eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: ٢ بسته ژله انگور ٢ بسته ژله آلواورا ٤ عدد بستني ليواني  1.ابتدا ٢ ليوان آب جوش تهيه ميكنيم و ٢ بسته از ژله انگور رو داخلش حل ميكنيم تا جايي ك همه مواد حل شده و شفاف شود سپس همين كار رو با ژله الواورا انجام ميديم  ژله هارو كنار ميزاريم تا كاملا خنك شوند. و بعد به هر دو بستنی اب شده اضافه می کنیم (بستني ليوانيارو در دماي محيط رقيق ميكنيم  چون اگه بستنيا خنك باشن و ژله داغ باشه و با هم مخلوط كنيم موادمون دو فازه ميشه و ژلمون قشنگ در نمياد) .  2.قالبمونو با ٢ قطره روغن و قلمو كاملا چرپ ميكنيم. 3.قسمتی که می خوایم بنفش بشه رو ژله انگور بستنی می ریزینم.و بعد از نیم بند شدن اون ژله سفید رو اضافه می کنیم. به همین روش تا پر شدن قالب ادامه میدیم. (اگه ژله كاملا ببنده و لايه بعدي ريخته بشه موقع سرو لايه ها از هم جدا ميشن .) براي تزيين ميتونيد از ژله رولي يا گل طبيعي استفاده كنيد🌹  ༺🍉 ⃟ .
انبه و نارگیل با دانه های چیا👌😋 اول بگم بهتون دانه چیا سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب ضروری، آهن، فیبر، کلسیم....هس و برای شادابی و طراوت پوست ، لاغری و....خیلی مفیده . حالا برای درست کردن این پودینگ نیاز داریم به شیر نارگیل۲۰۰ میلی لیتر عسل ۲ ق س دانه چیا ۲/۵ ق س انبه خرد شده دو عدد شیرنارگیل، دانه چیا و عسل رو باهم ترکیب کنید ، در صورت تمایل کمی دارچین بریزید. بزارید یه شب تا صب تو یخچال بمونه . موقع سرو اگه دیدید خیلی غلیظه کمی شیر بریزید تا رقیق شه برای سرو هم لایه لایه پودینگ و انبه خرد شده بریزید  ༺🍉 ⃟ .
. با ژله مواد لازم: شیر ۲لیوان شکر 3/4لیوان نشاسته ذرت ۲ ق موز یک عدد توت فرنگی ۶ عدد پودر ژله یک بسته ب دلخواه من از ژله بلوبری استفاده کردم دستور تهیه: ابتدا ژله رو طبق دستوری ک روی بسته نوشته آماده میکنیم داخل جام ریختم و بصورت کج گذاشتم داخل یخچال تا نیم بند بشه بعد میریم سراغ آماده کردنه محلبی ب این صورت: داخل یک ظرف شیر،شکر،نشاسته رو میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شه میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد از روی حرارت برداشته و و هم میزنیم. موز رو رنده میکنیم وتوت فرنگی هارو هم رنده میزنیم وبا مواد محلبی مخلوط کرده ودر آخر ۲۵ گرم کره اضافه میکنیم وهم میزنیم این از مواد محلبی ما ک آمادس بعد از اینکه خنک شد,داخل ظرف میریزیم روی ژله هامون میگذاریم داخل یخچال تا کامل ببنده.  ༺🍉 ⃟ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا رتتویی🍆🍅 ¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤ مواد لازم: گوجه فرنگی🍅 کدو سبز بادمجان🍆 پنیر خامه ای🧀 نمک،فلفل،روغن زیتون 🌶🧂 آویشن🌱 تاپینگ پیتزا(پنیر پیتزا )🧀 پاستا پنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیس پک هندوانه خونگی🍉 ♤■♤■♤■♤■♤■♤■♤■♤ مواد لازم: هندوانه🍉 بستنی وانیلی 🍦 خامه شکلات🍫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس شڪلاتی🍫 ☆〰️〰️☆〰️〰️☆〰️〰️☆〰️〰️☆ مواد لازم: شیر:۱لیوان🥛 شڪر:۱/۲لیوان🍚 روغن مایع:۱/۳ لیوان پودر ڪاڪائو:۳ ق غ 🍫 ✅این سس بعد از خنک شدن هم،همچنان شفاف هست 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای تهیه سس ماهی نیاز داریم به : زعفران دم کرده ، دو قاشق غذاخوری روغن ، آب لیموی تازه ، زردچوبه نوک قاشق چایخوری ، پودر فلفل دلمه‌ای قرمز، پودر سیر ، پودر گوجه‌فرنگی ،نمک همه اینارو با هم مخلوط میکنیم و روی ماهی میریزیم طوری که همه‌جای ماهی آغشته به سس بشه بعد روشو میپوشونیم اجازه میدیم دو سه ساعت در یخچال بمونه تا طعم دار بشه بعد در روغن سرخ میکنیم سالاد : برای تهیه سالاد ابتدا کلم رو با دو قاشق روغن کمی تفت میدم تقریبا پنج دقیقه تا نرم بشه بعد از خنک شدن ذرت ، خیارشور ، شوید ، نمک ، فلفل‌سیاه ، دو قاشق روغن‌زیتون ، دو قاشق سس مایونز ، دو حبه سیر رنده شده و یک لیوان ماست اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم ماست بهتر است کمی سفت باشد ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌خونگیش خوبه یا کارخونه ای؟ من از موقعی که خودم درستش کردم دیگه از بیرون نخریدم ☺️ اون خوشمزگی که خونگیش داره بیرونیا ندارن😏باید حتما درست کنی تا بدونی چی میگم😍 . بریم درستش کنیم😉 نیم کیلو بادام زمینی اول پوست بگیرین بعدش ۳ دقیقه تفت بدین تا بادوما گرم بشن فقط مواظب باشین نسوزه. داخل خردکن یا مخلوط کن بریزین و چند تا پالس بزنید و خاموش کنید و بادوما رو یک با لیسک زیرو رو کنید و بعد دوباره چند پالس بزنید و این مرحله رو چند بارتکرار کنید تا بادوما به کرم غلیظ و کش دار تبدیل بشه. داخل ظرف بریزین و بگذارید در دمای محیط قرار بگیره تا روغن بندازه. به همین راحتی 😍 . .
🍜🍲سوپ میسو 2 قاشق غذا خوری میسو (خمیر سویا) ▢2 قاشق غذا خوری آب نارگیل ▢4 فنجان آب گوشت تازه (یا آب) ▢2 فنجان قارچ (تازه) ▢2 فنجان سبزیجات (تازه و ریز شده) ▢1 قاشق چای خوری زنجبیل (تازه و رنده شده) ▢1 عدد پیاز سفید (بزرگ) ▢2 حبه سیر (له شده) دستور تهیه🫕🫕🫕🫕 🍗توی یک دیگ متوسط ، آب گوشت یا آب رو روی حرارت ملایم می ذاریم تا خوب گرم بشه. بعد از اینکه خوب به جوش اومد، حدود نصف فنجان از اون رو برداشته، میسو رو بهش اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم، تا کاملا یکدست بشه. مخلوط میسو رو با قارچ، پیاز، سیر، زنجبیل، آب نارگیل و حبه های سیر به دیگ اضافه می کنیم و می ذاریم تا خوب به جوش بیاد. حرارت رو پایین آورده و اجازه میدیم به مدت ۲۰ دقیقه به آرومی بجوشه. سوپ میسو ما آماده ست!
🫕سوپ سیر 🧄🧄🍲 1 عدد پیاز ▢1 عدد زرده تخم مرغ ▢2 پیمانه آب مرغ ▢1 قاشق غذا خوری آرد ▢1 قاشق سوپ خوری سرکه ▢5 حبه سیر ▢به مقدار کافی نمک و فلفل 🍜🍲دستور تهیه🍲🍜 پیاز رو پوست می گیریم و بعد از شستشو آبکشی می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و کنار می ذاریم و بعد سیر ها رو پوست می گیریم و می شوییم و ریز ریز خرد می کنیم. کف قابلمه ای کمی روغن می ریزیم. قابلمه رو روی حرارت قرار می دیم تا روغن داغ بشه و سیر و پیاز ها رو توی روغن می ریزیم و تفت می دیم تا کمی نرم و سبک بشن. در ادامه آرد رو اضافه می کنیم و مجددا با مواد کمی تفت می دیم تا یکدست بشن. نمک، فلفل سیاه، آب مرغ و سرکه و ۲ لیوان آب ولرم به مایه اضافه می کنیم و حرارت رو زیاد می کنیم و صبر می کنیم تا سوپ به جوش بیاد و سپس حرارت رو کم می کنیم و درب قابلمه رو می ذاریم تا ۴۵ دقیقه بعد سوپ خوب پخته شده باشه. زرده تخم مرغ رو به مایه سوپ اضافه می کنیم و با همزن دستی سوپ رو خوب هم می زنیم تا مواد کاملا مخلوط بشن. قابلمه رو از روی حرارت بر می داریم و سوپ رو توی ظرف مورد نظر سرو می کنیم و با جعفری تزئین می کنیم.
🌯قارچ گریل شده سیر دار 🍕🍕🍕 4 عدد قارچ ▢75 میلی لیتر روغن زیتون ▢3 قاشق غذا خوری آب لیمو ▢2 حبه سیر ▢2 قاشق غذا خوری جعفری ▢نمک و فلفل (به میزان لازم) 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 دستور تهیه🥪 گریل رو روشن می کنیم و روی شعله متوسط قرار میدیم. قارچ ها رو زیر آب تمیز می شوییم و با دستمال مرطوبی اون ها رو تمیز می کنیم تا هرگونه خاک و کثیفی از بین بره. دنباله قارچ ها رو به آرومی و با دقت جدا می کنیم. سیر رو پوست می کنیم و خیلی خیلی ریز خوردش می کنیم. توی یک کاسه کوچیک، روغن زیتون، آبلیمو و سیر های خرد شده رو می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم. کلاهک قارچ ها رو برای چند دقیقه توی این ظرف می ندازیم و بعد از بیرون آوردن به اون ها نمک و فلفل سیاه می زنیم. قارچ ها رو در حالی که کلاهک اون ها به سمت پایین قرار داره، زیر شعله گریل قرار میدیم و اجازه میدیم به مدت پنج دقیقه گریل بشه. قارچ ها رو جا به جا می کنیم و می ذاریم طرف دیگه اون ها هم به مدت چهار الی پنج دقیقه گریل بشه و به کمک چاقو سوراخ می کنیم و تا کاملا به رنگ قهوه ای در بیاند، در گریل باقی بمونند. قارچ های قهوه ای و برشته رو از داخل گریل بیرون میاریم. 👨‍🍳
🍘کوکی جو پرک🍘 96 گرم آرد همه منظوره ▢1 فنجان جو پرک ▢1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر ▢1/4 قاشق چایخوری نمک ▢3/4 فنجان شکر قهوه ای ▢1/4 فنجان کره آب شده ▢1 قاشق چایخوری عصاره وانیل ▢1 عدد تخم مرغ (بزرگ) ▢1/3 فنجان تافی بادامی ▢اسپری پخت (به میزان لازم) 🍪دستور تهیه🍪 فر رو تا دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. آرد، جو پرک، بیکینگ پودر و نمک رو در یک کاسه مخلوط کنید. شکر و کره رو با همزن خوب مخلوط کنید سپس وانیل و تخم مرغ رو اضافه کنید و دوباره خوب با همزن مخلوط کنید. میکس آرد رو اضافه کنید و تا زمانی که ترکیب شوند هم بزنید. سپس تافی بادام رو اضافه کنید. سینی فر رو با اسپری پخت یا کمی روغن چرب کنید، خمیر رو با قاشق غذاخوری به فاصله 5 سانتی از هم دیگه روی سینی فر بریزید. کوکی ها رو داخل فر از قبل گرم شده به مدت 11 دقیقه بپزید. کوکی ها رو بعد از سرد شدن از روی سینی جدا کنید. 👨‍🍳
🍞طرز تهیه پاپ تن ماهی 🍕یک فینگرفود جذاب و خوشمزه😍😋 ۱ بسته تن ماهی ▢2 عدد خیار شور ▢3 قاشق غذاخوری پیازچه ▢1 قاشق غذاخوری شوید ▢3 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای ▢1 عدد سیب زمینی ▢1 عدد تخم مرغ ▢به مقدار لازم نمک ▢به مقدار لازم فلفل ▢به مقدار لازم آویشن ▢به مقدار لازم پاپریکا دستور تهیه🥪🥪🥪 سیب زمینی رو بپزید و رنده کنید. خیارشور رو ساطوری کنید و آبش رو بگیرید. تخم مرغ رو بپزید و رنده کنید. روغن تن ماهی رو خوب بگیرید و ساطوری کنید. همه مواد رو به همراه شوید و پیازچه ساطوری شده مخلوط کنید. نمک، فلفل و پنیر خامه ای رو اضافه کنید. نان تست یا نان باگت رو برش بزنید و مواد رو روش بچینید. 👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 الهی عشق و‌زیبایی طبیعت گوارای وجودتان باد🌸🍃 گذرثانیه های عمرتان توام با آرامش گل را برای زندگیتان🌸🍃 وکوتاهی عمرش را بـرای غمهایتان آرزومنـدم 🌸🍃
🌸ای نفس صبحدم 🌱گـر نهی آنجا قدم 🌸خسته دلـم را بجو 🌱در شِکنِ موی دوسـت 🌸جان بِفشانم ز شوق 🌱در ره بـاد صبا 🌸گـر برساند به ما 🌱صبحدمی بوی دوسـت            🌸ســلام صبحتون بخیر و شادی .
💌 شبیه کفتری پر خواهش و عاشق نشستن روبروی گنبدت را دوست دارم .
🔅يك عددانبه ، سيب سبز و كيوي را پوست بگيريددر فريزر بزاريد. سپس انها رو با يك قاشق شكر و يك استكان اب معمولي يا آب گاز دار در ميكسر بريزيد  مخلوط كنيد.
تزفند خانم خونه 🍃 سبزی هایی که قراره برای داخل سوپ و آش‌‌ استفاده‌کنید داخل قالب یخ‌ بریزید و بعد یخ‌زدن داخل زیپ کیپ گنید و برای‌ استفاده قالبی بردارید 😍☺️
💌 مثل نوشیدن آب در هوایی خیــلی گرم، آمدن به حَرمت آرامش‌بخش است... .
موادش اگه بخوایم بگیم پیتزایی شامل سوسیس کالباس و فلفل دلمه ای و قارچ تفت داده شده و رب و ادویه و پودر فلفل و نمک هست که من یه سیب زمینی کوچیک و نگینیِ ریز خرد کردم و سرخ کردم و بهش اضافه کردم.اینو هم میتونید مثل من تو نون لواش درست کنید هم تو نون یوفکا، یه نون لواش مستطیلی و ٤ قسمت کردم و مواد و ابتدای نون گذاشتم و پنیر پیتزا هم روش ریختم و ابتدا این طرف اون طرف نون و دو سانت به داخل تا زدم و بعد رول کردم و سرخ کردم.بعد از سرخ حتما بذارید روی دستمال کاغذی تا روغن اضافیش گرفته بشه بعد میل کنید.
نان تست برش خورده را به مقداری سس آغشته کنید هر سسی که تمایل دارید  مواد میانی سلیقه ای میباشد ژامبون و پنیر یا اسفناج و قارچ یا مرغ و پنیر هر موادی که دوست دارید در نهایت داخل  تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری غلطانده و در روغن داغ هر دو طرف رو سرخ کنید.
💌 در چشم‌های من حَرمت آنقدر زیباست که به دیدن هر گوشه هر روز منتظرم آقا... کِی دعوتم به حرم، آقا...؟
پيش غذای ساده 👇 با پوستكن نوارهای باريك از خیار برش بزنيد پنير خامه اي سبزيجاتي مثل كدو فلفل دلمه هويج جعفری و بعد هم رول كنيد اگر برشها مرطوب بودن قبل از اينكه پنير روشون بزنيد اونها رو روی دستمال رطوبت گير آشپزخونه بذارید 🥒🥒
🍗مرغ تنوری🍗 🍣ران مرغ پوست گرفته: ۸ عدد 🍣ماست: دو سوم پیمانه 🍣سیر خرد شده: یک و نیم ق چ 🍣ادویه چیلی: ۱ ق چ 🍣گشنیز خرد شده: ۲ ق چ 🍣زیره نرم کوبیده: ۲ ق چ 🍣نمک: ۲ ق چ 🍣آب: دو سوم لیوان 🍣روغن: دو سوم پیمانه 🍣زعفران: مقداری 🥬برگ‌های کاهو، حلقه‌های پیاز، گوجه فرنگی و حلقه‌های لیمو برای تزیین 🍴طرز تهیه: روی هر تکه مرغ، دو تا سه برش ایجاد کنید، ماست را در کاسه‌ای ریخته، زنجبیل، سیر، ادویه چیلی، پودر گشنیز، پودر زیره، نمک و رنگ قرمز را به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود. مرغ را به مخلوط ماست اضافه کرده تا خوب جذب آن شود. سپس آن را حداقل به مدت ۳ ساعت در یخچال می‌گذاریم. در کاسه‌ای جدا تمبر هندی را با آب مخلوط کرده و آن را روی مخلوط ماست می‌ریزیم و تکه‌های مرغ را خوب در آن می‌غلتانیم و آن را برای ۳ ساعت دیگر کنار می‌گذاریم. تکه‌های مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن می‌مالیم. مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت ۳۵-۳۰ دقیقه می‌پزیم. گاهی مرغ را برگردانده و با بقیه روغن چرب می‌کنیم. مرغ را روی پوششی از برگ‌های کاهو و با حلقه‌های پیاز، لیمو و گوجه فرنگی تزئین می‌کنیم.