#اسموتی_هویج_و_انبه
آب پرتقال1ونیم پیمانه
موز1عددمتوسط
انبه خردشده1عدد
هویج یخ زده1پیمانه
همه موادرابه ترتیب درمخلوطکن بریزیدوباهم مخلوط کنیدتامایع صاف ویکدست شود.سپس درلیوان ریخته وخنک سروشود
#کوکی_پرتقالی
مواد لازم:
آرد: 1لیوان حدود 150گر م
پودر قند: 1/4لیوان حدود 40گرم
تخم مرغ :1 عدد
بیکینگ پودر : 1 ق چ سر صاف
روغن مایع : 3 ق غ حدود 20 گرم
آب پرتقال : 2 ق غ حدود 20 گرم
رنده پوست پرتقال: 1 ق چ
مغز بادام: برای تزئین
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ وپودر قند را یکی دو دقیقه با همزن دستی بزنيد
بعد رنده پوست پرتقال ،روغن مایع واب پرتقال را بریزید کمی هم بزنید در آخر مخلوط آرد وبیکینگ پودر را اضافه کنید و با دست کمی ورز دهید تا به صورت خمیر دربیاد.
اين خمیر کمی چسبیده س،پس آرد بیشتری اضافه نکنين بزارید نيم ساعت داخل يخچال تا چسبندگیش از بين بره.
حالا از خمیر گلولههای کوچکي اندازه فندق کمی بزرگتر بردارین و در دست گرد کنين، داخل پودر قند بغلتانین و در سینی فر با فاصله بچینین چون اين شیرینی کمی پف میکنه.
حالا کمی شیرینی ها رو پهن کنين و يه دونه بادوم پوست کنده وسطش بزارید.
سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار بدين تا کاملأ بپزید.
نکته:
بعد از 10 دقیقه در فر رو باز کنید و بادام ها رو کمی فشار بدين تا داخل شیرینی شوند چون بعد از پف بادام ها بيرون میزنن.
هر چقدر در پودر قند بیشتری بغلتانین، ترک کوکی ها بیشتر میشه.
اگه دوست دارین رنگ کوکی ها نارنجی شه، کمی رنگ خوراکی نارنجی به مواد اضافه کنين ولی چون من مخالف رنگ مصنوعی هستم، استفاده نکردم.
👩🍳᯾❁ @fast_food ❁᯾
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
#کوکی_زنجبیلی🍪🍪🍪
این کوکی بافتی شبیه کوکی براونی دارد و مزه ش فوق العاده ست،من که خیلی دوسش داشتم 😋😋
مواد لازم برای ۲۴ تا ۲۶عدد #کوکی متوسط:
کره هم دمای محیط ۱۰۰ گرم
شکر قهوه ای سه چهارم پیمانه
آرد قنادی یک و نیم پیمانه
شیره خرما یا انگور ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ یک عدد
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
پودر دارچین یک قاشق چایخوری
پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه رنده شده
سه چهارم قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
وانیل کمی
طرز تهیه:
شکر قهوه ای و کره ی نرم را با همزن برقی پنج دقیقه بزنید تا رنگش روشن شود.بعد وانیل و تخم مرغ و شیره انگور را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر با همزن بزنید.آخر کار مواد خشک که شامل آرد و جوش شیرین و نمک و پودر زنجبیل است را الک کرده به مواد اضافه کرده و با قاشق هم بزنید،مواد کوکی آماده است،مواد خیلی سفت نیست که بتوان با دست گرفت،داخل ظرف دربسته یک ساعت در یخچال استراحت کند بعد با قاشق از مواد بردارید روی ترازو وزن کنید.من گلوله های ۲۰ گرمی برداشتم در دست گرد کردم.همه ی گلوله ها که آماده شد در شکر بغلطانید و در سینی فر با فاصله بچینید.(اگر خیلی شیرین دوست ندارید،مرحله غلطاندن در شکر را حذف کنید) کوکی ها در فر کامل پهن میشوند و ترک میخورند.
کوکی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید.(من ۹ دقیقه زمان میدم) از فر که خارج کردید صبر کنید کامل خنک شود بعد از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف در بسته نگه دارید تا خشک نشود.کوکی در ظرف دربسته نرم نرم می ماند.
نکته:اگر از پودر زنجبیل استفاده میکنید حتما تازه باشد و عطر و بوی خوبی داشته باشد.
از پودر هل میتوانید به جای زنجبیل استفاده کنید.
منظور از پیمانه،پیمانه شیرینی پزی یا لیوان دسته دار فرانسوی است.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_پنیری_خونگی با عطر دلپذیر لیمو🍋
مواد لازم
آرد الک شده دو پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شیر ولرم نصف پیمانه
وانیل نصف ق،چ
پکینگ پاودر یک ق
غ پنیر خامه ای یا پنیر ماسکار پونه یک بسته
تخم مرغ چهار عدد
طرز تهیه
شکر و تخم مرغ و وانیل خوب بهم زدم تا کشدار بشه بعد شیر و روغن به ترتیب اضافه کردم و هم زدم....پوست دو عدد لیمو ترش تازه رو رنده کردم و به مایع کیک اضافه کردم و هم زدم سپس اب دو عدد لیمو ترش تازه رو اضافه کردم خوب هم زدم سپس به تدریج ارد و پکینگ پاودرو به مخلوطم اضافه کردم و هم زدم.نصف مایع کیکو در قالبم ریختم و روشو پنیر خامه ای رنده درشت ریختم سپس بقیه مایع کیکو ریختم .
#دسر_شکلاتی
مواد لازم:
1 لیتر شیر
سه چهارم لیوان شکر(میتونید کم و زیاد کنید)
2 عدد زرده تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری نشاسته(سر پُر)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت خامه (200 میلی لیتر)
120 گرم شکلات (من شیری تلخ را ترجیح می دهم)
2 قاشق غذاخوری کره
نصف قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه:
1 لیتر (5 لیوان) شیر را در قابلمه مناسبی بریزید سپس بقیه مواد را به جز شکلات و کره و وانیل و خامه اضافه کنید و روی اجاق گذاشته و با هم زدن مداوم بپزید و وقتی غلیظ شد از روی اجاق بردارید. شکلات و وانیل و کره و خامه رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و با همزن هم میزنیم و در آخر در کاسه ها میریزیم.
.
#ژله_خالخالی
اینم یه #ژله دلبر تقدیم حضور پر مهرتون😍 که از دو تا پاناکوتا تشکیل شده که در ادامه دستورشون رو آوردم. .
1.برای قسمت های قهوه ای (خال ها) پاناکوتا وانیلی رو درست کنید. جدا توی یه سینی از پاناکوتا بریزید وقتی کاملا بست. بعد با کاتر دایره قالب بزنید بعد به دیواره ظرف بچسبانید. (کف سینی مشما بندازید و مشما رو هم چرب کنید) و بعد پاناکوتا شکلاتی رو درست کنید وقتی سرد شد. توی قالبتون بریزید. (محض احتیاط برای کنده نشدن دایره ها می تونید پاناکوتا شکلاتی رو در چند مرحله بریزید)
#پاناکوتا_وانیلی: شیر ۲ لیوان، شکر ۷ قاشق غذاخوری، خامه صبحانه ۵ ق غ، ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان، وانیل مقداری
پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت
بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید. .
✿.•.❀.•.❁.•. ✿.•.❀.•.❁.•.❀.•.✿
.
.
#زرشک_پلو
من براي درست كردن زرشك پلو با مرغ مجلسي يه دونه پياز درشت رو رنده ميكنم و با كره يه خورده تفت ميدم تا به اصطلاح سبك شه ادويه جات شامل ( نمك، فلفل سياه و قرمز، زردچوبه و گاها مقداري زيره) به اضافه ي يك قاشق رب و يخورده زعفرون و يه دونه فلفل دلمه اي كه نسبتا درشت خرد شده ( كه بعد از پخت بتونم راحت از آب مرغ خارجش كنم) رو به پياز اضافه ميكنم و بعد هم تكه هاي مرغ رو اضافه ميكنم و اجازه ميدم تا با پياز و ادويه جات يخورده سرخ شن .
در مرحله آخر ١ الي ١/٥ ليوان آب به تابه حاوي مواد اضافه ميكنم و زير شعله رو كم ميكنم و اجازه ميدم مرغهام خوب بپزه و جا بي افته .
ده دقيقه قبل از سرو مقداري زعفرون دم كرده روي مرغها ميريزم و تموم🙌🏻
پ.ن : من واسه پخت مرغ از تابه ي درب دار به جاي قابلمه استفاده ميكنم علتش هم اينه كه اگه تو تابه باشه و فضاي كافي داشته باشم مرغها روي هم قرار نميگيره و در نهايت هر تكه از مرغ يه حالت سرخ شده و خوشرنگ پيدا ميكنه و ديگه نياز نيست مجددا سرخ بشه.
پ.ن ٢: در صورت تمايل مقداري هويج خرد شده هم ميتونيد به موادتون اضافه كنيد،خوشمزه تر ميشه😋👌🏻
✿.•.❀.•.❁.•. ✿.•.❀.•.❁.•.❀.•.✿
.
👈 #نکات_پخت_بامیه
1: چرا بامیه زود نرم شده؟ بیش از حد شربت بار داخل خمیر ریخته شده یا شربت به غلظت نرسیده و خیلی داغ بوده است.
2: روغن برای سرخ کردن بامیه ولرم باشد، روغن داغ باعث ایجاد یک پوسته روی بامیه میشود که این لایه مانع از جذب شربت میشود و مرکز بامیه اصطلاحا هسته میشود و شربت جذب نمی کند.
3: چرا #بامیه کدر و مات میشود؟ شربت بار شل و رقیق بوده است.
4: چرا بامیه ترک خورده است؟ تخم مرغ زیادی به خمیر اضافه شده است. تخم مرغ آخر با دقت و کم کم اضافه شود.
5: چرا بامیه شکرک زده است؟ شربت بیش از حد جوشیده و غلیظ شده و حین پخت هم زده شده است یا از جوهرلیمو و گلوکز استفاده نشده است.
6: چرا قیف پاره میشود؟ حتما از قیف پارچه ای (برزنتی) یا سیلیکونی استفاده کنید که مقاومت بیشتری داشته باشد و ترجیحا از ماسوره با آج ریز استفاده کنید.
7: چرا روغن بیش از حد و سریع کف می کند؟ خمیر بامیه خوب پخته نشده و مرحله داغ زدن درست و کافی انجام نشده است.
8: حتما از روغن سرخ کردنی استفاده کنید.
✿.•.❀.•.❁.•. ✿.•.❀.•.❁.•.❀.•.✿
.
.
سلام🥰
.
عاشقان ماکارونی این عکسارو تقدیم میکنم به
نگاهتون😍🥲
.
امیدوارم دوسش داشته باشید♥️
.
ماکارونی:
اول مواد میانی ماکارونی رو آماده میکنیم:
پیاز رو ریز خرد کنید و کمی تفت بدید که سبک شه.
بعد گوشت چرخ شده رو اضافه و کمی تفت بدید تا رنگش عوض شه،بهش ادویه(زردچوبه،نمک،فلفل سیاه،پودر کاری) اضافه کنید و کمی تفت بدید.
رب گوجه اندازه دو یا دو نیم قاشق.غ بهش اضافه کنید و اجازه بدید کمی رنگ باز کنه و تفت بخوره و بعدش شعله رو خاموش کنید.
.
#ماکارونی رو بعد ازینکه آبکش کردید،
بذارید کمی آبش کشیده بشه و
بعد از موادمون بریزد و کامل باهم مخلوط کنید و بذارید حدود چهل دیقه دم بکشه♥️
✿.•.❀.•.❁.•. ✿.•.❀.•.❁.•.❀.•.✿
.
.
کیک #تهچین دلبر
بریم سراغ ته چین دلبرمون😋
.
مواد لازم👇
برنج: ۴پیمانه
زرده تخم مرغ: ۳عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پودرگل محمدی: نوک قاشق چایخوری
مخلوط آب و یه دونه عصاره مرغ: نصف لیوان
روغن مایع:نصف لیوان(حجم لیوان استفاده شده ۲۰۰میلی)
کره آب شده: ۲۰گرم
ماست همزده: یه لیوان
زعفرون غلیظ: به مقدار لازم
سینه مرغ: نصف یک سینه کامل
پیاز: ۲عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
زعفرون
بادمجون: ۳عدد(کوچیک)
سیر خورد شده: ۳حبه
.
تمام مراحل طبخ به همراهه نکات طلاییش تو ویدیو گفته شده پس حتما تا آخر ویدیو با ما همراه باشید😊
.
امیدواریم این #ته_چین جذاب رو درست کنید و دورهمی با خانوادتون نوش جان کنید و لذتشو ببرید😊
.
✿.•.❀.•.❁.•. ✿.•.❀.•.❁.•.❀.•.✿
.