eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
ماجرایی که لو رفت 😣 بیا ماجرای این عکسو ببین یه دل سیر گریه کن😭😭 😢 باور نکردنی است😣👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b
‏-ومَاذا‌إِنّ‌قُلّتُ‌أشتَاقُك؟! اگہ‌بگم‌دلم‌برات‌تنگ‌شده‌چی💔':)؟ ..
آلبالو خوب ال وعده وفا کیا شمال خوردن امتحان کنید که پشیمون نمیشید اخ اخ اب دهانم راه افتاد بس که ترشه😋😋😋😋 نیم کیلو آلبالو دم، هسته اشو بگیرید بزارید با یک قاشق غذاخوری شکر و 1 قاشق غذاخوری نمک و کمی هم گلپر بجوشه خوب که مغزش پخت حدود 15 دقیقه حالا از صافی رد کنید داخل قالب بریزید بزارید تو فریزر تا حسابی برای خودش استراحت کنه اسکمو ما آماده است حالا اگه واقعا عاشق چیزای ترش هستید امتحانش کنید عاشقش میشید(میتونید هسته هم در نیارید بعد که از صافی رد کردید خودهسته ها جدا میشه ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
‏هۍ‌وَعده‌‌حَ‌ـرم‌به‌خودم‌مۍ‌دهم‌ ح‌ُـسین‌دل‌خوش‌شدم‌‌دگر؛‌‌ به‌همینּ‌خیـٰال‌هـٰا...シ!
ساندویچ سالاد نخود😍 مواد لازم   نخود: ۲۰۰ گرم خیارشور: ۳ عدد بزرگ کرفس خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز کم چرب: ۱/۵ قاشق غذاخوری نان تست: ۱ بسته شوید تازه خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی و ریحان تازه: به مقدار لازم نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن: به مقدار لازم نخودها را برای ۱ تا ۲ شب بخیسانید و در این فرصت چندین بار آب نخودها را عوض کنید تا نفخ آن‌ها گرفته شود. سپس نخودها را همراه با آب در قابلمه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا بپزند. بعد از این که نخودها کاملاً پختند و نرم شدند، در این مرحله از تهیه ساندویچ سالاد نخود خرد شده باید نخودها را آبکش کنید و با استفاده از گوشتکوب دستی یا غذاساز، نخودها را میکس کنید. در صورت تمایل می‌توانید نخودها را کمی درشت‌تر خرد کنید تا موقع جویدن کمی زیر دندان احساس شوند.  خیار شور را به صورت نگینی و ریز خرد کنید. سپس شوید را کاملاً ساطوری و ریز کنید و همراه با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن به نخود میکس شده اضافه کنید. بعد از مخلوط کردن مواد سالاد نخود، باید سس مایونز را اضافه کنید و دوباره مواد را با هم ترکیب کنید. حال نان تست‌ها را در توستر یا تابه گریل کمی برشته کنید و مقداری سالاد نخود روی نان بریزید و پشت قاشق خوب صاف کنید.  سپس گوجه فرنگی خرد شده و ریحان تازه روی آن بگذارید و یک نان دیگر روی ساندویچ قرار دهید. ساندویچ سالاد نخود شما آماده است، می‌توانید آن را میل کنید و لذت ببرید.
آلبالو پلو با مربا 😍 مواد لازم برنج۳ پیمانه فیله مرغ۵ عدد زعفران به مقدار لازم مربای آلبالو۴ ق غذا خوری پیاز۱ عددنمک فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم می توانید خودتان در خانه مربا تهیه کنید و یا می توانید از مربا های آماده استفاده کنید در ادامه باید فیله مرغ را به صورت مکعبی برش بزنید و با زعفران و پیاز خلالی شده و ادویه ها خوب ماساژ دهید و مزه دار کنید و برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد داخل تابه سرخ کنید و یا می توانید به سیخ های فلزی بزنید و داخل تابه رژیمی سرخ کنید تا طلایی شود، بهتر است برای سرخ کردن از ترکیب کره و روغن و زعفران استفاده کنید. در ادامه برنج را که از قبل خیس کردید روی حرارت قرار دهد و صبر کنید تا بجوش بیاد و نرم شود و بعد آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ دلخواه قرار دهید کمی برنج و کمی از مربای آماده بریزید تا قابلمه پر شود و بعد آلبالو پلو را دم بگذارید و موقع سرو با مرغ های سرخ شده میل کنید. نوش جان
🔸گوشت چرخکرده تفت داده شده در روغن وپیاز داغ وزردچوبه و نمک وفلفل سیاه که مقدار کمی رب گوجه بهش اضافه میشه و تفت داده شده و بهمراه بادمجون ورقه ای سرخ شده و حلقه های نازک گوجه فرنگی بهمراه دارچین لابلای پلو آبکش شده بصورت ورقه ای چیده میشه و برنج رو دم میکنیم...بادمجونها رو میشه یک خط درمیون پوست کنده تا زیباتر باشه واینکه برای سرخ کردنش از مقدار خیلی کم روغن استفاده کنید چون روغنشو موقع دم به برنج پس میده...ویا روغن به برنج اضافه نکنید...من ترجیحا با روغن کم سرخ کردم و آخر کار کمی روغن حیوانی به برنج اضافه کردم...خب دیگه غذای محلیه و لطفش به روغن حیوانیش...امیدوارم بپزین واز طعم عالی این غذا لذت ببرین حتما درست کنید بخورید😍 ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
جوجه کباب تابه ای ‍ مواد لازم : فیله یا سینه مرغ 200گ  آب لیمو یک چهارم لیوان پیاز 2 عدد بزرگ  نمک و فلفل به مقدار لازم ادویه و زردچوبه به مقدار لازم زعفران آب کرده به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا مرغ را تکه تکه کرده و سپس پیاز را رنده کنید و آب لیمو، نمک و ادویه جات و زعفران آب کرده را به آن اضافه کنید مرغ ها را در این سس بدست آمده بچینید و بگذارید از شب تا صبح داخل سس بماند. و صبح تابه را روی شعله ملایم قرار دهید روغن به میزان کافی ریخته و مرغ ها را از درون سس در آورید و به سیخ های کوچک ( سیخ های چوبی ) بزنید و داخل تابه بچینید و شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا بخار کند و بپزد و در آخر در تابه را بردارید تا جوجه ها سرخ شوند.   نکته برای پخت جوجه کباب تابه ای : دیگر نیازی به آب ندارد خودش آب می افتد پخته می شود و سرخ می شود
‍ هندوانه نبریده را داخل یخچال نذارید زیرا در یخچال ماده بتاکاروتن هندوانه که در بدن به ویتامین A تبدیل میشود از بین میرود ولی در درجه حرارت اتاق آنتی اکسیدان های آن حفظ میشود! ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ .
برطرف نمودن بوی بد از دست اگر پياز يا سير پاك كرده ايد و دستتان بو گرفته است ، بوی آن ها را با ماليدن خميردندان به دست از بين ببريد . 💖🏡🎍 ❣ ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ .
می توان آن رابه عنوان بوگیر یخچال مورد استفاده قرارداد، مخصوصاً در زمان مسافرت که یخچال بلااستفاده می ماند قراردادن این ماده در داخل یخچال باعث از بین بردن تمام بوها خواهد شد. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ .
مداحی_آنلاین_قلبم_امشب_می_گیره_جلا_محمد_فصولی.mp3
5.66M
🌸 (ع) 💐قلبم امشب می‌گیره جلا 💐جاریه باز رحمت خدا 🎙 👏 👌بسیار زیبا 🌷مرجع رسمی های روز .
🌙بیاییدامشب ⭐️برای هم دعا کنیم 🌙صبورباشیم ⭐️ازروزگارو 🌙سختی هاش ⭐️نترسیم 🌙همه سالم و ⭐️سلامت بمانند 🌙ودرنهایت ⭐️عاقبتمان ختم 🌙به خیرشود ⭐️شبتون در پناه حق    ☞❥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️💫روزتـون پـر گــل ⚪️💫امروز از خدا میخواهم ♥️💫هـر آنـچــه بــهــتــریــن ♥️💫هـسـت بـراتـون رقـم بـزنـد ⚪️💫روزی فــــراوان دلـــی خـــوش ♥️💫و شـادیـهـای بـی پـایـان ⚪️💫لــبــخـــ :)ــنــد خـــدا ♥️💫بــــدرقـــه راهــــتـــون ♥️💫سه شنبه تون پر از خبرهای خوب ⚪️💫و یهویی های پر مهر و شاد . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸صلوات ✨  محبوب ترین عمل است. 🌸صلوات ✨آتش جهنم را خاموش می کند. 🌸صلوات ✨زینت نماز است 🌸 صلوات ✨بهترین داروی معنوی است. 🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌸 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۳ عدد تخم مرغ، ۲ فنجان شیر، ۱۰ ق غ آرد (کم پر شده)، نصف لیوان روغن زیتون یا نباتی، نمک ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده، ۱ عدد پیاز، ۲_۳ عدد فلفل سبز، ۲ حبه سیر، ۱ ق چ رب گوجه، نصف لیوان آب، ۱ ق چ پودر فلفل قرمز، ۱ق چ فلفل سیاه، نمک ؛ ۱ق غ کره، ۲ ق غ آرد، ۲/۵ فنجان شیر، نمک، پنیر چدار رنده شده
خوب اينم يه نوع غذاى تركى ديگه كه خيلى خيلى خوشمزه است و خيلى زود هم آماده ميشه... . براى كباب يه پياز رو رنده كنيد و ابش رو بگيريد و بعد گوشت رو اضافه كنيد،يه قاشق ارد سوخارى،يك سوم پيمانه جعفرى خرد شده،نمك و فلفل و پاپريكا،زردچوبه اضافه كنيد و ورز بديد... توى تابه اى روغن زيتون بريزيد و يه سيب زمينى و يه پياز و دوتا گوجه فرنگى رو حلقه حلقه كنيد و كمى زنجبيل تازه روش رنده كنيد،ادويه هارو روشون بپاشيد و از مواد گوشتى برميداريم و شكل بديد و روشون بچينيد،توى يه كاسه دو قاشق رب گوجه فرنگى رو با يك ليوان اب مخلوط كنيد و روشون بريزيد و بهد با شعله ى ملايم و درب بسته بذاريد تا بپزه و ابش خشك بشه وسس غليظى داشته باشه. جاتون سبز😊
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) داغ کنید. سپس کف و دیواره های 20 قالب مافین را با اسپری آشپزی کمی روغن پاشی کنید. خمیر پیتزا را به شکل یک مستطیل 35 در 30 سانتی متر در بیاورید. سپس با یک قالب شیرینی بُر دایره ای شکل به قطر 6 سانتی متر 20 دایره از داخل خمیر در بیاورید. هر خمیر دایره ای را کف قالب مافین فشار دهید. حالا با یک چنگال کف هر قالب پیتزا را سوراخ کنید. سه تا چهار سوراخ کافی است. به این شکل خمیر کف قالب ها پف نمی کند. پیتزاهای فنجانی را 8 تا 10 در فر بپزید نوش جان 💖🥙
گوشت را همراه 1 عدد پیاز و 1 لیوان آب برای نیم ساعت می پزیم . در ظرف دیگری پیاز خرد شده را با روغن زیتون تفت می دهیم وقتی رنگش عوض شد گوشت را اضافه می کنیم و دوباره برای 2 ذقیقه تفت می دهیم. گوجه را رنده می کنیم و همراه هویج خرد شده و رب گوجه به مواد افزوده سپس 2 لیوان اب ریخته و بعد از به جوش امدن سیب زمینی و نخود سبز را هم داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد نوش جان 💖
ابتدا اسانس و پودر بادام، عسل، بکینگ‌پودر، ارده و روغن کنجد و نمک و کنجد را در یک ظرف بریزید و خوب مخلوط و خمیری منسجم و لطیف تهیه کنید. فر را از قبل گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. از خمیر کلوچه، به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و آن را در دست گرد کنید و به شکل توپی کوچک درآورید و با فاصله در سینی فر بچینید و در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد، به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار دهید نوش جان 💖
ماست,نمک,بکینگپودرراباهم مخلوط کنید تخم مرغ وروغن مایع رااضافه کرده ومخلوط کنید سپس آرد رااضافه کنید تامقداری که به دست نچسبد یک ساعت خمیر رااستراحت دهید روی سطح کار آرد پاشی کنید وبا وردنه باز کرده سپسنوارهایی به باریکی یک سانت وطول ۱۰سانت می بریم وآنهارا گره میزنیم ودر روغن داغ سرخ میکنیم بعد داخل شربت ولرم بیندازید تا شیره داخل آن برودزیاد زمان نمیبرد با کمی چشیدن هم متوانید به مقدارشیرینی وجذب آن پی برد بعد از شربت درآورده وداخل آبکش قراردهید تاشربت اضافی آن گرفته شود نوش جان 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍨 😋😍 ▫️شیر: یک ونیم لیوان ▫️شکر: نصف لیوان ▫️پودر ژلاتین: ۲ق.غ ▫️خامه صبحانه: ۱بسته ▫️آب سرد: نصف لیوان ▫️زعفران دم کرده: به مقدار لازم 🔸اول خامه رو داخل ظرفی میریزیم روی بخار آب میذاریم و مرتب هم میزنیم تا رقیق بشه(روش بن ماری) و کنار میذاریم. داخل ظرف دیگه ای نصف لیوان آب سرد میریزیم و پودر ژلاتینو اضافه میکنیم هم نمیزنیم یکم صبر میکنیم وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد بن ماری میکنیم تا ژلاتین کاملا حل بشه. داخل قابلممون شیر و شکر و زعفرونو با هم مخلوط میکنیم رو شعله متوسط میذاریم تا شکر حل بشه نباید بجوشه بعد خامه بن ماری شده و ژلاتین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن مایمون آمادس از رو گاز برمیداریم و میذاریم کنار تا یکم از داغی بیفته👌 داخل قالب رو با روغن مایع خیلی کم چرب میکنیم و از مایمون داخلش میریزیم و برای دو سه ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره. بعد لبه هاشو از قالب جدا میکنیم و تو ظرف سرومون برمیگردونیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخصوص😋 ۱ کیلوگرم سیبزمینی،،۱ ق غ کره ۱ لیوان شیر،،۱ ق چ نمک ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۲ ق غ آرد سوخاری،،۱ عدد پیاز ۱ دسته جعفری،،۱ ق غ روغن ۱ ق چ نمک و فلفل و زیره برای سس: ۱ عدد گوجه فرنگی،،۱ حبه سیر ۱ دسته جعفری،،۱ فنجان چایخوری آب نمک برای روش: پنیر چدار،،جعفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر: آب یک لیوان با یک قاشق خمیر مایه مخلوط ده دقیقه وایمیستیم بعد یه ذره نمک و و نصف لیوان روغن میتونین کره آبشده یا روغن زیتون اضافه کنیم و هم بزنیم بعد آرد رو یه لیوان یه لیوان اضافه کنین و هم بزنین تا جایی که شکل خمزر میشه و بدست نمیچسبه روشو نیپوشونیم یک تا یک و نیم ساعت بعد خمیر رو روی آرد پهن میکنین و طبق فیلم پیتزا تابه ای رو اماده میکنیم
۱ پ خمیر جادویی،۲ق جعفری برگ سیر، برگ کرفس،۲ق گوجه فرنگی خرد شده، ۱/۲ پ پنیر سفید با هم مخلوط کردم و کف قالب رو چرب کردم از خمیر به اندازه لازم برداشتم توی قالب دونات گذاشتم حدود ۱۰ دقیقه استراحت دادم . بعد این زمان با زرده تخم مرغ رومال کردم و بعد حدود ۱۵ دقیقه توی فر با دمای ۱۷۰ درجه. این نون فوق العاده خوشمزه است.حتما بپزید و نوش جان کنید.