7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت ژله ای
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
مواد لازم
پودرژله 🍊🍑 نصف بسته
آب جوش🔥💧 نصف لیوان
شکر 🍚 ۱ ق م خ
گلاب 🌹۲ ق غ خ
آب سرد💧 نصف لیوان
تخم شربتی و خاکشیر مقداری
🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸♥️
🥪🍰
شما با این کیک مرغ سیر میشین؟؟ 😍🤔 به نظر من که به عنوان پیش غذا گزینه خوبیه 😃😏
#کیک_مرغ 🥪
.
مواد لازم :
سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
نمک و فلفل سیاه و آویشن برای پختن مرغ به مقدار لازم
آب برای پختن مرغ 2 لیوان
خیارشور 7 عدد
گردو 10 عدد
پیازچه و جعفری: به مقدار دلخواه
نان تست به میزان لازم
.
مواد لازم برای سس :
ماست همزده 1 لیوان
سس مایونز نصف لیوان
پنیرخامه ای 100 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
.
دستور تهیه :
● دو تا سینه مرغ رو با یه پیاز و دو تا سیر و نمک و فلفل و آویشن با دو لیوان آب میذاریم دو ساعت بپزه. بعد از اینکه آبش کامل کشیده شد و خنک شد چند تیکه میکنیم و داخل غذاساز میریزم(میتونید مرغ رو ریش ریش هم بکنید ولی اینجوری انسجام موادمون بیشتره)
.
● خیارشور و گردو رو که با غذاساز خرد کردیم و پیازچه و جعفری خرد شده رو به موادمون اضافه میکنیم و بعد سسمون رو مرحله به مرحله به مواد اضافه میکنیم تا به غلظت مناسب برسه، بعد توی قالب لایه به لایه نان تست و مواد رو میریزیم و لایه آخر سس مایونز میدیم و با نان تست خشک شده و سبزیجات تزیین میکنیم. 😍
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
10.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستان امروز اومدم با اموزش پای سیب فوق العاده خوشمزه از نوع بازاری
این پای سیب بدون فر هم عالی میشه به جای همزن هم میتونید از مخلوط کن استفاده کنید
مواد لازم
ارد دو لیوان سر پر (شیرینی پزی)
تخم مرغ چهار عدد
شکر یک لیوان سر خالی
شیر یک سوم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
گلاب دو فاشق
عسل ویا شربت بار یک قاشق پر اگر نداشتید مشکلی نیست
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل شکری نصف بسته
سیب دو الی سه عدد
ابتدا سیب رو پوست بگیرید حلقه ای برش بزنید وسط سیب رو خارج کرده
بزارید رو گاز یک چهارم لیوان شکر ونصف لیوان اب بریزید بزارید رو حرارت کم تا بپزه ونرم بشه اب سیب باید کاملا جمع بشه دارچین بزنید وبزارید کنار
ارد وبیکینگ پودر رو با هم الک کرده کنار بزارید
کاغذ روغنی رو داخل قالب های پای سیب بندازید اگر قالب ندارید از قالب کاپ کیک استفاده کنید.
فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید
وقتی که همه مواد رو اماده کردید وشروع کردید به زدن فر رو روشن کنید فر حدود ۱۵ دقیقه روشن باشه بیشتر از این باشه داغه وکیک زود بالا میاد وسطش خام میمونه
تمام مواد بجز ارد داخل کاسه بریزید وبا همزن حدود ۸ الی ده دقیقه بزنید
مرحله اخر مخلوط ارد وبیکینگ پودر ااضافه وبا سرعت کم دستگاه بزنید در حد مخلوط کردن
مواد کیک داخل قیف یکبار مصرف بریزید نداشتید مشکلی نیست با قاشق بریزید ویا با شبر جوش
یک چهارم قالب از مواد بریزید یک حلقه سیب سپس مواد کیک زیاد پر نباشه جای برای پف کردن بمونه
قالب ها رو بزارید داخل فر به مدت ببست الی ۲۵ دقیقه چک کنید روی کیک طلای شد از فر خارج کرده
کنار بزارید تا سرد بشه با الک پودر قند روش بپاشی
هدایت شده از گسترده 5 ستاره 🌟🌟🌟🌟🌟
تنها خواستگارم قصاب محله بود،اما چون قیافه خشنی داشت جواب رد بهش دادم و همش پدر مادرم دعوام میکردن بخاطر تو خواهر کوچیک ترت هم داره بدبخت میشه یه روز آنقدر روم فشار آوردن که یه مشت قرص ژلوفن خوردم و با گریه از خونه زدم بیرون چون قبلاً که تهدید کردم خودم و میکشم بابام گفت هر وقت خواستی این کارو بکنی تو خونه من نکنی،داشتم با گریه تو پس کوچه های پایین شهر که اون ساعت از روز حسابی خلوط بود با گریه میدوییدم که یهو چیزیی دیدم مغز سرم سوت کشید،یهو قصاب محله اومد سمت و...😱🔥👇
https://eitaa.com/joinchat/3548053644C47376e14a6
#زندگی_نامه_واقعی👆🔥
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه ی قرتی
𖧷𖣔𖧷𖣔𖧷𖣔𖧷𖣔𖧷𖣔𖧷𖣔𖧷𖣔𖧷𖣔
مواد لازم:
نون تست🍞
پنیر🧀
کره ی بادام زمینی 🥜
شکلات صبحانه🍫
آووکادو 🥑
بلوبری🫐
موز🍌
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوشیدنی توت فرنگی و طالبی
●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●
مواد لازم:
توت فرنگی 🍓
طالبی🍈
شیر🥛
شکر🍚
هرچقدر سلیقهتونه میوه بریزین و یخ و شیر و شکر
تا نوشیدنیتون آماده بشه
فقط یه نکته ی مهم داره
اونم اینه که غلظت هر دوتا آبمیوه مثل هم باشه
یا غلظت آبمیوه زیریه بیشتر
که روییه قشنگ روش وایسه و فرو نره
هدایت شده از ذاکرین
عکسا و فیلمای عقد محمد رضا گلزار و خانمش ایسان بالاخره اومد بیرون😍😍😍
عجب تالار خفنی😱😱😱
همه بازیگرا هستن 👇
https://eitaa.com/joinchat/3072655553C36a19b89eb
https://eitaa.com/joinchat/3072655553C36a19b89eb
فقط بهاره رهنما رو⁉️😐🤦♀️👆
11.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی توت فرنگی مغزدار
¤☆¤☆¤☆¤☆¤☆¤☆¤☆¤☆¤
مواد لازم:
یک قاشق پنیر لبنه کافیه🧀 (برا من اضافی اومد)
کمی سیروپ بدون قند🍯 (یا عسل)
مواد لازم برای خمیر کوکی:
یک قاشق کره بادام 🧈
یک عدد تخم مرغ🥚
نوک قاشق چایخوری وانیل🌸
یک قاشق استویا (برند بیلو)
دو سوم پیمانه آرد بادام
یک سوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر🥄
یک عدد توت فرنگی بزرگ خرد شده🍓
.
همونطور که دیدین یک ساعت کرم پنیری رو داخل فریزر قرار دادم، خمیر کوکی رو آماده کردم، اندازه یه گردو ازش برداشتم، یکم تخت کردم، کرم پنیری که مثل بستنی سفت شده بود رو، روی خمیر قرار دادم، سه چهار تکه توت فرنگی خرد شده، دوباره خمیر کوکی، لبههای خمیرو به هم چسبوندم و برای تزئین باز هم روش توت فرنگی قرار دادم…
.
فر رو از قبل با دمای دویست و پنجاه دااااغ داغ کرده بودم، دما رو گذاشتم روی صد و هشتاد و کوکیها رو به مدت بیست دقیقه داخل فر پختم، بافت پوکشو میبینی؟؟😍
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیله_مرغ_با_سس_مرکبات_و_زرشکپلو
سلام به همگی😘؟ خوبید؟ خوشید؟چه خبرا؟؟😍
فیله مرغ با سس مرکبات و زرشکپلو
اول از همه کته رو بزارید دم بکشه.
این شکلی که با آب و نمک و روغن روی حرارت زیاد بزارید تا بجوشه، وقتی آبش رفت، حرارت رو کم کنید تا دم بکشه.
فیله مرغ رو بُرش بدید و با مواد زیر مزه دار کنید.
پودر سیر
پودر پاپریکا
نمک
فلفلسیاه
آب پرتقال تو سرخ (۲ تا)
نصف لیمو ترش
زعفرون دم شده.
به سیخ چوبی بکشید، سرخ کنید(هر طرف ۳ دقیقه)
بعد از اون حرارت رو کم کنید و سس مرینیت رو روی فیله ها بزارید و در ماهیتابه رو برای ۵ دقیقه بزارید.
زرشک رو با شکر، یک سر انگشت نمک، کره و زعفرون، ۳۰ ثانیه حرارت بدید، بعد از اینکه خاموش کردید، چند قاشق از اون برنج دم شده رو توی زرشک بریزید و غذا رو سِرو کنید.
نوش جونتون♥
🎀
#کیک_شکلاتی 🎂🎂
کیک شکلاتی ؛
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف ق چ
شکر ۱ پیمانه
شیر ۳/۴ پیمانه
روغن نصف پیمانه
آرد ۲ پیمانه سرخالی
بکینگ پودر ۱ ق م
پودر کاکائو ۲ ق غ پر
اول قالب مورد نظر رو چرب میکنیم و آرد پاشی میکنیم یا کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و کنار میزاریم .
بعد فر رو دمای ۱۸۰ درجه روشن میکنیم تا گرم بشه .
آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط کرده و سه مرتبه الک میکنیم و کنار میزاریم .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با دور تند همزن هفت دقیقه میزنیم بعد شیر و روغن رو اضافه کرده و با دور کند در حد مخلوط شدن چند ثانیه هم میزنیم .
همزن رو کنار میزاریم آرد رو تو سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و با همزن دستی یا لیسک آروم تو یه جهت هم میزنیم تا مواد یکدست بشه .
مایه کیک رو داخل قالب میریزیم و به آرومی یکی دوبار روی میز میکوبیم تا هوای اضافی خارج بشه بعد داخل فر میزاریم دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه تا بپزه .
بعد از پخت اجازه میدیم خنک بشه بعد از قالب خارج کرده و به دلخواه تزئین میکنیم .
من برای روی کیک از گاناش استفاده کردم ؛
پنجاه گرم خامه صبحانه رو روی بخار کتری گذاشتم تا گرم و روان شد بعد پنجاه گرم شکلات تلخ رو اضافه کردم و هم زدم تا یکدست شد .
بعد که کمی از داغی افتاد و خنک شد ریختم روی کیک و تزئین کردم .
پ.ن ؛ دما و زمان پخت حدودی هست و تو فرهای مختلف و با توجه به جنس و مدل قالب متفاوته ، مثلاً قالب میان تهی زودتر میپزه .
بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندان چک کنید اگر خلال دندون تمیز بود یعنی کیک پخته .
#کیک_قهوه:
تخم مرغ ۴ تا
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
قهوه نصف لیوان (میتونین ۱ قاشق مربا خوری پودر قهوه رو تو نصف لیوان آب دم کنیدیا قهوه فوری استفاده کنید)
آرد دو و نیم لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکر ۱ و نیم لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
قهوه رو دم کنید یا فوری درست کنید و بذارید کنار تا خنک شه.
تخم مرغ هارو با شکر و وانیل با دور تند همزن پنج دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.
حالا روغن و قهوه و شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو سه بار الک کنید و تو چند مرحله اضافه کنید.هربار با قاشق یا لیسک دورانی هم بزنید تا مایع کیکتون یکدست بشه.
قالب رو با روغن جدا کننده(مخلوطِ ۱ قاشق غذاخوری آرد و نصف قاشق غذاخوری روغن جامد) چرب کنید و کیک رو بریزید داخلش.
تو فری که از قبل یکربع با دمای ۱۸۰ گرم کردین قالب رو بذارید به مدت ۴۵ دقیقه
14.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باسلوق_گردویی😍😋
نشاسته گل نصف لیوان
آب سرد یک لیوان
گلاب نصف لیوان
هل ساییده نصف ق چ
شکر دو سوم لیوان
پودر ژلاتین یک ق غ سرپر +یکچهارم لیوان آب
گلوکز یک ق غ سرپر
جوهر لیمو نوک ق چ
روغن مایع چهار ق غ
اول ژلاتین و آب سرد رو مخلوط میکنیم کنار می زاریم
ابتدا نصف لیوان آب رو با نشاسته مخلوط اجازه میدیم حل بشه
باقی آب و شکر و گلاب و جوهر لیمو رو مخلوط روی حرارت میزلریم تا شکر حل بشه وقتی کمی قل زد نشاسته حل شده رو اضافه میکنیم و حرارت رو کممیکنیم با همزن دستی مرتب هم میزنیم یکم غلظت گرفت ژلاتین رو که با آب مخلوط کرده بودیم اضافه میکنیم و هم میزنیم
تا کامل حل بشه مرتب هم میزنیم وقتی مایه باسلوق غلیظ شد و از دیواره ها جدا شد بهش گلوکز و هل و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
تو فیلم گذاشتم غلظت نهایی باید چقدر بشه وقتی کامل اومد وسط ظرف کافیه خیلی هم سفت نشه
خاموش کنید بزارید چند دقیقه بمونه از داغی بیفته