دسر لیوانی فوری
♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆
مواد لازم:
برای ماگِ اول :
کیک شکلاتی🍰 ( میتونه کیک شکلاتی آماده باشه ، از همونا که تو سوپرمارکتا هم میفروشن ، میتونه برآونی هم باشه )
خامه فرم گرفته 🧁( به خامه فرم گرفته پودر کاکائو اضافه کنی این رنگی میشه )
گاناش یا پودینگِ شکلاتی🍫 ( ترکیب شکلات تخته ای آب شده با خامه صبحانه میشه گاناش ، اگه از پودینگ شکلاتی یا شکلاتِ آب شده هم استفاده کنی که کارت راحت تره )
برای دومی بیسکوییتِ اُرئو یا هر بیسکوییت مشابه دیگه ای.🍪
خامه فرم گرفته رو با ۱ ق غ خ پودر بیسکوییت مخلوط کن.🧁
و گاناش یا شکلات تخته ای آب شده.🍫
برای آخری هم
از بیسکوییتی که دوست داری استفاده کن ، مثلا پِتی بور گزینه ی مناسبیه.🧇
خامه صبحانه رو با شکر یا عسل مخلوط کن🍯 ( من با شیرعسلی مخلوط کردم ، در ازای ۲۲ ق غ خ خامه صبحانه ، ۱ ق غ خ شیرعسلی ریختم و خوب میکس کردم )
بعداز ریختن خامه تو ماگ سطحش رو با یه لایه پودر نارگیل🥥 پوشوندم و لایه لایه چیدم تا بالا.
میتونید از میوه های خورد شده هم استفاده کنید ، میوه هایی مثل توت فرنگی ، موز ، کیوی و …🍌🍓🥝
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم #کیک_دونات
تخم مرغ ۱ عدد
شکر سه چهارم پیمانه
روغن ۳ قاشق غذاخوری
شیر نصف پیمانه
ماست یک چهارم پیمانه
(همه مواد با هم مخلوط میکنیم با همزن دستی دو دقیقه میزنیم)
آرد یک و سه چهارم پیمانه
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
وانیل کمی
(همه مواد خشک با هم مخلوط میکنیم با الک به مواد هیس اضافه میکنیم دورانی مخلوط میکنیم تا مواد یکدست سه)
قالب دونات با روغن جدا کننده (آموزش تو هایلایت هست)چرب میکنیم مواد داخل قالب میریزیم فر از قبل گرم شده دما ۱۸۰،مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه تا پخت دونات کامل شه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین کوکی
༺🍉 ⃟
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین کوکی
༺🍉 ⃟ #آشپزی با بانو 🍉 ⃟༻
.
👩🍳 #کرپ_خوشمزه👩🍳
🔻مواد لازم کرپ👇🏻
تخم مرغ : ۲ عدد
شیر : ۱ لیوان
آرد : ۱ لیوان سرخالی
جعفری خرد شده : ۲ الی ۳ ق غ خ
نمک و فلفل : به میزان لازم
🔻مواد میانیش👇🏻
گوشت چرخ شده
پیاز
نمک ،زردچوبه ، فلفل سیاه ، پاپریکا و آویشن
سس کچاپ
فلفل دلمه و قارچ (اختیاری)
پنیرپیتزا
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_مرغ
سینه مرغ: یک عدد
خیارشور: یکلیوان
گردو خردشده : ۱/۲ لیوان
پیازچه: یک لیوان
مخلوط جعفری و شوید: یک پیمانه
هویج رنده شده: یک پیمانه
سس مایونز: یک لیوان
ماست پرچرب: ۱/۲ لیوان
خامه: ۱/۲ لیوان
نمک و فلفل: به میزان لازم
نون تست: یک بسته
سینه مرغ رو با پیاز و سیر و فلفل دلمه ای بپزید و بعدش میکس کنید یا ریش ریش کنید و طبق کلیپ همه مواد رو با هم ترکیب کنید و ادامه کار
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
اینو به خاطرت بسپار :
همیشه به آدما
به اندازه اے محبت کن ...
که بعدش مجبور نشے
ثابت کنے که یه احمق نیستے ...!
.
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی و سیبزمینی با سس خیارشور، فیش اند چیپس
در مرحله اول سیبزمینی هارو پوست بگیرید، خلال کنید و در یک ظرف مناسب، به همراه نمک، فلفلسیاه و روغن زیتون داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه بزارید تا خوب کبابی بشه.
.
فیله ماهی شیر برای این بشقاب انتخاب خوبی هست. شما میتونید از فیله ماهی سالمون هم استفاده کنید.
اون رو به ابعاد سیبزمینی بُرش بدید، نمک فلفل بزنید و در سس آبجو خوب بغلتونید.
سس آبجو:
آرد سفید: ۶ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
پودرسیر: ۱ قاشق چایخوری
اورگانو(یا آویشن): ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
آبجو بدون الکل: ۱ لیوان
.
بعد از اینکه ماهی رو توی سس آبجو زدید، اون رو توی آرد سوخاری بزنید تا کامل پوشیده بشه.
حواستون باشه که حتمن به آرد سوخاری نمک و فلفلسیاه بزنید.
بعد از پوشیده شدن تکههای ماهی، اونهارو سرخ کنید. تمام.
.
سس خیارشور:
مایونز : ۳ قاشق غذاخوری
شوید خشک: ۱ قاشق چایخوری
آب نصف لیمو تازه
خیارشور رنده شده: ۲ عدد کوچک
خوب مخلوط کنید و غذا رو سِرو کنید.
نوش جونتون
༺🍉 ⃟ #
.
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلیم_بادمجان😍😋
کشک یک عدد 500 گرم
عدس پیمانه
لوبیا یکپیمانه
پیاز ۴ عدد درشت
برنج یکپیمانه
سیر یک کله
زردچوبه
فلفل سیاه
پودر عصاره مرغ
گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنینو بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره