فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
📌لوبیای چیتی یک و نیم لیوان
📌 پیاز بزرگ یک عدد
📌سیب زمینی دو عدد متوسط
📌 رب گوجه فرنگی یک و نیم قاشق غذاخوری
📌 ادویه ها شامل(زردچوبه،فلفل سیاهو دارچین هرکدام نصف قاشق چایخوری)
📌نمک به مقدار لازم
📌پیاز رو رنده کنید و کمی که سبک شد روغن رو به همراه ادویه ها و رب اضافه کنید چند دقیقه تفت بدین تا رنگ رب باز بشه و خامیشون گرفته بشه
📌 لوبیا چیتی هارو که از شب قبل خیس کردیم و چندباری آبشون رو عوض کردیم به باقی مواد اضافه میکنیم و دو دقیقه تفت میدیم
📌 سیب زمینی رو به همراه اب تا جایی که اندازه دو انگشت روی لوبیا باشه اضافه میکنیم
📌 زمان میدیم تا کاملا بپزن حداقل دوساعت زمان لازمه که بسته به نوع لوبیا کمتر یا بیشتر میشه
📌اواسط پخت میتونید به دلخواه قارچ بلانچ شده هم بهش اضافه کنید
📌 اواخر پخت لوبیا سیب زمینی هارو خارج و له میکنیم و مجددا داخل خوراک میریزیم
📌 نمک رو اضافه میکنیم و بیست دقیقه بعد خوراک جذاب ما حاضره
📌برای رنگ بهتر میتونید از چوب دارچین بجای پودرش استفاده کنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_ذرت ۳ نفر😍😋
تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ، کنسرو ذرت ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، شیر ۲ تا ۳ لیوان، آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ، قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد، هویج ۱ عدد، جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه)، نمک و فلفل
🔴مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم .
1عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اضافه کردم و با هم تفت دادم .
آب مرغ صاف شده رو به تدریج اضافه و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه .
شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم .
بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین یه ربع تا نیم ساعت بپزه . در قابلمه رو نیمه بزارین تا سر ریز نشه .
در صورت دلخواه خامه هم می تونین بریزین
🌟
#آش_انار 🍲 😋
🔸نصف استکان گندم پوست کنده(یا بلغور گندم)رو با نصف استکان جو پرک و نصف استکان برنج میذاریم بپزه بعد که لعاب انداخت و کامل پخت ،حبوبات از قبل پخته شامل لپه،عدس و کمی لوبیا چیتی را اضافه میکنیم( مقادیر چشمی و دلبخواه) و بعد هم سبزی آش را میریزیم......جداگانه دو عدد پیاز را خرد و سرخ میکنیم و بهش زردچوبه و نعنا اضافه میکنیم و میریزیم توی آش، برای کوفته ها توی مقداری گوشت چرخ کرده پیاز رنده میکنیم ادویه های دلخواه رو میزنیم و قلقلی می کنیم و در آش در حال جوشیدن میندازیم( کوفته ها زود خودشونو میگیرن و وا نمیرن) و میذاریم بپزه تا جا بیافتد(میتونید کوفته نریزین) ..وسطای پخت چند لیوان آب انار(آب پخت آش رو جوری تنظیم کنید که جا برای آب انار بیشتری داشته باشه )،کمی رب انار(ترش)و نمک و فلفل میزنیم و مقداری ترخون خشک سابیده شده که عطر ومزه عالی به آش انار میده.....موقع سرو از انار دون شده و نعنا داغ برای تزیین استفاده می کنیم، گلپر هم گزینه خوبیه( تو یه ورژن این آش فقط از برنج و لپه استفاده میشه اما این مدل از نظر من خیلی خوشمزه❁🍟🥦🍔
#آلبالوخشک_خونگی
دم آلبالوها را بگیرید و بدون شست و شو روی پارچه ای پهن کنید و به مدت 2 روز زیر نور آفتاب قرار دهید ، پس از این مدت زمان باید با فشار دست به راحتی هسته آلبالوها خارج شوند بدون انکه آسیبی به بافت آلبالو برسد.
پس از اینکه هسته البالوها را خارج کردید باید آلبالوها را با آب سرد آبکشی کنید ، پس از اینکه آب اضافی آلبالوها خارج شد انها روی سینی پهن کنید و در محیط خانه یا بیرون بگذاید تا خشک شوند.
#آلبالو_خشک
#قلیه ماهی😍
سبزی گشنیز خرد شده سیصد گرم...شنبلیله خرد شده یک ق غ...پیاز رنده شده دو عدد متوسط...سیر رنده شده شش حبه...تمر هندی نصف بسته...آرد یک ق غ..رب گوجه یک ق غ سرخالی...نمک و فلفل و زردچوبه
ماهی(شیر،حلوا.قباد)
ابتدا پیازوسیر رنده شده روسرخ میکنیم...و زردچوبه ورب گوجه رو اضافه و کمی تفت میدیم،سپس سبزی(گشنیزوشنبلیله)رو که ازقبل خوب سرخ کردیم به غذامون اضافه میکنیم،و سه لیوان آب اضافه کرده تا سبزی ها پخته و نرم بشند،سپس تمر هندی رو با آب حل کرده و از صافی رد کرده و آرد رو هم با آب سرد حل کرده و اضافه میکنیم،و حدود نیم ساعت اجازه میدیم تا به روغن بیفته و غلیظ بشه،سپس ماهی رو آغشته به ترکیب(آرد و نمک و فلفل و زردچوبه)کرده و داخل روغن داغ سرخ کرده و سپس ماهی سرخ شده رو داخل غذامون قرار میدیم و اجازه میدیم نیم ساعت بپزه تا عطر و طعم سبزی و تمر به داخل ماهی نفوذ کنه،اگر ترشی غذا کم بود میتونید دوباره تمر هندی اضافه کنید
پ ن:زیاد استفاده کردن از شنبلیله باعث تلخ شدن غذاتون میشه
پ ن:طعم غذا باید ترش و تند باشه
پ ن:میتونید از تُن ماهی هم برای درست کردن قلیه استفاده کنید .
#قیله_ماهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#بامیه
مواد لازم:
آرد قنادی:۳۰۰گرم معادل ۲لیوان و یک سوم لیوان
آب:۳لیوان معادل۶۰۰گرم
کره یا روغن:۶۰گرم
تخم مرغ:۵عدد
طرز تهیه شربت بار:
آب و گلاب شکر و زعفران بزارید روی حرارت اصلا هم نزنید تا شکر حل بشه وقتی که شروع به جوش ریزززدن کرد گلوکز و یه قاشق چای خوری آب لیمو یا نوک قاشق چای خوری جوهرلیمو اضافه کنید و با یه براش یا فرچه تمیز ۵دقیقه ای یبار با آب خالی دور ظرف دور گیری کنید که شکرک نزنه کاملا بزارید به غلظت برسه غلیظ تر از فیلم بعد بامیه ها را داخل شربت خنک ریخته و ۲دقیقه بزارید بعد نوش جان کنید
طرز تهیه:
آب و کره روی حرارت بزارید وقتی شروع به جوشیدن آرد یک جا اضافه کنید بعد هم بزنید تا کامل جمع بشه بعد۱ربع تفت بدید به اصطلاح داغ زدن بعد بزارید کمی خنک بشه دونه دونه تخم مرغا اضافه کنید با هم زن بزنید تا یه خمیر چسبناک به دست بیاد بعد داخل قیف بریزید ماسوره بزنید ۲۰دقیقه داخل فر۱۶۰درجه بزارید بعد داخل روغن داغ بریزید و سرخ کنید تا رنگش تغییر کنه درآخر خارج کنید و داخل شربت بار حدود ۸دقیقه بزارید بعد نوش جان کنی
🍕🌭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک آلبالو و نارگیل
☆○☆○☆○☆○☆○☆○☆○☆○☆
مواد لازم :
آلبالو🍒 یک پیمانه
آرد سفید 🥡 ۲.۵ پیمانه
تخم مرغ درشت🥚 ۴ عدد
شکر 🍚یک پیمانه
شیر 🥛۱/۳ پیمانه
روغن مایع🥃 ۳/۴ پیمانه
بیکینگ پودر 🥄۱ ق غ
وانیل🌸 ۱ ق چ
نمک🧂 ۱/۸ ق چ
پودر نارگیل🥥 به دلخواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پختن اصولی برنج کته
𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷
برنج رو با هر چی پیمونه کردید آب رو هم با همون پیمونه کنید
برنج رو حتما سرصاف پیمونه کنید
دقیقا به تعداد پیمانههای برنج آب داخل قابلمه بریزید نه کمتر نه بيشتر
آب حتما به جوش اومده باشه بعد برنج رو داخل قابلمه بریزید
حواستون باشه که همراه برنج آب اضافه وارد قابلمه نشه بهتره برنج رو از آبکش رد کنید
شعله گاز خیلی مهمه از وقتی که برنج رو داخل قابلمه ریختید شعله باشد خیلی ملایم باشه
وقتی هم آبش کشیده شد دمکنی بزارید و شعله رو کم کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک اورئو
♡♤♡♤♡♤♡♤♡♤♡♤♡♤♡♤♡♤
مواد لازم:
لایه اول:
بیسکوییت 🍪۲ بسته
کره 🧈۱۰۰ گرم(اگه دوست دارین بافت بیسکوییتی کاملا منسجم بشه ۱۰۰ گرم کره و اگه بافت پودری دوست دارین ۵۰ گرم کره بریزید)
فشرده کنید و نیم ساعت داخل فریزر بزارید
لایه دوم:
پنیر خامه ای ویلی🧀۳۵۰ گرم( این پنیرکم نمکه و ترکیبش با بیسکوییت جالب میشه اما سلیقه ایه اگه نمک پنیرو دوست ندارید از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید)
خامه صبحانه صورتی🥣 یک بسته
پودر قند🍚 یک قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین🥄 ۱ قاشق غذا خوری( داخل کمی اب حل کنید بعد روی ظرف ابداغ یا کتری بنماری کنید)
بعد از همزدن موادو به لایه اول اضافه کنید و
۳ ساعت داخل یخچال بزارید
برای خارج کردن چیز کیک از قالب هم با چاقو خیس اول دورشو جدا کنید بعد قالبو باز کنید
برای برش دادن هم از چاقو خیس استفاده کنید که تمیز برش بخوره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکو بستنی
~○~○~○~○~○~○~○~○~○~○~
مواد لازم
بستنی وانیلی🍦 نیم لیتر
ژلاتین 🥄۱ قاشق غذاخوری
شیر 🥛نصف لیوان
میوه خرد شده 🍓
مغزیجات🌰
بیسکوییت پتی بور خرد شده 🍪۶ عدد
بیسکوییت برای دسر 🍪۲۲عدد
۶ ساعت میزاریم داخل فریزر و بعد برش میدیم و سرو میکنیم
بر پیکر عالم وجود جان آمد
صد شکر که امتحان به پایان آمد
از لطف خداوند خلیل الرحمن
یک عید بزرگ به نام قربان آمد
#عید_سعیدقربان مبارک🎊
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی کبابی فویلی
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مواد لازم:
ماهی🐟
پیاز🧅
سیر🧄
نارنج🍊
نمک،فلفل و زردچوبه 🌶🧂
روغن کنجد یا زیتون🥃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موکا فراپاچینو
𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔
مواد لازم:
یخ 🧊برای هر شات قهوه ۸ عدد
یک شات قهوه اسپرسو☕️ (یا قهوه فوری)
نصف لیوان شیر🥛
شکر 🍚به دلخواه یک قاشق
سس شکلات 🍫به مقدار دلخواه
خامه برای تزیین🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاسرول کوفته سیب زمینی
𖧷𖥸𖧷𖥸𖧷𖥸𖧷𖥸𖧷𖥸𖧷𖥸
مواد لازم:
سیب زمینی🥔
سس گوجه فرنگی🍅
گوشت چرخ کرده🥩
پیاز🧅
گشنیز🍀
روغن زیتون🫒
سیر🧄
جوز هندی
پاپریکا🫑
نمک🧂
فلفل🌶
پنیر پیتزا 🧀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک ژامبون با پنیر دودی
𖥸𖧷𖥸𖧷𖥸𖧷𖥸𖧷𖥸𖧷𖥸𖧷
مواد لازم:
ژامبون گوشت🥓
خمیر یوفکا🫓
پنیر پیتزا🧀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی فنری
𖧷•°• ✾ •°•𖧷•°• ✾ •°•𖧷•°• ✾ •°•𖧷
مواد لازم:
سیب زمینی🥔 ۲-۳ عدد
نشاسته ذرت 🌽۴-۵ ق غ
آرد سفید 🥡نصف پ
زردچوبه
آویشن🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فراپه موز
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
مواد لازم:
موز🍌
اسپرسو☕️
شیر🥛
یخ🧊
خامه فرم گرفته🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترافل فوری
𖢨𖧷𖢨𖧷𖢨𖧷𖢨𖧷𖢨𖧷𖢨𖧷𖢨𖧷𖢨𖧷
مواد لازم:
۱ بسته بیسکوییتِ پتی بور شکلاتی🍪
۱ لیوان بادوم زمینی 🥜
۳ ق غ خ شکلات صبحانه🍫
۱۰۰ گرم شکلات تخته ای یا چیپسی🍫
پیشنهاد :
میتونید وسط توپک ها فندوق یا شکلات صبحانه بذارید بعد گرد کنید.
میتونید به جای بادوم زمینی از فندوق استفاده کنید.
یادت باشه مغزها باید بدون نمک و خام باشن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپک_سیب_زمینی
😋😋
مواد لازم:
۴ عدد سیب زمینی کوچک
۴ ق غ ذرت آبپز
چند ساقه پیازچه
یک ق غ روغن زیتون
یک عدد تخم مرغ
دو ق غ آرد نشاسته ذرت
فلفل سیاه، زردچوبه و نمک به مقدار لازم
نکته:
✅حتما از نشاسته ی ذرت استفاده کنید تا بافت مواد رو منسجم کنه
✅روغن هم کاملا داغ داغ باشه تا مواد تو روغن وا نره
🎀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رشته_پلو_با_سس_گوشت_و_گوجهخشک
رشتهپلو (برای ۵ نفر):
برنج: ۲ پیمانه (بشورید و به آبجوش اضافه کنید)
رشتهپلویی: ۳ پیمانه (بعد از ۸-۹ دقیقه به برنج در حال جوش اضافه کنید و سریع آبکش کنید)
نمک نزنید چون رشته نمک داره.
توی قابلمه روغن و دارچین بزنید، رشته پلو رو بریزید، یکم روغن بزنید و روی حرارت کم اجازه بدید تا دم بکشه!
سس گوشت و گوجه خشک:
پیاز: ۱ عدد (ریز)
حدود ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده
پودرسیر: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه
خوب تفت بدید، اگه لازم بود یه چیکه آب بزنید تا کاراملی بشه، ۲-۳ دقیقه بعد هویج و گوجه خشک رو هم اضافه کنید و دوباره خوب تفت بدید. باز هم نیاز بود آب بریزید تا کاراملی بشه.
۴-۵ دقیقه بعد یک لیوان آب بریزید و اجازه بدید نیمساعت بپزه.
بعد از نیم ساعت یه پیاله کشمش بریزید و دو دقیقه بعد آماده هست.
رشتهپلو رو بکشید، از سس گوشت روی اون بریزید و نوش جون کنید.💚
🎀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میان_وعده
مطمئنم عاشقش میشید😋
مواد لازم:
سیب زمینی
آرد
جعفری
پنیر موزارلا
نوش جان😋
درست کنید طبق ویدیو عالی میشه
🎀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه🥰😍
نوشیدنی خنک🤤
تو گرما اگه از اینا درست کردید
به یاد من بخورید :)
مواد لازم :
هندوانه
یخ
🌸♥️🦄🌸♥️🦄🌸♥️🦄🌸♥️🦄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_فوری
این غذای فوری رو اگه یک بار بخوری عاشقش میشی❤️
هم خوشمزه و سریعه هم موادش داخل خونه همه هست 😍
اگه از غذاهای تکراری خسته شدی حتما امتحانش کن🥰
مواد میانی رول ها :
سه عدد سیب زمینی پخته
و رنده شده
سوسیس رنده شده دو عدد
فلفل دلمه ای به میزان لازم
پنیر پیتزا شش قاشق
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای لایه سوخاری:
تخم مرغ دو عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پیتزا چهار قاشق
آرد چهار قاشق
ماست سه قاشق
نکات :
✅اگه سوسیس استفاده نمیکنید بجاش میتونید گوشت چرخ کرده ، تن ماهی ، یا گوشت گوسفندی ریش ریش شده یا مرغ ریش ریش شده یا نگینی استفاده کنید
✅بجز فلفل دلمه میتونید از پیازچه یا جعفری خرد شده اضافه کنید
✅ به غلطت مایع سوخاری دقت کنید
✅شعله هنگام سرخ کردن کم باشه هر طرف دو سه دقیقه ای سرخ میشه
✅از هر ادویه ای دوست دارید میتونید استفاده کنید.
🎀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_جو_دریایی🥪🐠
مواد لازم:
تن ماهی: ۱۸۰ گرم
نان باگت جو: ۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز: ۲ ق غ
سبزی جعفری: ۱ ق غ
لیمو ترش تازه: ۲ ق غ
سس مایونز: ۲ ق غ
ذرت پخته: ۲ ق غ
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
سس خردل: ۲ ق غ
ادویه ها:
اویشن و پودر سیر: ۱/۲ ق چ
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پاپریکا: ۱ ق
🍕🌭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی پیتزایی یه طعم عالی🤌🏼
مواد لازم :
سیبزمینی
روغن زیتون
پاپریکا، آویشن
پودر سیر
پولبیبر
سس کچاپ
پنیر پیتزا
فلفل دلمه
سوسیس یا کالباس
ذرت
🍕🌭