فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر خوشمزه
بیسکوییت های لیدی فینگر و با توجه به سایز ظرفتون برش بزنید و
تو شیر گرم بزنید و داخل ظرفی که نایلون یا سلفون گذاشتین بچینید
۱ لیتر شیر
یک سوم لیوان شکر
۵ ق غ پودر نشاسته ذرت
۱ ق غ سر پر پودر کاستارد
مخلوط کنید و بزارید رو حرارت تا غلیظ بشه.
نصف مواد رو با شکلات تلخ و نصف دیگه رو با شکلات شیری مخلوط کنید (از هر شکلات ۸۰ گرم)
اول مواد شیری بعد شکلاتی رو بریزید
روش رو هم از تیکه های باقی مانده لیدی فینگر بزارید روشو بپوشونید حداقل ۴ ساعت داخل یخچال بزاریدتو ظرف سرو برگردونیدبا شکلات ذوب شده و ترافل هم تزیین کنید به جای لیدی فینگر میتونید از دولایه بیسکوییت معمولی هم استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین کیک
༺🍉 ⃟ #
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم🌺
الهی تقديرمان را به قلم زرين🌸
لطف وغفران و احسانت رقم
بزن و جميع خير دنيا و آخرت
را نصيبمان كن و توفيق ده تا
در مسير سبز بندگی و طاعتت
ثابت قدم باشيم و نه راه كسی
را ببنديم و نه بیراهه رويم...🍃
صبحتون بخیروشادی
30.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_صبحانه_ازبکستانی
شیر ۲۵۰ گرم (یک لیوان)
کره ۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم (حدودا ۲ تا ۳ ق غ)
آب ولرم ۶۰ گرم (یک چهارم لیوان)
پودر خمیر پایه ۷ گرم (۱ ق غ سر صاف)
آرد سفید یا آرد نان فانتزی حدودا ۳۷۵ گرم ( حدودا دو و نیم لیوان)
شیر و کره و شکر رو با هم مخلوط روی حرارت گذاشتم تا گرم بشه و در حد حل شدن بمونه . وقتی یکدست شد از حرارت برداشتم گداشتم کنار که از دما بیفته .
داخل آب ولرم ۱ ق م شکر ریختم و مخلوط کردم ، پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گذاشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه به عمل بیاد .
داخل مخلوط شیر و کره کا از دما افتاده خمیر مایه به عمل اومده ریختم و ترکیب کردم . آرد رو هم الک کردم و کم کم داخلش ریختم . میزان آرد تقریبی هستش ، حواستون باشه آرد زیادی لطافت نون شما رو می گیره . پس با احتیاط ریخته بشه ، چسبندکی کمتر بشه .خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز دادم . داخل ظرفی که کمی چرب کردم قرار دادم و روش رو پوشوندم یک تا یک و نیم ساعت استراحت داشته باشه .
بعد از استراحت پف خمیررو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه ورز دادم . بسته به اینکه چه سایز نون درست کنید می تونید تقسیم کنید ۲ یا ۴ قسمت و یا کوچیکتر . من ۴ تا چونه برداشتم و بعد روی چونه ها رو پوشوندم یک ربع استراحت داسته باشه .
هر چونه رو روی کاغذ روغنی باز کردم و پهن کردم . داخل سینی چیدم . با سر انگشت وسط خمیر طرح زدم و توسط یک استکان که سرش کمی روعن زدم روی خمیر مهر زدم و طرح ایجاد کردم و در آخر ته استکان هم کمی روغن زدم و وسط خمیر طرح زدم . فقط با فشار باشه که بعد از پخت پف می کنه خیلی محو نشه طرح ها .
29.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روکر موز:
پنیر ماسکارپونه یک بسته ۲۰۰ گرمی
بیسکوییت پتی بور یک بسته
شکر دو سوم پیمانه
خامه صبحانه یک بسته ۲۰۰ گرمی
شیر ۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۳ ق غ
وانیل کمی
نشاسته ذرت ۳ ق غ
موز ۲ عدد
گردو مقداری (دلبخواهیه)
طرز تهیه:
🔴ژلاتین رو با کمی اب سرد مخلوط میکنیم کمی صبر میکنیم تا کف کنه و حجمش زیاد بشه بعد روی بخار کتری بن ماری میکنیم تا ذراتش حل بشه و مایه شفافی به دست بیاد. بزارین کنار تا از دما بیفته.
شیر وشکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کنین وقتی حل شدن بزارین روی شعله گاز هم بزنین تا غلیظ بشه باید تقریبا به غلظت فرنی برسه .
خامه صبحانه و پنیرماسکارپونه روکمی هم میزنیم تا روان بشه به همراه ژلاتین به مخلوط شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یک دست بشه در اخر بیسکوییت و موزهای حلقه شده رو به مواد اضافه میکنیم بیسکوییت رو خیلی ریز نکنین چهار تیکه کنین کافیه
بعد بزارین یخچال چند ساعت بمونه تا خودشو بگیره و سفت بشه .
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
از کودکی ام مادر یادم داده است
که گدایی تو و صحن و سرایت بکنم
🍃 صبرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تست تخم مرغ آبپز
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ 🥚۴ عدد
زرده تخم مرغ 🍳۲ عدد
شوید و پیازچه🌱🌿
پنیر سفید 🧀
فلفل سیاه و لیمو ترش🌶🍋
وعده مناسب برای صبحانه، شام و حتی بعد
.
32.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_گوشت_چرخکرده
میدونی فرق برگر ،همبرگر و چیز برگر چیه؟
برگر سرشاخه همبرگر و چیز برگر هست در واقع هر چیزی میتونه داخل نان گرد برش خورده اون قرار بگیره مثل سبزیجات یا گوشت …
ولی همبرگر معمولا از گوشت گوساله داخلش استفاده میشه و
چیز برگر همبرگری هست که داخلش پنیر داره
✅مواد لازم:
🍔 ۳۰۰گرم گوشت گوساله با ۳۰۰گرم گوشت گوسفندی باچربی
🍔۱۰۰گرم پیاز رنده ریز شده و آب گرفته(بعد از آب گرفتن وزن کنید)
🍔نمک یک قاشق غذاخوری
🍔فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
🍔فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری
🍔پودر سیر یک قاشق مربا خوری
🍔پودر سوخاری یک قاشق غذاخوری
.
✅نکات👇🏻
🍔از گوشت گوساله خالص استفاده نکنید چون برگرتون خشک میشه اگه گوسفندی نداشتین ده درصد چربی به گوشت گوساله اضافه کنید تا لطیف بشه
🍔درب تابه رو نبندید برگر آب میندازه و جمع میشه
🍔وزن هر عدد برگر بین۱۰۰تا۱۲۰گرم هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هونکار_بیندیه 🍛 😋😍
♦️پیاز رو ریز رنده کنید،آبش رو بگیرید و به گوشت اضافه کنید.نمک،فلفل سیاه،زرچوبه و آرد نخودچی رو بهش اضافه کنید.یه دونه تخم مرغ بریزید.من ترخون و مرزه خشکم قاطیش کردم.حالا به شکلی که میخواید فرمش بدید و توی روغن سرخ کنید و بذارید کنار.
♦️بادمجون رو یا مثل من با یه کوچولو آب بپزید،یا سرخ کنید،و با چاقو خرد کنید.ارد رو با کره یا روغن تفت بدید و بادمجان هارو بهش اضافه کنید.شیر اضافه کنید و در آخر پنیر پیتزا به همراه نمک و فلفل.
♦️در ظرف مورد نظرتون ابتدا از ترکیب بادمجان بریزید و بعد گوشت اضافه کنید و در آخر مقداری جعفری روی اون بریزید.
دسر لیوانی فوری
♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆
مواد لازم:
برای ماگِ اول :
کیک شکلاتی🍰 ( میتونه کیک شکلاتی آماده باشه ، از همونا که تو سوپرمارکتا هم میفروشن ، میتونه برآونی هم باشه )
خامه فرم گرفته 🧁( به خامه فرم گرفته پودر کاکائو اضافه کنی این رنگی میشه )
گاناش یا پودینگِ شکلاتی🍫 ( ترکیب شکلات تخته ای آب شده با خامه صبحانه میشه گاناش ، اگه از پودینگ شکلاتی یا شکلاتِ آب شده هم استفاده کنی که کارت راحت تره )
برای دومی بیسکوییتِ اُرئو یا هر بیسکوییت مشابه دیگه ای.🍪
خامه فرم گرفته رو با ۱ ق غ خ پودر بیسکوییت مخلوط کن.🧁
و گاناش یا شکلات تخته ای آب شده.🍫
برای آخری هم
از بیسکوییتی که دوست داری استفاده کن ، مثلا پِتی بور گزینه ی مناسبیه.🧇
خامه صبحانه رو با شکر یا عسل مخلوط کن🍯 ( من با شیرعسلی مخلوط کردم ، در ازای ۲۲ ق غ خ خامه صبحانه ، ۱ ق غ خ شیرعسلی ریختم و خوب میکس کردم )
بعداز ریختن خامه تو ماگ سطحش رو با یه لایه پودر نارگیل🥥 پوشوندم و لایه لایه چیدم تا بالا.
میتونید از میوه های خورد شده هم استفاده کنید ، میوه هایی مثل توت فرنگی ، موز ، کیوی و …🍌🍓🥝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم #کیک_دونات
تخم مرغ ۱ عدد
شکر سه چهارم پیمانه
روغن ۳ قاشق غذاخوری
شیر نصف پیمانه
ماست یک چهارم پیمانه
(همه مواد با هم مخلوط میکنیم با همزن دستی دو دقیقه میزنیم)
آرد یک و سه چهارم پیمانه
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
وانیل کمی
(همه مواد خشک با هم مخلوط میکنیم با الک به مواد هیس اضافه میکنیم دورانی مخلوط میکنیم تا مواد یکدست سه)
قالب دونات با روغن جدا کننده (آموزش تو هایلایت هست)چرب میکنیم مواد داخل قالب میریزیم فر از قبل گرم شده دما ۱۸۰،مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه تا پخت دونات کامل شه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین کوکی
༺🍉 ⃟
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین کوکی
༺🍉 ⃟ #آشپزی با بانو 🍉 ⃟༻
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳 #کرپ_خوشمزه👩🍳
🔻مواد لازم کرپ👇🏻
تخم مرغ : ۲ عدد
شیر : ۱ لیوان
آرد : ۱ لیوان سرخالی
جعفری خرد شده : ۲ الی ۳ ق غ خ
نمک و فلفل : به میزان لازم
🔻مواد میانیش👇🏻
گوشت چرخ شده
پیاز
نمک ،زردچوبه ، فلفل سیاه ، پاپریکا و آویشن
سس کچاپ
فلفل دلمه و قارچ (اختیاری)
پنیرپیتزا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_مرغ
سینه مرغ: یک عدد
خیارشور: یکلیوان
گردو خردشده : ۱/۲ لیوان
پیازچه: یک لیوان
مخلوط جعفری و شوید: یک پیمانه
هویج رنده شده: یک پیمانه
سس مایونز: یک لیوان
ماست پرچرب: ۱/۲ لیوان
خامه: ۱/۲ لیوان
نمک و فلفل: به میزان لازم
نون تست: یک بسته
سینه مرغ رو با پیاز و سیر و فلفل دلمه ای بپزید و بعدش میکس کنید یا ریش ریش کنید و طبق کلیپ همه مواد رو با هم ترکیب کنید و ادامه کار
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
اینو به خاطرت بسپار :
همیشه به آدما
به اندازه اے محبت کن ...
که بعدش مجبور نشے
ثابت کنے که یه احمق نیستے ...!
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی و سیبزمینی با سس خیارشور، فیش اند چیپس
در مرحله اول سیبزمینی هارو پوست بگیرید، خلال کنید و در یک ظرف مناسب، به همراه نمک، فلفلسیاه و روغن زیتون داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه بزارید تا خوب کبابی بشه.
.
فیله ماهی شیر برای این بشقاب انتخاب خوبی هست. شما میتونید از فیله ماهی سالمون هم استفاده کنید.
اون رو به ابعاد سیبزمینی بُرش بدید، نمک فلفل بزنید و در سس آبجو خوب بغلتونید.
سس آبجو:
آرد سفید: ۶ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
پودرسیر: ۱ قاشق چایخوری
اورگانو(یا آویشن): ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
آبجو بدون الکل: ۱ لیوان
.
بعد از اینکه ماهی رو توی سس آبجو زدید، اون رو توی آرد سوخاری بزنید تا کامل پوشیده بشه.
حواستون باشه که حتمن به آرد سوخاری نمک و فلفلسیاه بزنید.
بعد از پوشیده شدن تکههای ماهی، اونهارو سرخ کنید. تمام.
.
سس خیارشور:
مایونز : ۳ قاشق غذاخوری
شوید خشک: ۱ قاشق چایخوری
آب نصف لیمو تازه
خیارشور رنده شده: ۲ عدد کوچک
خوب مخلوط کنید و غذا رو سِرو کنید.
نوش جونتون
༺🍉 ⃟ #
.