eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.2هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
** *چگونه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده داشته باشیم؟* 🫕 لازم است بدانیدکه خورش قورمه سبزی نیاز دارد در زمان طولانی پخته و جا بیافتد ، حداقل زمان پخت برای این غذا ۴ ساعت است ، بهتر است برای پخت این خورش خوشمزه از آب جوش استفاده کنید و اگر دنبال یک طعم فوق العاده هستید از سبزی تازه بهره ببرید ، البته نتیجه کار با سبزی فریزری هم خوب می شود. اگر دوست دارید خورش قورمه شما روغن بیاندازد در انتهای پخت چند قالب یخ کوچک داخل خورش بیاندازید تا شوک وارد کرده و روغن خورش را روی آن جمع کند ، لازم می دانم به این نکته اشاره کنم که خورش خود را به علت کمبود وقت با زودپز نپزید ، زیرا نتیجه پخت با قابلمه معمولی و زمان طولانی ، بسیار بهتر خواهد بود
غذاهای 3سوته😋
و 🍗و 🍆 تهچين مي تونه همزمان با لايه هايي از مرغ پخته و بادمجون سرخ شده هم همراه باشه ولي من جدا جدا دوسش دارم . اول بريم سراغ تهچين هزاران راه براي درست كردن تهچين وجود داره و اين هم مدلِ منِ كه مدلش خيلي هم خوبه 😜 (خودشيفته طور🙊) طرز تهيه: براي سه پيمانه پلو ي پخته و آبكش شده ( توجه داشته باشين كه پلو رو زودتر از حالت عادي آبكش كنين كه وقتي تهچين آماده شد شفته و نرم نباشه ) ٢پيمانه ماست چكيده ترش! داريم بهمراه دو عدد تخم مرغ كامل! ابتدا تخم مرغ ها را خووووب بهمراه زعفران غليظ آبزد و چند قطر گلاب و كمي نمك مي زنيم ، اضافه كردن زعفران و گلاب در اين مرحله باعث ميشه بوي نا مطبوع تخم مرغ از بين بره، بعد ماست را اضافه مي كنيم و در حدي كه با هم فقط تركيب بشن هم مي زنيم و در آخر برنج را بهمراه دو قاشق سر پر روغن حيواني (دوستان همه ي روغن حيواني ها كه بوي گوسفند نميده! خوش عطر و بوشم داريم) به مخلوط اضافه مي كنيم ، كف قابلمه تفلون روغن مي ريزيم و دور تا دورش روغن را حركت مي ديم كه همه جاي ظرف چرب بشه مي گذاريم روي گاز تا كمي گرم بشه بعد تركيبمون را بهش اضافه مي كنيم روي حرارت همراه با شعله پخش كن ! مي گذاريم و حداقل يك ساعت و نيم الي دو ساعت با حرارت ملايم زمان مي دهيم تا تهچين خوشرنگ و برشته بشه ، مي تونين اين مواد را داخل ظرف پيركس و يا قالب كه چرب شدن هم بريزيم و روش فويل بكشيم و در طبقه وسط فر به مدت يك ساعت و نيم با حرارت ١٦٠ درجه هم قرار بديم . دستم افتاد 😉😶⌨️✍🏻 براي بادمجون 🍆 بعد از اينكه چند ساعت بادمجون ها رو نمك زديم كه تلخيش گرفته بشه درون يك ظرف گود مثل شير داغ كن يا سرخ كن سرخ مي كنيم ، اين جوري سرخ كردن باعث ميشه كه همزمان مغز پخت هم بشه و ميشه همينجوري در كنار غذا سرو كرد براي مرغ 🍗 سرخ شده ي زعفروني بعد از اينكه مرغ را همراه با اب نمك فلفل پياز و چوب دارچين و اگر داشتين ساقه كرفس پختيم در همون روغن بادمجون ها بهمراه زعفران كه با قاشق روي همه قسمت هاي مرغ ريختيم سرخ مي كنيم
هدایت شده از ذاکرین
🔞این عکس متعلق به پنجاه سال پیش است و یک عکاس... از یک پدر و دختر روستایی گرفته است. ⚠️کمی فقط دقت کنید تا موهایتان سیخ شود، زمانی که نه تکنیک فوتوشاپ بود و نه ادیت‌های فیک!!! اگر متوجه نشده‌اید اروم اروم اینجا بیاین👇❌ https://eitaa.com/joinchat/3300720654Cfab7522860
🥣طرز تهیه موسلی صبحانه 🔹برای تهیه کردن موسلی به عنوان صبحانه شما می‌توانید از شب قبل ½ پیمانه موسلی، یک پیمانه ماست شیرین یا شیر (شیر سویا، شیر نارگیل، شیر بادام) و یا ترکیبی از هر دو را با یکدیگر مخلوط کنید و در نهایت با تاپینگ میوه‌های فصل اسلایس شده دلخواه (سیب، توت فرنگی، موز، هلو، شلیل، انبه و…) و دارچین سرو و نوش جان کنید. (تاپینگ‌ها تمام آن چیزی هستند که شما با انتخاب خود روی دسر خواهید گذاشت!) در صورت تمایل شما می‌توانید از عسل، شیره خرما یا انگور نیز به عنوان طعم دهنده و شیرین کننده طبیعی استفاده کنید. 👨‍🍳
🥩🥘طرز تهیه روگان جوش 🍖مواد لازم🍖 ▢400 گرم گوشت ماهیچه ▢1 عدد پیاز ▢2 لیوان گوجه فرنگی ▢4 عدد فلفل قرمز خشک ▢1 لیوان گشنیز خرد شده ▢2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ▢3 قاشق غذاخوری روغن ▢10 گرم زنجبیل تازه ▢1 قاشق چای‌خوری برگ بو ▢1 قاشق چای‌خوری گل میخک ▢1 قاشق چای‌خوری هل ▢1 قاشق چای‌خوری پودر سیر ▢1 قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز ▢1 قاشق چای‌خوری رازیانه ▢به مقدار لازم نمک ▢به مقدار لازم زردچوبه 🌶دستور تهیه🫑 فلفل‌های قرمز خشک رو 15 دقیقه توی آب گرم بذارید تا فلفل ها نرم بشن و بعد اونا رو له کنید. در تابه‌ای بزرگ روغن رو داغ کنید و کره، برگ بو، پودر گل میخک، هل، رازیانه و فلفل‌های قرمز رو داخلش بریزید و کمی سرخ کنید. بعد از چند دقیقه پیازها و زنجبیل تازه خلال‌ شده رو بهش اضافه کنید. بعد از کمی سرخ کردن زردچوبه و پودر تخم گشنیز رو به همراه گوجه‌ فرنگی‌ های خرد شده و رب اضافه کنید. نمک رو بریزید و خوب تفت بدید. گوشت‌ها رو اضافه کنید و بهش آب اضافه کنید و زمان بدید تا خورشت پخته و جابیفته. بعد از پختن درون ظرف مناسب بریزید و با گشنیز تزیین کنید. 👨‍🍳
🌭طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه و اصل! 🔸مواد لازم (برای ۳ نفر) ▫️سوسیس خرد شده نیم کیلو ▫️پیاز خلال شده3 عدد ▫️رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری ▫️زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم 🔶دستور تهیه : ابتدا پیازهای خلالی شده را در تابه‌ای مناسب همراه با کمی روغن تفت دهید تا پیازها نرم و سبک شوند. حالا سوسیس‌های ورقه شده را به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید. سپس کمی نمک و فلفل سیاه و قرمز به مواد اضافه کنید.رب گوجه فرنگی را در تابه ای جداگانه با مقدار کمی روغن تفت دهید و صبر کنید تا کاملا بوی خامی رب گرفته شود.در این مرحله، سس را روی ترکیب پیاز و سوسیس بریزید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید، طوری که سس به همه قسمت‌های تابه برسد و مواد کاملا با هم تفت بخورند.
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ بیچاره دلم... 👤مولانا 🎵شهرام ناظری .
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه دسر خوشمزه بیسکوییت های لیدی فینگر و با توجه به سایز ظرفتون برش بزنید و تو شیر گرم بزنید و داخل ظرفی که نایلون یا سلفون گذاشتین بچینید ۱ لیتر شیر یک سوم لیوان شکر ۵ ق غ پودر نشاسته ذرت ۱ ق غ سر پر پودر کاستارد مخلوط کنید و بزارید رو حرارت تا غلیظ بشه. نصف مواد رو با شکلات تلخ و نصف دیگه رو با شکلات شیری مخلوط کنید (از هر شکلات ۸۰ گرم) اول مواد شیری بعد شکلاتی رو بریزید روش رو هم از تیکه های باقی مانده لیدی فینگر بزارید روشو بپوشونید حداقل ۴ ساعت داخل یخچال بزاریدتو ظرف سرو برگردونیدبا شکلات ذوب شده و ترافل هم تزیین کنید به جای لیدی فینگر میتونید از دولایه بیسکوییت معمولی هم استفاده کنید
🍃 هر گوشه از حریمت پیچیده عطری از عشق تا کربلا دلم رفت وقت نماز در صحن
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در فر 30تکه جوجه زعفران به میزان لازم 2 ق غ ماست 1 ق غ آبلیمو زردچوبه و فلفل و نمک به میزان لازم . ادویه تندوری و پاپریکا به میزان لازم (البته به دلخواه) 1عدد پیاز قارچ به میزان لازم سب زمینی 10عدد سیخ چوبی به تعداد نیاز مرغ ها رو با زردچوبه و فلفل و و نمک و ادویه ها آغشته کنید و زعفران و آبلیمو وماست و پیاز خرد شده رو هم اضافه کنید و 1 ساعت بذارید که مزه دار و نرم بشه. بعد کف سینی فر رو با روغن چرب کنید و مرغ هارو به سیخ چوبی بزنید و روی سینی بذارید و قارچ ها رو هم اضافه کنید.و در طبقه سوم فر قرار بدید. سینی دیگه فر رو چرب کنید و سیب زمینی و که بانمک و فلفل و ادویه تندوری که مزه دار کردیم و بریزید. و در طبقه اول فر قرار بدید. با درجه 210 به مدت1ساعت تو فر بذارید البته مدل فر ها فرق میکنه و ممکنه زمانش کم یا زیاد بشه . البته توی تابه هم میشه درست کرد.