151.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم🌺
الهی تقديرمان را به قلم زرين🌸
لطف وغفران و احسانت رقم
بزن و جميع خير دنيا و آخرت
را نصيبمان كن و توفيق ده تا
در مسير سبز بندگی و طاعتت
ثابت قدم باشيم و نه راه كسی
را ببنديم و نه بیراهه رويم...🍃
صبحتون بخیروشادی
30.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_صبحانه_ازبکستانی
شیر ۲۵۰ گرم (یک لیوان)
کره ۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم (حدودا ۲ تا ۳ ق غ)
آب ولرم ۶۰ گرم (یک چهارم لیوان)
پودر خمیر پایه ۷ گرم (۱ ق غ سر صاف)
آرد سفید یا آرد نان فانتزی حدودا ۳۷۵ گرم ( حدودا دو و نیم لیوان)
شیر و کره و شکر رو با هم مخلوط روی حرارت گذاشتم تا گرم بشه و در حد حل شدن بمونه . وقتی یکدست شد از حرارت برداشتم گداشتم کنار که از دما بیفته .
داخل آب ولرم ۱ ق م شکر ریختم و مخلوط کردم ، پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گذاشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه به عمل بیاد .
داخل مخلوط شیر و کره کا از دما افتاده خمیر مایه به عمل اومده ریختم و ترکیب کردم . آرد رو هم الک کردم و کم کم داخلش ریختم . میزان آرد تقریبی هستش ، حواستون باشه آرد زیادی لطافت نون شما رو می گیره . پس با احتیاط ریخته بشه ، چسبندکی کمتر بشه .خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز دادم . داخل ظرفی که کمی چرب کردم قرار دادم و روش رو پوشوندم یک تا یک و نیم ساعت استراحت داشته باشه .
بعد از استراحت پف خمیررو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه ورز دادم . بسته به اینکه چه سایز نون درست کنید می تونید تقسیم کنید ۲ یا ۴ قسمت و یا کوچیکتر . من ۴ تا چونه برداشتم و بعد روی چونه ها رو پوشوندم یک ربع استراحت داسته باشه .
هر چونه رو روی کاغذ روغنی باز کردم و پهن کردم . داخل سینی چیدم . با سر انگشت وسط خمیر طرح زدم و توسط یک استکان که سرش کمی روعن زدم روی خمیر مهر زدم و طرح ایجاد کردم و در آخر ته استکان هم کمی روغن زدم و وسط خمیر طرح زدم . فقط با فشار باشه که بعد از پخت پف می کنه خیلی محو نشه طرح ها .
29.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روکر موز:
پنیر ماسکارپونه یک بسته ۲۰۰ گرمی
بیسکوییت پتی بور یک بسته
شکر دو سوم پیمانه
خامه صبحانه یک بسته ۲۰۰ گرمی
شیر ۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۳ ق غ
وانیل کمی
نشاسته ذرت ۳ ق غ
موز ۲ عدد
گردو مقداری (دلبخواهیه)
طرز تهیه:
🔴ژلاتین رو با کمی اب سرد مخلوط میکنیم کمی صبر میکنیم تا کف کنه و حجمش زیاد بشه بعد روی بخار کتری بن ماری میکنیم تا ذراتش حل بشه و مایه شفافی به دست بیاد. بزارین کنار تا از دما بیفته.
شیر وشکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کنین وقتی حل شدن بزارین روی شعله گاز هم بزنین تا غلیظ بشه باید تقریبا به غلظت فرنی برسه .
خامه صبحانه و پنیرماسکارپونه روکمی هم میزنیم تا روان بشه به همراه ژلاتین به مخلوط شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یک دست بشه در اخر بیسکوییت و موزهای حلقه شده رو به مواد اضافه میکنیم بیسکوییت رو خیلی ریز نکنین چهار تیکه کنین کافیه
بعد بزارین یخچال چند ساعت بمونه تا خودشو بگیره و سفت بشه .
هدایت شده از *خبر فوری ایران وجهان🇮🇷
از کودکی ام مادر یادم داده است
که گدایی تو و صحن و سرایت بکنم
🍃 صبرا
2.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تست تخم مرغ آبپز
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ 🥚۴ عدد
زرده تخم مرغ 🍳۲ عدد
شوید و پیازچه🌱🌿
پنیر سفید 🧀
فلفل سیاه و لیمو ترش🌶🍋
وعده مناسب برای صبحانه، شام و حتی بعد
.
32.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_گوشت_چرخکرده
میدونی فرق برگر ،همبرگر و چیز برگر چیه؟
برگر سرشاخه همبرگر و چیز برگر هست در واقع هر چیزی میتونه داخل نان گرد برش خورده اون قرار بگیره مثل سبزیجات یا گوشت …
ولی همبرگر معمولا از گوشت گوساله داخلش استفاده میشه و
چیز برگر همبرگری هست که داخلش پنیر داره
✅مواد لازم:
🍔 ۳۰۰گرم گوشت گوساله با ۳۰۰گرم گوشت گوسفندی باچربی
🍔۱۰۰گرم پیاز رنده ریز شده و آب گرفته(بعد از آب گرفتن وزن کنید)
🍔نمک یک قاشق غذاخوری
🍔فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
🍔فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری
🍔پودر سیر یک قاشق مربا خوری
🍔پودر سوخاری یک قاشق غذاخوری
.
✅نکات👇🏻
🍔از گوشت گوساله خالص استفاده نکنید چون برگرتون خشک میشه اگه گوسفندی نداشتین ده درصد چربی به گوشت گوساله اضافه کنید تا لطیف بشه
🍔درب تابه رو نبندید برگر آب میندازه و جمع میشه
🍔وزن هر عدد برگر بین۱۰۰تا۱۲۰گرم هست
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هونکار_بیندیه 🍛 😋😍
♦️پیاز رو ریز رنده کنید،آبش رو بگیرید و به گوشت اضافه کنید.نمک،فلفل سیاه،زرچوبه و آرد نخودچی رو بهش اضافه کنید.یه دونه تخم مرغ بریزید.من ترخون و مرزه خشکم قاطیش کردم.حالا به شکلی که میخواید فرمش بدید و توی روغن سرخ کنید و بذارید کنار.
♦️بادمجون رو یا مثل من با یه کوچولو آب بپزید،یا سرخ کنید،و با چاقو خرد کنید.ارد رو با کره یا روغن تفت بدید و بادمجان هارو بهش اضافه کنید.شیر اضافه کنید و در آخر پنیر پیتزا به همراه نمک و فلفل.
♦️در ظرف مورد نظرتون ابتدا از ترکیب بادمجان بریزید و بعد گوشت اضافه کنید و در آخر مقداری جعفری روی اون بریزید.