این خرما قالبی ها هم شیک مجلسی خوشمزه و مقوی هستن😋😍 مخصوص پذیرایی ،مجالس
🌹 مواد لازم
خرما بدون هسته و شیره نیم کیلو یا ۵۰۰ گرم
کنجد تفت داده شده نصف پیمانه
پودر نارگیل یا گردو ۳ قاشق پر
پودر بيسکوئيت یا آرد تفت داده شده نصف پیمانه
پودر زنجفیل و پودر هل نصف قاشق چ
ارده ۳ قاشق
نکاتش
🌹میتونید به جای چرخ کردن خرما اون رو بکوبید فقط قبلش حتما با یه مقدار کم آب بذارید بجوشه و نرم بشه.
🌹کنجد رو حتما روی حرارت کم تفت بدین تا رنگش قهوه ای روشن بشه و بوی خامیش گرفته بشه مواظب باشین نسوزه تا تلخ نشه.
🌹قالب های سلیکونی نیاز به چرب کردن نداره.
🌹در آخر یک ربع بذارین داخل یخچال بعد به راحتی از قالب جدا کنید.
🌹من از بيسکوئيت پتی بور کاکائویی استفاده کردم میتونید از آرد تفت داده شده با یک ق پودر کاکائو هم استفاده کنید.
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
#کیک_یزدی
آرد ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲۰۰ گرم
ماست ۱۷۵ گرم
روغن مایع ۱۷۵ گرم
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ ۱ ق چ
عسل یا شربت بار ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
هل سبز ساییده ۱ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
نمک میوه ۱/۴ قاشق چای خوری( به پوک شدن کیک یزدی کمک میکنه اگه نداشتید حذف کنید من هم استفاده نکردم)
طرز تهیه
اول فر رو با دمای ۲۰۰ درجه روشن میکنیم.
شکر،تخم مرغ و وانیل رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه
ماست، روغن مایع، شربت بار یا عسل، گلاب، زعفران و هل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید
مخلوط آرد و بکینگ پودر که قبلاً ۳ بار الک شده طی ۳ مرحله اضافه کنید و با دور کند در حد مخلوط شدن هم بزنید
داخل قالب کاپ کیک کاغذ(کپسول) انداخته و تا حدود ۳/۴ ارتفاع کپسول رو از مایه کیک پر میکنیم.
قاشق رو در روغن مایع فرو میکنیم و به صورت + وسط کیکها میزنیم
◀️این کار برای ترک خوردن روی کیک میباشد
اگه میخواید بعد از پخت روی کیک ترک بخوره و حالت قله ای پیدا کنه به این روش عمل کنید👇👇👇👇👇
قبل از گذاشتن کیکها در فر، شعله ی پایین فر رو خاموش میکنیم و گریل رو روشن کرده و کیکها رو داخل فر میگذاریم و در فر رو میبندیم
◀️استفاده از گریل به جای شعله ی پایین فر در مرحله ی اول پخت دلیل قله ای شدن کیک یزدی میشه
جلوی فر بشینید و حواستون باشه بعد از حدود ۱۰ دقیقه روی کیکها قله ای میشه و ترک میخوره حالا وقتشه شعله ی بالا رو خاموش و شعله پایین رو روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا زیر کیک بپزه و سرخ بشه.
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یزدی
آرد ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲۰۰ گرم
ماست ۱۷۵ گرم
روغن مایع ۱۷۵ گرم
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ ۱ ق چ
عسل یا شربت بار ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
هل سبز ساییده ۱ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
نمک میوه ۱/۴ قاشق چای خوری( به پوک شدن کیک یزدی کمک میکنه اگه نداشتید حذف کنید من هم استفاده نکردم)
طرز تهیه
اول فر رو با دمای ۲۰۰ درجه روشن میکنیم.
شکر،تخم مرغ و وانیل رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه
ماست، روغن مایع، شربت بار یا عسل، گلاب، زعفران و هل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید
مخلوط آرد و بکینگ پودر که قبلاً ۳ بار الک شده طی ۳ مرحله اضافه کنید و با دور کند در حد مخلوط شدن هم بزنید
داخل قالب کاپ کیک کاغذ(کپسول) انداخته و تا حدود ۳/۴ ارتفاع کپسول رو از مایه کیک پر میکنیم.
قاشق رو در روغن مایع فرو میکنیم و به صورت + وسط کیکها میزنیم
◀️این کار برای ترک خوردن روی کیک میباشد
اگه میخواید بعد از پخت روی کیک ترک بخوره و حالت قله ای پیدا کنه به این روش عمل کنید👇👇👇👇👇
قبل از گذاشتن کیکها در فر، شعله ی پایین فر رو خاموش میکنیم و گریل رو روشن کرده و کیکها رو داخل فر میگذاریم و در فر رو میبندیم
◀️استفاده از گریل به جای شعله ی پایین فر در مرحله ی اول پخت دلیل قله ای شدن کیک یزدی میشه
جلوی فر بشینید و حواستون باشه بعد از حدود ۱۰ دقیقه روی کیکها قله ای میشه و ترک میخوره حالا وقتشه شعله ی بالا رو خاموش و شعله پایین رو روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا زیر کیک بپزه و سرخ بشه.
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_شیر_عسلی
#دسر
مواد لازم 👇
شیر ۴لیوان
شیرعسلی نصف لیوان
خامه صبحانه یه بسته
شکر نصف لیوان
زرده تخم مرغ ۲عدد
نشاسته ذرت ۳ق غ
پودر ژلاتین ۳ق غ
وانیل کمی
زعفران غلیظ ۲ق غ
آب ۱چهارم لیوان
نکته 👇
میتونید مواد رو دو قسمت کنین وبه یه قسمت زعفران غلیظ اضافه کنین ودورنگ درست کنین بجای زعفران میتونین یه قاشق پودرکاکائو وبا یه قاشق آب مخلوط کنین وبه قسمت دوم بزنین تا شکلاتی بشه
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ هات داگ
◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈
مواد لازم:
هات داگ 🌭( من دودی زدم) ۲ عدد
نون ساندویچی 🥖
پنیر پیتزا🧀 ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ۱/۴ عدد 🫑
قارچ بلانچ شده 🍄کمی
سس خردل و مایونز و گوجه خیارشور
10.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فینگرفود سوخاری
𖠄𖠄𖠄𖠄𖠄𖠄𖠄𖠄𖠄𖠄𖠄𖠄𖠄𖠄
مواد لازم:
ژامبون🥓
پنیر گودا🧀
ورق یوفکا🥟
پودر سوخاری رنگی یا ساده
تخم مرغ و شیر🥚🥛
10.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیروگی
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
مواد لازم:
ماست سان ماس رامک 🍶۱/۲ پیمانه
تخممرغ 🥚۱ عدد
آرد 🥡۲ پیمانه
کره 🧈 ۱/۴ پیمانه
مواد میانی:
پنیرخامهای رامک 🧀۱/۳ پیمانه
کره 🧈به میزان دلخواه
پیازچه 🌱 به میزان دلخواه
قارچ 🍄 ۱/۲ پیمانه
جعفری خرد شده 🍀 ۱ ق غ
نمک/ پودر سیر/ فلفل قرمز/ فلفل سیاه ... به میزان دلخواه🧂🌶🧄
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ بنگی😋
𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆
مواد لازم:
بال مرغ🐔
رب انار یا سس انار
سس باربیکیو🍢
سیر🧄
سرکه ی بالزامیک🍇
فلفل سیاه🌶
پاپریکا
پودر پیاز(خود پیاز هم میشه)🧅
آب💧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نودل پیتزا
◍⃟⁞ 𓂂 ۫ ۪◝◍⃟⁞ 𓂂 ۫ ۪◝◍⃟⁞ 𓂂 ۫ ۪◝◍⃟⁞ 𓂂 ۫ ۪◝◍⃟⁞ 𓂂 ۫ ۪◝◍⃟⁞
مواد لازم:
نودل 🍜
رب گوجه یا سس گوجه🥫
پنیر پیتزا 🧀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شوکو خرما
𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆
مواد لازم:
خرما🤎
گردو🤎
شیره ی خرما🤎
کره🧈
پودر بیسکوییت(ترجیحا پتی بور)🧇
شکلات تخته ای آب شده🍫
دارچین و پودر هل