#رسپی 🍓
پودر ژله آناناس ۱بسته
پودر ژله آلبالو ۱بسته
توت فرنگی
بچه ها اول قالب ژله رو یکم با پنبه روغنی چرب میکنیم بعد توت فرنگی هارو میچینیم ته قالب بعد پودر ژله آناناس رو که تو یه لیوان و نیم اب جوش حل کردیم و بهش اضافه کردیم به قاشق میریزیم روی توت فرنگی ها به اندازه ای که نصف توت فرنگی هارو بپوشونه بعد میزاریم توی یخچال تا نیم بند بشه و توت فرنگیا حرکت نکنن بعد بقیه ژله آناناسمون رو میریزیم روی توت فرنگی هامون و میزاریم توی یخچال تا ژله کاملا ببنده تو این فاصله ژله آلبالو رو اماده میکنیم میزاریم تو دمای محیط خنک بشه فقط برای اینکه ژلاتینش یجا نمونه هراز گاهی یه هم بزنید و بعد میریزیم روی ژله آناناسی که کاملا بسته شده و بعد از یک ساعت ژلمون آمادست دور قالب رو با چاقو جدا کنید و چند لحظه قالب رو توی اب گرم قرار بدین و ژله رو خارج کنید
#ته_دیگ_طرحدار 😋
یه قاشق ماستی که شل نباشه با یک قاشق و نصفی آرد مخلوط کنید تا یکدست بشه و به غلظت سس مایونز برسه دقت کنید آرد گوله نشه تا راحت ازقیف بیرون بیاد (نه شل باشه نه سفت) کف تابه یا قابلمه رو با برس چرب کنید (روغن زیاد نریزید در حد چرب کردن)خمیر رو داخل قیف یکبارمصرف( یا کیسه فریزر ضخیم ) بریزید و سرشو خیلی کوچیک قیچی بزنیدو طرحتون رو بکشید. تابه رو روی حرارت کم بزارید چند دقیقه تا طرحم خودشو بگیره و فیکس بشه. و کمی تغییر رنگ بده و کف قابلمه بچسبه .حالا کمی روغن بریزید و برنج آبکش شده رو آروم آروم روش بریزید
✅کرهی مغز بادام یک صبحانه رژیمی عالی در رژیم کاهش وزن - پروتئین
✨کره مغز بادام غنی از پروتئین، فیبر، آنتی اکسیدان و چربی های اشباع نشده است. همچنین مطالعات نشان می دهد کسانی که مغزهایی مثل بادام می خورند کم تر از کسانی که از خوردن آن اجتناب می کنند دچار افزایش وزن می شوند. زیرا این موجب می شود شما به میزان طولانی تری احساس سیری کنید.
✨مالیدن کمی کرهی بادام روی نان تست غنی از گندم و سبوس یا افزودن یک قاشق سر پر آن به حریرهی جو بهترین تنظیم کننده چربی است.
🍃🌸
#مرغ بریونی با سایدیش سبزیجات
سیب زمینی تنوری کدو و هویج😋😋😋
طرز تهیه👇
مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست)
مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه
کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده
داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی
ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر
در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه.
🌟
قیمه یکی از خوشمزه ترین غذاهاست که باب میل خیلی هاست🥰
.
طرز تهیه قیمه #خورشت :
پیاز و نگینی خرد کنید و تفت بدین گوشت خورشتی و اضافه کنید و اجازه بدین رنگگوشت تغییر کنه.
بعد که رنگ گوشت تغییر کرد کمی رب گوجه
زردچوبه ،نمک،فلفل،ادویه مخصوص اضافه کنید.
لپه که از دوساعت قبل خیس کردین و به گوشت ها اضافه کنید و تفت بدین که اینکار باعث میشه لپه ها وانره.
بعد آب جوش اضافه کنید دو ساعت زمان بدین تا بپزه.
اواخر پخت زعفران دم شده،چوب دارچین،هل و کمی گلاب اضافه کنید که طعم خورشت و بی نظیر میکنه.
✅نکات طلایی
✅میتونید داخل خورشت از الو یا لیمو عمانی برای ترش شدن استفاده کنید
✅میتونید اواخر پخت از اب لیمو استفاده کنید
✅به جای دارچین پودر شده از چوب دارچین استفاده کنید که رنگ غذا تیره نشه
✅زعفران و حتما اواخر پخت استفاده کنید که رنگ و بوی خاصی به خورشت میده
.
نوش جانتون😍
✅#شربتعسلوبیدمشکونعنا
🔹⇦خواص: این شربت تقویت کننده قلب، معده و گوارش است. خاصیت آرام بخشی دارد. ضد نفخ است و مانع از ترش کردن معده می شود.
🔹⇦مواد لازم:⇩
🔻آب: یک لیوان
▫️عسل: یک قاشق غذاخوری
▫️عرق نعناع: یک قاشق غذاخوری
🔺عرق بیدمشک: دو قاشق غذاخوری
🔹⇦ طرز تهیه: عسل را در کمی آب ولرم حل کرده، سپس عرق بیدمشک، نعناع و یک لیوان آب را به مخلوط اضافه می کنیم.
.
#کوکو_مرغ_و_پنیر
مواد لازم:
سینه مرغ بدون پوست : ۵۰۰ گرم
تخم مرغ متوسط : ۲ عدد
آرد : 1 استکان
پنیر پیتزا : 1 استکان
پیازچه خورد شده : 2 قاشق غذاخوری
جعفری خورد شده : 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر : 1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا : به میزان لازم
روغن زیتون یا مایع : 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱.سینه مرغ (خام)را روی تخته قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز ، آن را به قطعات ریز خرد کنید یا میتونید چرخ کنید
۲.سپس آنها را در یک کاسه بزرگ بگذارید. سپس آرد ، تخم مرغ ، پنیر ، ، پیازچه ، جعفری ، پودر سیر ، نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکارا هم اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود
۳.مقداری روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط رو به کم قرار دهید
۴.دستتون را خیس یا چرب کنید و از مخلوط مرغ بردارید و شکل دهید و آنرا به ماهیتابه منتقل کنید و هر دو طرف کوکو را برای چند دقیقه بگذارید بپزند تا کوکو ها طلایی شوند
۵.به خاطر داشته باشید که شما باید آنها را در دمای متوسط رو به کم طبخ کنید ، در غیر این صورت بیرون کوکو ها می سوزند اما داخل آن به خوبی پخته نمی شوند
این کوکو را میتوانید با سس کچاپ یا سس مایونز سرو کنید و لذت ببرید
🌟
✅ماسک گشنیز و ماست مناسب پوست های مستعد آکنه
⚜ترکیب گشنیز و خیار که خنک کننده هستند و جو دو سر که ضدالتهاب است، پوست آکنه ای و ملتهب را تسکین می دهد و ماست هم که حاوی اسید لاکتیک است، قدرت لایه برداری و روشن کنندگی به ماسک می بخشد.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃
📜مواد لازم :
🔻۱ قاشق غذاخوری ماست یونانی
🔻۲ قاشق غذاخوری جو دوسر پرک یا آرد جو دو سر
🔻 یک چهارم پیمانه گشنیز تازه
🔻 یک هشتم پیمانه خیار خرد شده
♨️همه ی مواد را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا مخلوط و یکدست شوند. طرز استفاده مقدار زیادی از ماسک را به پوست خشک صورت و گردن بزنید اما مواظب باشید به قسمت های حساس مانند چشم ها و دهان نخورد، اجازه دهید🕑 ۲۰ دقیقه روی پوست بماند ( ماسک کاملاً خشک نمی شود اما چسبناک می شود).
صورت تان رابا آب ولرم بشویید و از مرطوب کننده استفاده کنید.
دو برش خیار تازه را روی پلک ها بگذارید تا حس خوب پوست تان تکمیل شود.
#ساندویچ_رست_بیف 🫔 😋
▫️گوشت راسه گوساله ۲۵۰ گرم
▫️قارچ۵-۶ عدد
▫️خامه ۳۵ گرم
▫️شیر نصف لیوان
▫️آرد ۱ قاشق چایخوری
▫️نمک و فلفل ،آویشن و رزماری
▫️روغن زیتون مقدار لازم
▫️پنیر پیتزا و گودا مقدار لازم
🔸گوشتی که انتخاب میکنید حتما باید راسته گوساله باشه که نرم و لطیفه،گوشت رو فقط با مقداری نمک و فلفل و رزماری ساطوری شده و روغن زیتون مزه دار میکنیم،در تابه گریل و سپس ریش ریش یا خرد میکنیم،برای تهیه سس قارچ خامه ای هم قارچ را اسلایس کرده سرخ میکنیم مقدار کمی آرد اضافه کرده تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه سپس شیر اضافه کرده و اجازه میدیم سس غلیظ بشه و مقداری خامه صبحانه و آویشن و نمک و فلفل میرنیم و در آخر کار پنیر پیتزا وگودا را توی سس ریخته روی حرارت ملایم میزاریم تا سس غلیظ و پنیر آب شود،نان ساندویچی را باز کرده سس پنیر را لای نان ریخته و از گوشت خرد شده روی پنیر و قارچ ریخته و تا داغ هست میل میکنیم،در کنارش هم سیب زمینی تنوری و یه مقدار سالاد(کاهو،کلم،هویج،خیارشور و پیاز و سس سیر میل میکنیم)
#رتتویی_سبزیجات
ی غذای خوشمزه و متفاوت ،ک پیشنهاد میدم شما هم درستش کنین 😍
💜همه مواد رو1 قاشق روغن داخل هواپز سرخ کردم
💜داخل ظرف مورد نظر ریخته و سس رو آماده کرده وبهش اضافه کردم.
و به مدت 10 دقیقه در فر میپزیم .
💜و در نهایت ورقه های پنیر پیتزا و گوجه گیلاسی رو اضافه کردم و وقتی پنیر آب شد
از فر خارج میکنیم.
💜کسانی که سرخ کن ندارند می تونن تمام سبزی ها را در فر با روغن بسیار کم به مدت 10-15 دقیقه بپزند و سس و پنیر را اضافه کرده و در فر بزارن.
برای سس🌱
💜1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
💜1 لیوان آب
💜فلفل سیاه، پاپریکا، نمک
مواد رتتویی🌱
💜بادمجان نگینی ۳ عدد
💜کدو ۳ عدد
💜سیب زمینی نگینی ۱ عدد بزرگ
💜فلفل چیلی رنگی نگینی ی پیمانه
❤️🍃
#کیک_زبرا
مواد لازم:
ارد دو لیوان دسته دار
بیکینگ پودر دو ق م
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف ق چ
روغن یک لیوان
شیر یک لیوان
شکر یک لیوان
برای هایلات کیک زبرا
ظرف اول دو ق غ ارد
ظرف دوم یک ق ارد +یک ق غ پودر کاکایو
ظرف سوم دو ق غ پودر کاکائو
طرز تهیه:
برای پختن تو تابه دو طرفه حتما دو لایه کاغذ روغنی بزارید با شعله پخش روی حرارت کم
برای فر گازی دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۳۰دقیقه
برای فر برقی یا توستر دمای ۱۵۰ درجه بمدت ۳۰
زمان پخت با توجه به حرارت و اندازه فر ،قابلمه تقریبی هست ،پس حتما با خلال دندون تست کنید
موادتون شل نباشه که شکلش خراب میشه.
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
#دمي_گوجه🌹🍃
موادلازم
👇👇👇
پياز 1عدد
برنج 2 لیوان
ران مرغ. 3 عدد
سیب زمینی 1 عدد
نمک به میزان لازم
گوجه فرنگی 5 عدد
روغن نصف استکان
زردچوبه به میزان لازم
طرزتهیه
👇👇👇
داخل قابلمه ران مرغ را با مقداری آب و نمک و زردچوبه و یک عدد پیاز میزاریم با حرارت ملایم بپزه وقتی مرغ پخت میزاریم کنار
ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید و یا در مخلوط کن پوره کنید.برنج رابشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.
در ظرف مناسب پیازداغ کنید و کمی زردچوبه و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید
برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب زمینی های نگینی شده و سرخ شدهرا به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند.مرغهایی را ک پخته بودیم ته قابلمه چیده و از برنج ک آبش کشیده روی مراغها میریزیم و برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود.
نوش جان👌
#پلو
#کیک_زبرا
مواد لازم:
ارد دو لیوان دسته دار
بیکینگ پودر دو ق م
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف ق چ
روغن یک لیوان
شیر یک لیوان
شکر یک لیوان
برای هایلات کیک زبرا
ظرف اول دو ق غ ارد
ظرف دوم یک ق ارد +یک ق غ پودر کاکایو
ظرف سوم دو ق غ پودر کاکائو
طرز تهیه:
برای پختن تو تابه دو طرفه حتما دو لایه کاغذ روغنی بزارید با شعله پخش روی حرارت کم
برای فر گازی دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۳۰دقیقه
برای فر برقی یا توستر دمای ۱۵۰ درجه بمدت ۳۰
زمان پخت با توجه به حرارت و اندازه فر ،قابلمه تقریبی هست ،پس حتما با خلال دندون تست کنید
موادتون شل نباشه که شکلش خراب میشه.
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
#بستنی_سنتی ستاره بانو
دولیوان شیر
یه لیوان شکر
یه قاشق جایی خوری ثعلب
کمی گلاب ووانیل
شیرمیزارم جوش بیادشکروثعلب مخلوط میکنم حتما بایدثعلب باشکرمخلوط شه وگرنه گوله میشه توشیر اضافه میکنم به شیروقتی کمی خودشو گرفت خاموش میکنم سردشه بعدمیزارم فریزرهرنیم ساعت درمیارم باهمزن میزنم تا 4و5بارتکرارمیکنم تاکشدارشع بعدتوظرف درداردرفریزرقرارمیدم میتونی کمی خامه صبحانه روپلاستیک پهن کن وقتی یخ زدبع بستنی اضافه کنی وهمچنین پسته برای تزئین ونوش جان
❌فوت و فن عدس پلو ❌
یعنییی من اینقدر عاااشق این غذام که حد نداره😋🥰😍😍😍
عدسپلو با گوشت قلقلی خیییلی عاالی میشه😋
مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۳٫۵ پیمانه
عدس۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
کره۱۰۰ گرم
ادویه پلویی۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه، روغن و پودر سیربه مقدار کافی
👩🍳برای یک عدس پلو خوشمزه ابتدا عدس را از چند ساعت قبل درون یک کاسه آب می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی خیس بخورد. برنج را به همین صورت درون یک کاسه آب نمک قرار می دهیم تا بین ۳۰دقیقه تا چند ساعت خیس بخورد.👩🍳
👩🍳ه👩🍳ردر برنج تازه تر باشند، نیاز به خیساندن کمتری دارد. پس از اینکه عدس را به خوبی خیساندیم، آنرا آبکشی می کنیم و به همراه مقداری نمک و ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم.👩🍳
ح👩🍳 ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان می دهیم تا عدس نیمپز شود، سپس آنرا آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید.
🌷#شامی_رودباری
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده دو عدد متوسط
رب گوجه فرنگی دو قاشق سر پر
روغن زیتون دو ق غ
سبزی معطر ( ترخون، مرزه ) یک ق غ سر پر
نمک،فلفل به مقدار لازم
آب لیموی تازه دو ق غ
خب ابتدا گوشت رو همراه با پیاز، ادویه ها و سبزی های معطر خوب ورز داده و ازش اندازه یه نارنگی بردارید و داخل روغن شامی ها رو خوب سرخ کنید و بعد کنار بذارید..
حالا داخل ماهی تابه دو ق روغن زیتون ریخته و رب گوجه رو داخلش تفت بدید ( میتونید از دو تا گوجه رنده شده این قسمت استفاده کنید) و بهش نمک و فلفل اضافه کرده و یک لیوان آب جوش میریزیم و بعد شامی ها رو میندازیم داخلش و اجازه میدیم یه ساعت بمونه رو حرارت که به شکل سس در بیاد و روی شامی ها رو بگیره ، در آخر هم آبلیمو رو بهش اضافه کرده و تمام (فقط دقت کنید که درب ماهی تابه رو نبندید و نیمه باز باشه تا شامی ها نرم نشه)حالا کنار یه چلو زعفرونی خوشمزه و سیب زمینی و گوجه سرخ کرده بزنید بر بدن و حالش رو ببرید، به به
یک کاپ کیک عصرانه چگونه تهیه میشود؟😋😍
▫️تخم مرغ 3 عدد
▫️پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
▫️آرد 2 پیمانه یا 220 گرم
▫️شکر 1 پیمانه یا 160 گرم
▫️روغن مایع 1/3 پیمانه یا 45 گرم
▫️خامه صبحانه 4 قاشق غذاخوری یا 70 گرم
▫️شیر 2/3 پیمانه یا 115 گرم
▫️کره به دمای محیط رسیده 30 گرم
▫️بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
▫️وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
🔸ابتدا تخم مرغها را همراه وانیل ۶دقیقه بزنید.بعد شکر و اضافه کنید ۷دقیقه بزنید.کره،شیر،روغن و خامه رو اضافه کنید .و حدود ۳دقیقه هم بزنید .
مواداردی و بغیر از کاکائو رو الک کنید و به مایع تخم مرغی اضافه کنید به نصف مواد کاکائو الک شده اضافه کنید.
نصف قالب کاکائو و نصف وانیل بریزید.در فر داغ 200درجه بپزید
🎉
هدایت شده از ذاکرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشبختی مکان و شرایط نیست !
احساسی است که باید آن را بلد شد .
شبیهِ غم ، شادی ، خشم و تمامِ احساس هایِ دیگر ...
برایِ غمگین نبودن ، باید بخواهی که غمگین نباشی ،
و برای خوشبخت بودن هم ، باید بخواهی که خوشبخت باشی ...
گاهی قدم بزن ، کتاب بخوان و موسیقیِ مورد علاقه ات را گوش کن .
خوشبختی ، اتفاقی نیست که بیفتد ، یک حسِ نابِ درونی است ،باید آن را ایجاد کرد !
#دکتر_الهی_قمشه_ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزٸین نون قیـفی
❦❧❦❧❦❧❦❧❦❧❦❦❧❦
داخل نون را با انواع میوه هاے تابستونه پرڪنید و روش شڪلات بن ماری شده بریزید😋
نوش جان
#ترفند 🌸🍃
اگه خورشتتون شور شده یک قاشق سرکه و یک قاشق شکر به آن اضافه کنید👌 همچنین اضافه کردن چند تکه سیب زمینی خام نیز باعث گرفتن شوری آن میشود ....
.
#دسر_ليوانى
مواد لازم
خامه صبحانه ۲۰۰گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰گرم
پودر کاکایو ۲ ق غ
پودر قند ۴۰ تا ۵۰ گرم(شیرینیشو بچشین)
شیر ۳ ق غ
ابتدا پنیر را با همزن میزنیم بعد خامه و پودر کاکایو و پودقند و شیر را اضافه کرده و هم میزنیم.
بیسکوییت پتی بور و یا کیک شکلاتی رو پودر کرده و داخل ظرف سرو دو ق غ میریزیم و بعد چیز کیک و به همین صورت ادامه میدیم تا ظرف پر بشه
نوش جان
.
کرپ دانتل مرغ🥪
🥐🥐مواد لازم برای کرپ🧇🥞
▢2 پیمانه شیر
▢1/2 پیمانه آب
▢1.5 پیمانه آرد
▢2 عدد تخم مرغ
▢1 قاشق مربا خوری نمک
مواد میانی🌮
▢1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
▢1 قاشق مربا خوری فلفل ترکی
▢1 قاشق مربا خوری نمک
▢1 قاشق غذا خوری ماست
▢2 پیمانه مرغ
▢1/2 پیمانه روغن مایع
▢به میزان دلخواه کاهو
▢به میزان دلخواه پیاز
🥞دستور تهیه🥞
برای تهیه کرپ، موادهای لازم کرپ رو توی یک ظرف ریخته و به خوبی اون ها رو ترکیب می کنیم. بعد از مخلوط کردنشون، باید کاملاً یکدست بشن.
مخلوط کردن موادها رو با همزن انجام میدیم. بعد از اینکه مایع کرپ رو تهیه کردیم، ظرف متوسط مناسبی برداشته و مایع رو توی اون می ریزیم.
تابه ای رو چرب کرده و روی شعله می ذاریم. مایع کرپ رو از ظرف به صورت دایره ای در تابه ریخته و صبر می کنیم تا سرخ بشه.
مرغ رو از شب با ماست، نمک، روغن مایع، فلفل و فلفل ترکی مزه دار می کنیم. درب ظرف رو بسته و اون رو توی یخچال قرار میدیم تا مزه دار بشه.
بعد از اینکه مرغ مزه دار شد اون رو به تابه ای انتقال داده تا سرخ بشه. داخل کرپ رو، کاهو چیده و در آخر هم مرغ های سرخ کرده رو اضافه می کنیم.
👨🍳
ماست و موسیر خانگی🍥
نیم لیتر ماست (پرچرب)
▢1/2 پیمانه موسیر (خشک)
▢1 قاشق چای خوری نمک
▢1 قاشق چای خوری فلفل
دستور تهیه🧄🧄
شب قبل موسیرها رو توی آب خیس می کنیم و می ذاریم تا روز بعد نرم بشه. روز بعد آب اون رو تخلیه می کنیم و قسمتهای زائد موسیرها رو جدا می کنیم و دور می کنیم و باقی رو با کارد خوب ریز می کنیم.
ماست رو با اون مخلوط می کنیم، نمک و فلفل می زنیم. بهتر اینه که ماست موسیر یک روز دیگه توی یخچال بمونه.😋
👨🍳
🥟پانکو ایتالیایی🥟
🥚3 عدد سفیده تخم مرغ
▢1 قاشق سوپخوری سس خردل
▢1 فنجان نان ایتالیایی (خرد شده)
▢1/4 فنجان پنیر پارمسان (کم چرب)
▢4 تکه مرغ (بدون استخوان)
▢3/4 فنجان سس سرکه
▢نمک (به میزان لازم)
🥪🥪🥪دستور تهیه🥪🥪🥪
فر رو روی درجه حرارت 450 قرار بدین.
روغن رو روی سینی فر اسپری کنین.
سس خردل و سفیده تخم مرغ ها رو کف یک ظرف کم عمق بریزین.
خرده نان ها و پنیر رو در یک ظرف دیگه قرار بدین.
مرغ ها رو به ترتیب داخل مخلوط پنیر، خرده نان، سس خردل و تخم مرغ ها بزنین و در سینی فر قرار بدین.
سینی رو داخل فر قرار داده و با درجه حرارت 450 درجه و به مدت 15 دقیقه بذارید تا خوب پخته بشه.
نوش جان!
👨🍳