•
#ایده_تزئین 🥘
ته چین قالبی آلبالو
نان سیر
ژله بستنی
سالاد کلم
ماست خیار
#تاس_کباب_کاشانی😍
مواد لازم برای۸ نفر
ماهیچه گوسفند ۶۰۰ گرم
پیاز ۵۰۰ گرم
رب انار 0.5 پیمانه
بادمجان متوسط ۵ عدد
گوجه فرنگی ۵ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- پیاز را حلقهای و نازک خرد میکنیم. ته یک قابلمه گود میچینیم.
۲- گوشت را مکعبی به اندازههای کوچک (دلخواه) خرد میکنیم.
۳- گوشتها را روی پیازها میریزیم. زردچوبه، نمک و فلفل را به میزان دلخواه روی آن میریزیم.
۴- بادمجانها را نازک خرد میکنیم. (برای اینکه بادمجانها سالم بمانند و آب نشوند، ته کلاهی شکل بادمجان را جدا نمیکنیم فقط دم آن را کوتاه کنید).
۵- گوجهفرنگیها را روی بادمجانها بچینیده و دو لیوان آب روی آن بریزید و شعله گاز را زیاد کنید.
۶- وقتی که آب جوش آمد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید به مدت 2 ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزد.
۷- 20 دقیقه پیش از آن که غذا را سرو کنید یعنی زمانی که مواد شما به خصوص گوشت پخت، رب انار را اضافه کنید. (اگر رب انارتان سفت است با کمی آب غذا یا آب جوش آن را رقیق کنید و در غذا بریزید)
۸- بسته به میل و ذائقهتان میتوانید این غذا را ترش یا ملس درست کنید. این غذا را میتوانید با نان یا برنج سرو کنید.
سایر نکات
این تاس کباب یکی از غذاهای محلی و سنتی کاشانیهاست که بسیار لذیذ است و در زبان محلی به آن جوجویی تاس کباب می گویند. این غذای اصیل ایرانی از شهر کاشان را میتوانید به عنوان خورش در کنار غذا یا خوراکی همراه با نان در طی 3 ساعت آماده کنید البته خیلی از کاشانی ها بادمجان در این غذا نمیریزن
#تاس_کباب_کاشان
🥘یه سوپ مقوی و خوشمزه
🍲مواد لازم :🍲
۱ قاشق غذاخوری جوی پرک
۲ قاشق غذاخوری رشته فرنگی
۱ قاشق غذاخوری شیر
۳ قاشق غذاخوری آرد
۲ قاشق غذاخوری کره
۳ لیوان آب
۲ فنجان آب گوشت مرغ
خامه ۱۰۰ گرم
مقدار کمی گوشت مرغ خرد شده پخته
و یا نان باگت خرد شده به دلخواه
مقداری شوید خرد شده
🫕طرز تهیه🫕
کره و روغن را داخل قابلمه بریزید، جوی پرک را تفت دهید (حدود ۳ دقیقه)
سپس آرد را اضافه کنید و حدود ۴ دقیقه هم بزنید. آب، شیر و آب گوشت اضافه می کنیم و تا آرد کاملا یکدست شود. رشته فرنگی و گوشت را اضافه میکنیم تا جوش بیاید.
پس از چند دقیقه جوش آن را برای ۷-۸ دقیقه بجوشانیم. خامه را قبل از سرو اضافه می کنیم .
و در آخر نمک اضافه می کنیم.
اگر قوام آن خوب نباشد، می توان آب جوش، اضافه کرد.
۲ قاشق روغن زیتون و یا زعفران در صورت تمایل اضافه کنید.
👨🍳
🥘یه سوپ مقوی و خوشمزه
🍲مواد لازم :🍲
۱ قاشق غذاخوری جوی پرک
۲ قاشق غذاخوری رشته فرنگی
۱ قاشق غذاخوری شیر
۳ قاشق غذاخوری آرد
۲ قاشق غذاخوری کره
۳ لیوان آب
۲ فنجان آب گوشت مرغ
خامه ۱۰۰ گرم
مقدار کمی گوشت مرغ خرد شده پخته
و یا نان باگت خرد شده به دلخواه
مقداری شوید خرد شده
🫕طرز تهیه🫕
کره و روغن را داخل قابلمه بریزید، جوی پرک را تفت دهید (حدود ۳ دقیقه)
سپس آرد را اضافه کنید و حدود ۴ دقیقه هم بزنید. آب، شیر و آب گوشت اضافه می کنیم و تا آرد کاملا یکدست شود. رشته فرنگی و گوشت را اضافه میکنیم تا جوش بیاید.
پس از چند دقیقه جوش آن را برای ۷-۸ دقیقه بجوشانیم. خامه را قبل از سرو اضافه می کنیم .
و در آخر نمک اضافه می کنیم.
اگر قوام آن خوب نباشد، می توان آب جوش، اضافه کرد.
۲ قاشق روغن زیتون و یا زعفران در صورت تمایل اضافه کنید.
👨🍳
🥗سالاد قارچ با عدس و پیاز🥙
1عدد کنسروقارچ اسلایس شده
2 قاشق چای خوری روغن زیتون
½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
2 قاشق چای خوری روغن زیتون جهت سرخ کردن پیاز
2عدد پیاز بزرگ
1/4فنجان کنسرو عدس
¾ فنجان آب سبزی
¼ فنجان آجیل کاج
¼ فنجان گلک2 تا3 قاشق چای خوری سیر خرد شده برای چاشنی
🍱طرز تهیه
پیاز را خرد کرده و آن را با دو قاشق روغن زیتون مهرام سرخ کنید تا طلایی شود، پیاز سرخ شده، قارچ مهرام و عدس مهرام را با هم مخلوط کرده و نمک، گلک وآجیل کاج را به آن اضافه کرده به همراه مقدار زیادی سیر و پیاز و روغن زیتون سرو کنید.
👨🍳
🥗خوراک برگ چغندر😋
🥗مواد مورد نیاز
گوشت ریز خرد شده – ۱۰۰ گرم
برگ چغندر سبز – ۴۵۰ گرم
پیاز رنده شده – یک چهارم فنجان
سیر بزرگ، خرد شده – یک عدد
فلفل قرمز – یک چهارم قاشق غذاخوری
سرکه – یک ششم فنجان
نمک – به میزان لازم
🫕طرز تهیه
گوشت را داخل تابه ای تفت دهید تا تغییر رنگ دهد ، در این مرحله پیاز را رنده و اضافه کنید تا خوب سرخ شود.
در ادامه سیر را خرد کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک و فلفل را بیفزایید.
در این فاصله چغندرها را بشویید و خرد کنید و داخل تابه بریزید تا ۱۵ دقیقه با مواد بپزد و جا بیفتد.
خوراک را در ظرف مورد نظر بکشید و سرکه را اضافه و میل کنید.
🍀خواص برگ چغندر🍀
درمان بی خوابی
درمان کمبود کلسیم
درمان برای غلبه دم
درمان ضعف اعصاب
درمان تپش قلب و خفقان
درمان لاغری و ضعف بدن
صاف کننده خون
👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸💫خــــدایــــــا
💠💫یــاد تــو آرام بــخــش دلــهاســـت
🌸💫در هـــر ثــانــیــه صــدایــت
💠💫مــی زنــم و آرام مــی گــیــرم
🌸💫و روزم را بــــــا
💠💫نــام زیــبــای تــو آغــاز مــی ڪــنــم
🌸💫بــِســْمــِ الــلــّهِ الــرَّحــْمــَنــِ الــرَّحــيمــِ
💠💫الــهی بــه امــیــد رحــمــت تــو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸💫شروع هفته تـون رو مـعـطـر کنید
🤍💫نفستون رو خـوشبو کنید
🌸💫به ذکر پر برکت صلوات بر
🤍💫حضرت محمد(ص) و
🌸💫خاندان پاک و مطهرش
🌸💫بـرای امـروزتـون بـرکـتـی عظیم
🤍💫ومعجزه هایی بی بدیل آرزومندم
🌸💫اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ
🤍💫وَ آلِ مُحَمَّدٍ
🌸💫وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🍛خوراک مرغ و بلغور گندم ؛ خوشمزه و مقوی😋
🍀مواد لازم ✔️
بلغور گندم- ۲ پیمانه
سینه مرغ- ۲ عدد
پیاز کوچک- یک عدد
سیر ریز خرد شده- یک حبه
آب- ۸ پیمانه
نمک- به مقدار لازم
🍀مواد لازم رویه:
کره – ۲ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون – ۳ قاشق سوپ خوری
پاپریکا – یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز (پودر شده) – یک قاشق سوپ خوری
🍛طرز تهیه 🍛
۱-سینههای مرغ را به همراه پیاز خرد شده، آب و نمک در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
۲- سپس آن ها را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
۳- بلغور گندم از قبل خیس خورده را به ظرف حاوی آب اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد.
۴- مقداری از مرغ ریش ریش شده را به بلغور اضافه کنید. پس از این که آب آن کاملا کشیده شد، مواد را در ظرف سرو بکشید.
۵- یک حبه سیر را تفت دهید و به مرغ پخته و ریش ریش شده باقیمانده اضافه و روی خوراک پخش کنید.
۶-کره، روغن زیتون، پاپریکا و فلفل قرمز پودر شده را در ظرف مناسبی روی حرارت کمی با هم تفت دهید و سپس روی پلو بریزید و سرو کنید.
👨🍳
🍲آش رشته رنگارنگ به سبک اردبیلی
🍲 مواد لازم:
▫️حبوبات پخته شامل ( نخود، عدس، لوبیا قرمز و لوبیا سفید): از هر کدام یک پیمانه
▫️برگه زردآلو (قیصی): ۸ – ۱۰ عدد
▫️آلو بخارا: ۵-۸ عدد
▫️گوجه سبز تازه یا فریز شده: ۵ – ۸ عدد
▫️آلبالو خشک یا تازه یا فریز شده: سه چهارم پیمانه
▫️ذغال اخته: یک چهارم پیمانه
▫️رشته آش: حدود یک بسته
▫️نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
▫️روغن و رب: به مقدار لازم
▫️نعناع داغ و پیاز داغ: برای تزئین
🍲طرز تهیه :
آب را می جوشانیم ( از آب قلم یا آب گوشت هم می توان استفاده کرد ) میوه های خشک را که قبلا خوب شسته ایم اضافه می کنیم ( دقت شود در این مرحله فقط میوه های خشک را می ریزیم ) بعد از اینکه میوه های خشک پخت، حبوبات پخته را اضافه می کنیم. به محض اینکه چند جوش زد، رشته را می ریزیم و روغن، نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم.رب را هم می افزاییم.حدود ۱۵ دقیقه بعد که آش جا افتاد، در ظرف سرو می ریزیم و با پیاز داغ، نعناع داغ، خلال بادام، گردوی خرد شده و … تزیین میکنیم.
👨🍳
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
-[-اللّهُمَّاجْعَلْعَواقِبَامُورِناخَیْراً-]
خدایاعاقبتکارهایمارابهخیرکن :)!💚
-طعمآرامش
-
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
˝💙🔐˝
عـاشقۍراچـہنـیازاسـتبہدلـیلکہتـواۍ
عــشقهمـانپـرسشبۍزیـرآبۍ..!
#خاگینه مغزدار
برای شربتش نصف🥛 شکر و نصف🥛 آب و یک چهارم🥛گلاب و دو تا دونه هل و یکم زعفرون دم کرده رو با هم مخلوط کردم و گذاشتم رو حرارت تا یکم غلیظ بشه بعدم گذاشتمش تو یخچال تا خنک بشه این از شربت .
برای خود خاگینه هم من۲تخم مرغ و یکم وانیل و با همزن خوب زدم و بعد بهش۲ق غ پر ماست سفت و دو ق غ ارد سفید و یه ق چ بکینگ پودر اضافه کردم و با ق همزدم بعد ظرف رو گرم کردم یکم روغن ریختم نصف مواد و ریختم در ظرف رو گذاشتم یکم که گرفت یه مقدار مغز گردو خرد شده ریختم رو لایه اول و روش یکم دارچین پاشیدم و بعدم بقیه مواد و ریختم و در ظرف و گذاشتم تا حسابی پف کنه بعد برگردوندم که روشم طلایی بشه بعدم که شربت خنک شده رو ریختم روش تمووووم.
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🍚سالاد تار تار سیب زمینی
مواد لازم🫑
▢2 عدد سیب زمینی بزرگ
▢2 عدد خیار بزرگ
▢2 شاخه شوید
▢1 حبه سیر
▢2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
▢2 قاشق غذاخوری ماست
▢2 قاشق غذاخوری سس مایونز
دستور تهیه🥔
سیب زمینی رو آبپز می کنیم و داخل یه کاسه بزرگ رنده میکنیم.
توی یه ظرف دیگه خیارها رو رنده میکنیم و آبشونو می گیریم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم.
بعد ماست ، سس مایونز ، شوید ریز خرد شده ، روغن زیتون و نمک رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم.
سالاد رو داخل بشقاب سرو میریزیم و تزئینش میکنیم.
👨🍳
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
گرون باش
خودت را تحمیل نکن
بذار انتخابت کنن، تا جرأت
نکنن بهت بی احترامی کنن👌
🍔استیک ماهی فیلیپینی
🥪مواد لازم🥪
▢2 عدد ماهی شیر
▢2 قاشق غذا خوری آب لیمو
▢1/4 پیمانه سس سویا
▢3 حبه سیر (خرد شده)
▢1/4 پیمانه آب
▢1 قاشق چای خوری جعفری (خرد شده)
▢1 عدد پیاز سفید (خلال شده)
▢1/2 پیمانه روغن (پخت و پز)
▢به میزان لازم نمک وفلفل (برای مزه دار کردن)
دستور تهیه🥘🥘🥘
روغن رو در تابه گرم می کنیم.
هنگامی که روغن داغ شد، شکم ماهی شیر خرد شده رو سرخ می کنیم تا رنگش قهوه ای روشن بشه. ماهی رو می چرخونیم تا طرف دیگه اش سرخ بشه.
ماهی رو بعد از سرخ شدن از ماهیتابه خارج می کنیم. بیشتر روغن پخت و پز رو از ظرف دور می ریزیم و حدود 1 قاشق غذاخوری روغن باقی میزاریم.
در همون تابه با روغن کم، سیر رو تفت میدیم تا قهوه ای روشن بشه.
سس سویا، آب و آب لیمو رو داخل اون میریزیم و هم میزنیم.
ماهی سرخ شده رو اضافه می کنیم. روی اون رو میپوشونیم و به مدت 3 دقیقه میپزیم
پیاز، نمک، و فلفل رو اضافه کرده و هم میزنیم دربش رو میزاریم و به مدت 2 تا 5 دقیقه میپزیم. در صورت نیاز ممکنه آب اضافه کنید.
به بشقاب سرو منتقل می کنیم.
روی اون رو جعفری خرد شده برای تزیین میزاریم.
👨🍳
#آش_کلم_برگ_تبریز
مواد لازم
0.5 پیمانه نخود
0.5 پیمانه لوبیا چیتی
0.66 پیمانه عدس
200 گرم کلم برگ (خرد شده)
2 قاشق سوپخوری پیاز داغ
2 قاشق سوپخوری سیر داغ
3 عدد هویج نگینی (خرد شده)
50 گرم برگ کرفس
200 گرم رشته آش
0.5 پیمانه کشک
طرز تهیه
نخود و لوبیا را از شب قبل با مقداری آب بخیسانید. سپس آب آن را عوض کنید و با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود.
آن گاه عدس را بیفزایید و پس از ده دقیقه، کلم برگ را ریز خرد کنید و به همراه پیاز داغ، سیر داغ و ادویه در آش بریزید.
حالا هویج نگینی را به همراه برگ های کرفس خرد شده اضافه نمایید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند.
اکنون رشته آش را در آش بریزید تا نرم شود.
در پایان، کشک را در آش بریزید و نمک آن را نیز اندازه نمایید
🍬شیرینی برفی🍭🍭
🧉مواد لازم🧉
▢180 گرم خامه صبحانه (یا خامه قنادی)
▢200 گرم پودر نارگیل
▢4 قاشق غذا خوری پودر قند
دستور تهیه🥣
در ظرفی۱۸۰ گرم خامه و۴ ق.غ پودرقند رو باهمزن ۳ الی ۵ دقیقه می زنیم تا حجم بگیره.
همزن رو کنار گذاشته و ۲۰۰ گرم پودرنارگیل رو در چند مرحله اضافه کرده و با قاشق بخورد همدیگه داده تا بحالتی برسه که کاملا با دست قابل فرم دادن باشه.
حالا توپ هایی به اندازه دلخواه درست کرده و در پودر نارگیل میغلتونیم تا ظاهر زیباتری داشته باشه.
اگر شیرینیش براتون کم بود در آخر یکم پودرقند روش الک کنین تا شیرینیش بالانس بشه.بذارین یخچال تا کاملا سرد بشه.بعد نوش جان کنید
🧁نکات شیرنی برفی🧁
میتونین داخلش معز فندق درسته یا یه تیکه مغز گردو هم بذارین.من تو بعضیاش گذاشتم.
👨🍳
🥤معجون خوشمزه🧋
2 لیوان و یا 2 و نیم لیوان شیر
1 یا 2 عدد موز من دو تا استفاده کردم
خامه (دلخواه) من نصف قاشق غذاخوری استفاده کردم
شیرین کننده به مقدار لازم من شیره انگور استفاده کردم
مغزیجات: پسته،گردو،بادام،بادام هندی یا زمینی،فندق هرکدوم که دارین
مغز تخمه
پودر سنجد (دلخواه)
پنیر خامه ای به مقدار لازم (دلخواه)
1 الی 2 قاشق غذاخور پودر نارگیل و کنجدی
1-2 عدد خرما به ازای هر لیوان
بیسکوئیت پودر شده به دلخواه
سس شکلات به دل خواه
بستنی به دلخواه
🧋توی این مدت معجون رو درست میکنیم تمام مواد را داخل مخلوط کن میریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود حالا داخل پارچ میریزیم و داخل فریزر قرار میدهیم.به مدت ۱ الی ۶ ساعت بیشتر هم میشود.
بعد ۲۰ دقیقه لیوان ها را از فریزر بیرون بیارید و درون یخچال قرار دهید
حالا معجون را فریزر بیرون آورده ،همچنین لیوان ها را.رو خرما مقداری معجون ریخته به دلخوه سس شکلات و بیسکوئیت پودر شده بریزید و روش معجون بریزید.میتونید با بستنی هم میل کنید.
نکته: میتونید تمام مواد به اضافه ی خرما و بیسکوئیت پودر شده و بستنی رو با هم مخلوط کنید در فریزر قرار دهید و نوش جان کنید.
👨🍳
🥖سالاد مرغ و پیازچه قیفی🥖
🥙مواد لازم
🍗 4_5 نفر🥔
1 عدد كامل سينه مرغ پخته و خرد شده
3 پيمانه پيازچه خرد شده
10 عدد گردو خرد شده
100 گرم پنیر خامه ای
1 شيشه كوچك سس مايونز
2 پيمانه ماست چكيده
جعفری خرد شده مقداری
1 قوطی کنسرو ذرت
2 عدد هویج
نمک و فلفل
گوجه گیلاسی برای تزیین
22 عدد نون قیفی
مراحل🥦🥙🥙
سس مايونز و ماست و پنیر خامه ای را با هم مخلوط كرده با نمك و فلفل مزه دار مي كنيم.
در ظرفي مرغ پيازچه و گردوي خرد شده را با نيمي از سس مخلوط مي كنيم.
جعفری خرد شده و هویج وذرت با بقیه سس اضافه میکنیم.
دریخچال سه ساعت قرار میدهیم تا مزه دار شود.
نیم ساعت قبل سرو نون ها با مواد پر کنید تا خیس نشوند
👨🍳
🍘کیک شیفون🍘
🍮مواد لازم🍮
▢180 گرم شکر (دانه ریز)
▢140 گرم آرد (سفید)
▢40 گرم نشاسته ذرت
▢1 قاشق مربا خوری بیکینگ پودر
▢1/2 قاشق چای خوری وانیل
▢6 عدد تخم مرغ (همدمای محیط)
دستور تهیه🥧🥧🥧
آرد، نشاسته، بیکینگ پودر رو الک می کنیم. تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل توی یک کاسه می ریزیم و خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه این خیلی مهمه حتما باید تخم مرغ خوب زده بشه.
فر رو روی دمای 180 روشن کنین تا گرم بشه.
آرد و بکینگ پودر و نشاسته رو که الک کردیم را کم کم به مواد نخم مرغ اضافه و با یک همزن دستی به صورت دورانی مخلوط می کنیم. با سرعت کم زیاد هم نمی زنیم فقط در حد مخلوط شدن آرد هم می زنیم نه بیشتر.
ته قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و مواد رو داخل قالب می ریزیم.
کیک رو در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه به مدت پنجاه دقیقه میپزیم .
وقتی که کیک پخته شد روی توری سیمی می گذاریم تا خوب خنک بشه و بعد داخل سلفون می پیچیم حداقل 5-6 ساعت داخل یخچال استراحت کنه و برش میدیم و برای خامه کشی استفاده می کنیم.
👨🍳
#کیک_با_فیلینگ_خامه
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان
شیر ۴ ق غ
روغن مایع ۴ ق غ
وانیل نوک ق
بکینگ پودر ۱ ق غ
آرد ۱/۵ لیوان
بادام پرک ۱۵۰ گرم
عسل ۳ ق غ برای روی کیک(من ۵ قاشق ریختم)
برای کرم:
خامه صبحانه یک قوطی(سرد باشه)
پنیر ماسکارپونه ۳۰۰ گرم
*داخل کرم هیچ شکری استفاده نشده،عسل که روش ریخته میشه واسه شیرینیش کافیه*
طرز تهیه:تخم مرغ و شکر رو تا زمانیکه کف کنه بزنید،سوس شیر،روغن مایع،وانیل،بکینگ پودر،و آرد اضافه کنید و باز هم هم بزنید.داخل قالب کمربندی ۲۶ سانتی کاغذ روغنی پهن کنید،و مواد کیک رو داخل قالب بریزید.بادام پرک شده رو هم روی مواد بریزید.و در فر با درجه حرارت ۱۷۰،حالت توربو بپزید،(تست خلال دندون)بعد از پخت بزارید تا کاملا سرد شه.در ظرفی خامه سرد رو تا زمانیکه کف کنه بزنید و پنیر ماسکارپونه اضافه کنید،و به هم زدن ادامه بدید،تا زمانیکه سفت شه.کیک رو از وسط نصف کنید و کرم رو به لایه زیری بزنید و با لیسک یکدست کنید،و لایه دوم کیک رو روی اون قرار بدید،عسل رو داخل مایکروفر کمی ذوب کنید و روی کیک بریزید.حتما به مدت یک شب داخل یخچال بزارید،اینطوری عسل کامل به خورد کیک میره.نوش جان😋
#همبرگر_خونگي🍔
گوشت ران گوسفند ٧٥٠ گرم
گوشت قلوه گاه ٢٥٠ گرم
آرد سوخاري ١٠٠ گرم
پياز دو عدد
نمك ١/٥ قاشق غذاخوري
فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري
فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري
سماق ١ قاشق مربا خوري
گرد ليمو ١ قاشق مرباخوري
سير حبه شده ٣ عدد يا نصف قاشق مربا خوري پودر سير
طرزتهيه :
ابتدا گوشت ها را چرخ كرده بعد پياز و سير را چرخ ميكنيم سپس آرد سوخاري و ادويه ها را به گوشت اضافه ميكنيم به مدت ١٠ دقيقه ورز ميدهيم سپس تمام مواد را دوباره چرخ ميكنيم
بعد با يه كاتر (قالب) گرد به قطر يك سانت مواد را قالب زده و بين هر كدوم پلاستيك ميزاريم تا نچسبد و داخل فريزر ميزاريم تا كاملا منجمد شود و بعد داخل فر ١٨٠ درجه به مدت ١٥ دقيقه ميزاريم تا كاملا مغز پخت شه من فر رو خاموش ميكنم و از پنير ورقه اي گوداي كاله روش ميزارم تا كمي نرم بشه و به خورد گوشت بره
🌷 #مچبوس گوشت كويتي🇰🇼
ابتدا گوشت رو با آب ، پياز ، سير ، چوب دارچين ، فلفل سياه ، زردچوبه ، پودر زيره گذاشتم بپزه، وقتي كه گوشت كامل پخت از اب خارج ميكنيم و گوشت رو در فر يا روي گاز به مدت ٣٠ دقيقه ميذاريم كه سرخ بشه
اب گوشت رو از صافي رد ميكنيم و سپس بهش برنج و زعفران رو اضافه ميكنيم و اجازه ميديم برنج بپزه😍👌🏻
براي حشو ابتدا پياز رو در روغن سرخ ميكنيم كاراملي كه شد بهش لپه پخته شده و ادويه ها كه شامل فلفل سياه ، نمك ، پودر دارچين ، پودر ليمو عماني ، پودر زيره ، زردچوبه همه رو باهم مخلوط ميكنيم
براي سرو هم اينبار من جدا توي ظرف گذاشتم ولي ميشه همه رو توي ديس بچينيم😋
شما دوس دارين مچبوس گوشت رو با ماست بخورين يا با سس تند ؟!😁
اميدوارم درست كنيد و لذت ببرين ،روز خوبي داشته باشين😍