eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست! .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش سیب زمینی برشته🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 🎀 کانال لذت آشپزی .
ما را جز خیالی آرام طلبی نیست زِ دنیا ... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش سیب زمینی حبابی🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش ماکارونی لذیذ🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 🎀 کانال لذت آشپزی .
🫒سالاد جوانه شبدر با عطر لیموترش تازه 🫑مواد لازم : 🫑 🥗جوانه شبدر / یک پیمانه 🥗کاهو / یک عدد کوچک 🥗خیار و هویج / دو عدد از هر کدام 🥗مغز گردو/3 عدد خرد شده 🥗لیمو ترش / 2 عدد 🥗سبزیجات معطر ریز شده ( جعفری ، نعناع و پیازچه ) نصف پیمانه 🥗گلپر/ یک قاشق مرباخوری 🥗ماست / نصف پیمانه 🥗روغن زیتون / 3 قاشق غذاخوری 🥗نمک / به میران کافی طرز تهیه :🥬 کاهو و خیارها را ریز و. هویج ها را رنده کنید و گردوی خردشده و جوانه شبدر را به آن بیفزایید . ماست و روغن زیتون و گلپر و نمک را با اب لیموهای تازه مخلوط کنید و سسی یکدست درست نمایید . سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید و بگذارید نیم ساعت جا بیفتد و سپس میل کنید . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 3 عدد یوفکا حاضری برای سس 1استکان شیر 1عدد سفیده تخم مرغ(زرده را برای رومال استفاده کنید نصف استکان روغن مایع این مواد را باهم ترکیب کنید و برای سس استفاده کنید. برای مواد داخلی👇 250 گرم گوشت چرخ کرده 2تا 3 ق غ روغن مایع 1کاسه کوچک جعفری خرد شده. 1کاسه کوجک پیازخرد شده 1حبه سیر رنده شده 1عدد فلفل قرمز کوچک خرد شده 2عدد گوجه فرنگی رنده شده نمک فلفل سیاه پول بیبر(فلفل قرمز پرک ترکی) فلفل قرمز مواد داخلی بورک را با هم ترکیب کنید و باید مانند کلیپ کمی آب دار باشدیوفکا را به 4 قسمت تقسیم کنید و با فرچه از سس روی آنها بمالید و مانند ویدئو به شکل بقچه چیندار درآورید و داخل آنها از مواد داخلی بگذارید و روی آنها را زرده تخم مرغ بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید . .
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺قدس آزاد شد! 🎥 صحنه‌ای که انشالله به زودی شاهدش هستیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ماهی قزل آلا ۲ عدد، سبزی (جعفری شوید گشنیز) ۲۵۰ گرم، پیاز ۲ عدد، سیر ۴ حبه، لیمو ترش ۲ عدد، رب انار ۱ ق‌غ، آرد ۴ ق‌غ، نمک فلفل زردچوبه 🔴 ماهی را با1 پیاز خلالی، آب لیمو و نمک مزه دار میکنیم و میگذاریم چند ساعت بماند. بعد پیازها را از ماهی جدا میکنیم. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم... روی سطح ماهی و داخل شکمش رو با آرد میپوشونیم 1 عدد پیاز و 2حبه سیر را خرد میکنیم، با روغن تفت میدهیم، سبزی‌های خرد شده و رب انار را اضافه، از روی حرارت برداشته داخل شکم ماهی را با مواد پر میکنیم، در تابه یک عدد پیاز و دوحبه سیر و ماهی ها را میگذاریم و باحرارت ملایم سرخ میکنیم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد ۳۷۵ گرم( ۳ فنجان ) نمک(۱ قاشق چای خوری) خمیر مایه( ۱قاشق غذاخوری ) کره آب شده ۴۵ گرم(۱/۴فنجان ) شیر ولرم ۱۸۰ میلی لیتر(۳/۴ فنجان) تخم مرغ ۱ عدد پنیر خرد شده (۱ فنجان) جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری کره برای رومال تخم مرغ ۱ عددبرای رومال در ظرف آرد،نمک، خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید.بعد شیر، تخم مرغ و کره بهش اضافه کنید و ورز بدید خمیر رو جمع کرده در ظرف بگذارید و یک ساعت استراحت بدید.بعد پف خمیر رو بگیرید و اونو به چهار قسمت تقسیم کنید. هر قسمتو به شکل مستطیل پهن کرده و روی اونو کره نرم شده بمالید بعد پنیر خردشده جعفری بپاشید. یک لایه خمیر باز شده روی پنیرها قرار بدید و با وردنه دو لایه خمیر و به هم بچسبونید و به صورت نواری برش بدید، روی اونارو کره بمالید. دوتا دوتا نوارها روی هم قرار داده و با یک چوب یا میله وسطشو کمی فشار بدید تا لایه ها به هم بچسبند بعد اونا رو از دو طرف در جهت مخالف بپیچید. در سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده رولها رو روی اون قرار بدید ۲۰ دقیقه کنار بگذارید و بعد با تخم مرغ زده شده رومال بزنید در فر گرم شده ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۲۵ دقیقه بپزید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه سوپ هویج و کدوحلوایی ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .
🥪فوت مهم پخت کوفته🧆 🥔استفاده از یک عدد سیب زمینی باعث می‌شود که احتمال وارفتن کوفته به حداقل برسد! توجه داشته باشید که سیب زمینی را حتما همراه لپه چرخ کنید. اگر سیب زمینی به تنهایی چرخ شود حالت کشدار پیدا می‌کند که باعث به هم خوردن انسجام و چسبندگی مواد می‌شود. ✔️برای اینکه مواد براحتی از چرخ گوشت رد شوند و به دیواره‌های چرخ نچسبند نیز قبل از چرخ کردن آن‌ها کمی فلفل سیاه روی آن‌ها بپاشید.🧆🧆 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش سیب‌زمینی درست کنین و ببینید چقدر همه خوششون میاد! ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .
🧆چند دلیل رایج که باعث باز شدن (وا رفتن) کوفته می‌شود: 🥣 متعادل نبودن نسبت مواد اولیه، پختن کامل لپه، مقدار لپه بیش از حد، چرب بودن بیش از حد گوشت، درست ورز ندادن مایه کوفته، کم بودن مایع سس و پائین بودن دمای سس هنگامی که کوفته‌ها را به سس اضافه می‌کنید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشک یک عدد 500 گرم عدس پیمانه لوبیا یک‌پیمانه پیاز ۴ عدد درشت برنج یک‌پیمانه سیر یک کله زردچوبه فلفل سیاه پودر عصاره مرغ گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم ۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنین‌و بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم‌ تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 ۱_ روغن زیتون یا روغن مایع به اندازه کافی ۲_سیر ۱ بوته له شده یا ساطوری ۳_کمی نمک وفلفل و آویشن اگه نخواستیم میتونیم نمک وفلفل وآویشن نریزیم که رنگ روغن روشن باشد سیر را له کرده وکمی پودر آویشن ونمک وفلفل با سیر له شده مخلوط کرده وداخل شیشه میریزیم وبعد روی آن را با روغن پر کرده ودرش را میبندیم ۲۴ ساعت در یخچال میگذاریم وبعد از ۲۴ ساعت وقتی آنرا استفاده میکنیم اصلا وقتی داخل غذا میریزیم اصلا دهانمان بوی سیر نمیدهداز این سس برای فیله مرغ وهمچنین نان تست در سالاد سزار همینطور برای نان سیر برای کشک بادمجان و ماکارونی و نعناع داغ وآش رشته وخیلی غذاهای دیگر که میخواهیم در غذا سیر استفاده کنیم وطعم سیر داشته باشد ولی دهانمان بوی سیر ندهد برای انواع سالادها هم میشود درست کرد:ودر یخچال نگه داری میکنیم وتاشش ماه میتوانیم در یخچال نگه داری کردوهروقت روغن روی آن کم شد دوباره روغن بریزیم کاربرد زیادی در غذاها وسالادها داردحتما درست کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 خرما ۲ لیوان گردو یا ( فندوق ، بادوم زمینی بدون نمک ، بادوم ، پسته و یا هرمغزی که با مزاجت سازگارتره )🌰 ۱ لیوان شکلات تلخ🍫 پودر نارگیل🥥 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش خورش قرمه سبزی🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کره بادام زمینی🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 .
😋🍀فوت و فن پخت کوفته 🧆🫕دلیل اینکه چند بار تاکید شده است که کل مواد را بدون نمک آماده کنید این است که اندازه نمک از دستتان خارج نشود و کوفته بی‌نمک یا شور نشود. ✅🍃بهتر است تمام مواد را بی‌نمک آماده کنید و هنگام ورز دادن کوفته نمک را اضافه کنید. برای این مقدار مواد به طور متعادل ۲ قاشق غذا خوری نمک کافی است. (مقدار ذکر شده هم برای مایه کوفته است و هم برای سس کوفته) .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترکیب برگر و استیک میشه این غذا🤤👌🏽 از اون غذاهاس که بعد از خوردنش هی میگی خیلی خوشمزه بوداااا 😅 دستورش رو از آتنای قشنگم گرفتم که استاد شیرینی و غذاهای خوشمزه س 👌🏽 چیا میخوایم: گوشت: ۳۰۰ گرم پودر سوخاری: ۳ ق غ پنیر پارمزان: ۲ ق غ تخم مرغ :۱ عدد برای سس قارچ : قارچ: ۱۵۰ گرم پیاز: ۱ عدد بزرگ کره : ۲۵ گرم شیر : ۱ لیوان آرد: ۱ ق غ سرخالی ادویه ها: نمک و فلفل ( برای سس) پودر سیر، پودر پیاز، آویشن ، نمک و فلفل ( برای برگر) امتحان کنید و از خوردنش حسابی لذت ببرین 😘 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته دیگ سیب زمینی 🍃❤️🍃 یک کاسه آب ویخ درست کنید سیب زمینی رو پوست کنده وبا رنده ریز رنده کنید. تو صافی بریزید، زیر شیر سرد آبی روش بکشید و بریزید تو آب و یخ و بزارید یک ساعتی بمونه هم نشاسته موجود تو سیب زمینی بیرون میاد هم سیب زمینی ترد میشه بعد از یکساعت آبکش کنید وبا فشار دست ابشو بگیرید تو قابلمه نچسب چند ق روغن داغ کنید وسیب زمینی رو بهش اضافه کنید حدود 5 دقیقه تفت بدید مدام با ق هم بزنید کمی سیب گلوله گلوله میشه مشکلی نیست با ق بازش کنید کمی که تفت خورد از قابلمه خارج کرده ته قابلمه کمی زعفران دم کرده بریزید دوباره سیب زمینی رو به قابلمه برگردونید نمک بزنید وبا پشت قاشق فشار میدیم و روشو صاف میکنیم تا یکدست بشه، برنج ابکش شده روش میریزیم و میزاریم رو گاز با شعله کم تا دم بکشه حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه واسه این سیب زمینی رو خارج کردم و زعفران ته قابلمه ریختم نمیخوام موقع ریختن برنج رو ته دیگ برنج‌زرد رنگ بشه شما دوست دارید زعفران رو به کل سیب زمینی بریزید یا زعفران قابل حذفه دوست ندارید نریزید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
پان اسپانیا ازون دسته دسرایی هست که اگه فقط یکبار امتحانش کنید قطعا پایه ثابت مهمانی ها و عصرانه هاتون میشه. من هروقت این دسر رو برای مهمانی ها سرو میکنم رسپیشو ازم میخوان 😋دیگه نگم از خوشمزگیش مواد دسر رو میتونید ۲ رنگ یا تک رنگ با توجه به سلیقه خودتون درست کنید. شیر ۲ لیوان شکر ۱/۲ لیوان کمی کمتر تخم مرغ ۱ عدد آرد قنادی ۱/۴ لیوان نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپخوری پر (حذف نشه) وانیل ۱/۸ ق چ کره ۲۰ گرم خامه صبحانه نصف پاکت بیسگوییت پتی بور ساده یا کاکائویی نصف بسته (پودر کنید) برای قسمت کاکائویی پودر نسکافه ۱ ق چ پودر کاکائو ۱ ق چ آبجوش ۲ ق غ میتونید نسکافه رو حذف کنید و بجاش ۲ ق چ پودر کاکائو اضافه کنید تخم مرغ + شکر را با دور تند همزن بزنید تا روشن و کشدار شود. شیر را داخل قابلمه بریزید ، نشاسته ذرت و آرد سفید را اول با کمی شیر در ظرفی جدا حل کنید و بعد به شیر اضافه کنید. (اینکار باعث میشه آرد داخل شیر گلوله نشه) مواد تخم مرغی را به شیر اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدین. مواد را باید مدام و پیوسته هم بزنید تا غلظت مواد مثل فرنی بشه. اگه حرارت زیاد باشه مواد خیلی زود ته میگیره و به صورت تیکه ای میشه. (بهتره برای هم زدن از همزن دستی استفاده کنید) بعد از اینکه مواد غلیظ شد بهش کره و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد از ۱-۲ دقیقه حرارت را خاموش کنید و خامه را اضافه و مخلوط کنید. مواد پان را نصف کنید و به یک قسمت آن پودر کاکائو و پودر نسکافه حل شده در آبجوش را اضافه کنید تا شکلاتی شود و یک قسمت ساده بمونه. روی مواد را درب بزارید تا رویه نبندد و کمی صبر
🌸 فرارسیدن عید سعید فطر پس از یک ماه بندگی مبارک‌ 🌸 .