فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_خامه_ای
(پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی)
این مقدار مواد تقریبا ۲۰ عدد نان خامه ای متوسط میده
آب ۲۵۰ ( یک پیمانه + یک چهارم پیمانه)
کره ۴۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد ( ریز نباشه)
آرد 125 گرم ( یک پیمانه)
وانیل 1ق.چ
شکر یک ق مرباخوری
نمک یک پنس( یک هشتم ق چ)
نوش جان ❤️
🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#مافین_سیب_زمینی_پنیری
مواد لازم
پوره سیب زمینی 3 فنجان
تخم مرغ 1 عدد
پنیر چدار رنده شده 1 فنجان
پیازچه خرد شده 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زعفران به میزان دلخواه
طرز تهیه: فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید. قالب مافین 12 عددی را با اسپری روغن کمی چرب کنید
پوره سیب زمینی، تخم مرغ، 2 قاشق از پیازچه خرد شده و 3/4 فنجان از پنیر چدار را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. مخلوط را به میزان دلخواه با نمک و فلفل مزه دار کنید.
با استفاده از اسکوپ بستنی یا قاشق به مقدار مساوی از مایه مافین بردارید و داخل هر قالب مافین قرار دهید. کمی مایه سیب زمینی را فشار دهید تا خوب داخل قالب جا بگیرد.
قالب را به مدت 30 الی 35 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. زمانیکه روی مافین سیب زمینی طلایی و برشته شد یعنی مافین آماده است. قالب را خارج کنید و باقیمانده پنیر چدار را روی هر مافین بریزید. مجددا قالب را به مدت 3 دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس قالب را خارج کنید و حدود 5 دقیقه اجازه دهید مافین های پنیری خنک شوند
مافین های سیب زمینی پنیری را از قالب خارج کنید و داخل ظرف سرو قرار دهید. روی هر مافین را با باقیمانده پیازچه تزیین کنید و بلافاصله بصورت گرم نوش جان کنید
نکته: پوره سیب زمینی بسته به مقدار شیری که دارد ممکن است غلظت های متفاوتی داشته باشد. اگر مایه سیب زمینی زیاد سفت شد می توانید یک تخم مرغ دیگر به مایه اضافه کنید
نوش جان 💖
🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماکارونی_پیتزایی
سس_پیتزا
ماکارونی یه بسته نیم کیلویی هر فرمی که دوست دارین من از پنه استفاده کردم طبق معمول ابکش کنید نذارید زیاد نرم بشه بعدخوب با سس بشامل مخلوط کنید حدود یک نیم تا دولیوان سس باشه
مواد میانی ..... از هر چیزی که دوست دارین میتونید استفاده کنید فقط چرب وپر روغن نباشه من پیاز راتفت دادم با کمی روغن سینه مرغ را ریز خرد واضافه کردم وتفت دادم پوره دوحبه سیر اضاف کردم وتفت دادم فلفل وزردچوبه ونمک و کمی پودر اویشن و ادویه مخلوط زدم وتفت دادم فلفل دلمه وقارچ بلانچ شده که دستورش توی پیجمه را اضافه ومخلوط کردم واماده است
نوش جان ❤️
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#ژله_ویترینی_زیبا
ژله های قلب رو با هر طعمی که دوست دارید درست کنید
ژله بی رنگ هم ژله آلوئه است.
لایه آخرش هم ژله آلوئه با بستنی
نوش جان 💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#فینگرفودپنیری
مواد لازم
آرد حدود دو ونیم پیمانه
خمیرمایه فوری یک قاشق عذاخوری سرصاف (7 گرم)
شکر 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
تخممرغ 1 عدد
شیر ولرم سهچهارم پیمانه (دمای شیر باید به حدی باشه که انگشت رو نسوزونه)
روغنمایع یکچهارم پیمانه
🍜طرز تهیه
ابتدا خمیر مایه و شکرو شیر ولرم رو در ظرفی بریزید و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاد وپف کنه
در ظرفی تخم مرغ ونمک وروغن را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه و کم کم آرد بریزید تا جایی که خمیر در کاسه جمع شود.
روی سطح کار را آرد بپاشید و خمیر را برای 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا لطیف شده و به دست نچسبد.
اگه لازم شد کم کم آرد اضافه کنید تا چسبندگی خمیراز بین بره ولی نباید آرد زیاد بریزید وگرنه خمیر سفت و کیفیت نان بد میشه تا جایی که امکان داره با ورز دادن چسبندگی خمیر رو بگیرید.
سپس خمیر را در کاسه چرب قرار دهید و روی آنرا بپوشانید و 1 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن 2 برابر شود.
بعد پف خمیر را بگیرید و روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را به7 ضخامت 3میلی باز کنید و با دو عدد کاتر یکی بزرگ و دیگری کوچکتر7 مطابق عکس برش بزنید
دایره کوچک را در سینی که کاغذ روغنی انداخته و چرب کردید قرار دهید و دایره بزرگتر را مثل طناب فرم بدید و دور دایره کوچک بزارید وانتها رو با آب کمی خیس کنید تا بهم بچسبن
خمیر به استراحت دوم هم نیاز داره پس یک پارچه روی نانها بکشید وبیست دقیقه زمان بدید پف کنن
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و ظرف آب کف فر قرار دهید.
بعد از استراحت دوم روی خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران دم کرده وشیر رومال و کمی کنجد و و سیاهدانه بپاشید. وداخل فر از قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه بزارید تا زیرشون طلایی شه
در انتها گریل را روشن کنید تا روی نانها طلایی شود
بعد از اینکه نانها پختند و خنک شدند داخلشون رو باقیف ترکیب پنیر خامه ای وپنیر سفید آمل با شوید خرد شده مخلوط کردم وشکوفه زدم ویه زیتون هم برای تزیین گذاشتم
نوش جان 💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماکارونی_پیتزایی
سس_پیتزا
ماکارونی یه بسته نیم کیلویی هر فرمی که دوست دارین من از پنه استفاده کردم طبق معمول ابکش کنید نذارید زیاد نرم بشه بعدخوب با سس بشامل مخلوط کنید حدود یک نیم تا دولیوان سس باشه
مواد میانی ..... از هر چیزی که دوست دارین میتونید استفاده کنید فقط چرب وپر روغن نباشه من پیاز راتفت دادم با کمی روغن سینه مرغ را ریز خرد واضافه کردم وتفت دادم پوره دوحبه سیر اضاف کردم وتفت دادم فلفل وزردچوبه ونمک و کمی پودر اویشن و ادویه مخلوط زدم وتفت دادم فلفل دلمه وقارچ بلانچ شده که دستورش توی پیجمه را اضافه ومخلوط کردم واماده است
نوش جان ❤️
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یه_شام_متفاوت
مواد لازم
کلم
2 عدد تخم مرغ
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل
پیادینا
ژامبون پخته
پنیر رنده شده
پنیر خلال شده
آماده سازی
کلم را خرد کرده و با تخم مرغ ، نمک و فلفل مخلوط کنید.
کمی روغن در ماهیتابه بریزید و مخلوط کلم را درست کنید. پیادینا را در بالا قرار دهید.
املت را بپزید و زیر و رو کنید. پنیر را بپاشید و ژامبون و برش های پنیر را روی آن قرار دهید.
املت را تا کرده و سرو کنید
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_فنجانی_بدون_فر
در قابلمه رو دم کنی بزارین،جوش که اومد فنجون هارو بزارین داخلش ، شعله رو کم کنین نیم ساعت درشو اصلا بر ندارین،فنجون هارو داخل آب سرد بزارین تا کیک راحت از فنجون جدا بشه
نوش جان 💖
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کوکو_سیب_زمینی 🥔 😋
🔸۵ تا سیب زمینی متوسط بزارید تو آب تا بپزه بعد بزارید خنک بشه و رنده کنید با دو تا تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل و سبزی معطر (من گشنیز و جعفری و نعناع) استفاده کردم. و کمی پودر سوخاری یا آرد نخودچی بریزید و خوب مخلوط کنید بعدم سرخ کنید.(میتونید یه پیاز رنده شده و که خوب آب اضافیشو گرفتید به این مواد اضافه کنید که دلبخواه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ژله_میوه_ای 🍇 😋
🔸ابتدایک بسته ژله الوئه وراروبا دولیوان ابجوش حل کردم روی سرکتری بابخاراب هم زده تاکاملا ذرات ژله حل بشه ودرقالب ریخته به قطر نیم سانت ومیزاریم داخل یخچال تاببنده وسپس میوه هاروروش چیده وازژله الوئه ورا روش ریخته یکسانتی بشه داخل یخچال گذاشته تامیوه هافیکس بشن وحرکت نکنن وسپس بقیه ژله رو روش ریخته بازم یخچال میزاریم ودرهمین فاصله یک بسته ژله انگور روبادو لیوان ابجوش حل کرده ووقتی کمی خنک شد نصف را روی ژله الوئه ورا ریختم نصف دیگرشو توی ظرف دیگه ریختم گذاشتم توی یخچال گرفت بعد باپنگال هم زدم روی ژله ی روی لیوان ریختم روشم بامیوهای تابستانی تزیین کردم
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#فرنی_نارگیلی 🍨😋
▫️آرد برنج 3 قاشق غذا خوری
▫️شکر 3 قاشق غذا خوری
▫️شیر 3 لیوان
▫️پودر نارگیل 6 قاشق غذاخوری
▫️نشاسه ذرت 2 قاشق غذا خوری سر خالی
▫️گلاب 1/2 لیوان
▫️اگه خواستید دو رنگ بشه 1 قاشق غذا خوری زعفران دم کشیده
🔸اول ارد شکر پودر نارگیل و نشاسه ذرت رو با هم مخلوط کنید
شیر سرد رو کم کم بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشه
بزارید رو شعله متوسط و مدام هم بزنید اصلا ترکش نکنید که فوری گلوله میشه وقتی غلیظ شد گلاب اضافه کنید یک دقیقه دیگه هم بزنید و خاموش کنید داخل ظرف مورد نظر بریزید نصفشو با یک قاشق زعفران ترکیب کنید بزارید رو شعله و فقط در حد یکدست شدن هم بزنید وقتی فرنی سفید یکم رویه بست زعفرانی رو بریزید روش و با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید نیم ساعت زمان میبره تا اماده بشه.
.
#بستنی_خونگی_میوه ای🍈🍉🍊🍋🍌
انبه دو عدد ؛ ( توت فرنگی و موز اختیاری هر کدام به مقدار لازم )
در صورت تمایل :
عسل یک ق غذاخوری ...بستنی وانیلی سه عدد
♨️طرز تهیه
برای این بستنی خیلی ساده؛ تنها کافیه که موز و توت فرنگی و انبه را خرد کنید و به مدت سه ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزنه. سپس از فریزر در اورده و هر میوه را جداگانه در غذا ساز یا بلندر بریزید تا پوره شده و بافت صاف و نرم شود.می تونید در این مرحله بستنی را هم به هر میوه اضافه کنید تا مخلوط بشن. به توت فرنگی کمی عسل زده تا شیرین شود .سپس میوه های پوره شده را در قالب ریخته و چوب بستنی را در قالب ریخته و در فریزر قرار دهید تا ببندد. بعد از این مدت ؛ شکلات را بصورت بن ماری باز کنید . بستنی را در شکلات ها زده و کنار گذاشته تا شکلات سریعا روی بستنی ببندد.
.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
بر ما گذشت نیک و بد
اما تو روزگار
فکری به حال خویش کن
این روزگار نیست ...
قیمه یکی از خوشمزه ترین غذاهاست که باب میل خیلی هاست🥰
.
طرز تهیه قیمه #خورشت :
پیاز و نگینی خرد کنید و تفت بدین گوشت خورشتی و اضافه کنید و اجازه بدین رنگگوشت تغییر کنه.
بعد که رنگ گوشت تغییر کرد کمی رب گوجه
زردچوبه ،نمک،فلفل،ادویه مخصوص اضافه کنید.
لپه که از دوساعت قبل خیس کردین و به گوشت ها اضافه کنید و تفت بدین که اینکار باعث میشه لپه ها وانره.
بعد آب جوش اضافه کنید دو ساعت زمان بدین تا بپزه.
اواخر پخت زعفران دم شده،چوب دارچین،هل و کمی گلاب اضافه کنید که طعم خورشت و بی نظیر میکنه.
✅نکات طلایی
✅میتونید داخل خورشت از الو یا لیمو عمانی برای ترش شدن استفاده کنید
✅میتونید اواخر پخت از اب لیمو استفاده کنید
✅به جای دارچین پودر شده از چوب دارچین استفاده کنید که رنگ غذا تیره نشه
✅زعفران و حتما اواخر پخت استفاده کنید که رنگ و بوی خاصی به خورشت میده
.
نوش جانتون😍
#دسر_لیوانی_مخصوص
لايه زيري مخلوط ژله آلوورا، شير و تخم شربتي هست
لايه وسط دسر توت فرنگي آماده با شير هست كه دوتا توت فرنگي خرد شده توش ريختم
لاله بالايي ام پودينگ شكلاتي آماده با شير هست
هر لايه رو كه ميريزين حدودا يك ساعت توي يخچال بذارين و وقتي لايه بعد رو ميخواين اضافه كنين اجازه بدين موادتون از حرارت بيوفته كه لايه زيري آب نشه
🍃🌺🍃
#سمسمیه_کنجدی 🧇 😋
▫️دو لیوان کنجد رو بدون روغن توی تابه تفت دهید.
▫️2 قاشق ارده
▫️2 قاشق دوشاب (شیره خرما )
▫️3 قاشق عسل
مواد رو با دست همه با هم قاطی کنید قالب مستطیل شکلی رو با ارده چرب کنید مواد رو توی قالب پهن کنید روی کنجد ها رو کمی عسل بریزید و پسته و بادام و گردو و کمی پودر نارگیل بریزید یکساعت بزارید فریزر و سپس برش بزنید
🍃🌺🍃
#سالاد_سیب_بروکلی
_کلم بروکلی ۴ پیمانه _سیب کوچک سبز و قرمز دو عدد_ بادام هندی یا گردو ۴الی ۵قاشق،کشمش نصف فنجان _پیاز قرمز کوچک ۱ عدد
کلم بروکلی را بعد از خرد کردن و شستن به مدت ۳ الی ۵ دقیقه در آب جوش قرار داده و آبکشی کنید و اجازه دهید تا خنک شود و با پیاز ، کشمش ، گردو و سیب مخلوط کنید.
برای سس :
_ماست یک استکان ، مایونز ۱ ق غ،آبلیمو ۲ ق،شکر یک قاشق چایخوری ،نمک و فلفل به دلخواه
#قهوه_پفی ☕
موادلازم:👩🍳 قهوه ی فوری ۲ق غ شکر ۲ق غ آب ولرم ۲ق غ شیر ۱لیوان
قهوه شکر و آب رو با کف ساز یا همزن برقی و یا دستی به قدری هم زده تا حالت خامه ای به خودش بگیره و کاملا سفت بشه و رنگ روشنی مطابق عکس پیدا کنه شیر رو با مقداری یخ داخل لیوان ریخته و از موادی که آماده کردیم با قاشق روی شیر میریزیم 🍺
🍃🌺🍃
غذاهای 3سوته😋
#سوپ_ورمیشل
مواد لازم برای ۲ نفر
هویج ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
رشته ورمیشل دو مُشت
سینه مرغ ½ سینه
پیاز ۱ عدد
جعفری ۱ دسته کوچک
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پودر سیر و فلفل قرمز به مقدار کافی
رب گوجه فرنگی ۱٫۵ قاشق غذاخوری
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه سوپ ورمیشل ساده
مرحله اول
برای تهیه سوپ ورمیشل ساده ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم مقدار کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم.مرحله دوم
در حین سرخ شدن پیاز، گوشت مرغ را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. پس از اینکه پیاز سبک شد و کمی تغییر رنگ داد، مرغ خرد شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز و پودر سیر به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله مواد را به خوبی تفت می دهیم تا گوشت مرغ تغییر رنگ دهد و عطر ادویه ها خارج شود، سپس مواد درون قابلمه را یک سمت جمع می کنیم و رب گوجه فرنگی را در سمت خالی قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که رب گوجه فرنگی را باید به طور کامل سرخ کنیم تا طعم خامی آن گرفته شود. پس از اینکه رب گوجه فرنگی خوشرنگ شد، ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب شروع به جوشیدن کند.مرحله پنجم
حالا برای اینکه طعم و بوی زهم گوشت مرغ به طور کامل گرفته شود، کف های روی آب را جمع می کنیم و دور می ریزیم. در ادامه هویج و سیب زمینی را پوست می گیریم، سپس به صورت نگینی خرد کرده و به قابلمه می افزاییم.
مرحله ششم
در این مرحله حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مواد سوپ بپزند. پس از گذشت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه نمک و ادویه سوپ را اندازه می کنیم و اجازه می دهیم سوپ ۱۰ دقیقه دیگر با حرارت ملایم جا بیفتد.
مرحله هفتم
پس از گذشت ۱۰ دقیقه رشته ورمشیل را به همراه جعفری خرد شده اضافه می کنیم و اجازه می دهیم رشته نرم شده و جا بیفتد، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در پایان سوپ را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه لیمو ترش سرو می کنیم
🍃🌺🍃
#ساندویچ_گوشت_وقارچ 🌯
يه پياز رو نگينى خرد كنيد و با يه فلفل دلمه خرد شده تو روغن تفت بديد تا سبك بشه،يه حبه سير رنده شده رو اضافه كنيد و تفت بديد،نمك،فلفل سياه،پاپريكا،چيلى و اويشن و كمى پنير پارمسان رو هم اضافه كنيد و گوشت چرخ شده رو هم توش بريزيد و بذاريد تا بپزه
توى تابه جدا قارچ ها رو باشعله ى بالا تفت بديدو به مواد اضافه كنيد و در اخر يه قاشق رب گوجه هم توش بريزيد وتفت بديد و مواد آماده شده را در ساندویچ با سلیقه خودتان چیدمان کنید.
🍃🌺🍃