فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مربا خوشمزه نه کپک میزنه نه شکرک🥰نکات کپشن روحتما بخون☺️به آسون ترین روش مربا درست کن و حالشوو ببر😍
مربا مورد علاقهت چیه؟؟
مواد لازم:
توت فرنگی ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰گرم
جوهر لیمو نوک ق چ یا آبلیموترش ۱ ق چ
اگه توت تون ریز بود نیازی نیست خردش کنید
به هیچ عنوان آب داخلش اضافه نکنید
شکر و توت را مخلوط کنید و به مدت ۱۲ساعت داخل یخچال بزارید تا آب بندازه
روی حرارت زیاد بزارید جوش که امد حرارت را ملایم کنید
برای اینکه مربا شفافی داشته باشید حتما کف روی مربا را بگیرید
توی استوری بهت یه نکته خیلی مهم برای گرفتن کف روی مربا رو گفتم حتما ببینید کهخیلی بدردتون میخوره
حتما درست کن و حالشووو ببر🍓😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کسی هست کیک گردویی دوست نداشته باشه؟😍😋
.
.
مواد لازم:
.
🔸تخم مرغ ۳ تا
🔸شکر ۱۳۰ گرم
🔸روغن مایع ۴۵ گرم
🔸ماست ۱۱۰ گرم
🔸آرد ۱۸۵ گرم
🔸بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری استاندارد قنادی
🔸دارچین ۱/۴ قاشق چ استاندارد
🔸نمک یه پینچ
🔸گردو یه فنجون
🔸پودر کاکائو (در صورت دلخواه طبق فیلم)
.
🔹قالب لوف ده در بیست یا گرد ۲۰ سانت
.
🔹دمای فر گازی ۱۸۰ درجه
🔹فر برقی و سولاردوم ۱۶۰ درجه
🔹توستر ۱۵۰
🔹روی گاز هم میشه پخت
.
🔹زمان تقریبی ۴۰ دقیقه
.
.
نکات:
.
نمیتونید ماست رو با شیر جایگزین کنید، از ماست سفت هم استفاده کنید.
.
وقتی ارد رو ریختید خیلی اروم هم بزنید که کیک خمیر نشه.
.
میتونید گردو رو آسیاب کنید که کیک بیشتر طعم گردو بگیره، مقدارش هم به سلیقه خودتون کم و زیاد کنید.
.
.
امیدوارم خوشتون بیاد.😍💖
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_لیوانی
این دسر همه چی تمومه💖 شیک و مجلسی و خوشمزه س 🥰 هر کی بخوره طعمش براش ماندگار میشه
✅ لایه اول👈ژله توت فرنگی ۱ بسته، آب جوش:۱ لیوان، آب سرد:نصف لیوان، توت فرنگی:ب مقدار نیاز
✅ لایه دوم👈شیر: نصف لیوان، ژله :نصف لیوان
❌️هر دو به دمای محیط رسیده باشن
✅ لایه سوم👈شیر:۲/لیوان، نشاسته ذرت:۳ ق غ، آرد برنج:۲ق غ اگر آرد برنج نداشتید به همان مقدار نشاسته ذرت بریزید، شکر:نصف لیوان، پودر کاکائو:۱/۵ق غ، شکلات تخته:۵۰ گرم دلبخواه، وانیل نوک ق چ، خامه صبحانه:۵ ق غ دلبخواهیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فالوده_ثمر
مواد لازم برای شربت
رشته فالوده یک بسته برای ۸ نفر
یک لیتر اب ولرم
۷۰۰ گرم شکر
نصف لیوان گلاب
👈شکر و گلاب رو با آب ولرم مخلوط کنید تا شکر حل بشه بعد بزارید توی فریزر حداقل ۱۰ ساعت بمونه تا یخ بزنه
👈رشته فالوده رو با اب جوش ۱۵ دقیقه بجوشونید و آبکش کنید بعد بریزید توی ظرف آب و یخ و ۱۵ دقیقه بزارید بمونه
👈بعد دوباره آبکش کنید و بزارید کاملا آبش کشیده بشه
👈با شربت یخ زده مخلوط کنید تا رشته ها کاملا سفید و یخ زده بشن و بعد با شربت البالو و اب لیمو نوش جان کنید
👈میتونید اصافه اش رو بزارید فریزر و بعدا هرموقع دلتون خواست بزارید بیرون کمی باز شه بعد سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 سـلام روز زیبـای
🌿جمعه تون با طراوت
🌺وچون صدای باران گوش نواز
🌺 بیدارشو همه چیز مهیاست
🌿آرامش روز ، باران پاییزی
🌺و بوی عطر زندگی
🌺دلتون خالی از غصہ
🌿زندگيتون شیرین
🌺دنیاتون غرق در شادی
🌿 و آرامـــــش
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚪️✨روز جمعه تون بشادی
🌸✨الهی
⚪️✨در کنارخانواده و
🌸✨دوستانتان
⚪️✨بهترین لحظه هارا
🌸✨سپری کنید
⚪️✨دورهمی تون صمیمی
🌸✨خندهاتون ازته دل
⚪️✨وجودتون سبزو
🌸✨زندگیتون بدون مشکل باشه
.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
تازمانیکهحسینهسترفیقدلمن
میلهمراهشدنبادگرینیستمرا🫀🥲
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون اَبری :
( نون بدون گلوتن مخصوص افراد با رژیم کم کربوهیرات وکتو )
۴ تا سفیده تخم مرغ
۱ ق چ نمک
۱ ق چ پودر تارتار
با همزن در حدی که سفیده ها پف کنن و اگر ظرف روچپه کردین نریزن میزنید
یه کاسه کوچیکبرای فرم دادن به سفیده پیدا کنید و همراه با سینی فر چرب کنید
بعد اینکه کاسه رواز سفیده پر کردین اون سفیده فرمگرفته رو اروم داخل سینی چپه کنید
سینی رو۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزین و …تمام .
.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
آخ
چۍمیشدیہشب..
تو کربلاباشم(:
آرهمنلیاقتندارما
میدونم...
منکجاودیدنکربلا واهلبیتکجا...:))))💔😭
آه امام حسین💔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه سس پیتزا:🍕🍕
گوجه فرنگی
فلفل دلمه ایی قرمز
هر نوع فلفل سبزی که دوست داشتید
پیاز
سیر
همه روبا نمک واویشن وروغنزیتون حسابی مخلوط کنید
وبه مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد بزارین ودرآخر هم روش رو یکمگریل کنید ودر نهایت با مخلوط کن یکدستشکنید
داخل تابه در دار روی گاز هم میتونید درست کنید طعمش هیچ فرقی نمیکنه
فقط اول داخل روغن داغ بزارین یه تفتی بخوره که یکم روش بریون بشه بعد درتابه روبزارین تا حسابی پخته وله بشه و در اخر با هر وسیله ایی که دارین مثل سس یکدستشکنید
هدایت شده از خانومانه ⭐
میگم که.....
خیلی خوشکله نه؟🙂
روبه روی حرم بشینی فقط گریه کنی؟😭💔
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشک بادمجون
پیاز: ۳ عدد
سیر: ۵-۶ حبه
پیاز و سیر رو مثل من سرخ کنید
بادمجون: یک کیلو (به سیخ بکشید و اون رو روی گریل یا توی فر کباب کنید اگه فر و گریل ندارید سرخ کنید)
بادمجون هارو ساطوری کنید و به همراه زردچوبه فلفل سیاه و گردو (اگه دوست داشتید یکم نعنا خشک) به پیاز اضافه کنید،
۵-۶ قاشق کشک رو اضافه کنید، یکم آب بزنید تا یکدست بشه و ۱۰ دقیقه حرارت بدید. اگه نیاز داشت نمک بزنید چون که کشک به اندازه کافی نمک داره.
نوش جونتون
🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک دستور خامه باحال و همه کارِ😅:
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر قند ۴ ق غ خ
وانیل. نصف ق چ خ
کرم پنیری:
پنیر خامه ایی ۲۰۰ گرم
پودرقند. ۴ ق غ خوری
نصف قاشق چ خ وانیل
♥️🌸♥️🌸♥️🌸
هدایت شده از خانومانه ⭐
خـیرهبَرعَڪسحَـرَم،
زیرلَـبمۍٖگویـَم:
نوڪَرَتدِلـتَنگاَسـت،
خودِتڪآرۍکُـن💔(="
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ تنوری و رژیمی
مرغ ها رو ۲ ساعت داخل اب و ۲ ق غ خ پر نمک یک تا دوساعت داخل یخچال میزاریم بمونه
مرغ ها رو اب کشی میکنیم میشوریمو خشک میکنیم
بعد…
با ۲ ق غ خ روغن
۱ ق چخ (فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا،
۲ ق غ خ زعفرون دم کرده
۱ ق غ خ رب گوجه
مخلوط میکنیم
وروی سینه فر میچینیم
دما فر ۱۸۰ درجه سانتیگرادبار اول به مدت نیم ساعتمیزاریم داخل فر
در میاریم مرغ ها رو برمیگردونیم
داخل اب مرغ و پیاز سبزیجات دلخواه میرزیم
و دوباره به مدت نیم ساعت برمیگردونیم داخل فر
۱۰ تا ۱۵ دقیقه هم گریل بالا رو روشن میکنیمتا طلایی بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنجو کتلت
شما کتلتو چجوری درست می کنید؟
تخم مرغ هم میزنید؟
بدون تخم مرغ همیشه درست میکنم و عالی و ترد میشه.
.
موادی که لازم داریم؛
گوشت چرخ کرده
سیب زمینی
پیاز
ادویه(نمک,فلفل سیاه,زردچوبه,پودر پاپریکا,پودر تخم گشنیز)
کمی پودر سوخاری
.
بعد ازینکه همه موادتون رو با هم مخلوط کردید و کامل ورز دادید،
حدود یک ساعت بذارید یخچال بمونه.
.
بعد هم با شکل دلخواهتون بذارید سرخ کنید
🥔🍠🥚🥩🍅🌶🍔🍔🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو اين روزاي گرم خوشمزه ترين وخفن ترين نوشيدني همين شيك جذابه😍
يه بار درست كني عاشقش میشی
طالبي ،ملون يا گرمك نصف يك عدد
موز يك عدد
شير يك چهارم پيمانه
یخ نصف پیمانه
بستنی ۴ اسکوپ
گلاب یک ق غ
همه مواد رو با هم میکس کنید اگر خواستین غلیظ تر بشه بستنی شو بیشتر کنیداگر خواستین رقیق تر بشه شیر شو بیشتر کنید همین😍
🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این غذای مجلسی وخوشمزه روبه همراه چیپس ترد خونگی ش یاد دادم
مواد لازم براي دو نفر:
سينه مرغ نصف يك عدد
قارچ ٥ عدد
پیاز یک عدد
سیر دو حبه
کره ۳۰ گرم
شیر یک لیوان
آرد دو ق غ
سیب زمینی یک عدد
نمک و فلفل و آویشن
پیاز و تفت بدین تا سبک شه مرغ رو اضافه کنید یکم که تفت خورد ادویه ها رو بریزید بعد هم قارچ و اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید که اب نندازه یکم لیمو بریزید حالا گوشه ی تابه سیر و در حدی تفت بدین که عطرش بلند بشه و با باقی مواد ترکیب کنید میتونید کره رو تو این مرحله اضافه کنید که عطرش بیشتر حفظ بشه بعد آرد و اضافه کنید و شبر بریزید و تند هم بزنید تا کامل یکدست بشه و قوام بیاد
واسه سیب زمینی هم من با رنده آلمانی خلال کردم شما میتونید با چاقو برش بزنید
بعد نیم ساعت داخل ترکیب اب و یخ و نمک بریزیدبعد بذارید رو دستمال خشک بشه
روغن زیاد بریزید میتونید مث من از یه ظرف کوچیک استفاده کنید وقتی داغ داغ شد با حرارت کم سیب زمینی ها رو کم کم اضافه کنید در حدی که یک لایه نازک روی روغن سیب زمینی باشه بهو نریزید که میسوزه وقتی طلایی شد از روغن خارج کنید و روی چیکن استروگانف بریزد☺️
🍺🍻🍺🍻🍺🍻🍺🍻🍻🍺🍻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه این مرغ رو یکبار این مدلی درست کنی مطمعنم عاشقش میشی😍🧕
احتیاج داریم به👇🏻
انار یک عدد
ران مرغ سه تکه
رب انار سه تا چهار قاشق غ خ
آلو شش عدد
پیاز یک عدد
تایم فیلم کوتاهه ببینید کامل تا یادبگیرید🌱
🦄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون دستگاه ساندویچ ساز #اسنک درست کن!😍
مواد لازم: 👩🏻🍳
نون تست
سینه مرغ
پیاز
سیر
هویج
فلفل دلمه ای
ذرت
کره
پنیر پیتزا
ادویه (به دلخواه) من از نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن و پاپریکا استفاده کردم.
۱. پیاز رو تفت میدیم و بعد سیر رو بهش اضافه میکنیم.
۲. سینه ی مرغ ریز خرد شده رو هم اضافه میکنیمدر تابه رو میزاریم و اجازه میدیم تا یک مقدار بپزه.
۳. حالا ادویه های دلخواه رو اضافه میکنیم.( من از نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن استفاده کردم.
۴. هویج رنده شده، فلفل دلمهای و ذرت پخته شده رو به مواد اضافه میکنیم.
( تو مرحله آخر یک ق غ سس مایونز به مواد بزنین خوشمزه میشه)
.
۶. نون های تست رو داخل ظرفی میچینیم، روش رو به کره ی آب شده آغشته میکنیم ❗️( این کار باعث میشه تا نون ها خشک نشن و طعم خیلی خوبی به اسنک میده)❗️
۷. روش پنیر پیتزا میریزیم و خوراک مرغ رو اضافه میکنیم.
.
۸.مجددا نون تست میزاریم و این دفعه روی نون های تست رو به سس ( یا خامه یا ترکیبی از این دوتا) آغشته میکنیم.
♥️🌸♥️🌸♥️🌸