#سیب_زمینی_سرخ_شده
سرخ کردن «سيب زميني» به روش رستوراني
سيب زميني هايي که در رستوران ها و فست فود ها سرو ميشود به راحتي ميتوانيد بار رعايت نکاتي که ذکر ميشود در خانه تهيه کرده و سيب زميني پفکي و خوشمزه داشته باشيد.
ابتدا قابلمه اي آب را ميگذاريم تا جوش بيايد.سپس چند عدد سيب زميني را يک اندازه و مساوي ورقه ورقه کرده و سپس خلال ميکنيم بعد از به جوش آمدن آب سيب زمينيهارا داخل قابلمه آب جوش ميريزيم و به مدت پنج دقيقه آب پز ميکنيم(نبايد خيلي پخته شوند در حدي بايد باشد که کمي نرم شود نه اينکه که به آساني شکسته شود) سپس آبکش کرده و با دستمال آبشان را را به طور کامل ميگيريم بعد درون ظرفي ريخته و به مدت دو تا سه ساعت داخل فريزر ميگذاريم تا کاملا منجد شوند.وبعد در روغن زياد سرخ کنید
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کافه_گلاسه
شیر ۲ لیوان
شکر ۴ ق غ
پودر نسکافه ۲ ق غ یا( قهوه : ۱ ق غ)
خامه فرم داده شده ۲ ق غ پر
بستنی شکلاتی یا ساده ۱لیوان ( من دوس داشتم غلیظ تر باشه) میتونینم بیشتر یا کمتر بریزین
ابتدا شیر رو داخل شیر جوش میریزیم بعد شکر و پودر قهوه یا پودر نسکافه میریزیم و میزاریم روی گاز تا بجوشه و شکر حل بشه بعد میزاریم داخل یخچال تا سرد شه، سپس دور جاممون رو سس شکلات میریزیم، بعد تو مخلوط کن شیر و بستنی و خامه رو میریزیم و کمی مخلوط میکنیم، سپس داخل جام میریزیم .
من کمی هم شکلات رنده شده تو موادم ریختم. بعد یه اسکپ بستنی و در آخر خامه فرم داده شده روش میریزیم و نوش جون میکنیم
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
موس توت فرنگی
#دسر
مواد لازم:
شیر 1لیوان
شکر نصف لیوان
خامه نصف لیوان
بستنی توت فرنگی نصف لیوان
پودر ژلاتین 1قاشق غذا خوری
ابتدا شیر رو بجوشانید بعد شکر و ژلاتین رو اضافه کنید بعدبذارید دوباره بجوشه بعد از جوش آمدنش زیرش رو خاموش کنید وخامه وبستنی رو اضافه کرده وبا همزن دستی مخلوط کرده تا ذوب بشه،برای رنگی شدنش می تونید توی یه مقدارش رنگ خوراکی و یا اسانس اضافه کرد، داخل ظرف ریخته وداخل یخچال گذاشته تا سفت بشه....
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آموزش #دلمہ_پیراشکی_فلفل
یه 3سوته خوشمزه 😋
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
🐠 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شیرینی خوشمزه که خیلی درست کردنش راحت
با استفاده از سیب و دارچین خمیر هزار لایه😊
کنار چای عصرونه تون🍪☕️😋
#عصرونه
3سوته خوشمزه 🍩
کپی ممنوع⛔️
🍪 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #دونات 😋
3سوته خوشمزه 🍩
کپی ممنوع⛔️
🍪 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل رز گوجه فرنگی🍅🍅
3سوته تزیین کن 😌
کپی ممنوع⛔️
🍪 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺سلام میکنیم به صبح
به نور به روشنایی
و به همه عزیزان
كه با يادخداروزديگری
ازروزهای باشكوه
زندگی را آغاز كردهاند
🌺سلام دوستان خوبم😊✋
#روزتون_شاد
کرم طالبی
#دسر
پوره طالبی ۳لیوان
شکر ۲ق غ(اگر طالبیتون شیرین نیست شکر رو بیشتر بریزید مثلا ۳یا ۴ ق)
پودرژلاتین ۳ق غ
آب برای بنماری کردن ژلاتین نصف لیوان
خامه صبحانه نصف لیوان
وانیل (دلخواه)نوک ق چ
طالبی رو پوست گرفته و تیکه کردم داخل مخلوط کن ریختم و حسابی پوره کردم.۲ق غ شکر بهش اضافه کردم روی حرارت گذاشتم دوجوش که زد حرارت رو خاموش کردم و پودرژلاتین بنماری شده رو اضافه کردم کمی هم زدم و در نهایت خامه صبحانه رو با کمی از پوره طالبی رقیق کردم و ریختم داخل همه دسر بعدم موادم رو داخل قالب ریخته و بمدت ۵ساعت گذاشتم یخچال تا سفت شد چون دسر خامه داره نیازی نیست قالب رو چرب کنید.
بنماری ذوب کردن به روش غیرمستقیم و توسط بخار آب
یعنی پودر ژلاتین رو روی ابسرد میپاشیم میزاریم کمی اسفنجی بشه بعد ظرف رو روی بخار کتری قرار میدیم و اجازه میدیم آروم آروم توسط بخار آبی که از زیر بهش میخوره ژلاتین کاملا حل بشه و شفاف بشه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طرز_تهیه_پاستیل_در_خانه 😍
1/2 فنجان آب پرتغال
1 ق.غ پودر ویتامین C
1 ق.چ.خ عصاره وانیل
2 قاشق غذاخوری عسل
5 قاشق غذاخوری ژلاتین
15 دقیقه فریز کنید و نوش جان
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ماست_قالبي😍
ماست 2 ليوان
پودر ژلاتين 2ق غ
سير 2حبه
تخم خرفه 1ق م
نمك 1ق م
ابتدا پودر ژلاتين را بشكل بن ماري حل ميكنيم ميزاريم كنار تا خنك بشه در اين ميان ماست را همزده تا يكدست بشه سير را رنده كرده همراه نمك و تخم خرفه ب ماست اضافه كرده هم ميزنيم بعد پودر ژلاتين ك كمي خنك شد ب ماست اصافه كرده خوب قاطي كرده قالب را چرب كرده ماست را داخل قالب ريخته و توي يخجال بمدت 2ساعت قرار داده تا سفت بشه بعد از اينكه ماست شكل قالبو ب خودش گرفت و سفت شد ب كمك انگشت كناره هاشو از قالب جدا كرده و توي ظرف سرو برگردونده و تزيين ميكنيم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#بستنی_یخی_هندوانه🍉🍉
مناسب برای هوای گرم تابستون😍
👇👇
✔️هندوانه مکعبی خرد شده بدون دانه پنج پیمانه
برگ نعناع خرد شده یک قاشق غذاخوری
آب لیموترش یک قاشق غذاخوری یا آب نصف یک عدد لیموترش
عسل یک قاشق غذاخوری
همه مواد را در مخلوط کن ریخته و هم بزنید تا کامل با یکدیگر ترکیب شوند و سپس داخل قالبها را پر کنید و حداقل به مدت پنج ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#_ژله
✍ابتدا ژله رنگ دلخواه رو با یک لیوان آبجوش درست کنید و به جای آب سرد یک بستنی وانیلی بریزید یه مقدار از ژله رو توی قالب بریزید و بزارید توی یخچال تا نیم بند بشه طوری که انگشت بهش بچسبه . حالا همون رنگ ژله رو درست کنید برای هر بسته یک لیوان آبجوش و کمتر از نصف لیوان آب سرد . مقداری از ژله رو روی ژله قبل بریزید و بزارید یخچال تا ببنده . این کار رو تا پر شدن قالب انجام دهید . اینکه قسمت شفاف اول باشه یا کدر بستگی به سلیقه خودتون داره .
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#لیموناد_هندوانه ای
مواد لازم👇
۳-۴ برش هندوانه(خرد کنید)
۲ عدد لیمو شیرازی(با پوست درشت خرد کنید)
نصف لیوان شکر
طرز تهیه👇
همه مواد را داغل غذاساز ریخته و بعد از له شدن داخل صافی توری ریخته و تفاله را جدا کنید سپس داخل پارچی بریزید و آب خنک اضافه کنید با یخ وبرش لیمو و نعنا تازه تزیین کنید وسرو کنید
نوش جان
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ژله_سیخی 😍😍
برای درست کردن این ژله احتیاج به چند رنگ پودر ژله دارید.
طبق دستور پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کنید . برای اینکه رنگش پلاستیکی و مات بشه لیوان دوم رو بستنی بریزید .
البته باید ژلتون سفت و پاستیلی باشه پس از مقدار آب کم کنید .
برای قالب از جای تخم مرغ پلاستیکی استفاده کردیم . قالب رو یه کوچولو چرب کنید مواد تون رو داخل قالب بریزید بذارید ببنده ، بعد با چاقو دور ژله رو آزاد کنید و برگردونید .ترکیبی کار کردن ژلتونو قشنگ تر میکنه دو رنگ ژله رو روی هم قرار بدین و به سیخ بکشید .
🔸اینجا از سه رنگ ژله استفاده کردیم
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
دسر شاهتوت😍😍
✍ مواد لازم:
پودر ژلهی شاهتوت یا آلوئهورا: ۱ بسته
شاهتوت پوره شده: ۱ پیمانه
بستنی وانیلی: ۱/۲ پیمانه
آب جوش: ۱ لیوان
🍜 طرز تهیه:
پودر ژله را با یک لیوان آب جوش آماده کرده و کنار بگذارید تا سرد شود.
دُمِ توتها را گرفته و آنها را در مخلوطکن ریخته و پوره کنید.
بستنی و ژلهی سرد شده را افزوده و هم بزنید.
مواد را درون قالب یا لیوان ریخته و ۴-۵ ساعت در یخچال بگذارید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#یخ_های_نعناعی
یخ های نعناعی یه انتخاب جالب برای نوشیدنی هایی مثل دوغ و شربت آبلیمو هست .. برای درست کردن این یخ ها چند برگ نعناع رو داخل جا یخی قرار بدید و بقیه فضای قالب رو با آب پر کنید .. به این صورت یخ های نعناعی خوشبویی خواهید داشت که به شربت و نوشیدنی شما عطر و بوی بهتری میده😊
برای اینکه یخ شفاف و کریستالی داشته باشید باید یکی از کارهای زیر رو انجام بدید :
میزان شفافیت یخ با میزان املاح موجود در آب رابطه مستقیم داره .. هرچه املاح موجود در آب کمتر باشه یخ شفاف تر و کریستالی تر خواهد بود ..
با استفاده از دستگاه فیلتر آب میتونید املاح موجود در آب رو کم کنید ..
استفاده از آب مقطر هم میتونه در این زمینه به شما کمک کنه ..
یه راه دیگه اینه که دو بار آب رو بجوشونید .. آب رو داخل ظرف ریخته و بذارید به جوش بیاد .. از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک بشه و دوباره اون رو روی حرارت قرار بدید و بجوشونید ..
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#_دسر_موس_بستنی_تلخ
موادلازم:
شیر دو پیمانه
شکرنصف پیمانه
ژلاتین ۵ قاشق غ
خامه قنادی نصف پیمانه
بستنی تلخ نصف پیمانه
پودر کاکائو یک قاشق غ
✍طرزتهیه:
شیر را با ژلاتین و شکر روی حرارت با هم مخلوط کرده و پودر کاکائو را اضافه میکنیم و کمی هم می زنیم از روی حرارت بر می داریم و بعد بستنی و خامه را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم قالب را چر ب کرده مواد را در ان ریخته و دریخچال به مدت 5ساعت نگهداری شودتا ببندد.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ساندویچ_رولی
طرزتهیه:
برای درست کردن این ساندویچ نان لواش رو پهن میکنیم و روی نان ها رو یه لایه پنیر خامه ای یا سس مایونز می مالیم بعد ب ترتیب هر موادی ک داشتیم رو ب صورت نوارهای کنارهم میچینیم موادی کمن زدم👇👇👇 هویج رنده ریز شده کاهوی ریزشده سینه مرغ پخته شده و ریش شده
گوجه ی ریز شده خیارشور ریزشده کلم بنفش ریز شده
ذرت پخته شده و دوباره همینارو تکرار میکنیم وبعد اروم رول میکنیم و برش میدیم تویخچال نمیذاریم چون بد برش میخوره
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پنکیک_شکلاتی_رول_موزی
✍طرزتهیه:
دوتا تخم مرغ رو در ظرفی با چنگال یا همزن دستی خوب بزنید تا کاملا از لختگی دربیاد سه قاشق غذاخوری سرپر آرد و نصف قاشق چای خوری وانیل و نوک قاشق چای خوری نمک اضافه کنید و خوب بزنید سه قاشق ماست پرچرب و سه قاشق روغن مایع و سه قاشق شکر و سه قاشق شیر و یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو افزوده حسابی بزنید تا صاف شودو در نهایت یک قاشق چای خوری بکینگ پودر اضافه کنید
بعد ماهیتابه تفلون رو خیلی کم چرب کنید و از مایع پنکیک ریخته و دو طرفش رو باحرارت ملایم سرخ کنید ازاین مقدار سه تا پنکیک بزرگ درمیاد دوست داشتید در اندازه های کوچک هم میتونید درست کنید
بعدازاینکه پنکیک ها خنک شد موز رو داخلش گذاشته رول کنید
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
پودینگ تخم شربتی😍😍
🍜طرز تهیه
برای لایه اول تخم شربتی رو از شب قبل شسته بعد با کمی شیر نارگیل مخلوط میکنم و داخل یخچال میذارم تا صبح،بعد یک قاشق عسل بهش اضافه میکنم برای شیرینی بهتر با قاشق انتهای ظرف سرو میریزیم
برای لایه دوم
اناناس رو کمی داخل فریزر نگه میدارم تا حالت یخی بگیره بعد داخل میکسر کاملا میکس میکنم اگر دوست داشتید کمی عسل بزنید (من نزدم)
لایه سوم (اخر)
توت فرنگی رو مثل اناناس داخل فریزر میذارم تا یخی بشه و دورش برفک ببنده بعد داخل میکسر کاملا میکس میکنم و روی لیوان ها کمی گردو و شربت توت فرنگی ریختم و با قاشق میل کردیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پلو_مرغ_عسلی
اول ران یا سینه ی مرغ با نمک و رردچوبه سرخ کنید.یک عدد پیاز رو خرد کنید وبا کمی آب اجازه بدین بپزه یک قاشق عسل ، یک قاشق زعفران غلیظ و ۴قاشق آب لیموی تازه رو با هم مخلوط کنید.مرغ های پخته شده رو روی سینی فر قرار بدین. از مخلوط عسل و لیمو و زعفران با فرچه ی مخصوص روی قطعات مرغ بمالید ،و مرغ رو داخل فر با شعله ی بالا به مدت ۱۵دقیقه قرار بدین.به هیچ وجه نگران نباشید مرغ شما اصلا شیرین نخواهد شد😊عسل باعث کاراملی شدن مرغ می شه ترکیبش با آب لیمو و زرشک کاملا ملس خواهد شد.برنج رو هم مثل همیشه دم کنید و با زرشک و انواع خلال و ته چین یا ته دیگ ماستی نوش جان کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#فلافل
موادلازم:
دو پيمانه نخود خام ،يك عدد پياز درشت،4 حبه سير،2 عدد گوجه فرنگی(به دلخواه)،نمك فلفل زردچوبه،کمی گشنیز تازه،ادویهفلافل بهمقدار لازم(ادویه فروشیها دارن)نخودها را بمدت دوازده ساعت خيسانده سپس با پياز و سير گوجه فرنگی چرخ ميكنيم (من پیاز و جداگانه چرخ کردم و آبشو گرفتم) نمک وفلفل(زیاد) زردچوبه وادویه فلافل را اضافه كرده گشنیز هم میریزیم،هم ميزنيم تا يكدست شود . و در آخر با فلافل زن فلافلارو آماده میکنیم و در روغن شناور سرخ میکنیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh