eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🦋مواد لازم تخم مرغ 1 عدد ماست 1 لیوان ( 200 گرم) روغن 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری آرد 3 لیوان سر خالی (حدود 400 گرم) 🦋طرزتهیه تخم مرغ، ماست، روغن مایع، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. آرد را به تدریج و به آرامی اضافه کنید. خمیر را ورز دهید و حدود 20 دقیقه بپوشانید و استراحت بدید. مقداری آرد بپاشید، خمیر را روی آن با ضخامت یک سانتیمتر پهن کنید. به هر شکلی که دوست دارید با قالب یا چاقو جدا کنید. روغن مایع را درون تابه ریخته و خمیر را درون روغن داغ سرخ کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ خورد شده یه نصفه (حدود ۴٠٠ گرم بود ) گردوی اسیاب شده شیش هفت عدد پیاز رنده شده یه دونه متوسط ادویه(نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر هرچی خواستی) رب انار ترش حدود یک قاشق (رب انار من واسه گیلانه خیلی غلیظ و ترشه کم ریختم اگر برای شما رقیق هست دو سه قاشق بزنین ) آب سرد حدود یه لیوان کره ۱۵ گرم(قابل حذف) جوجه هارو میتونین به سیخ چوبی هم بزنین و سرخ کنین اینجور مجلسی تره گردو نباید خیلی اسیاب شه باید زیر دندون بیاد یکم حالت پودری بشه حدود چهل دقیقه تا یه ساعت زمان میبره تا بپزه، بزارید ابش کشیده شه و به روغن بیفته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳 پارت دوم گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم سیب زمینی متوسط ۱ عدد بزرگ گوجه فرنگی خرد شده ۳ عدد متوسط پیاز نگینی ۱ عدد بزرگ نمک ،فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه
هدایت شده از ارشیو غذا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
500 گرم مرغ (فیله) برای سس: 1 بطری آب گازدار ۵ قاشق غذاخوری آرد تخم مرغ 1 ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر 1-2 حبه سیر نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن، کاری (من از یک قاشق چایخوری پر از ادویه استفاده کردم) مرغ را تفت دهید و بگذارید نیم ساعت تا ۱ ساعت در سس بماند سپس در روغن داغ سرخ کنید. 👈همراه با ما خوشمزه و بهتر آشپزی کن👌 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول تیکه های مرغو تو روغن سرخ کنید بعد کنار بزارید و تو همون ماهیتابه پیاز رنده شده رو تفت بدید ادویه هارو اضافه کنید و بعد هم اسفناج خرد شده من برای چهار نفر نیم کیلو اسفناج استفاده کردم بعد که اسفناج تفت خورد مرغو اضافه میکنیم بعد هم آلوی خیس شده از هر آلویی میتونید استفاده کنید به ازای هر نفر سه تا آلو کافیه بعد هم چند قاشق گردوی پودر شده و مقداری زعفرون و بعد هم چهار لیوان آب جوش و اجازه بدید با حرارت ملایم بپزه بعد از نیم ساعت سه قاشق رب انار اضافه کنید و بزارید نیم ساعت دیگه بپزه و جا بیوفته 👌👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واسه سرخ کردن مرغ زعفران و دم نکردم پودر زعفران و ریختم تو تابه روغن و چند حبه سیر مرغ و سرخ کردم و بعد تو همون روغن زعفرانی پیاز ‌ و هویج و فلفل دلمه رو سرخ کردم رب و ادویه ها(فلفل ،نمک،پاپریکا،دارچین) آبجوش ریختم رو مرغ و گذاشتم بپزه واسه زرشک هم توی کره و یکم شکر مخلوط ش کردم زرشک و خیلی نزار حرارت ببینه تا یه زرشک براق داشته باشی 👈همراه با ما خوشمزه و بهتر آشپزی کن👌 😍 #
يدونه پياز رو ريز خرد كنيد و در يك ق روغن تفت بديد تا يكم طلايي بشه بعد دو حبه سير رنده شده و حدود دویست گرم گوشت چرخكرده رو اضافه كنيد ،يكم تفت بديد تا رنگ گوشت عوض بشه بعد يدونه فلفل دلمه اي ريز خرد شده رو اضافه كنيد و خوب تفت بديد تا بپزه و گوشت سرخ بشه ،میتونید قارچ خرد شده هم اضافه کنید،و بعد كمي نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه و آويشن.مواد رو ته تابه بطور يكنواخت پهن كنيد و روش يك لايه پنير پيتزا ورقه اي يا رنده شده بريزيد و در تابه رو بذاريد تا با شعله ملايم پنير ذوب بشه. از اين مواد داخل نون همبرگري يا ساندويچي بذاريد و با خيارشور و گوجه و كاهو سرو كنيد.
دوتا پیاز رو خلال کردم تو روغن تفت دادم زردچوبه فلفل فراوون اویشن ونمک زدم سبزی(گشنیز جعفری تره و کمی پیازچه ک ساطوری کرده بودم) اضافه کردم سیب‌زمینی رو ک کوبیده بودم بهش اضافه کردم و تمام.نون لواش نرم رو از طول برش زدم ۲ق ازمواد گذاشتم لاش و پیچیدم.توی ظرف گود روغن ریختم و سمبوسه هارو گذاشتم تو روغنی ک داغ شده تا کاملا ترد و طلایی بشه و بعد بذارین یا روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم پیاز ۲عدد برگ جیگر وَز نمک.فلفل سیاه و قرمز.زردچوبه پیاز رو خیلی ریز خرد کنید در حد رنده شدن(ولی رنده نکنین) بهش ادویه ها رو بزنید مخلوط کنید و کنار بذارید وَز رو باز کنید تا هوا بخوره و خشک بشه جیگر رو روی حرارت بگذارید تا نیم پز بشه..اگه بیشتر هم بپزه مشکلی نیست بعد با دست حسابی خرد کنید و با پیاز مخلوط کنید وَز رو به تیکه های کوچیک تقسیم کنید و مقداری از مواد داخلش بذارید و مثل دلمه بپیچید روی حرارت بگبزارین و کباب کنین نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مقدار مواد برای چهارنفر مواد لازم برنج ایرانی چهار پیمانه باقالی تازه یه پیمانه شوید تازه خرد شده دو پیمانه نمک و زعفران و پودر زیره و پودر دارچین به مقدار لازم سیر چند حبه روغن حیوانی به مقدار لازم حتما از باقالی سبز و تازه استفاده کنید برنجو با چهار قاشق چ نمک به مدت دو ساعت خیس کنید از شوید خشک هم میتونید استفاده کنید ولی بعد از آبکش کردن برنج به برنج میزنیم ولی شوید تازه عطر فوق العاده ای به برنج میده حتما از پودر زیره و دارچین استفاده کنید با سیر دم کنید که طعمش بینظیر میشه
هیچکدام از ما نمی دانیم چقدر زمان در دنیا برایمان باقی مانده است. آنچه که در انتها باقی می ماند، 👈اعمال، 👈خاطره های بجای مانده 👈و احساساتی در مردمی است که همیشه شما را با عشق یاد کنند!❤️❤️ عصرتون به عشق🤩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ترشی علاوه بر اینکه سریع آماده میشه و خیلی راحته فوق العاده هم خوشخوراکه مواد لازم انار متوسط ۵عدد لبوی متوسط ۴ عدد یا۷۰۰ گرم شکر ۲ق غ نمک ۱ق غ گلپر۱ق غ سرکه آب لبو لبو زیاد پخته نشه این ترشی بعد از یکروز قابل استفادس این ترشی تا ده روز داخل یخچال ماندگاری داردمیتونید لبو رو رنده درشت هم بزنید نسبت انار و لبو اختیاریه من تقریبا مساوی ریختم
هدایت شده از گسترده پیشرفت
کدام یک حامله است؟؟؟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ᡃ⃝ᡃ⃝ᡃ⃝ᡃ⃝ᡃ⃝ᡃ⃝ᡃ⃝ᡃ⃝ᡃ⃝ᡃ⃝ 💢تنها 4درصد از مردمان جهان تونستند جواب معمارو بدن، آیا شما جزو 96درصد مردمان جهانید؟💯 5 ثانیه نابغه 10 ثانیه باهوش 15 ثانیه متوسط ○باهوشا جواب بدن🤓👇🏿○ https://eitaa.com/joinchat/3620602203C6013983bdf ○ جواب در کانال بالا👆😈+همراه با جایزه[[[[[[[نقدی💸]]]]
●●●🔗♥️ بالاخره‌‌یہ‌روزےمیرسہ ڪہ‌بہ‌منم‌‌اجـازه‌‌میدۍو دعوتم‌‌میڪنی میـام‌ڪربـلا♥'! مگہ‌نہ؟! -حسین‌من🖐🏽💔!' ♥️⃟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کته و‌ راحت مواد لازم برای هر پرس عدس پلو ۱۱۰ گرم برنج ۵۰ گرم عدس ۴۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱۰ گرم پیاز خام رنده شده برای ترکیب با گوشت جرخ کرده کشمش ۱ ق غذاخوری یا ۲ عدد خرما ادویه گوشت : نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و دارچین 😇
●●●🔗💙 میبینۍآشوبم یہ‌ڪربلاارباب ، میبینۍدلتنگم بطلب‌ارباب . . .💙 💙⃟ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد شیرازی &ماست چکیده؟ موادلازم👇🏻 لوبیا سبز گوشت چرخ کرده پیاز رب گوجه برنج سیب زمینی
هدایت شده از خانومانه ⭐
حیاے فاطـ💚ـمے و غیرتے علــ😍ـے گونہ ڪلیـ🗝ـد عاشقےِ بین ما دوتــا بوده 😌💍❤️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگرسرخ کردنی_دوست داشتنی . . . باماهمراه باشید و خوشمزه آشپزی کنید و لذت ببرید👌👌 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌
یه پیاز رو با کره تفت میدید تا نرم بشه،سینه‌ی مرغ رو نواری برش بزنید و به پیاز اضافه کنید،یه حبه سیر رنده شده،نمک و فلفل سیاه،آویشن و پاپریکا رو اضافه کنید و تفت بدید،قارچ هارو خرد کنید و به مرغ ها اضافه کنید و تفت بدید،تو تابه ی دیگه ای یه قاشق آرد رو با کره تفت بدید،نباید آرد تغییر رنگ بده،نمک و فلفل اضافه کنید و یک لیوان شیر اضافه کنید و هم بزنید تا سس بشامل آماده بشه،بعد سس رو‌به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا سس خوب به خورد مواد بره و در آخر کمی خامه اضافه کنید و از روحرارت بردارید.
پنیر خامه ای پنیر گودا پنیر پیتزا جعفری پیازچه برگ سیر سبزی هارو ریز خرد کرده و با پنیرها مخلوط میکنیم. و داخل خمیرو پر میکنیم سینی فر را کمی چرب کرده و تارت هارو میچینیم و در فری که از قبل گرم شده میگذاریم. میتونید همزمان بالا و پایین رو روشن کنید. و وقتی پنیر طلایی شد تارت پنیری آمادست.
سوييت چيلي ١ ق غ + روغن زيتون ١ ق غ + سويا سس ١و ١/٢ ق غ و پودر سير و پودر پياز و آويشن رو با هم خوب مخلوط كنيد ، ماهي رو در مواد بخوابانيد ، بعد از ١ ساعت ، ماهي رو در ظرف نچسب در فر قرار بديد برنج كته بدون روغن لوبيا سبز هم با سير و آبلميو مزه دار شده و بعد از بخار پز شدن ٥ دقيقه در قرار گرفته.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نصف سینه مرغ آبپز شده و ریش ریش شده که البته اصل این سالاد با ژامبون هست و من با مرغ جایگزین کردم.(۳ورق ژامبون) خیار شور ۳ عدد کنسرو سبزیجات نصف لیوان سیب‌زمینی مکعبی خرد شده و آبپز شده ۳عدد متوسط شوید تازه ساطوری شده ۳ق غذاخوری سس مایونز ۳ق غذاخوری که من دو ق استفاده کردم شما اگر پر سس دوست دارید بیشتر بزنید. نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 👉بفرست واسه دوستت