eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
سس هالندیز🍜🍜🍜 🍥مواد لازم🍥 ▢2 قاشق چای خوری سرکه سفید (یا سیب) ▢3 عدد زرده‌ تخم مرغ ▢3/4 پیمانه کره (آب شده) ▢1/2 عدد لیمو ترش ▢مقداری نمک و فلفل ▢به مقدار لازم آویشن ▢به مقدار لازم پاپریکا ▢به مقدار لازم پودر سیر (اختیاری) دستور تهیه🫕 یک قابلمه بزرگ رو پر از آب می‌کنیم و می‌زاریم بجوشه. وقتی جوشید، یک ظرف شیشه‌ای مقاوم به حرارت رو بالای قابلمه می‌ذاریم. (تهش با آب تماس پیدا نکنه) زرده ها و سرکه رو داخل ظرف بالایی می‌ریزیم، مدام با همزن دستی هم می‌زنیم. به حدی می‌زنیم که به مرحله روبان برسه. (همزن رو بلند می کنید، مثل روبان بریزه). با قاشق آروم کره آب شده رو اضافه و و هم می‌زنیم. اونقدر می‌زنیم تا غلظتی مثل مایونز پیدا کنه. وقتی به غلظت مورد نظر رسیدیم، آب نصف لیمو، نمک و فلفل و بقیه ادویه هارو اضافه و هم می‌زنیم و سرو می‌کنیم. می‌تونیم کمی سبزیجات معطر هم بریزیم. 👨‍🍳
▫️بیسکوییت لیدی فینگر ▫️خامه قنادی فرم داده شده(۲۰۰ گرم) ▫️پنیر ماسکار پونه (۲۰۰ گرم) ▫️اسپرسو یا قهوه فوری ▫️پودر کاکائو 🔸اول دو قاشق پودر قهوه گلد رو داخل آب جوش حل کردم و گذاشتم خنک بشهبعد خامه قنادی فرم داده شده رو با پنیر ماسکار پونه مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا یه دست بشه بعد لیدی فینگرا رو داخل قهوه یا اسپرسو میزنیم بعد داخل ظرف مورد نظرمون داخل ظرفمون به ترتیب یه لایه لیدی فینگر یه لایه کرم تیرامیسو و مجددا به همین ترتیب تکرار میکنیم و در نهایت روش پودر کاکائو الک میکنیم بعد میفرستیم داخل یخچال حداقل پنج شش ساعت بمونه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍛 پیاز: ۱ عدد بزرگ سیر: ۳ حبه کره: ۲۵ گرم گوشت گوسفند: ۴۰۰ گرم زعفران رقیق: ۱ لیوان آب: ۲ لیوان نمک فلفل  ༺🍉 ⃟ #
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹🍃 مواد لازم 👇👇👇 ۱ بسته ژله توت فرنگی ۱ بسته ژله کیوی ۱ بسته ژله موز ۲ پیمانه شیر ۲ ق غ پودر ژلاتین ۱/۳ پیمانه شکر ۱/۴ ق چ وانیل کیوی، توت فرنگی و موز خرد شده به مقدار لازم نوش جان👌
۵ تا لیوان آب بریزید تو قابلمه وقتی جوش آمد یه لیوان نشاسته رو با یه لیوان آب حل کنید وبه اب جوشتون اصافه کنید وسریع هم بزنید وقتی مایع یدست شد شعله رو کم کنید وبیست دقیقه زمان بدید تا نشاسته بپزه تو یه طرف یخ واب فراوان بریزید یه ابکش بزارید سر طرف مایع نشاسته رو داخل آبکش بریزید وبا پشت پیاله از آبکش ردشون کنید اب باید فوق العاده سرد باشه تا دونه های فالوده بهم نچسبه نشاسته ها که رد شدن ده دقیقه تو آب سرد نگهشون دارید ازیه سبد ردشون کنید و بشورید و بعد فالوده هاتون رو با یه لیوان آب بزارید تو طرف سربسته داخل یخچال وموقع سرو کردن شربت رو اصافه کنید شربت فالوده کرمانی شکر یک پیمانه اب یک پیمانه عرق نعنا وگلاب هر کدام نصف پیمانه همه مواد را مخلوط وروی حرارت میزاریم تا شکر حل شه نیازی نیست که غلظت پیدا کنه 👩‍🍳🍕
خدایا.... .
مواد لازم پودر ژله آلوئه ورا ژله در رنگ ها و طعم های دلخواه بستنی وانیلی : یک لیوان برای هر بسته یا شیر اب جوش و اب سرد: به مقدار نیاز . میوه دلخواه برای تهیه این نوع ژله ابتدا ژله دلخواه را آماده نمایید و چند سانت ازش رو کف قالب بریزید وقتی که ژله نیم بند شده در حدی که به انگشت بچسبه میوه دلخواه رو بچنید و با قاشق مقداری از ژله رو روش بریزید و یخچال بذارید تا میوه ها فیکس بشن. بعد از اون بقیه ژله رو بریزید و داخل یخچال قرار دهید. (توجه داشته باشید که برای سفت تر شدن ژله می توانید از مقدار آب کمتر و یا مقداری پودر ژلاتین استفاده نمایید.) یا مثل این کار لایه اول رو ژله آلورا بریزید و لایه بعدی رو قرمز. حالا ژله سفید پودر ژله آلوئه ورا را با آب جوش مخلوط نموده و به جای آب سرد معادل آن یعنی برای هر بسته یک لیوان بستنی وانیلی اضافه نمایید. ژله حتما سرد شده باشه بستنی هم بیرون یخچال آب شده باشه. حالا مخلوط ژله آلوئه ورا و بستنی رو روی ژله رنگی بریزید 👩‍🍳🍕
مواد لازم بادمجان 1عدد گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز 1 عدد بزرگ سیر 2 حبه فلفل دلمه ای 1 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق ماست موسیر 1پیمانه روغن مقداری خمیر یوفکا مثلثی 1 بسته فلفل و نمک طرز تهیه اول خمیر های یوفکا را به صورت مثلث های باریک برش میدهیم. و بعد از قاعده مثلث به سمت راس مثلث دور یک نی رول میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. بادمجان را روی آتش کباب میکنیم و پوست میگیریم و ساطوری کرده و کنار میگذاریم. پیاز و دو حبه سیر و فلفل دلمه ای رو ریز کرده و در روغن تفت میدیم. بعد گوشت رو اضافه کرده و تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود تفت میدیم. و حالا رب و نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و اجازه میدهیم تا گوشت بپزه و بعد از روی حرارت برمیداریم. بادمجان را در ظرفی ریخته و ماست موسیرو کمی نمک اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم. در آخر در ظرف سرو مخلوط ماست و بادمجان رو می‌ریزیم و رویش مخلوط گوشتی رو میریزیم و یوفکاهای سرخ شده را دور ظرف میچینیم دوباره تکرار میکنیم 👩‍🍳🍕
-+سکوت‌گورستان‌رامیشنوى؟ دنیا‌ارزش‌دل‌شکستن‌را‌ندارد میرسد‌روزی‌که‌هرگزدردسترس‌نخواهیم‌بود :)💚 -طعم‌آرامش
شكلات رو با روش بن مارى اب كنيد و روى خرما گردو بريزيد سپس در يخچال بگذاريد و اجازه دهيد تا ببندد 👩‍🍳🍕
🍔کتلت ذرت و گشنیز 🌽2 لیوان ذرت پخته ▢1 لیوان آرد ▢2 عدد تخم مرغ ▢½ قاشق چایخوری زیره سبز ▢½ لیوان آب ▢2 عدد پیاز ▢1 قاشق چایخوری تخم گشنیز ▢⅓ لیوان گشنیز خرد شده ▢1 قاشق چایخوری آبلیمو 🧅دستور تهیه🧅 آرد ، تخم گشنیز و زیره رو داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید سپس تخم مرغ ها، آبلیمو، آب، نمک و فلفل رو اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست بشه پیاز رو رنده کنید و آب اضافیش رو بگیرید و همراه با دانه های ذرت و گشنیز خرد شده به مواد دیگه اضافه کنید. داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید تا داغ بشه، با قاشق از مایه کتلت بردارید و داخل روغن داغ بریزید، بعد از اینکه یک طرف سرخ شد برگردانید تا طرف دیگش هم سرخ بشه. 👨‍🍳