✔️توجه به دمای فر
🥯خیلی وقتها هست که ممکن است دلتان بخواهد به جای خرید خودتان #نان مورد علاقهتان را درست کنید؛ حالا این نان ممکن است باگت باشد یا نان تهیه شده از غلاتی مثل جو یا حتی نان سوخاری و دیگر انواع نان های سنتی و فانتزی موردنظرنکته مهم این است که بعد از ترکیب مواد اولیه فر را روی درجه درج شده در دستور پخت تنظیم کنید و طی نیم ساعت اول در آن را به هیچ وجه باز نکنید. این دو نکته باعث میشود نتیجه نهایی نان یا حتی شیرینی و کیک شما قابل قبول و خوب از آب دربیاید.
👨🍳
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
آرزوهایزیادیدردلمدارمولی ؛
دیدنکرببلایتازهمهواجبتراست ..💔!
.
👩🏻🍳اصول افزودن ادویه به غذا
🧅نکتهای که باید هنگام استفاده از چاشنیها به آن توجه داشته باشید، زمان استفاده از آنهاست. یکی از چاشنیها و ادویههای پرمصرف در تهیه غذاها، زردچوبه است که حاوی مقادیر بالایی کورکومین (نوعی آنتیاکسیدان طبیعی) است که در برابر نور، حرارت و اکسیداسیون بسیار حساس است و به همین دلیل اگر در ابتدای پخت به غذا اضافه شود و مدت زمان حرارت هم بالا باشد، مسلما احتمال از بینرفتن این ترکیب بیش از زمانی خواهد بود که در مرحله آخر طبخ افزوده شود. خلاصه اینکه بهتر است تمام ادویهها را در مراحل پایانی به ماده غذایی اضافه کنید.🫕
👨🍳
هدایت شده از خانومانه ⭐
به تار شدن چشمام هنگام دیدن گنبدش نیازمندم!💔
♥️⃟ #حسیــــن_جـــانم
.
☑️سوپ جو قرمز " 🍲
یک پیمانه جو پوست کنده (پیمانه میتونه لیوان دسته دار باشه)
دو عدد پیاز نگینی خرد شده
یک عدد هویج رنده شده یا ریز خرد شده
آب قلم و یا آب مرغ چهار لیوان
گوجه میکس شده یا رنده شده چهار عدد
جعفری خرد شده سه قاشق
نمک و فلفل و زردچوبه
🥦🥦🥦🥦
من جو رو شب با آب ولرم خیس کردم یک بار آبشو دور ریختم و دوباره داخل آب سرد گذاشتم شب تا صبح حسابی خیس خورد.
پیاز رو خرد کردم به همراه جو و هویج و گوجه میکس شده با آب قلم گذاشتم حسابی بپزه در قابلمه رو نیمه گذاشتم تا سر نره. ( وقتی لعاب داد و جو پخت شعله رو کم کنید تا حسابی غلیظ بشه) جعفری رو ده دقیقه آخر اضافه کردم تا بوش حفظ بشه و سبز بمونه. دوستان اگه آب قلم و یا آب مرغ نداشتید میتونید از خود مرغ استفاده کنید.
حتی میتونید از بال و بازوی مرغ و گردن استفاده کنید.یا یک عدد سینه رو داخلش بریزید وقتی پخت خرد کنید و به سوپ اضافه کنید یه سوپ آسون و خوشمزه. 😋 در نهایت میتونید با کمی آبلیمو تازه و یا آب نارنج میل کنید
#ترفند_جوجه_عالی
مایونز+جوجه کباب 🍗🍗
اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجهکباب میتواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرمتر میکن
.
🥠#شیرینی_شکر_پاره
🍩كره 125 گرم
🍩شكر 1 ليوان
🍩روغن مايع 1 ليوان
🍩آرد سمولينا 1 ليوان
🍩تخم مرغ 3 عدد (یک زرده برای رومال شکر پاره)
🍩وانيل 1 قاشق مرباخوری
🍩بكينگ پودر 1 قاشق غذاخوری
🍩آرد تا زماني که خمير به دست نچسبه
مواد لازم براي شربت :
شكر 2/5 ليوان
آب دو ليوان
ابليمو تازه 1 قاشق چایخوری
🍰🥠روش پخت شیرینی شکر پاره :
برای تهیه شیرینی شکر پاره ابتدا تخم مرغ ها را همراه شكر هم مي زنيم.
بعد وانيل را اضافه كرده و كره را که از قبل به دماي محيط رسونديم نرم شده به موادمون اضافه می کنیم.
همچنين روغن مايع را هم مي زنيم. بعد آرد سمولينا و بكينگ پودر را اضافه كرده و آرد را هم آرام آرام اضافه مي كنيم تا زماني که خمير بدست نچسبه.
خمير بسيار نرمي به دست مياد.
كف سيني فر كاغذ روغني انداخته و از مواد اندازه گردو برداشته توي دست فرم مي ديم.
بعد توي سيني چيده و روی اونها را با زرده تخم مرغ رومال می کنیم.
شیرینی شکرپاره را توي فري که از قبل گرم كرديم با درجه حرارت 180 به مدت 20 دقيقه قرار مي دهيم.
🧆 توپک جگر(۶ الی ۸ نفر) :🧆
🥪جگر گوسفندی ۳۰۰ گرم
🥪پیاز خرد شده یک عدد
🥪فلفل سبز خرد شده ۳ عدد
🥪فلفل قرمز خرد شده یک عدد
🥪گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
🥪برگ ریحان خشک ۲ قاشق سوپخوری
🥪تخم مرغ یک عدد
🥪پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
🥪بلغور گندم پخته ۲ پیمانه
🥪نمک به مقدار لازم
🥪فلفل سیاه به مقدار لازم
🥪روغن برای سرخ کردن
🧆مواد لازم رویه توپک جگر :
🧅کره یک قاشق سوپخوری
🧅پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
🍈طرز تهیه 🌶
جگر، پیاز و فلفل سبز و قرمز را در غذاساز یا مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید.
مواد را به ظرف مناسبی انتقال داده و گوشت چرخ کرده، برگ ریحان خشک، تخم مرغ، بلغور گندم (پخته)، پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید.
مواد را به خوبی ورز دهید و سپس گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و کف دست خود کمی پهن کنید. وسط آنها را با انگشت کمی فشار دهید.
توپک ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی برشته شود.
برای تهیه رویه، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و فلفل قرمز پودر شده را در آن کمی تفت دهید. این مخلوط را روی توپک ها بریزید و سرو کنید