eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
. کیک دلبر بریم سراغ ته چین دلبرمون😋 . مواد لازم👇 برنج: ۴پیمانه زرده تخم مرغ: ۳عدد نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم پودرگل محمدی: نوک قاشق چایخوری مخلوط آب و یه دونه عصاره مرغ: نصف لیوان روغن مایع:نصف لیوان(حجم لیوان استفاده شده ۲۰۰میلی) کره آب شده: ۲۰گرم ماست همزده: یه لیوان زعفرون غلیظ: به مقدار لازم سینه مرغ: نصف یک سینه کامل پیاز: ۲عدد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم زعفرون بادمجون: ۳عدد(کوچیک) سیر خورد شده: ۳حبه . تمام مراحل طبخ به همراهه نکات طلاییش تو ویدیو گفته شده پس حتما تا آخر ویدیو با ما همراه باشید😊 . امیدواریم این جذاب رو درست کنید و دورهمی با خانوادتون نوش جان کنید و لذتشو ببرید😊 . ⁣ ✿.•.❀.•.❁.•. ✿.•.❀.•.❁.•.❀.•.✿ .
🥘 😋 ▫️چغاله بادام : 400 گرم ▫️گوشت خورشتی : 400 ▫️نعنا و جعفری : نیم کیلو ▫️گوجه سبز : نصف پیاله(در صورت تمایل ) ▫️نمک و زردچوبه : به میزان لازم ▫️پیاز : 1 عدد 🔸ابتدا گوشت خورشتی رو با پیاز ریز شده تفت داده و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم و حالا 3 لیوان آب رو گوشت مون میریزیم تا پخته بشه بعد چغاله بادام های ریز رو همینطوری میتونید داخل خورشت تون بریزید و چغاله های درشت رو میتونید از وسط نصف کنید و حدودا 45 دقیقه ای وقت لازم هستش که پخته بشه و حالا جعفری و نعنا رو هم پاک کرده شسته و ریز میکنیم و در روغن کمی تفت داده همراه با آلوچه سبز به خورشت تون اضافه میکنیم فقط آلوچه سبز رو آخر خورشت میریزم چون زود پخته میشه باید حواستون باشه که آلوچه ها تون له نشه چون چاشنی خییییلی خیییلی خوشمزه ای به خورشت تون میده در آخر نمک رو هم اضافه کنید( و اگر هم دوست داشتید برای چاشنی از سه قاشق آبغوره استفاده کنید بستگی به دائقه خودتون داره) بعد با حرارت ملایم میزارید تا خورشتتون کاملا جا بیفته ⁣ ✿.•.❀.•.❁.•. ✿.•.❀.•.❁.•.❀.•.✿ .
3 هلو بزرگ رسیده - نصف شده و بدون هسته 1/4 فنجان عسل خام⁣⁣ 1 قاشق چایخوری وانیل 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده میخک 1/4 قاشق چایخوری⁣⁣ کمی نمک ⁣⁣برای تزیین و سرو: ماست یونانی ، گردوی خرد شده ، گرانولا ، برگ های تازه نعنا ⁣⁣ فر خود را با دمای 350 درجه گرم کنید ⁣⁣ در یک کاسه کوچک ، عسل ، وانیل ، دارچین ، میخک و نمک را بزنید. ⁣⁣ هلوهای نصف شده خود را که از کنار برش خورده اند ، درون ظرف پخت قرار دهید ظرف به اندازه کافی بزرگ باشد تا همه آنها جا بیفتد. شربت عسل خود را با قاشق روی هلوها بریزید. ⁣⁣ هلو ها را در فر از قبل گرم شده خود ، به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و نرم شوند بپزید مواد تزیین مورد علاقه خود را اضافه کنید و لذت ببرید
مواد لازم: 1 لیتر شیر سه چهارم لیوان شکر(میتونید کم و زیاد کنید) 2 عدد زرده تخم مرغ 4 قاشق غذاخوری نشاسته(سر پُر) 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 پاکت خامه (200 میلی لیتر) 120 گرم شکلات (من شیری تلخ را ترجیح می دهم) 2 قاشق غذاخوری کره نصف قاشق چایخوری وانیل طرز تهیه: 1 لیتر (5 لیوان) شیر را در قابلمه مناسبی بریزید سپس بقیه مواد را به جز شکلات و کره و وانیل و خامه اضافه کنید و روی اجاق گذاشته و با هم زدن مداوم بپزید و وقتی غلیظ شد از روی اجاق بردارید. شکلات و وانیل و کره و خامه رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و با همزن هم میزنیم و در آخر در کاسه ها میریزیم.
-
🌾بلغور جو دوسر، اشتها را کاهش می‌دهد✔️ 🔶خوردن بلغور جو دوسر برای صبحانه باعث می‌شود که بمدت بیشتری احساس سیری کنید و تعداد کالری مصرفی شما را در ناهار به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد. 👨‍🍳 .
آرامش .. اولین‌نشانه‌های‌حضور‌خداوند‌در‌درون‌ماست✨️' -طعم‌آرامش .
-
🥘 ‌🦐 🍤 مواد لازم: برای 3 نفر برنج دو لیوان نمك به میزان لازم روغن نصف لیوان هویج (رنده شده) نصف لیوان تخم مرغ 3 عدد زعفران نصف قاشق چایخوری ماست (شیرین) یك لیوان سرخالی میگو (پاك شده و تازه) نیم كیلو فلفل سیاه به میزان لازم 🦐میگو موجود خوشمزه ایه و اگر خوب طبخ بشه میتونه جایگزین بسیار مناسبی برای ماهی باشه .میگو به دلیل عدم استفاده زیاد در ایران معمولا شیوه پخت متنوعی نداره و این نوع طبخ میتونه مزه بسیار خوبی به اون بده. 🥙🥙طرز تهیه: میگو پاك شده را درون آب مرغ یا گوشت یا عصاره آن كه به صورت آماده موجود است به مدت 3 دقیقه بجوشانید.تخم مرغ را خوب بزنید تا نرم و سفید شود .ماست ، هویج ، زعفران و نمك را به تخم مرغ ها اضافه كرده و در ظرفی جدا برنج را به مرحله آبكشی برسانید و سپس آن را با مخلوط فوق مخلوط كنید.در ظرف مورد نظر مقداری كره بریزید و مقداری از میگو را ته ظرف چیده و بقیه را با برنج مخلوط كنید و روی میگوها بریزید و روی آن را با كفگیر صاف كرده و فشرده كنید و روغن اضافه كنید و آن را دم بیندازید. 👨‍🍳
گر‌چه‌مائیم‌و‌غبارِ‌سال‌و‌ماهِ‌انتظار بر‌کویرِ‌سینه‌ی‌ما‌بوی‌باران‌می‌رسد :)!' -امام‌زمان .
🍛 🍗🥙برای درست کردن این غذا نیاز داریم به پیاز متوسط یک عدد،سیریک حبه،پوره گوجه فرنگی یک لیوان+یک قاشق رب گوجه،گشنیز خردشده نصف لیوان،برنج سه پیمانه، چندتکه مرغ( که البته من حبه ای گوشت سینه رو خرد کردم)ونمک وزعفران وادویه پلویی..فلفل سیاه و قرمز پیازروتفت داده در حد نارنجی شدن،سیر رواضافه کرده نمک و زردچوبه زده سپس روبا یک قاشق زعفران اضافه میکنیم.تا تغییر رنگ بده،پوره گوجه ورب رو اضافه کرده و تفت دهید و بعد نصف لیوان آب ... در ظرف روببندین، حرارت روکم کنید .(زود میپزه) آب که بخوردموادرفت نمک و ادویه وگشنیز بزنیدوحرارت رو خاموش کنید قابلمه برنج را روی حرارت گذاشته وقتی به جوش اومد مخلوط مرغ را اضافه کنیدواجازه دهید تا آب برنج کشیده بشه.کمی روغن یاکره بزنیدوباحرارت ملایم دم کنید وباترشی نوش جون کنید استامبولی پلوی نسبتا نرمیه ولی وارفته وشفته نیست. برنج رو یکساعتی بانمک خیس کنید تکه های مرغ روبانمک زردچوبه و فلفل مزه دارکنید من تکه های مرغمولقمه ای برش دادم.میتونیدقطعات بزرگ‌تری در نظربگیرید 👨‍🍳 .
اول هر چند تا اسکوپ بستنی (هر طعمی ) که دوست دارید را روی کاغذ مخصوص شیرینی توی فریزر بگذارید. بعد در یک ظرف کورن فلکس و یه قاشق دارچین را مخلوط کنید و بستنی ها را یک بار در این مخلوط بغلطانید و دوباره بگذارید فریزر، نیم ساعت بعد بستنی ها را دوباره در بیاورید و اول توی مخلوطی از یک تخم مرغ زده شده + یک قاشق شیر بغلطانید و بعد دوباره در  کورن فلکس و حسابی پوشش دهید و بعد هم بگذارید در فریزر . حتی میتوانید این اسکوپها را تا 2ماه فریز کنید تا هر زمان مهمان داشتید دربیاورید و راحت سرخ کنید. هر وقت خواستید سرخشون کنید اول اجازه دهید کره یا مارگارین حسابی داغ شود بعد اسکوپهارا بیندازید  و نگذارید بیشتر از 30 ثانیه در روغن بماند