eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 پودرژله توت فرنگی : یک بسته پودر ژله الوورا : یک بسته بستنی وانیلی : یک لیوان گردو : مقداری موز : عدد ابجوش : دولیوان اب سرد : یک لیوان توت فرنگی : مقداری ابتدا پودرژله توت فرنگی رو بایک لیوان ابجوش حل میکنیم وبه روش بن ماری(روی بخار کتری روی اجاق حل کردن) اماده وسپس بااب سرد خوب مخلوط کرده وچندقاشق درظرف موردنظر که کمی چرب کردیم ریخته وداخل یخچال میزاریم تاخودش وبگیره بعد روی اونو باباتوت فرنگی های برش خورده میپوشونیم وچندقاشق ژله ریخته ومجددا داخل یخچال گذاشته تابگیره حالا وسط ظرفمون یک ظرف کوچکتر که داخلش یخ ریختیم میزاریم ودورش وباژله پرمیکنیم. ومجدداداخل یخچال میره وقتی خودش وگرفت یخهای ظرف رادراورده وکمی اب داغ ریخته تاظرف کوچکترجدابشه حالاپودر ژله الوورا بایک لیوان ابجوش حل کرده ویک لیوان بستنی وانیلی که دردمای محیط اب شده اضافه میکنیم ومقداری گردوخردشده وموز خردشده اضافه کرده وداخل ژله توت فرنگی ریخته وداخل یخچال رفته تابگیره.ودراخر ظرف وداخل اب داغ گذاشته ودور ژله رو باچاقو ازظرف جدا کرده ودرظرف مورد نظر برمیگردونیم. ‎‌‌‌‌‌
😍🤗 مواد لازم: ۱) ۳ لیوان آرد ۲) نصف لیوان ماست ۳) یک ق.غ روغن زیتون ۴) نصف لیوان آب ولرم ۵) یک ق.م خمیرمایه ۶) یک ق.م نمک طرز تهیه : آب ولرم ، خمیرمایه ، نمک ، روغن زیتون رو داخل ظرفی بریزید مخلوط کنید ۱۰ دقیقه اجازه بدید بمونه ماست رو اضافه کنید آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ورز بدید خمیر نرمی که به دست نچسبه درست کنید روش رو بپوشانید نیم ساعت اجازه بدید استراحت کنه از خمیر ۷ گوله درست کنید هر خمیر رو به اندازه ی بشقاب باز کنید داخل تابه ی تفلون نچسب هر دو طرفش رو بپزید . ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
12.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زائر شدم نسیم، صدای مرا گرفت از دستم التماس دعای مرا گرفت یک شب، کناره پنجره فولاد مادرم آن قدر گریه کرد، شفای مرا گرفت .
🍨 😋 ▫️آب ۴ لیوان ▫️پودر کرم کارامل یک بسته ▫️پودر کاسترد ۴ قاشق غذاخوری ▫️دریم ویپ ( پودر خامه خارجی )یک بسته ۳۶ گرمی ▫️شکر یک قاشق غذاخوری ▫️شیر خشک یک لیوان ▫️خامه صبحانه یک پاکت ▫️اسانس وانیل کمی ک▫️نافه به مقدار لازم 🔸ابتدا ۴ لیوان آب رو در قابلمه ریخته و تمام مواد به غیر از خامه و اسانس وانیل رو اضافه کرده خوب هم میزنیم غلیظ که شد اسانس وانیل رو اضافه کرده از روی حرارت برداشته تا کمی از داغی بیفته خامه رو بهش اضافه کرده خوب هم زده تا کاملا خامه حل بشه سپس در ظرف سرو ریخته. برای روی دسر هم رو خرد کرده با کره تفت میدهیم تا رنگش تقریبا به قهوه ای کم رنگ برسه کمی هم زعفرون بهش اضافه میکنیم واسه خوشرنگ شدن سرد که شد روی دسر میریزیم. میتونید واسه خوشرنگ شدن دسر کمی زعفران همه اضافه کنید ♦️اگر شیر خشک ندارید بجاش شیر تازه چهار لیوان اضافه کنید ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ۱ عدد تخم مرغ نصف لیوان نشاسته ذرت نصف لیوان پودر شکر ۷۵ گرم کره نرم شده ۱ ق. چ بیکینگ پودر ۲ پ الک شده آرد . 𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پودر قند یا پودر شکر 125گرم روغن جامد یا کره همدمای محیط 100 گرم تخم مرغ 2 عدد آرد 200گرم بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری سیب نازک خرد شده 1عدد ماست 75 گرم پودر دارچین به میزان لازم ابتدا روغن و پودر قند را 3 دقیقه هم میزنیم تا کاملا مخلوط شده و حالت پفکی بگیرید سپس دونه دونه تخم مرغ ها رو ضافه کرده سپس وانیل را اضافه می کنیم. بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ ها 30 ثانیه هم بزنید. سپس ماست رو اضافه کرده فقط باید هم زدن ماست با مواد بحدی باشد که ماست مخلوط شود نباید زیاد هم برنیم. بعد ارد که قبلا با بکینگ پودر مخلوط و سه بار الک کردیم به مواد اضافه کرده و با لیسک یا قاشق هم مخلوط میکنیم. مواد نسبتا سفتی بدست میاید. کف قالب پای سیب کپسول میندازیم بعد کمی از مواد را با قیف به داخل ظرف های پای سیب ریخته بعد دارچین را بر روی مواد پاشیده سپس دو ورقه سیب بر روی ان قرار داده سپس کمی دیگر از مواد را بر روی ان ریخته و داخل فری که از قبل با دمای 180درجه گرم شده به مدت حدودا 30 دقیقه قرار دهید. وقتی پای سیب خنک شد روش پودر قند الک کنید
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 یه بسته نان تست نان ساندویچی ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده مرغ فلفل دلمه ای رنگی سیب زمینی یک عدد بزرگ پیاز یک عدد دو عدد تخم مرغ پنیر پیتزا دو ق غ خوری ادویه: نمک،فلفل و زردچوبه نیاز داریم 𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😍😋 . 🔹موادلازم : 🔹سفیده تخم مرغ : ۴ عدد 🔹پودر قند یا شکر آسیاب شده : ۱۰۰ گرم 🔹پودر تار تار : ۱/۴ ق‌چ 🔹نمک : یک پنس . 🔸سفیده تخم مرغ روبا نمک و پودر تارتار با دور تند همزن بزنید وقتی کف کرد شروع به اضافه کردن پودر قند کنید پودر قند رو حتما الک کنید‌ و بعد با قاشق به صورت پراکنده روی سفیده بریزید و همزمان با دور تند هم بزنید و پودر وانیل رو اضافه کنید. زمانیکه پره های همزنو بلند کنید و سفیده نوک تیز بشه آمادست میتونید با زعفرون دم شده یا چند قطره رنگ خوراکی مخلوط کنید .مواد رو داخل قیف با ماسوره دلخواهتون بریزید و کف سینی شیرینی روی کاغذ روغنی با فاصله ۲ سانت ماسوره بزنید .داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۰۰ درجه بزارید به مدت ۱ ساعت بزارید تا رطوب مرنگ گرفته بشه‌ بعد از پخت فرو خاموش کنید و بدون اینکه در فرو باز کنید بزارید ۱/۵ تا ۲ ساعت دیگه داخل فر بمونه و بعد ۱ ساعت داخل محیط بزارید بعد ازین مدت مرنگ پفکی میشه و به راحتی از کاغذ روغنی جدا میشه 🔸فرگازی ۱۰۰ درجه 🔸فربرقی ۸۰ درجه . 🔺حتما سفیده سرد باشه تا راحتر فرم بگیره 🔺پودر تارتار برای مقاومت سفیده استفاده میشه که داخل فر آب نشه میتونید حذفش کنید ولی اگر باشه مرنگتون باکیفیتره
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬅️دو ق غ نشاسته ذرت ⬅️دو ق غ پودر کاکائو ⬅️یک ق غ آرد برنج ⬅️نصف پیمانه شکر با هم مخلوط بشن ⬅️دو پیمانه شیر کم کم به مواد خشک اضافه بشه بزارین روی حرارت تا حباب بزنه و مرتب هم بزنید تا ته نگیره بعد که به غلظت رسید ⬅️50 گرم شکلات تخته ایی و⬅️ 3 ق غ خامه صبحانه بزنید و هم بزنید و خاموش کنید و به دلخواه تزیین کنید و تااااااااامام 𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 یک چهارم پیمانه نخود یک چهارم پیمانه لوبیا یک چهارم پیمانه عدس یک چهارم پیمانه فلفل دلمه‌ی قرمز یک پنجم پیمانه ذرت سه عدد گردوی خشک شده سه قاشق ماست ایسلندی نمک به میزان لازم پیاز داغ (با روغن زیتون) 𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃
13.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشمشی داغ داغ امروز درست کردم جاتون سبز این شیرینی هم با فر درست میشه وهم بدون فر توجه کنید شیرینی کشمش هیچ وقت روش طلای نمیشه فقط زیرش که طلای شد کافیه زمان پختش چه‌در فر و چه بدون فر حدود ۱۵ الی بیست دقیقه است عزیزان این مقدار مواد مقدار شیرینیه که جلو دوربینه جز پنج الی شش عدد که با دخترم تست کردیم😉 آرد ۴۲۰ گرم حدود سه لیوان پودر قند ۳۰۰ گرم یک لیوان ونیم روغن صاف قنادی ۱۰۰گرم روغن جامد پخت وپز ۷۰ گرم تخم مرغ درشت دوعدد ماست ۱۴۰ گرم یا نصف لیوان وانیل نصف قاشق چایی خوری ویا وانیل شکری یک بسته کشمش ۱۵۰ گرم یا یک لیوان بدون فر گاز رد با کمترین حرارت روشن کنید شعله پخش کن بزارید ماهی تابه رژیمی روش تا گرم بشه از فر استفاده میکنید با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه با فر ،فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه روشن به مدت ده الی پانزده دقیقع روغن وپودر قند رو بزنید حدود چهار الی پنج دقیقه تا پوک وسفید‌رنگ بشه تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کرده ومیزنیم وانیل هم اضافه کرده‌سپس ماست رو اضافه کرده در حد مخلوط کردن میزنیم همزن رو خاموش آرد رو یکدفعه میریزیم با سرعت کم دستگاه چند ثانیه بزنید زیاد بزنید به روغن میفته آخر سر کشمش که قبلا نیم ساعتی تو آب خیس کردیم تا نرم بشه آبکش کردیم میریزیم ومخلوط میکنیم میریزیم تو قیف ساده نداشتید از دو قاشق استفاده کنید ماهی تابه که گرم شده دو عدد کاغذ روغنی انداخته وکشمش رو قیف میزنیم در ماهی تابه رو میبندیم ومیزاریم رو شعله پخش کن حدود پانزده دقیقه شعله خیلی کم باشه به ارومی درشو باز میکنیم زیرش طلای شد کافیه اونو خالی میکنیم کاغذ‌روغنی انداخته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌺🍃 زندگی رقص نجیبی ست که بر چشمه ی بودن جاریست رقص ِ یک شاپرک بازیگوش لای یک دسته گل ِ یاس ِ معطر در باغ رقص ِ یک نغمه ی آرام ِ اذان که شبی باد میان من و این قبله پراکنده کند. شبتون شیک ༻‌༻‌🌷༺༺