eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
😍😋 3 عدد تخم مرغ 1 و نیم لیوان شکر 1 لیوان شیر 1 لیوان روغن 1 عدد پوست پرتقال رنده شده 2 لیوان آرد ذرت 1 لیوان آرد 1 ق غ پودر بیکینگ 1 ق چ سرخالی وانیل مغز گردو برای تزیین ‌ 👈همه مواد باید در دمای اتاق باشند. ‌طرز تهیه:👇 ‌تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کرمی بشن.روغن،شیر،پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید.‌ مواد خشک رو در ظرفی جداگانه باهم مخلوط و الک کنید.بعد آنها را به ظرف مواد مایع اضافه کنید و با لیسک یا قاشق،آروم مخلوط کنید.ودر قالب مورد نظر بریزید و در فر ۱۷۰ درجه بذارید
آدم هایی که محبت می کنند کمیابند، قدر.... .
مواد لازم تخم مرغ ۱ عدد پودر خردل ۱ قاشق چایخوری سرکه ۲ قاشق غذا خوری آبلیمو ۴ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری شکر ۱ قاشق چایخوری فلفل 1 پنس روغن یک لیوان طرز تهیه تخم مرغ , پ خردل , نمک , شکر , سرکه , آبلیمو , فلفل میریزیم داخل مخلوط کن , دستگاه رو روشن کنید چند ثانیه تا مواد مخلوط بشه حالا کم کم روغن مایع رو اضافه میکنیم (سرعت ریختن روغن باید کنترل شده و یکسان باشه ) به غلظت دلخواه رسید ریختن روغن رو متوقف و دستگاه رو خاموش میکنیم , نیم ساعت تو دمای اتاق بمونه بعد تو ظرف مخصوص پر میکنیم و در یخچال نگهداری میکنیم . موقع سرو چاشنی مورد علاقه رو اضافه کنید و نوش جان نسبت غلظت سس بستگی به مقدار روغن دارد , هر چه روغن بیشتر , سس سفت تر (تو دستور توضیح دادم که سرعت ریختن روغن قابل کنترل باشه) , اگر روغن بیش از حد باشه سس تیکه تیکه میشه سس رو از غلظت دلخواه شل تر بردارید چون وقتی خنک شد سفت تر میشه این مقدار دستور ۲ تا شیشه کوچیک سس در میاد
🌸 آرد ٣ پيمانه شكر ١ و١/٢ پ روغن٣/٤ پ شي ر داغ١ پ تخم مرغ٥عدد بگينك پودر ٢ ق م وانيل١/٢ ق چ زرده و سفيده را جدا مى كنيم سفيده را مى زنيم تا مثل خامه پفى بشه از ظرف نريزه بعد داخل يخچال مى گذاريم زرده وانيل و شكر را مى زنيم تا كرم رنگ و كشدار بشه بعد شير داغى را ريخته خيلى سريع با دور تند همزن مى زنيم بعد روغن را ريخته و يك دور مى زنيم بعد آرد وبكينك پودر را كه سه بار الك كرديم در دو مرحله در حد مخلوط شدن هم مى زنيم بعد سفيده را اضافه و با ليسك در يك جهت هم مى زنيم داخل فر ازقبل گرم شده با حرارت ١٨٠ به مدت ٤٥ دقيقه مى پزيم براى كارامل يك ليوان شكر را داخل تابه ريخته روى شعله ملايم مى زاريم تا شكر آب بشه اصلاً با قاشق هم نمى زنيم وقتى شكر آب شد ٢ قاشق غذا خورى كره و ١٠٠ گرم خامه اضافه مى كنيم و مرتب هم مى زنيم اولش سفت ميشه نگران با هم زدن درست ميشه و يك دست وقتى كيك كمى خنك شده روى كيك سس را مى ريزيم .
هیچوقت برای فهمیده شدن      فریاد نزنید         انکه شمارا بفهمد             صدای سکوتتان را بهتر می شنود .
😍 با یه کیک ساده وراحت چطورید؟فوری اماده می شه با مواد دردسترس ونسبت به اینکه تخم مرغ کم داره بافت وپف خوبی داره مواد لازم....... تخم مرغ درشت: بک عدد شکر: سه چهارم لیوان اگر خیلی شیرین دوست دارین یک لیوان روغن : نصف لیوان شیر: یک لیوان آرد: دو لیوان سرصاف بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری پر وانیل: نصف قاشق چایخوری طرز تهیه....... تخم مرغ و وانیل و شکر را پنج دقیقه بزنید تا کرمی بشه بعد روغن را اضافه و. درحد مخلوط شدن برنید بعد شیر را اضافه و کمی بزنید آرد و بیکنیگ پودر ازقبل الک شده را در دو مرحله اضافه و با هم زن دستی مخلوط کنید قالب سایز 18تا 20سانت را کاغذ بیندازید و دیواره وکف را با ارده یا روغن جامد چرب کنید مایه کیک را توی قالب ریخته چند ضربه بزنبد تا هوای بین مواد خارج و درفریا تستر از ده دقیقه قبل گرم شده بذاربد 180درجه بمدت تقریبی 45تا 50دقیقه حتما تست کنید ودر اخر چند دقیقه روی کیک را گریل کتید تا طلایی بشه سرد که شد اطرافش را ازاد وار قالب خارج کنید وبرش بزنید .
♻️ ، رژیمی و بسیار خوشمزه 🔸به جای چیپس سیب زمینی به دلیل بلغم‌زا بودن آن ، از چیپس کدو استفاده کنید . مفید برای :😍👇 🍄کسانی که چربی خون دارند 🍄چاق هستند و به دنبال لاغری اند 🍄ضد انگل 🍄مدر و مانع تشکیل برخی کریستالها در کلیه های سنگ ساز 🥒مواد لازم : کدو سبز یا حلوایی ۲ عدد روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی 🥒روش تهیه : کدو سبزها را با یک کارد تیز به صورت لایه های نازک و یکدست برش می زنیم. (میتوان از رنده های مخصوص چیپس کن استفاده شود.) فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود. در همین حین سینی فر را با روغن زیتون به طور کامل چرب می کنیم، سپس کدو سبز های ورقه شده را به ترتیب درون سینی فر می چینیم. به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه روی کدو سبزها می پاشیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه چیپس‌ها آماده اند ‌
خوشبختی اون چیزی نیست که آدم از بیرون میبینه! خوشبختی تو دل آدمه... دل اگر خوش باشه، آدم خوشبخته...! .
🤩دسر انجیر🤩 بیایید باهم این دسر خوشمزه مقوی رو درست کنیم و ازش لذت ببریم👌 📜مواد لازم شیر 2.5 پیمانه🥛 انجیر خشک ۸ عدد طرز تهیه ۱- انجیرهای خشک را چند دقیقه🕟 قبل در آب میخیسانیم. وقتی نرم شد با چاقو 🔪به تکه های کوچک خرد میکنیم.💢 ۲- شیر🥛 را روی حرارت میگذاریم طوری باید گرم باشد که انگشت گرما را حس کند ولی نسوزد .( همانند مراحل درست کردن ماست🍚 ) ۳- انجیرهارا اضافه میکنیم و کمی بهم میزنیم بعد با میکسر مخلوط میکنیم🥣 تا تکه ای از انجیر نماند . ۴- در دمای اتاق رویش را با بشقاب یا دستمالی میپوشانیم تا انجیر ها 2 ساعت استراحت کنند👌 و مثل ماست بسته شوند💢 ۵- روی انجیرهایی که پوشانده بودیم بعد 2 ساعت🕟 باز میکنیم و در یخچال میگذاریم ، تادسر خوب ببندد ، سرد سرو میکنیم🤩 نوش جونتون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• گردو‌پلو اگه تا حالا نخوردی حتما امتحانش کن‌ که طعمش عالیه 🤤😍 ࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐
هدایت شده از 🤍
💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎 کیه که دلش نخواد خونه شو بااین فرشهای زیبا خوشگل کنه😍 بادست خودت تو کمترین زمان و هزینه😉 ⤵️ کلی سفارش گرفتم💃 تویه روز یه دونه ش درست میشه😳 بیا اینجا https://eitaa.com/joinchat/4246667570Cc5f929db8b 💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام ، دسر نرم و لطیف و خوشمزه براتون آوردم 😊🤗 مناسب فصل و حسابی می چسبه . . توت فرنگی ۲۰۰ گرم پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ ق غ) شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) شکلات سفید ۱۰۰ گرم خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ۱۰۰ گرم آب سرد نصف لیوان پودر ژلاتین و آب سرد رو ترکیب کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه و کنار گداشتم که خنک بشه . شکلات رو هم روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم و گذاشتم آب بشه و بعد کنار گذاشتم که خنک بشه . داخل مخلوط کن توت فرنگی ، پنیر ماسکارپونه ، خامه صبحانه ، شکر ، شکلات سفید آب شده خنک و ژلاتین حل شده خنک رو ریختم و با هم میکس کردم . لیوان های یکبار مصرف رو چرب کردم و از مواد کرم داخلش ریختم . (جای لیوان یکبار مصرف می تونید از قالب دلخواه هم استفاده کنید ) حدود ۴ ساعتی یخچال قرار دادم و بعد دورش رو آزاد کردم و با قیچی از کنار برش دادم و به آهستگی از لیوان جدا کردم . برای تزیین از خامه فرم گرفته استفاده کردم و شکوفه زدم و روش توت فرنگی قرار دادم . پ.ن : ماسوره هر نوع میشه که بخواید شکوفه بزنید . این ماسوره من شماره نداره . 🌟
🥳🥳🥳🥳🥳 برای ۴ نفر برنج ۴ لیوان نمک به میزان لازم روغن ۲ ق غ زعفران ۲ ق غ برنج را نیم ساعت خیس کنید. می شوییم و در قابلمه می ریزیم و تا ۱ بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب می ریزیم و روغن را به همراه نمک، زعفران به برنج اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا هم نمک به همه جای برنج برسد. و طعم بگیرد و هم زعفران رنگش در برنج یکدست شود. حرارت شعله را زیاد می کنیم تا آب برنج بجوش بیاید و زعفران و نمک کاملا جذب پلو شوند. در حین جوش آمدن آب برنج را چندین بار هم می زنیم تا آب آن کاملا جذب برنج شود و حرارت را ملایم می کنیم. و یک دم کنی روی درب قابلمه می گذاریم تا برنج کاملا دم بکشد. (زیر دندان گیر نداشته باشد) بعد حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد و بعد از روی حرارت برمیداریم و ۵ الی ۱۰ دقیقه بعد صبر می کنیم. (درب قابلمه را اصلا در این زمان باز نمی کنیم) تا حرارت داخل قابلمه کم شود و ته دیگ کاملا از قابلمه جدا شود و قابلمه را روی بشقاب مورد نظر برمی گردانیم. اگر می خواهید پلو زعفرانی قالبی داشته باشید از قابلمه نچسب استفاده کنید. 🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
🥳🥳🥳🥳 موس فندقي شكلاتي پودر ژلاتين ١ ق غ شير ١/٣ پيمانه خامه ٤٠٠ گرم شكر قهوه اي كمتر از ١/٣ پيمانه نوتلا ٢٠٠ گرم پودر كاكائو ١/٣ پيمانه 👇👇‌ 🔸همه مواد رو با هم مخلوط كنين و روي حرارت بزارين تا گرم شه فقط حواستون باشه كه نجوشه. 🔸تو ظرف مورد نظرتون برزين و بزارين تو يخچال كه ببنده ميزان شكر رو ميتونين كمتر هم بزنين ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
(مکزیکی) 🍲 😋 🔸برای سه نفر ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم فیله سینه مرغ رو نازک و نواری برش بدید و در ظرفی به همراه سه حبه سیر رنده شده ، سه قاشق غذاخوری سرکه ، دو قاشق روغن زیتون ، پودر آویشن ، پودر فلفل قرمز ، پودر پاپریکا ، پودر زیره سبز و نمک مخلوط کنید و در ظرف رو سلفون بکشید و دو ساعت در یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه سپس از یخچال بیرون بیارید و در ماهی تابه ای با مقداری روغن ، سرخ کنید و کناربذارید. دو عدد پیاز متوسط رو خلالی خرد کنید و در ماهی تابه ای دیگر با مقداری روغن خیلی کم تفت بدید تا سبک بشه سپس سه عدد فلفل دلمه ای رنگی (از هر رنگ یک عدد) رو که از قبل به صورت نواری(خلالی) برش داده اید اضافه کنید و کمی تفت بدید و مرغهای سرخ شده رو به همراه سویا سس یا سس خردل یا سس چیلی و پودر فلفل سیاه و دو قاشق آبلیمو اضافه کنید و کمی هم بزنید و شعله ی گاز رو خاموش کنید و با جعفری ، گشنیز و بروکلی خردشده تزیین کنید
آب پرتقال1ونیم پیمانه موز1عددمتوسط انبه خردشده1عدد هویج یخ زده1پیمانه همه موادرابه ترتیب درمخلوط‌کن بریزیدوباهم مخلوط کنیدتامایع صاف ویکدست شود.سپس درلیوان ریخته وخنک سروشود
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
🥯 😋 ▫️125 گرم کره (در دمای اتاق نرم شده) ▫️1 قاشق چای خوری روغن ▫️2 فنجان پودر قند ▫️2 عدد تخم مرغ ▫️1 ق غ بکینگ پودر ▫️1 ق چ وانیل ▫️3 لیوان آرد 🔸با مخلوط کردن مواد خمیر ، خمیری که نرم است اما به دست نمی چسبد حاصل می شود. قطعات کوچک را از خمیر شیرینی که ورز داده ایم بردارید و آنها را درون قالب بریزید و با انگشت خمیر را فشار دهید تا شیرینی های مورد نظر به دست آید. روی سینی فر با کاغذ روغنی بذارید و به مدت 20 دقیقه با 175 درجه بپزید