eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
می توان آن رابه عنوان بوگیر یخچال مورد استفاده قرارداد، مخصوصاً در زمان مسافرت که یخچال بلااستفاده می ماند قراردادن این ماده در داخل یخچال باعث از بین بردن تمام بوها خواهد شد. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ .
مداحی_آنلاین_قلبم_امشب_می_گیره_جلا_محمد_فصولی.mp3
5.66M
🌸 (ع) 💐قلبم امشب می‌گیره جلا 💐جاریه باز رحمت خدا 🎙 👏 👌بسیار زیبا 🌷مرجع رسمی های روز .
🌙بیاییدامشب ⭐️برای هم دعا کنیم 🌙صبورباشیم ⭐️ازروزگارو 🌙سختی هاش ⭐️نترسیم 🌙همه سالم و ⭐️سلامت بمانند 🌙ودرنهایت ⭐️عاقبتمان ختم 🌙به خیرشود ⭐️شبتون در پناه حق    ☞❥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️💫روزتـون پـر گــل ⚪️💫امروز از خدا میخواهم ♥️💫هـر آنـچــه بــهــتــریــن ♥️💫هـسـت بـراتـون رقـم بـزنـد ⚪️💫روزی فــــراوان دلـــی خـــوش ♥️💫و شـادیـهـای بـی پـایـان ⚪️💫لــبــخـــ :)ــنــد خـــدا ♥️💫بــــدرقـــه راهــــتـــون ♥️💫سه شنبه تون پر از خبرهای خوب ⚪️💫و یهویی های پر مهر و شاد . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸صلوات ✨  محبوب ترین عمل است. 🌸صلوات ✨آتش جهنم را خاموش می کند. 🌸صلوات ✨زینت نماز است 🌸 صلوات ✨بهترین داروی معنوی است. 🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌸 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۳ عدد تخم مرغ، ۲ فنجان شیر، ۱۰ ق غ آرد (کم پر شده)، نصف لیوان روغن زیتون یا نباتی، نمک ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده، ۱ عدد پیاز، ۲_۳ عدد فلفل سبز، ۲ حبه سیر، ۱ ق چ رب گوجه، نصف لیوان آب، ۱ ق چ پودر فلفل قرمز، ۱ق چ فلفل سیاه، نمک ؛ ۱ق غ کره، ۲ ق غ آرد، ۲/۵ فنجان شیر، نمک، پنیر چدار رنده شده
خوب اينم يه نوع غذاى تركى ديگه كه خيلى خيلى خوشمزه است و خيلى زود هم آماده ميشه... . براى كباب يه پياز رو رنده كنيد و ابش رو بگيريد و بعد گوشت رو اضافه كنيد،يه قاشق ارد سوخارى،يك سوم پيمانه جعفرى خرد شده،نمك و فلفل و پاپريكا،زردچوبه اضافه كنيد و ورز بديد... توى تابه اى روغن زيتون بريزيد و يه سيب زمينى و يه پياز و دوتا گوجه فرنگى رو حلقه حلقه كنيد و كمى زنجبيل تازه روش رنده كنيد،ادويه هارو روشون بپاشيد و از مواد گوشتى برميداريم و شكل بديد و روشون بچينيد،توى يه كاسه دو قاشق رب گوجه فرنگى رو با يك ليوان اب مخلوط كنيد و روشون بريزيد و بهد با شعله ى ملايم و درب بسته بذاريد تا بپزه و ابش خشك بشه وسس غليظى داشته باشه. جاتون سبز😊
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) داغ کنید. سپس کف و دیواره های 20 قالب مافین را با اسپری آشپزی کمی روغن پاشی کنید. خمیر پیتزا را به شکل یک مستطیل 35 در 30 سانتی متر در بیاورید. سپس با یک قالب شیرینی بُر دایره ای شکل به قطر 6 سانتی متر 20 دایره از داخل خمیر در بیاورید. هر خمیر دایره ای را کف قالب مافین فشار دهید. حالا با یک چنگال کف هر قالب پیتزا را سوراخ کنید. سه تا چهار سوراخ کافی است. به این شکل خمیر کف قالب ها پف نمی کند. پیتزاهای فنجانی را 8 تا 10 در فر بپزید نوش جان 💖🥙
گوشت را همراه 1 عدد پیاز و 1 لیوان آب برای نیم ساعت می پزیم . در ظرف دیگری پیاز خرد شده را با روغن زیتون تفت می دهیم وقتی رنگش عوض شد گوشت را اضافه می کنیم و دوباره برای 2 ذقیقه تفت می دهیم. گوجه را رنده می کنیم و همراه هویج خرد شده و رب گوجه به مواد افزوده سپس 2 لیوان اب ریخته و بعد از به جوش امدن سیب زمینی و نخود سبز را هم داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد نوش جان 💖
ابتدا اسانس و پودر بادام، عسل، بکینگ‌پودر، ارده و روغن کنجد و نمک و کنجد را در یک ظرف بریزید و خوب مخلوط و خمیری منسجم و لطیف تهیه کنید. فر را از قبل گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. از خمیر کلوچه، به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و آن را در دست گرد کنید و به شکل توپی کوچک درآورید و با فاصله در سینی فر بچینید و در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد، به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار دهید نوش جان 💖
ماست,نمک,بکینگپودرراباهم مخلوط کنید تخم مرغ وروغن مایع رااضافه کرده ومخلوط کنید سپس آرد رااضافه کنید تامقداری که به دست نچسبد یک ساعت خمیر رااستراحت دهید روی سطح کار آرد پاشی کنید وبا وردنه باز کرده سپسنوارهایی به باریکی یک سانت وطول ۱۰سانت می بریم وآنهارا گره میزنیم ودر روغن داغ سرخ میکنیم بعد داخل شربت ولرم بیندازید تا شیره داخل آن برودزیاد زمان نمیبرد با کمی چشیدن هم متوانید به مقدارشیرینی وجذب آن پی برد بعد از شربت درآورده وداخل آبکش قراردهید تاشربت اضافی آن گرفته شود نوش جان 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍨 😋😍 ▫️شیر: یک ونیم لیوان ▫️شکر: نصف لیوان ▫️پودر ژلاتین: ۲ق.غ ▫️خامه صبحانه: ۱بسته ▫️آب سرد: نصف لیوان ▫️زعفران دم کرده: به مقدار لازم 🔸اول خامه رو داخل ظرفی میریزیم روی بخار آب میذاریم و مرتب هم میزنیم تا رقیق بشه(روش بن ماری) و کنار میذاریم. داخل ظرف دیگه ای نصف لیوان آب سرد میریزیم و پودر ژلاتینو اضافه میکنیم هم نمیزنیم یکم صبر میکنیم وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد بن ماری میکنیم تا ژلاتین کاملا حل بشه. داخل قابلممون شیر و شکر و زعفرونو با هم مخلوط میکنیم رو شعله متوسط میذاریم تا شکر حل بشه نباید بجوشه بعد خامه بن ماری شده و ژلاتین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن مایمون آمادس از رو گاز برمیداریم و میذاریم کنار تا یکم از داغی بیفته👌 داخل قالب رو با روغن مایع خیلی کم چرب میکنیم و از مایمون داخلش میریزیم و برای دو سه ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره. بعد لبه هاشو از قالب جدا میکنیم و تو ظرف سرومون برمیگردونیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخصوص😋 ۱ کیلوگرم سیبزمینی،،۱ ق غ کره ۱ لیوان شیر،،۱ ق چ نمک ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۲ ق غ آرد سوخاری،،۱ عدد پیاز ۱ دسته جعفری،،۱ ق غ روغن ۱ ق چ نمک و فلفل و زیره برای سس: ۱ عدد گوجه فرنگی،،۱ حبه سیر ۱ دسته جعفری،،۱ فنجان چایخوری آب نمک برای روش: پنیر چدار،،جعفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر: آب یک لیوان با یک قاشق خمیر مایه مخلوط ده دقیقه وایمیستیم بعد یه ذره نمک و و نصف لیوان روغن میتونین کره آبشده یا روغن زیتون اضافه کنیم و هم بزنیم بعد آرد رو یه لیوان یه لیوان اضافه کنین و هم بزنین تا جایی که شکل خمزر میشه و بدست نمیچسبه روشو نیپوشونیم یک تا یک و نیم ساعت بعد خمیر رو روی آرد پهن میکنین و طبق فیلم پیتزا تابه ای رو اماده میکنیم
۱ پ خمیر جادویی،۲ق جعفری برگ سیر، برگ کرفس،۲ق گوجه فرنگی خرد شده، ۱/۲ پ پنیر سفید با هم مخلوط کردم و کف قالب رو چرب کردم از خمیر به اندازه لازم برداشتم توی قالب دونات گذاشتم حدود ۱۰ دقیقه استراحت دادم . بعد این زمان با زرده تخم مرغ رومال کردم و بعد حدود ۱۵ دقیقه توی فر با دمای ۱۷۰ درجه. این نون فوق العاده خوشمزه است.حتما بپزید و نوش جان کنید.
هدایت شده از خانومانه ⭐
أحِبُك‌كثيرا،حَتی‌أكثَرَمِن‌عددَذُنوبی! خیلی‌دوستت‌‌دارم،‌حتی‌بیشتر‌از‌تعدادِ‌ گناهانم!🚶‍♂ !♥️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ .
مداحی آنلاین - جلو ایوون طلا زانو میزنم - میرداماد.mp3
8.83M
🌺 (ع) 💐جلو ایوون طلا زانو میزنم 💐با مژه صحنتو جارو میزنم 🎙 👏 👌فوق زیبا 🌷مرجع رسمی های روز .
مواد لازم برای داخل آن: قارچ نیم کیلو فلفل قرمز ۱عدد پیاز ۱ عدد روغن مایع ۴تا ق غ نمک، فلفل سیاه، آویشن میتوانید برای داخل مرغ اسفناج ، هویج و نخود فرنگی هم استفاده بکنید ران مرغ ۸ عدد(استخوانها و پوست آن را جدا کنید و بکوبید نازک شود) با سینه مرغ هم میشود اما با ران مرغ خوشمزه تر میشه. نمک و فلفل سیاه پنیر پیتزا مواد لازم برای سس ربی: رب گوجه فرنگی ۱ ق غ آب ۱ لیوان روغن مایع ۳ ق غ آویشن، پودر فلفل قرمز، فلفل قرمز پرک شده طرز تهیه: پیاز را خردوتفت بدیدفلفل را اضافه ودوباره تفت بدید. قارچ خرد شده را هم بریزید و با شعله زیاد بپزید. ادویه ها روهم بریزیدوقتی پخت کنار بذارید سرد شود. به مرغ ها نمک و فلفل سیاه بزنید. مواد روداخلش بزارید وبه صورت رول بپیچید. خلال دندان بزنیدتا مرغها باز نشن داخل فر بذارید و روی آن سس ربی روبریزید. برای سس رب تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و روی مرغ ها بریزید. در فر 200 درجه از قبل گرم شده بذارید ظرف فر را با فویل آلومینیومی و یا کاغذ روغنی بپوشانید و یا اگر ظرف در دارد ، در آن را بذارید. در اینصورت غذا با بخار خودش میپزد آبش را از دست نمیده و خشک نمیشه 1 ساعت زمان میبره ولی در فر شما میتواند زمان کمتر یا بیشتری طول بکشد. 10 دقیقه به پخت غذایتان مانده میتوانید گوجه فرنگی و فلفل بذارید و کمی روی غذاتون رو داخل فر باز بزارید تا کمی طلایی شود(اگه دوستدارید) حتما گرم سرو کنید. کنارش ازپلو و سالاد یا پوره سیبزمینی هم میتونید استفاده بکنید 🌟
هدایت شده از خانومانه ⭐
چی میشد الان تو بین الحرمین نشسته‌ بودم داشتم با بغض حرمتو نگاه میکردم و باهات حرف میزدم 💔 💛 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📝دوست دارم نگات کنم تو هم منو نگاه کنی... 🎙نوستالژی خاطره انگیز و بسیار زیبای گروه سرود بچه های آباده بمناسبت ولادت با سعادت حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام 📎 📎 📎 📲مرجع رسمی نغمه‌ های ماندگار .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸براے عصـــــرتون🌤 🌺زيباترين رو خواهانم 🌸حس قشنگ 🌺حس وجود در قلبتـــون❣ 🌸حس گلــها🌸 🌺حس 🌨 تو فصل 🌱 🌸و حس داشتن دوستان خوبے دل انگیز ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 مواد لازم🔻 گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز متوسط دو عدد فلفل دلمه ای کوچک یک‌عدد فلفل سبز دو عدد پنیر پیتزا بمیزان لازم پنیر ورقه ای پستو یک برگ نمک فلفل زردچوبه رب گوجه یک قاشق بادمجان یک عددکوچک گوجه فرنگی چهار عدد نون لواش نرم دو عدد طرز تهیه🔻 ابتدا پیاز خرد شده را همراه نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت تفت داده گوشت که کمی پخت بادمجان، فلفل دلمه ای ، فلفل سبز و یک عدد گوجه (همه خرد شده) را اضافه کرده حسابی سرخ کنید و‌در انتها رب گوجه را اضافه کرده و کمی سرخ کنید حالا مواد آماده هست. برای تهیه سس گوجه‌، همه گوجه هارا در یک قابلمه بزارید به آرامی با کمی‌روغن بپزه ، کمی که نرم شد پوست گوجه ها را گرفته و اونها را له کنید و بزارید کمی بیشتر بپزه تا سس آماده بشه. . حالا روی نون لواش یه لایه پنیر پیتزا ریخته روش مایع گوشت را بریزد سپس دوباره یه‌لایه پنیر پیتزا و پنیر پستو بریزید، حالا نون را بپیچید. ماهیتابه را روی شعله کم بزارید و داخلش کمی روغ بریزید و صبر کنید تا روغن‌داغ بشه . سپس رُل گوشت را داخل آن قراردهید و با حوصله و روی شعله کم دو سمت آن را سرخ کنید.
●●●🔗💛 دستم نمیرسد به ضریح شما ولی... پر میزند هنوز دلم در حوالی اش‌:) 💛⃟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از خوشمزه ترین روش ها برای پخت مرغ🔻 این روش فقط پخت با پیازی که خودش آب انداخته هست و خیلی خوبه که هیج آبی هم اضافه نشه ، در واقع پخت مرغ زعفرانی با پیاز و بدون رب گوجه. یک پیاز بزرگ رو خرد و خلالی کردم .داخل تابه به همراه خیلی کم روعن پیاز ها رو کوچولو تفت دادم که سبک بشه. تکه های مرغ رو قرار ددم . نمک و فلفل سیاه و قرمز بهش اضافه کردم . زعفران آب کرده با دست و دل باز بهش ریختم و کمی زیر و رو کردم . از هویج خرد شده و یا کرفس و یا فلفل دلمه ای هم در صورت دلخواه میشه استفاده کردم و همچنین از برگ بو هم داخلش استفاده کردم .درش رو گذاشتم . خود پیاز ها آب می اندازه . اگردیدید آب کم شده و آبی نداره بهش آب اضافه کنید . در آخر برگ بو رو ازش خارج کردم .