اقا دیروز تو اسنپپ طرف انقدر #مداحیاش خفن و بروز بودددد🥺🎧 نگم براتون اصلا دلم میخاست تا آخر دنیا مسافرش باشم😌🥺 آخر دلم طاقت نیورد ازش پرسیدم آقا پلی لیست مداحیات از کجا دان کردی بهم ایدی این کانالو داد👇🏾😍😍
http://eitaa.com/joinchat/1425145856C34217a20aa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به دوستانی که شکر نمیخورند❤️
.
رسپی:
زرده تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱ قچ
شیر بادام ۱/۴ پیمانه
نمک ۱/۴ قچ
آرد بادام ۱۱۲ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲ قچ
.
سفیده ۳ عدد
سرکه ۱/۲ قچ
استویا ۲ تا ۳ قغ
.
دمای فر ۱۸۰
داخل فیلم همه چیز به وضوح نشون داده شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاممممم🫶🏼
این کوکی چند امتیاز داره ؟؟؟؟🤌🏼
.
کره نوتلا گردو ،ترکیب به این جذابی😋
.
بریم سراغ رسپی:
کره ۱۱۰ گرم ۱/۳ پیمانه
شکر دانه ریز ۱۳۰ گرم ۲/۳ پیمانه
زرده تخم مرغ یک عدد سایز بزرگ
آب ۲ قغ
آرد ۱۲۰ گرم یک پیمانه
پودر کاکائو ۳۵ گرم ۱/۳ پیمانه
نمک یکمی
.
هم به گرم و هم پیمانه زدم که همه بتونن درست کنن🫶🏼😋
.
دمای فر ۱۸۰ مدت زمان پخت ۸ تا ۱۰ دقیقه(زیاد بمونه داخل فر از حالت کیکی به بیسکوییتی تبدیل میشه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اخ اخ از طعم نوشیدنی هایی که طعم قهوه دارن☕️باور کن بهشتی ان🥲
قهوه فوری ۳ قاشق مربا خوری
شکر ۲ قاشق چای خوری
شیر ۱/۵ لیوان
بستنی ۴ اسکوپ
روش کار هم کاملا مشخصه🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_پنیرک
#شربت_جادویی
🥳🥳🥳🥳🥳
برای درست کردن این شربت رنگارنگ و جذاب که خیلی هم خاصیت داره به گل پنیرک نیاز داریم که باید از عطاری تهیه کنید
لازمه بهتون بگم که پنیرک هیچ طعمی نداره ولی از رنگای جذاب و جادوییش نگم براتون😍
اول باید شربت درست کنیم
شکر ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
جوهر لیمو نوک ق چ یا آبلیمو ۱ ق چ
گلاب ۳ ق غ
اگه دوس داشتید شربت زعفرانی باشه میتونید همراه گلاب کمی زعفران هم بریزید
گل پنیرک ۳ ق غ
آب ۲ لیوان
تخم شربتی و خاکشیر به دلخواه
زعفران و آبلیمو چند قطره
طرز تهیه
اول شربت رو آماده میکنیم
آب و شکر رو روی حرارت بزارید، وقتی شروع به جوشیدن کرد و شکر حل شد جوهر لیمو رو اضافه کنید و با حرارت ملایم ۲۰ دقیقه بزارید قل بزنه
گلاب رو بریزید و بعد از ۴-۳ دقیقه حرارت رو خاموش کنید و شربت رو کنار بزارید تا خنک بشه.
پنیرک رو توی یه ظرف بریزید و آب رو بهش اضافه کنید بعد چند دقیقه میبینید که رنگ آب بنفش شده.
ته ۴ تا لیوان یه مقدار شربت بریزید، تخم شربتی یا خاکشیر هم بریزید و چند قالب یخ اضافه کنید.
آب پنیرک رو توی ۲ تا از لیوانها بریزید.
توی ۲ تا لیوان دیگه کمی آب بریزید و بعد آب پنیرک رو اضافه کنید تا رنگش آبی روشن بشه.
حالا به یکی از لیوانهای آبی چند قطره زعفران اضافه کنید تا رنگش سبز بشه.
به یکی از لیوانهای بنفش هم چند قطره آبلیمو تا رنگش سرخابی بشه.
حالا ۴ رنگ شربت خنک و خوشمزه دارید که تو گرمای تابستون حسابی میچسبه🍹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_کافی_میکس🌸
تخم مرغ 4عدد
وانیل یک چهارم ق چ
ب.پ یک ق غ
گردو پودر شده 100 گرم حدودا دو سوم لیوان
آرد دو و نیم لیوان
روغن یک لیوان سرخالی
شکر یک لیوان
کافی میکس فوری دو بسته
آب جوش (دو بسته کافی میکس رو داخل یک لیوان دسته دار فرانسوی ریخته و روش آب جوش بریزین)
شیر نصف لیوان
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم
سفیده رو میزنیم تا پف کند و فرم دار شود
زرده + شکر + وانیل را میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود
سپس روغن و مخلوط کافی میکس و شیر را اضافه کرده و بیست ثانیه با همزن میزنیم
آرد و ب.پ را کم کم روی مواد میریزیم و با لیسک هم میزنیم
در نهایت سفیده فرم گرفته و گردو را کم کم اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن با لیسک هم میزنیم
سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 175-180 درجه به مدت 40-50 دقیقه میزاریم. قالب ترجیحا ۲۰ سانت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧀دیگه از بیرون پنیر نخر اینقد که درست کردن این پنیر آسونه و خیلی هم خوشمزه ست👌😋
مواد لازم
شیر 1 لیتر
سرکه 3 ق، غ
نمک 1 ق غ
نکته مهم اینه که اگه خواستین آب پنیر رو بجوشونید و قره قروت درست کنید نمک نزنید.
در آخر میزان آب که خواستین روی پنیر بریزین نمک بزنید و بقیه رو برای قره قروت نمک نزنید که خیلی شور میشه و قابل خوردن نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ عدد موز رو پوره کنید
۳۰۰ گرم کنجد ، (کم کم اضافه کنید چون بسته به سایز موز کمتر یا بیشتر مصرف میشه)
پودر دارچین و زنجبیل اضافه و خوب مخلوط کنید.
با استفاده از کاتر روی صفحه نسوز یا کاغذ روغنی بهش شکل بدین و بزارین تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه
دیگه فوریتر و سالمتر از این شیرینی خوشمزه نداریم.(اسنک عالی برای بچه هاتون)
این شیرینی پر خاصیت رو با هر مغزی که دوست داشتین میتونید درست کنید
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ عدد موز رو پوره کنید
۳۰۰ گرم کنجد ، (کم کم اضافه کنید چون بسته به سایز موز کمتر یا بیشتر مصرف میشه)
پودر دارچین و زنجبیل اضافه و خوب مخلوط کنید.
با استفاده از کاتر روی صفحه نسوز یا کاغذ روغنی بهش شکل بدین و بزارین تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه
دیگه فوریتر و سالمتر از این شیرینی خوشمزه نداریم.(اسنک عالی برای بچه هاتون)
این شیرینی پر خاصیت رو با هر مغزی که دوست داشتین میتونید درست کنید
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
#شیرینی_پنجره_ای_شکلاتی🌸
▫️ارد برنج:1/3پیمانه
▫️ارد نشاسته :1/3پیمانه
▫️پودر کاکایو:1ق غ
▫️ارد گندم:1/3پیمانه شیر:1/2پیمانه
▫️تخم مرغ :2عدد
▫️وانیل :1/4ق چ
🔸سه تا ارد پودر کاکائو ووانیل رو باهم مخلوط کرده شیر سرد رو به تدریج اضافه کنید تا با ارد ها مخلوط شه و گلوله نشه وتخم مرغ هارو به مواد اضافه کرده و بهم میزنید تا صاف ویکدست شود روغن را داغ کرده و قالب نان پنجره ای را داخل روغن مگذاریم تا داغ شود بعد داخل مایع زده و دوباره در روغن فرو میبریم تا شیرینی خودش را از قالب جدا کند وقتی سرخ شد با چنگال از روغن خارج کرده و داخل مخلوط پودر قند وهل می ریزیم
امیدوارم درست کنید ولذت ببرید
•┈┈••✾❀◍⃟🍟❀✾••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلم برات پر میزنه...❤️
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌺🍃
خداوندا
دنیای آشفته درونم را که
تنها ازنگاه تو پیداست،
با رحمت مهربان خود آرام کن
تا وجود داشتن و بودنت را
به زیبایی احساس کنم
آمیـــن یا رَبَّ العالمین
#شبتون_آروم
🌸✨
@
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠✨ای آنکه خدای خویش خوانیم تورا
🤍✨طاعت به سزا کجا توانیم تو را
💠✨گویند خدای را به حاجات بخوان
🤍✨حاضرتر از آنی که بخوانیم تو را
💠✨پر از مهری و بخشش و مغفرت
🤍✨که ما قطره هستیم و دریا تویی
💠✨الهی به امید لطف و کرم تو
🤍✨روزمان را شروع می کنیم
💠✨ بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ
🤍✨الـــهـــی بـــه امـــیـــد تـــو
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠✨اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ
💛✨وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
💠✨وعَلىٰ اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
💛✨وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَيْن
💠✨لبیک یا حسین علیه السلام
💛✨پیشاپیش حلول ماه
💠✨محرم الحرام تسلیت باد 🏴
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهد شربت مامان پز
𖥸𖧷𖥸𖧷𖥸𖧷𖥸𖧷𖥸𖧷𖥸
مواد لازم:
شکر🍚
آب💧
جوهر لیمو🍋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه🥰😍♥️
فالوده خونگی
مواد لازم:
آب💧 ۴ لیوان
شکر🍚 ۳ لیوان
گلاب🌹 نصف لیوان
زعفران 💛(دلخواه)
رشته فالوده آماده🍧 ۱ بسته(از لوازم قنادی تهیه کنید)
𖥸𖥸𖥸𖥸𖥸𖥸𖥸𖥸𖥸𖥸𖥸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه♥️♥️
کوکی خرسی
مواد لازم:
کره🧈 150 گرم
آرد🥡150گرم
پودر قند🍚 60 گرم
وانیل🌸 1/2ق چ
نمک🧂 1 پینچ
پودر کاکائو🍫 10 گرم
✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگو سوخاری ترد رستورانی
𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷
مقدار مواد لازم برای تهیه 8 عدد میگوی سوخاری پفکی و ترد:
میگو 🦐: 8 عدد
آرد: 🥡6 قاشق غذاخوری
نمک🧂: 1 قاشق غذاخوری پر
فلفل سیاه🌶: نصف قاشق غذاخوری
پودر سیر🧄 : نصف قاشق غذاخوری
تخم مرغ🥚 یک عدد
آب سرد💧: ۱ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری دانه درشت🍘: 8 قاشق غذاخوری
روغن🥃 به مقدار لازم.
در کنار میگوی سوخاری و انواع غذاهای دریایی و گوشتی و انواع سوخاری ها ، سس تارتار یکی از بهترین مکمل هاست.
دسر بیسکوییتی
مواد لازم :
بیسکویت کرم دار کاکائویی یک بسته(بیسکوییت OREo)
شیر ۲لیوان شکر ۸قاشق غذاخوری. خامه ۲۰۰ گرم
بستنی وانیلی یا زعفرانی۲۰۰گرم
ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری وانیل ۱/۴قاشق چای خوری
دوستان میزان مواد شما با توجه به سایز قالب متغییر هست ، و اما روش کار به این صورت هست که ابتدا بیسکویت ها را تکه تکه کرده و درون قالب مورد نظرتان می ریزید (بیسکویت ها نباید خیلی خورد شوند )
سپس شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهید تا شکر در شیر حل شود نیازی به جوشیدن نیست -خامه را روی بخار کتری بنماری میکنید تا روان شود -ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد روی بخار کتری بنماری میکنید تا شفاف شود -خامه و ژلاتین بنماری شده و وانیل را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید -در انتها وقتی مواد سرد شد بستنی را به آن اضافه میکنید دسر را بچشید و شیرینی آن را با ذائقه خود تنظیم کنید -مواد را در قالب روی بیسکویت ها می ریزید و یک شب تا صبح داخل یخچال قرار میدهید
برای تزیین این دسر می تونید از انواع میوه استفاده کنید و یا آن را با بیسکویت پتی مخملی کنید به این صورت که بیسکویت پتی را آرد کرده و روی دسر الک میکنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_کشمشی
#کشمشی
بریم یه شیرینی کشمشی ۵ دقیقه ای درست کنیم
ساده و راحت 👌😋
💜حتما سیو کن تا بزودی درستش کنی
✅تخم مرغ: 2 عدد ریز
✅ماست : 15گرم
✅آرد: 225 گرم
✅پودرقند: 200گرم
✅روغن مایع: 125 گرم
✅کشمش: 70 گرم
✅رنگ زرد خوراکی یا زعفرانی مقداری
💛همین اول فر یا توسترتون رو روشن کن
💙ابتدا تخم مرغ هارو در ظرفی میزنیم تا از حالت لختگی در بیاد بعد روغن مایع و ماست و پودرقند رو میریزیم و با همزن دستی میزنیم تا حدی که پودرقند آب شه و ترکیب موادشه
در ادامه کشمش و آرد رو میریزیم و با لیسک در حد مخلوط شدن فقط زیر و رو میکنیم همین
👌بیش از حد مخلوط نشه که تسمه میشه و نتیجه خشک میشه
خمیر رو در قیف ریخته بدون ماسوره فقط سرقیف رو بازتر برش بدین که راحت قیف بزنید مثل من و بعد میریم واسه پخت
⏲درجه فر بین ۲۲۰تا ۲۳۰
⏲درجه توستر بین ۱۸۰ تا ۲۰۰
⏰تایم پخت بین ۸ تا ۱۰ دقیقه
همینکه دورش طلایی شد خوبه و از فر خارج کنید
👌حتما تا دیس هنوز داغ شیرینی هاتون رو با کاردک لق کنین چون احتمال چسبیدنش زیاده
بعد که خنک شد در ظرف درب بسته بهش هوا نرسه در یخچال نگهداری کنید تا ۲ روز
بافت عالی و نرم و طعمی بینظیر😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_رنگی
سلام ژله رنگی رنگی مون 🙂😍
.
برای این ژله من برای ژله های لایه ای از ۵ رنگ ژله و هر کدوم نصف بسته است و هر کدوم رو با نصف لیوان آب جوش به روش بن ماری( حرارت غیر مستقیم ) حل کردم .
یک بسته پودر ژله آلوورا رو هم با یک لیوان آب جوش به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) حل کردم و گذاشتم کنار در مخیط که خنک بشه و بعد بهش نصف لیوان شیر که توی محیط بوده و دمای محیط رسیده کم کم بهش اضافه کردم و مخلوط کردم .
قالب من جنسش اینجا پلاستیکی هست با دو سه قطره روغن مایع چرب کردم .
برای اون قسمت های شیار دار من به صورت رنگین کمانی استفاده کردم و از ده رنگ استفاده کردم . ژله های استفاده ام ، انار ، هندوانه ، پرتقال ، موز ، کیوی ، لیمو ، بلوبری ، بلوبری که رنگ خوراکی ریختم آبی تیره بشه ، انگور ، انگوری که داخلش رنگ خوراکی ریختم ( البته می خواستم بنفش تیره بشه که رنگش به سیاهی می زنه) داخل شیارها (مقدار خیلی خیلی کم به این ژله ها نیاز هست در حد دو قاشق) به آهستگی ژله ها رو ریختم و داخل یخچال گذاشتم که نیم بند بشه .
در مرحله بعد از ژله سفید روی ژله ها ریختم و مرحله به مرحله ژله های رنگی و سفید رو یکی در میان ریختم .هر بار هم ژله از نیم بند یک کوچولو سفت تر شد زله بعدی ریخته بشه . فاصله بین ریختن هم زیاد نباشه که لایه ها به هم بچسبند و بعدا از هم جدا نشند .در آخر که ژله آخر رو ریختم ، ۷ ، ۸ ساعتی یخچال موند.
بعد که خوب بسته شد دورش رو با چاقو آزاد کردم . چند ثانیه ای قالب رو داخل آب ولرم قرار دادم و وقتی دیدم از جاش آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
.