشق عذاخوری سرصاف (7 گرم) شکر 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چای‌خوری تخم‌مرغ 1 عدد شیر ولرم سه‌چهارم پیمانه (دمای شیر باید به حدی باشه که انگشت رو نسوزونه) روغن‌مایع یک‌چهارم پیمانه 🍜طرز تهیه ابتدا خمیر مایه و شکرو شیر ولرم رو در ظرفی بریزید و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاد وپف کنه در ظرفی تخم مرغ ونمک وروغن را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه و کم کم آرد بریزید تا جایی که خمیر در کاسه جمع شود. روی سطح کار را آرد بپاشید و خمیر را برای 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا لطیف شده و به دست نچسبد. اگه لازم شد کم کم آرد اضافه کنید تا چسبندگی خمیراز بین بره ولی نباید آرد زیاد بریزید وگرنه خمیر سفت و کیفیت نان بد میشه تا جایی که امکان داره با ورز دادن چسبندگی خمیر رو بگیرید. سپس خمیر را در کاسه چرب قرار دهید و روی آنرا بپوشانید و 1 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن 2 برابر شود. بعد پف خمیر را بگیرید و روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را به7 ضخامت 3میلی باز کنید و با دو عدد کاتر یکی بزرگ و دیگری کوچکتر7 مطابق عکس برش بزنید دایره کوچک را در سینی که کاغذ روغنی انداخته و چرب کردید قرار دهید و دایره بزرگتر را مثل طناب فرم بدید و دور دایره کوچک بزارید وانتها رو با آب کمی خیس کنید تا بهم بچسبن خمیر به استراحت دوم هم نیاز داره پس یک پارچه روی نانها بکشید وبیست دقیقه زمان بدید پف کنن فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و ظرف آب کف فر قرار دهید. بعد از استراحت دوم روی خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران دم کرده وشیر رومال و کمی کنجد و و سیاهدانه بپاشید. وداخل فر از قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه بزارید تا زیرشون طلایی شه در انتها گریل را روشن کنید تا روی نانها طلایی شود بعد از اینکه نانها پختند و خنک شدند داخلشون رو باقیف ترکیب پنیر خامه ای وپنیر سفید آمل با شوید خرد شده مخلوط کردم وشکوفه زدم ویه زیتون هم برای تزیین گذاشتم نوش جان 💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس_پیتزا ماکارونی یه بسته نیم کیلویی هر فرمی که دوست دارین من از پنه استفاده کردم طبق معمول ابکش کنید نذارید زیاد نرم بشه بعدخوب با سس بشامل مخلوط کنید حدود یک نیم تا دولیوان سس باشه مواد میانی ..... از هر چیزی که دوست دارین میتونید استفاده کنید فقط چرب وپر روغن نباشه من پیاز راتفت دادم با کمی روغن سینه مرغ را ریز خرد واضافه کردم وتفت دادم پوره دوحبه سیر اضاف کردم وتفت دادم فلفل وزردچوبه ونمک و کمی پودر اویشن و ادویه مخلوط زدم وتفت دادم فلفل دلمه وقارچ بلانچ شده که دستورش توی پیجمه را اضافه ومخلوط کردم واماده است نوش جان ❤️ 🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم کلم 2 عدد تخم مرغ 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری فلفل پیادینا ژامبون پخته پنیر رنده شده پنیر خلال شده آماده سازی کلم را خرد کرده و با تخم مرغ ، نمک و فلفل مخلوط کنید. کمی روغن در ماهیتابه بریزید و مخلوط کلم را درست کنید. پیادینا را در بالا قرار دهید. املت را بپزید و زیر و رو کنید. پنیر را بپاشید و ژامبون و برش های پنیر را روی آن قرار دهید. املت را تا کرده و سرو کنید نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در قابلمه رو دم کنی بزارین،جوش که اومد فنجون هارو بزارین داخلش ، شعله رو کم کنین نیم ساعت درشو اصلا بر ندارین،فنجون هارو داخل آب سرد بزارین تا کیک راحت از فنجون جدا بشه نوش جان 💖 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥔 😋 🔸۵ تا سیب زمینی متوسط بزارید تو آب تا بپزه بعد بزارید خنک بشه و رنده کنید با دو تا تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل و سبزی معطر (من گشنیز و جعفری و نعناع) استفاده کردم. و کمی پودر سوخاری یا آرد نخودچی بریزید و خوب مخلوط کنید بعدم سرخ کنید.(میتونید یه پیاز رنده شده و که خوب آب اضافیشو گرفتید به این مواد اضافه کنید که دلبخواه ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍇 😋 🔸ابتدایک بسته ژله الوئه وراروبا دولیوان ابجوش حل کردم روی سرکتری بابخاراب هم زده تاکاملا ذرات ژله حل بشه ودرقالب ریخته به قطر نیم سانت ومیزاریم داخل یخچال تاببنده وسپس میوه هاروروش چیده وازژله الوئه ورا روش ریخته یکسانتی بشه داخل یخچال گذاشته تامیوه هافیکس بشن وحرکت نکنن وسپس بقیه ژله رو روش ریخته بازم یخچال میزاریم ودرهمین فاصله یک بسته ژله انگور روبادو لیوان ابجوش حل کرده ووقتی کمی خنک شد نصف را روی ژله الوئه ورا ریختم نصف دیگرشو توی ظرف دیگه ریختم گذاشتم توی یخچال گرفت بعد باپنگال هم زدم روی ژله ی روی لیوان ریختم روشم بامیوهای تابستانی تزیین کردم ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍨😋 ▫️آرد برنج 3 قاشق غذا خوری ▫️شکر 3 قاشق غذا خوری ▫️شیر 3 لیوان ▫️پودر نارگیل 6 قاشق غذاخوری ▫️نشاسه ذرت 2 قاشق غذا خوری سر خالی ▫️گلاب 1/2 لیوان ▫️اگه خواستید دو رنگ بشه 1 قاشق غذا خوری زعفران دم کشیده 🔸اول ارد شکر پودر نارگیل و نشاسه ذرت رو با هم مخلوط کنید شیر سرد رو کم کم بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشه بزارید رو شعله متوسط و مدام هم بزنید اصلا ترکش نکنید که فوری گلوله میشه وقتی غلیظ شد گلاب اضافه کنید یک دقیقه دیگه هم بزنید و خاموش کنید داخل ظرف مورد نظر بریزید نصفشو با یک قاشق زعفران ترکیب کنید بزارید رو شعله و فقط در حد یکدست شدن هم بزنید وقتی فرنی سفید یکم رویه بست زعفرانی رو بریزید روش و با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید نیم ساعت زمان میبره تا اماده بشه. .