هدایت شده از 《 هُویدا 》
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اصلا خبر داری؟؟؟
-من آبروم رفته💔
#حُسِینِمَن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_پنیری😍😋
خمیر مایه ۱ق غ
شکر ۱ق غ من حذفش کردم
شیر گرم ۱ لیوان ( در حدی گرم باشه که دستتون نسوزه )
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۵۰ گرم یا نصف لیوان روغن
پنیر سفید نصف لیوان با چنگال خورد شده
جعفری خرد شده ۳ ق غ
نمک ۱ ق مربا خوری
ارد ۳ لیوان
زرده تخم مرغ یک عدد برای رومال
اول خمیر مایه با شیر شکر مخلوط میکنیم ۵ دقیقه صبر کنیم تا بعمل بیاد بعد همه مواد مخلوط میکنیم روی ظرف سلفون میکشیم ۴۵ دقیقه استراحت میدیم تا پف کنه .بعد از ۴۵ دقیقه کمی ورز میدیم توی قالب به هر شکلی که خواستم میزاریم ( میتونید رول کنید)کف قالب اگه میچسبه کاغذ پوستی بزارید ،قالب با روغن مایع یا ارده چرب کنید،، ۵ دقیقه توی قالب بمونه روش پارچه پهن کنید ،در اخر از رومال تخم مرغ استفاده کنید،بعد توی فر با دمای ۱۵۰ درجه بمدت ۳۵ دقیقه میزاریم من خودم فر ندارم توی توستر با همین دما و تایم گذاشتم نتیجشم عالی شده
🍕🌭
هدایت شده از ‹رویــٰاۍِڪَربَلـٰا..🍂!›
شاهعطشاننظریکنکهگرفتارتوییم
ردکنییانکنیجایدگرنیستمرا
#یااباعبداللھ❤️
17.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک یک تخم مرغی🤩
مواد لازم :
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۲۱۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
روغن ۶۰ گرم
شیر ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱ ق چ
پودر کاکائو ۲ ق غ
وانیل ۱ ق چ
🍕🌭
هدایت شده از 《 هُویدا 》
- آیا ڪسی آنقدر دوستت دارد،
ڪه از جهان نترسی؟!
+ بله؛ حسین بن علی أرواحنا فداه!
#حلوا_زعفرانی
🔷مواد لازم:
🔹آرد سفید 4پیمانه
🔹شکر8پیمانه
🔹عرق هل نیم پیمانه
🔹گلاب نیم پیمانه
🔹زعفران هر چی بیشتر بهتر
🔹آب 8پیمانه
روغن در حدی که وقتی داخل آرد تفت داده شده میریزیم آردمون نه سفت باشه نه شل.
♨️طرز تهیه:
اول آردمون رو از الک رد میکنیم تا گلوله گلوله نشه.بعد در تابه ای میریزیم و شعله رو روشن میکنیم وبا حرارت کم حدود دوالی سه ساعت تفت میدیم.وقتی آردمون سرخ شد و رنگش برگشت روغن رو اضافه میکنیم وباز هم با شعله ی ملایم شروع میکنیم به هم زدن حدود یک ساعت.(اینجوری حلوای خوشمزه تری رو خواهید داشت.به گفته ی مامانم هر چی حلوا با شعله ی کم و با صبر و حوصله تفت بخوره حلوامون خوشرنگ تر و خوشمزه تر خواهد شد)
وقتی رنگش به قهوه ای نسبتاًتیره شد از روی شعله برمیداریم .
حالا شیره ی از قبل آماده شده رو که شکر و آب و گلاب و زعفران و عرق هل بود که روی شعله گذاشته بودیم و کمی از حرارت افتاده بود رو به حلوامون کم کم اضافه میکنیم وتند تند هم میزنیم تا گلوله نشود و روی شعله ی زیاد میذاریم و تندتند هم میزنیم تا حلوامون جمع بشه
هدایت شده از 《 هُویدا 》
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای اباعبداللّٰہ..
فقط چهل روز دیگه مونده تا محرم :)
و ما تو این چهل روز به شدت قراره بی خوابی داشته باشیم از شدت دلتنگی !
#دلتنگِاو
18.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته مرغ با سس بادمجان😍😋
۱-مرغ بدون استخوان یک کیلو
۲-بادمجان کبابی ۳ عدد
۳-گوجه ۴ عدد
۴-رب گوجه ۱ ق.غ
۵-زعفران غلیظ ۱ ق.غ
۶-نمک، فلفل سیاه، پاپریکا به میزان لازم
۷-سیر ۳ حبه
۸-پیاز ۲ عدد
۹-نون تست ۳ عدد
۱۰-شیر ۱/۵ پ
۱۱-ترخون خشک ۱ ق.غ
۱-پنج دقیقه اول پخت به دلیل حساس بودن بهتره کوفته ها رو اصلا جا به جا نکنید و تکون ندید بعد از اون به آرومی کوفته ها رو زیر و رو کنید تا قسمت بیرونی کوفته داخل سس قرار بگیره.
۲-مقدار آبی که داخل سس ریخته میشه بسیار مهمه و مقدار سس باید طوری باشه که سه چهارم کوفته رو پوشش بده و کاملا روی کوفته ها رو نگیره.
۳-بعد از اینکه مواد کوفته رو به خوبی ورز دادین حتما چند بار اون رو داخل کاسه بکوبین تا بهم پیوستگی مواد چند برابر بشه.
۴-زمان استراحت کوفته ها داخل یخچال حداقل نیم ساعت باشه
🍕🌭
هدایت شده از مسافر دنیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به بقیه نگو که سربارَم...🙂💔
#اِمامحُسِینجانَم
14.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_لواش
مواد لازم:
نان لواش: 3 عدد
سیب زمینی متوسط پخته و رنده شده: 3 عدد
تخم مرغ پخته و رنده شده: 3 عدد
ژامبون رنده شده: 250 گرم
جعفري خرد شده: 3 ق غ
سس مایونز: 4 تا 5 ق غ
نکته:
حتمآ بزارین رولت یکی دو ساعت در يخچال بمونه بعد برش بدين
نوش جان
♥️