eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
👈🏼تکه های پنیر روی رنده ✅✅وقتی پنیر پیتزا را رنده می کنید، خرده های پنیر به رنده می چسبد و از آنجا که شستن رنده آسان نیست، ممکن است روی آن باقی بماند و خشک شود. برای تمیز کردن آنها می توانید از روغن مایعاستفاده کنید. کمی روغن مایع با استفاده از پنبه روی رنده بمالید و بعد از نیم ساعت که خرده های پنیر نرم شد، رنده را به راحتی با اسکاچ و مایع ظرفشویی بشویید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ .
حلوای بحرینی 💕💕 مواد لازم شکر2 پیمانه روغن مایع نصف پیمانه نشاسته ذرت2 پیمانه آب سه و نیم پیمانه گلاب نصف پیمانه زعفران دم کرده غلیظ2 قاشق غذاخوری پودر هل1 قاشق غذاخوری انواع مغز (بادام هندی،گردو،خلال بادام و پسته)به مقدار دلخواه برای درست کردن حلوا بحرینی خوشمزه ابتدا نشاسته را داخل آب حل کرده و کنار می گذاریم. حالا در یک قابلمه نچسب شکر را ریخته و روی حرارت کم می گذاریم تا شکر ذوب شود. مواظب باشید شکر نسوزد چون در این صورت حلوا تلخ می شود.. وقتی که شکر کامل آب شد روغن را می ریزیم و بعد از هم زدن، مخلوط نشاسته و آب را اضافه می کنیم. اولش گلوله می شود نگران نباشید آرام هم بزنید تا مایه یکدستی درست شود. سپس زعفران و گلاب را هم اضافه کرده و هم می زنیم. حالا به مدت 1 ساعت صبر می کنیم تا حلوا با حرارت کم بپزد و غلیظ شود. در این مدت زمانی که حلوا پخته می شود حتما باید هم بزنید تا ته نگیرد. در 10 دقیقه آخر پخت پودر هل را هم اضافه می کنیم. توجه کنید بعد از 1 ساعت وقتی که دیدید حلوا از ظرف جدا می شود آماده است. بعد از آماده شدن حلوا، مغزهای دلخواه خود را اضافه می کنیم و بعد حلوا را به داخل ظرف سرو انتقال می دهیم و روی حلوا را با مغزایی که داریم تزیین می کنیم. برای این حلوا هر چقدر مغزهایی که داخل حلوا می ریزیم و هر چقدر هل و زعفرانش بیشتر باشد حلوامون خوشمزه تر می شود. امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. 🍃🍃
تازمانی‌ك‌حسین‌است‌رفیق ِ‌دل‌من‌؛ مِیل‌همراه‌شدن‌بادگران‌نیست‌مرآ :) . . ♥️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ .
غذاهای 3سوته😋
💕💕 مواد لازم آرد۱۱۵ گرم معادل ۱ پیمانه سرصاف آب۲۰۰ میلى لیتر معادل ۱ پیمانه و ۱/۴ پیمانه کره۵۰ گرم وانیل١/۴ ق چای خوری تخم مرغ۳ عدد بیکینگ پودر۱/۴ ق چای خوری خامه ى فرم گرفته۳۵۰ گرم یا هر نوع کرم یا کارامل به دلخواه شکر۱ ق چای خوری پرک بادام۱ ق غذا خوری 🍓ابتدا آرد را الک کنید، آب ،شکر و کره را باهم داخل قابلمه ریخته و صبر  کنید تا بجوشد و کره ذوب شود و وقتی جوش آمد آرد را به یکباره اضافه کرده و هم بزنید و این خمیر را به مدت ۳ دقیقه با حرارت بسیار کم بپزید که به اصطلاح عمل داغ زدن می گویند. 🍓خمیر را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد و کمی خنک شود. سپس خمیر را داخل کاسه ى همزن قرار داده و با دور کم همزده و تخم مرغ ها را یکى یکى اضافه کنید و تا یک تخم مرغ کامل به خورد خمیر نرفته، تخم مرغ بعدى را اضافه نکنید. وانیل و بیکینگ پودر را نیز اضافه کنید. 🍓پس از آماده شدن خمیر، آن را داخل قیف با سر ماسوره ى ستاره یا ساده ریخته و بدون فاصله داخل سینى فر که کاغذ روغنى انداخته ایم ،به شکل دایره ی تو خالی بریزید و بادام پرک روی خمیر پاشیده و در فر داغ که از قبل با بالاترین دماى فر ،که ٢۵٠ درجه است گرم کردید قرار دهید و دما را روی ۲۰۰ درجه تنظیم کنید و ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت زمان دهید تا طلایی و کاملا مغز پخت شوند. 🍓 پس از پخت و خنک شدن،نان را افقی برش زده و خامه را توسط ماسوره ى ستاره ،روی لایه ی برش خورده ی نان ریخته و لایه ی بالایی را روی خامه قرار دهید از توت فرنگی یا پودر پسته یا انواع مغزها و کرمها هم در تزیین پاریس برست می توانید استفاده کنید. می توانید پاریس برست تکنفره هم درست کنید. نوش جان
برای تهیه بیس چیز کیک از کیک شکلاتی استفاده کردم قبل هر چیز دو تخم مرغ به دمای محیط رسیده رو به همراه نص ق چ وانیل و یک لیوان سرخالی شکر هم زدم تا کذمی و کشداربشه بعد نصف لیوان روغن مایع ویک لیوان شیر اضافه کردم ودر حد مخلوط شدن هم زدم حالا ۱/۵لیوان آرد و با یه پنس نمک و یک ق غ سرخالی بکینگ پودر ودو ق غ پودر کاکایو سه بارالک کردم و به مخلوطمون اضافه و با خیلی کم هم زدم تا مخلوط شه ودر آخر یک ق غ شکلات آب شده تلخ اضافه کردم و مایه رو درقالب چرب شده ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه گذاشتم بپزه وبرای تهیه لایه پنیری باید کیک کامل خنک شده باشه حالا نیاز داریم به ۲۰۰گرم خامه قنادی یا(خامه صبحانه به همراه نصف لیوان پودر قند ودو ق غ عسل) با همزن میزنیم تا فرم بگیره و۲۰۰گرم پنیر ماسکاپونه یا پنیر خامه ایی لبنه بدون نمک رو بهش اضافه وهم میزنیم حالا ۲ق غ پودر نسکافه رو با یک ق غ شیر یا آبگرم مخلوط میکنیم تا حل شه وبه مایه پنیریمون اضافه میکنیم در این فاصله ۲ ق غ پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد بنماری میکنیم و کم کم به مخلوطمون اضافه میکنیم تا خامه نبره حالا نصف لیوان شیر یا نصف قوطی شیر عسلی رو اضافه میکنیم وبه همراه ۲ق غ شکلات آب شده وهم میزنیم تا یکدست بشه و روی کیک خنک میریزیم وروشو صاف میکنیم ومیذاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره وبه دلخواه برش بزنید وتزیین کنید. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
دل‌من‌هواتو‌کرده... من‌هوامو‌از‌تو‌میخوام...💚🌿
غذاهای 3سوته😋
دلمه اسفناج مواد لازم برگ اسفناج ۱ کیلوگرم گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم برنج ۱ پیمانه سبزی دلمه ( گشنیز، جعفری، نعناع، ترخون) ۲۰۰ گرم پیاز ۲ عدد لپه ۱/۲ پیمانه نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه چاشنی آب ۱ پیمانه آبلیمو یا سرکه ۱/۲ پیمانه شکر ۱ ق غذا خوری نمک به مقدار لازم ابتدا برگ اسفناج را پاک کنید و ساقه اضافی آن را بگیرید و بعد داخل یک قابلمه آب بریزید و نمک بریزید و برای ۱ دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید تا برگ اسفناج نرم شود و بعد بلافاصله در آب سرد قرار دهید و آبکشی کنید و بگذارید تا خنک شود. لپه و برنج را خیس کنید و برای ۱ ساعت کنار بگذارید و با کمی آب نیم پز کنید تا پخته شود. در ادامه پیاز را پوست را بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود و بعد گوشت را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت خوب سرخ شود و در ادامه لپه و برنج و سبزی های گفته شده را که از قبل پاک کردید و ساطوری کردید اضافه کنید و هم بزنید برگ اسفناج را روی سطح صاف قرار دهید و مقداری از مواد تهیه شده روی آن قرار دهید و به دلخواه رول کنید و یا از دلمه پیچ استفاده کنید و یا می توانید برگ را داخل یک کاسه قرار دهید و از مواد داخل آن قرار دهید و آن را بسته و به صورت قالبی داخل یک قابلمه از که از قبل چرب کردید و برگ اسفناج پهن کردید قرار دهید. در ادامه باید دلمه ها را به صورت یکدست و فشرده داخل قابلمه قرار دهید و روی دلمه ها یک بشقاب قرار دهید و ۱/۲ پیمانه آب بریزید و برای ۳۰ دقیقه بگذارید تا برگ ها پخته شود. در ادامه چاشنی را باید اضافه کنید و برای تهیه چاشنی باید تمام مواد را باهم مخلوط کنید و روی دلمه ها بریزید و برای نیم ساعت دیگر اجازه دهید تا دلمه ها خوش طعم شوند و بعد داخل بشقاب سرو قرار دهید و با پیاز داغ و زرشک تزیین کنید. نوش جان ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
هدایت شده از خانومانه ⭐
خواستم‌بگم‌که، ضامنم‌میشی‌یه‌کربلا‌برم:))؟💔
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖 .
مداحی آنلاین - بید ها را حض رقصیدن هدایت می کند - حاج منصور ارضی.mp3
14.58M
🌸 (ع) 💐بیدها را حض رقصیدن هدایت می‌کند 💐نورها را کیف تابیدن هدایت می‌کند 🎙حاج 👏 👌بسیار دلنشین 🌷مرجع رسمی های .
⭐️ مربای پوست هندوانه برای تهیه این مربا پوست سبز رو از پوست سفید جداکردم و قسمت سفید رو با کاتر طرح دار شکل دادم میتونید مکعبی شکل خرد کنید و با کمی آب جوشاندم تا کمی نرم بشه(اگه به تردی بالنگ دوست دارید زیاد نپزید)  بعد شکر و چنددانه هل شکسته و کمی پودر زنجبیل رو اضافه کردم من حدود دو برابر پوست شکر ریختم اگه زیاد شیرین دوست ندارید میتونید به اندازه برابر با پوست شکر بریزید. کمی که قوام آمد کمی گلاب و کمی اسانس لیمو ،جوهر لیمو یا آبلیموی تازه اضافه کنید چند قل که زد خاموش کنید و اجازه بدید خوب سرد بشه بعد در شیشه مورد نظر بریزید. نکته: تا جایی که امکان داره نذارید از قسمت قرمز هندوانه روی پوست بماند. استفاده از هل و زنجبیل و گلاب و اسانس لیمو الزامی نیست.برای خوشرنگ شدن میتونید از زعفران دم کرده استفاده کنید که الزامی نیست ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖 .
‍ گر بدانی شوق دیدارت چه با دل می‌کند... ♥️ [ 📿] 🕊🌹أللَّھُمَ؏َـجِّلْ لِوَلیِڪَ ألْفَرَج🌹🕊
ماجرایی که لو رفت 😣 بیا ماجرای این عکسو ببین یه دل سیر گریه کن😭😭 😢 باور نکردنی است😣👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b
‏-ومَاذا‌إِنّ‌قُلّتُ‌أشتَاقُك؟! اگہ‌بگم‌دلم‌برات‌تنگ‌شده‌چی💔':)؟ ..
آلبالو خوب ال وعده وفا کیا شمال خوردن امتحان کنید که پشیمون نمیشید اخ اخ اب دهانم راه افتاد بس که ترشه😋😋😋😋 نیم کیلو آلبالو دم، هسته اشو بگیرید بزارید با یک قاشق غذاخوری شکر و 1 قاشق غذاخوری نمک و کمی هم گلپر بجوشه خوب که مغزش پخت حدود 15 دقیقه حالا از صافی رد کنید داخل قالب بریزید بزارید تو فریزر تا حسابی برای خودش استراحت کنه اسکمو ما آماده است حالا اگه واقعا عاشق چیزای ترش هستید امتحانش کنید عاشقش میشید(میتونید هسته هم در نیارید بعد که از صافی رد کردید خودهسته ها جدا میشه ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
‏هۍ‌وَعده‌‌حَ‌ـرم‌به‌خودم‌مۍ‌دهم‌ ح‌ُـسین‌دل‌خوش‌شدم‌‌دگر؛‌‌ به‌همینּ‌خیـٰال‌هـٰا...シ!
ساندویچ سالاد نخود😍 مواد لازم   نخود: ۲۰۰ گرم خیارشور: ۳ عدد بزرگ کرفس خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز کم چرب: ۱/۵ قاشق غذاخوری نان تست: ۱ بسته شوید تازه خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی و ریحان تازه: به مقدار لازم نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن: به مقدار لازم نخودها را برای ۱ تا ۲ شب بخیسانید و در این فرصت چندین بار آب نخودها را عوض کنید تا نفخ آن‌ها گرفته شود. سپس نخودها را همراه با آب در قابلمه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا بپزند. بعد از این که نخودها کاملاً پختند و نرم شدند، در این مرحله از تهیه ساندویچ سالاد نخود خرد شده باید نخودها را آبکش کنید و با استفاده از گوشتکوب دستی یا غذاساز، نخودها را میکس کنید. در صورت تمایل می‌توانید نخودها را کمی درشت‌تر خرد کنید تا موقع جویدن کمی زیر دندان احساس شوند.  خیار شور را به صورت نگینی و ریز خرد کنید. سپس شوید را کاملاً ساطوری و ریز کنید و همراه با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن به نخود میکس شده اضافه کنید. بعد از مخلوط کردن مواد سالاد نخود، باید سس مایونز را اضافه کنید و دوباره مواد را با هم ترکیب کنید. حال نان تست‌ها را در توستر یا تابه گریل کمی برشته کنید و مقداری سالاد نخود روی نان بریزید و پشت قاشق خوب صاف کنید.  سپس گوجه فرنگی خرد شده و ریحان تازه روی آن بگذارید و یک نان دیگر روی ساندویچ قرار دهید. ساندویچ سالاد نخود شما آماده است، می‌توانید آن را میل کنید و لذت ببرید.
آلبالو پلو با مربا 😍 مواد لازم برنج۳ پیمانه فیله مرغ۵ عدد زعفران به مقدار لازم مربای آلبالو۴ ق غذا خوری پیاز۱ عددنمک فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم می توانید خودتان در خانه مربا تهیه کنید و یا می توانید از مربا های آماده استفاده کنید در ادامه باید فیله مرغ را به صورت مکعبی برش بزنید و با زعفران و پیاز خلالی شده و ادویه ها خوب ماساژ دهید و مزه دار کنید و برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد داخل تابه سرخ کنید و یا می توانید به سیخ های فلزی بزنید و داخل تابه رژیمی سرخ کنید تا طلایی شود، بهتر است برای سرخ کردن از ترکیب کره و روغن و زعفران استفاده کنید. در ادامه برنج را که از قبل خیس کردید روی حرارت قرار دهد و صبر کنید تا بجوش بیاد و نرم شود و بعد آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ دلخواه قرار دهید کمی برنج و کمی از مربای آماده بریزید تا قابلمه پر شود و بعد آلبالو پلو را دم بگذارید و موقع سرو با مرغ های سرخ شده میل کنید. نوش جان
🔸گوشت چرخکرده تفت داده شده در روغن وپیاز داغ وزردچوبه و نمک وفلفل سیاه که مقدار کمی رب گوجه بهش اضافه میشه و تفت داده شده و بهمراه بادمجون ورقه ای سرخ شده و حلقه های نازک گوجه فرنگی بهمراه دارچین لابلای پلو آبکش شده بصورت ورقه ای چیده میشه و برنج رو دم میکنیم...بادمجونها رو میشه یک خط درمیون پوست کنده تا زیباتر باشه واینکه برای سرخ کردنش از مقدار خیلی کم روغن استفاده کنید چون روغنشو موقع دم به برنج پس میده...ویا روغن به برنج اضافه نکنید...من ترجیحا با روغن کم سرخ کردم و آخر کار کمی روغن حیوانی به برنج اضافه کردم...خب دیگه غذای محلیه و لطفش به روغن حیوانیش...امیدوارم بپزین واز طعم عالی این غذا لذت ببرین حتما درست کنید بخورید😍 ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
جوجه کباب تابه ای ‍ مواد لازم : فیله یا سینه مرغ 200گ  آب لیمو یک چهارم لیوان پیاز 2 عدد بزرگ  نمک و فلفل به مقدار لازم ادویه و زردچوبه به مقدار لازم زعفران آب کرده به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا مرغ را تکه تکه کرده و سپس پیاز را رنده کنید و آب لیمو، نمک و ادویه جات و زعفران آب کرده را به آن اضافه کنید مرغ ها را در این سس بدست آمده بچینید و بگذارید از شب تا صبح داخل سس بماند. و صبح تابه را روی شعله ملایم قرار دهید روغن به میزان کافی ریخته و مرغ ها را از درون سس در آورید و به سیخ های کوچک ( سیخ های چوبی ) بزنید و داخل تابه بچینید و شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا بخار کند و بپزد و در آخر در تابه را بردارید تا جوجه ها سرخ شوند.   نکته برای پخت جوجه کباب تابه ای : دیگر نیازی به آب ندارد خودش آب می افتد پخته می شود و سرخ می شود
‍ هندوانه نبریده را داخل یخچال نذارید زیرا در یخچال ماده بتاکاروتن هندوانه که در بدن به ویتامین A تبدیل میشود از بین میرود ولی در درجه حرارت اتاق آنتی اکسیدان های آن حفظ میشود! ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ .
برطرف نمودن بوی بد از دست اگر پياز يا سير پاك كرده ايد و دستتان بو گرفته است ، بوی آن ها را با ماليدن خميردندان به دست از بين ببريد . 💖🏡🎍 ❣ ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ .