فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ عدد موز رو پوره کنید
۳۰۰ گرم کنجد ، (کم کم اضافه کنید چون بسته به سایز موز کمتر یا بیشتر مصرف میشه)
پودر دارچین و زنجبیل اضافه و خوب مخلوط کنید.
با استفاده از کاتر روی صفحه نسوز یا کاغذ روغنی بهش شکل بدین و بزارین تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه
دیگه فوریتر و سالمتر از این شیرینی خوشمزه نداریم.(اسنک عالی برای بچه هاتون)
این شیرینی پر خاصیت رو با هر مغزی که دوست داشتین میتونید درست کنید
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ عدد موز رو پوره کنید
۳۰۰ گرم کنجد ، (کم کم اضافه کنید چون بسته به سایز موز کمتر یا بیشتر مصرف میشه)
پودر دارچین و زنجبیل اضافه و خوب مخلوط کنید.
با استفاده از کاتر روی صفحه نسوز یا کاغذ روغنی بهش شکل بدین و بزارین تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه
دیگه فوریتر و سالمتر از این شیرینی خوشمزه نداریم.(اسنک عالی برای بچه هاتون)
این شیرینی پر خاصیت رو با هر مغزی که دوست داشتین میتونید درست کنید
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
#شیرینی_پنجره_ای_شکلاتی🌸
▫️ارد برنج:1/3پیمانه
▫️ارد نشاسته :1/3پیمانه
▫️پودر کاکایو:1ق غ
▫️ارد گندم:1/3پیمانه شیر:1/2پیمانه
▫️تخم مرغ :2عدد
▫️وانیل :1/4ق چ
🔸سه تا ارد پودر کاکائو ووانیل رو باهم مخلوط کرده شیر سرد رو به تدریج اضافه کنید تا با ارد ها مخلوط شه و گلوله نشه وتخم مرغ هارو به مواد اضافه کرده و بهم میزنید تا صاف ویکدست شود روغن را داغ کرده و قالب نان پنجره ای را داخل روغن مگذاریم تا داغ شود بعد داخل مایع زده و دوباره در روغن فرو میبریم تا شیرینی خودش را از قالب جدا کند وقتی سرخ شد با چنگال از روغن خارج کرده و داخل مخلوط پودر قند وهل می ریزیم
امیدوارم درست کنید ولذت ببرید
•┈┈••✾❀◍⃟🍟❀✾••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلم برات پر میزنه...❤️
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌺🍃
خداوندا
دنیای آشفته درونم را که
تنها ازنگاه تو پیداست،
با رحمت مهربان خود آرام کن
تا وجود داشتن و بودنت را
به زیبایی احساس کنم
آمیـــن یا رَبَّ العالمین
#شبتون_آروم
🌸✨
@
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠✨ای آنکه خدای خویش خوانیم تورا
🤍✨طاعت به سزا کجا توانیم تو را
💠✨گویند خدای را به حاجات بخوان
🤍✨حاضرتر از آنی که بخوانیم تو را
💠✨پر از مهری و بخشش و مغفرت
🤍✨که ما قطره هستیم و دریا تویی
💠✨الهی به امید لطف و کرم تو
🤍✨روزمان را شروع می کنیم
💠✨ بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ
🤍✨الـــهـــی بـــه امـــیـــد تـــو
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠✨اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ
💛✨وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
💠✨وعَلىٰ اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
💛✨وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَيْن
💠✨لبیک یا حسین علیه السلام
💛✨پیشاپیش حلول ماه
💠✨محرم الحرام تسلیت باد 🏴
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهد شربت مامان پز
𖥸𖧷𖥸𖧷𖥸𖧷𖥸𖧷𖥸𖧷𖥸
مواد لازم:
شکر🍚
آب💧
جوهر لیمو🍋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه🥰😍♥️
فالوده خونگی
مواد لازم:
آب💧 ۴ لیوان
شکر🍚 ۳ لیوان
گلاب🌹 نصف لیوان
زعفران 💛(دلخواه)
رشته فالوده آماده🍧 ۱ بسته(از لوازم قنادی تهیه کنید)
𖥸𖥸𖥸𖥸𖥸𖥸𖥸𖥸𖥸𖥸𖥸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه♥️♥️
کوکی خرسی
مواد لازم:
کره🧈 150 گرم
آرد🥡150گرم
پودر قند🍚 60 گرم
وانیل🌸 1/2ق چ
نمک🧂 1 پینچ
پودر کاکائو🍫 10 گرم
✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگو سوخاری ترد رستورانی
𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷
مقدار مواد لازم برای تهیه 8 عدد میگوی سوخاری پفکی و ترد:
میگو 🦐: 8 عدد
آرد: 🥡6 قاشق غذاخوری
نمک🧂: 1 قاشق غذاخوری پر
فلفل سیاه🌶: نصف قاشق غذاخوری
پودر سیر🧄 : نصف قاشق غذاخوری
تخم مرغ🥚 یک عدد
آب سرد💧: ۱ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری دانه درشت🍘: 8 قاشق غذاخوری
روغن🥃 به مقدار لازم.
در کنار میگوی سوخاری و انواع غذاهای دریایی و گوشتی و انواع سوخاری ها ، سس تارتار یکی از بهترین مکمل هاست.
دسر بیسکوییتی
مواد لازم :
بیسکویت کرم دار کاکائویی یک بسته(بیسکوییت OREo)
شیر ۲لیوان شکر ۸قاشق غذاخوری. خامه ۲۰۰ گرم
بستنی وانیلی یا زعفرانی۲۰۰گرم
ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری وانیل ۱/۴قاشق چای خوری
دوستان میزان مواد شما با توجه به سایز قالب متغییر هست ، و اما روش کار به این صورت هست که ابتدا بیسکویت ها را تکه تکه کرده و درون قالب مورد نظرتان می ریزید (بیسکویت ها نباید خیلی خورد شوند )
سپس شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهید تا شکر در شیر حل شود نیازی به جوشیدن نیست -خامه را روی بخار کتری بنماری میکنید تا روان شود -ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد روی بخار کتری بنماری میکنید تا شفاف شود -خامه و ژلاتین بنماری شده و وانیل را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید -در انتها وقتی مواد سرد شد بستنی را به آن اضافه میکنید دسر را بچشید و شیرینی آن را با ذائقه خود تنظیم کنید -مواد را در قالب روی بیسکویت ها می ریزید و یک شب تا صبح داخل یخچال قرار میدهید
برای تزیین این دسر می تونید از انواع میوه استفاده کنید و یا آن را با بیسکویت پتی مخملی کنید به این صورت که بیسکویت پتی را آرد کرده و روی دسر الک میکنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_کشمشی
#کشمشی
بریم یه شیرینی کشمشی ۵ دقیقه ای درست کنیم
ساده و راحت 👌😋
💜حتما سیو کن تا بزودی درستش کنی
✅تخم مرغ: 2 عدد ریز
✅ماست : 15گرم
✅آرد: 225 گرم
✅پودرقند: 200گرم
✅روغن مایع: 125 گرم
✅کشمش: 70 گرم
✅رنگ زرد خوراکی یا زعفرانی مقداری
💛همین اول فر یا توسترتون رو روشن کن
💙ابتدا تخم مرغ هارو در ظرفی میزنیم تا از حالت لختگی در بیاد بعد روغن مایع و ماست و پودرقند رو میریزیم و با همزن دستی میزنیم تا حدی که پودرقند آب شه و ترکیب موادشه
در ادامه کشمش و آرد رو میریزیم و با لیسک در حد مخلوط شدن فقط زیر و رو میکنیم همین
👌بیش از حد مخلوط نشه که تسمه میشه و نتیجه خشک میشه
خمیر رو در قیف ریخته بدون ماسوره فقط سرقیف رو بازتر برش بدین که راحت قیف بزنید مثل من و بعد میریم واسه پخت
⏲درجه فر بین ۲۲۰تا ۲۳۰
⏲درجه توستر بین ۱۸۰ تا ۲۰۰
⏰تایم پخت بین ۸ تا ۱۰ دقیقه
همینکه دورش طلایی شد خوبه و از فر خارج کنید
👌حتما تا دیس هنوز داغ شیرینی هاتون رو با کاردک لق کنین چون احتمال چسبیدنش زیاده
بعد که خنک شد در ظرف درب بسته بهش هوا نرسه در یخچال نگهداری کنید تا ۲ روز
بافت عالی و نرم و طعمی بینظیر😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_رنگی
سلام ژله رنگی رنگی مون 🙂😍
.
برای این ژله من برای ژله های لایه ای از ۵ رنگ ژله و هر کدوم نصف بسته است و هر کدوم رو با نصف لیوان آب جوش به روش بن ماری( حرارت غیر مستقیم ) حل کردم .
یک بسته پودر ژله آلوورا رو هم با یک لیوان آب جوش به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) حل کردم و گذاشتم کنار در مخیط که خنک بشه و بعد بهش نصف لیوان شیر که توی محیط بوده و دمای محیط رسیده کم کم بهش اضافه کردم و مخلوط کردم .
قالب من جنسش اینجا پلاستیکی هست با دو سه قطره روغن مایع چرب کردم .
برای اون قسمت های شیار دار من به صورت رنگین کمانی استفاده کردم و از ده رنگ استفاده کردم . ژله های استفاده ام ، انار ، هندوانه ، پرتقال ، موز ، کیوی ، لیمو ، بلوبری ، بلوبری که رنگ خوراکی ریختم آبی تیره بشه ، انگور ، انگوری که داخلش رنگ خوراکی ریختم ( البته می خواستم بنفش تیره بشه که رنگش به سیاهی می زنه) داخل شیارها (مقدار خیلی خیلی کم به این ژله ها نیاز هست در حد دو قاشق) به آهستگی ژله ها رو ریختم و داخل یخچال گذاشتم که نیم بند بشه .
در مرحله بعد از ژله سفید روی ژله ها ریختم و مرحله به مرحله ژله های رنگی و سفید رو یکی در میان ریختم .هر بار هم ژله از نیم بند یک کوچولو سفت تر شد زله بعدی ریخته بشه . فاصله بین ریختن هم زیاد نباشه که لایه ها به هم بچسبند و بعدا از هم جدا نشند .در آخر که ژله آخر رو ریختم ، ۷ ، ۸ ساعتی یخچال موند.
بعد که خوب بسته شد دورش رو با چاقو آزاد کردم . چند ثانیه ای قالب رو داخل آب ولرم قرار دادم و وقتی دیدم از جاش آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_رنگی
سلام ژله رنگی رنگی مون 🙂😍
.
برای این ژله من برای ژله های لایه ای از ۵ رنگ ژله و هر کدوم نصف بسته است و هر کدوم رو با نصف لیوان آب جوش به روش بن ماری( حرارت غیر مستقیم ) حل کردم .
یک بسته پودر ژله آلوورا رو هم با یک لیوان آب جوش به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) حل کردم و گذاشتم کنار در مخیط که خنک بشه و بعد بهش نصف لیوان شیر که توی محیط بوده و دمای محیط رسیده کم کم بهش اضافه کردم و مخلوط کردم .
قالب من جنسش اینجا پلاستیکی هست با دو سه قطره روغن مایع چرب کردم .
برای اون قسمت های شیار دار من به صورت رنگین کمانی استفاده کردم و از ده رنگ استفاده کردم . ژله های استفاده ام ، انار ، هندوانه ، پرتقال ، موز ، کیوی ، لیمو ، بلوبری ، بلوبری که رنگ خوراکی ریختم آبی تیره بشه ، انگور ، انگوری که داخلش رنگ خوراکی ریختم ( البته می خواستم بنفش تیره بشه که رنگش به سیاهی می زنه) داخل شیارها (مقدار خیلی خیلی کم به این ژله ها نیاز هست در حد دو قاشق) به آهستگی ژله ها رو ریختم و داخل یخچال گذاشتم که نیم بند بشه .
در مرحله بعد از ژله سفید روی ژله ها ریختم و مرحله به مرحله ژله های رنگی و سفید رو یکی در میان ریختم .هر بار هم ژله از نیم بند یک کوچولو سفت تر شد زله بعدی ریخته بشه . فاصله بین ریختن هم زیاد نباشه که لایه ها به هم بچسبند و بعدا از هم جدا نشند .در آخر که ژله آخر رو ریختم ، ۷ ، ۸ ساعتی یخچال موند.
بعد که خوب بسته شد دورش رو با چاقو آزاد کردم . چند ثانیه ای قالب رو داخل آب ولرم قرار دادم و وقتی دیدم از جاش آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_شکم_پر
مواد لازم
مرغ درسته با پوست
پیاز درشت: سه عدد
سیر: دو حبه
گردو کشمش زرشک و جعفری ساتوری شده از هرکدام نصف پیمانه
رب گوجه: دو قاشق غ
رب انار: نصف لیوان
نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
مرغ رو بشورید و داخل شکمشو تمیز کنید
پیاز سیر و فلفل دلمه رو خورد و بهش روغن و زردچوبه و نمک و زعفران اضافه و مرغ رو باهاش مزه دار میکنیم
میزاریم داخل یخچال تا چند ساعت مزه دار بشه.
برای داخل شکم مرغ پیاز داغ درست میکنیم زردچوبه میزنیم کشمش گردو زرشک و جعفری ساتوری رو اضافه و تفت میدیم.
کمی رب انار اضافه و میزاریم طعم ها به خورد هم برن.
برای سس مرغ شکم پر یه پیاز رو خلالی خورد و بهش رب گوجه و رب انار اضافه میکنیم و تفت میدیم.
بعدش آب جوش اضافه میکنیم تا بجوش بیاد
مواد مزه دار شده مرغ رو از داخل شکمش خالی میکنیم.
و هردو طرف مرغ رو داخل روغن سرخ میکنیم
مواد رو داخل شکم مرغ میریزیم و با سیب زمینی مهار میکنیم.
دست و پای مرغ رو میبندیم و میزاریم داخل سس. بهش زعفران و آلو یا برگقیصی اضافه میکنیم.
میتونیم قبل از سرخ کردن هم مواد رو داخل شکم مرغ بریزیم و با نخ بدوزیم و بعد سرخ کنیم.
بعد از یک ساعت مرغ ما آمادست، بزارید سس حسابی غلیظ بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• سلام به روی ماهتون دوستان گل گلی 🌹امید وتندرستی مهمان وجودتان 😘
سینه مرغ رو به نوارهای باریکی برش میزنیم
با بیفتک به آرومی بکوبید تا بافتش کمی باز بشه داخل کاسه بریزید زعفران دم کرده،نمک،فلفل،اب پیاز،اب لیمو وروغن زیتون ویا روغن مایع بریزید مخلوط کرده سلفون بکشید حدود دو ساعت بزارید داخل یخچال ،رول میکنیم وبه سیخ میکشیم یا با خلال دندون،ویا طبق فیلم به شکل گل رز در میاریم نگران تکه وتکوهای که از سینه باقی میمونه نباشید باهاش کار داریم پست بعدی میزارم 😉
__
داخل روغن با شعله متوسط دو طرفشو سرخ میکنیم 😋
چند قاچ گوجه فرنگی هم سرخ میکنیم
در ماهی تابه رو بزارید هم مرغ مغز پخت میشه هم روغن نمیپاشه تا موقعی که داره کم کم سرخ میشه 🙂سیخ فلزی ندارید اشکال نداره همون سیخای چوبی عالییی (سیخای چوبی وفلزی پلاستیک فروشا دارن)
#کلمپه_زعفرانی
روغن جامد خونگی : ۱۴۰ گرم
پودرقند : نصف لیوان(میتونید شکر و حذف کنید)
تخم مرغ : ۱ عدد
وانیل : نصف.ق.چ
شیر ولرم : یک چهارم لیوان
زعفرون آبشده غلیظ : ۳ ق.غ
ارد : ۳/۵ الی ۴ لیوان(من ۴ لیوان ریختم)
خرما : ۲۵ عدد
روغن مایع : ۲ ق.غ
گردوخردشده : نصف لیوان
پودرزنجبیل : ۱ ق.م
پودردارچین : ۱ ق.م
طرز تهیه:
روغن جامد(میتونید از روغن صاف قنادی بجاش استفاده کنید)و پودرقندراباهمزن برقی 20ثانیه(با همزن دستی دو دقیقه) بزنید تاموادمخلوط شوندسپس تخم مرغ و وانیل رااضافه کرده و کمی هم زده و شیرولرم و زعفرون را هم اضافه کرده وکمی درحد یکدست شدن هم بزنید و ارد را در چند مرحله اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید ودرنهایت بانوک انگشتان ورزدهید تاخمیر یکدست و جمع بشه
خمیررا داخل کیسه فریزر بزارید و یک دو ساعت دریخچال استراحت دهید
برای موادمیانی:
پوست وهسته خرماها راگرفته و گردو و روغن و پودر دارچین و زنجبیل رابیفزایید و داخل غذا ساز بریزید تاموادمیانی کاملا یکدست شود(میتونید از چرخ گوشت رد کنید یا با گوشت کوب له کنید)
خمیر راپس ازاستراحت باوردنه به ضخامت نیم سانتی پهن کنید قالب بزنید روی یک قسمت مقداری ازموادمیانی بگذارید قسمت دیگرخمیررا روی ان قراردهید و کاتر بزنید.
شیرینی ها رادر فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت 20 دقیقه درحدی که فقط کمی زیرشیرینی طلایی بشه کافیه
این مقدار برای ۱۸ شیرینی شد.اگه ساده دوست دارید باید بجای سه ق غ زعفرون سه ق غ آب ولرم اضافه بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیدی دلشوره هام بیجا نبودن...
.
هدایت شده از
تست شخصیت غافلگیر کننده 😯
⁉️کدوم دختر وقتی برمیگرده جذابتره؟! 😍
جوابی که میدی نشون دهنده شخصیت توئه 👌
هرکدومو انتخاب کردی کلیک کن نتیجهشو ببین
از نتیجه غافلگیر میشی 😰😅🙊👇👇
1⃣🥰دخترشمارهیک 2⃣🥰دخترشمارهدو
3⃣🥰دخترشمارهسه 4⃣🥰دخترشمارهچهار
5⃣🥰دخترشمارهپنج 6⃣🥰دختر شماره شش
دقت کن فقط یه دخترو میتونی انتخاب کنی. اونایی که فکر میکنن هیچکدوم از دخترها جذابیت ندارن هم روی لینک زیر کلیک کنن 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3388408012C671c2952a6
.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
●●●🔗💛"
اےصفایقلبزارم
ھرچہدارمازتودارم
تاقیامت اِےرضاجان
سَرزِخاکَتبرندارم:))
💛⃟ #امامرضایۍامـ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی نوتلا
♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
مواد لازم :
نوتلا🍫 ۳۰۰ گرم یا ۱ پیمانه
تخم مرغ🥚 یک عدد یا نصف یک موز له شده
آرد🥡 ۹۰ گرم یا ۳/۴ پیمانه
همه رو با هم ترکیب کنید و توی فر دمای ۱۸۰ از پیش گرم شده برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپرید
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
•••🔗🤍’’
امامحسیندلم(:"
دلمهوا؎توداردخداڪندراستباشد
ڪہمیگوینددلبہدلرآهدارد...!🤍🔏
#حسیــــن_جـــانم♥️
کیکموکا 😍😍
✍ مواد لازم:
آرد ۱/۵ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
شیر نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
قهوه دم کرده نصف فنجان یا دو قاشق غذاخوری پودر قهوه فوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری
وانیل ۱/۳ قاشق چایخوری
🍜 طرز تهیه:
من برای قهوه از نصف فنجان قهوه دم کرده استفاده کردم شما میتونید ۲ قاشق غذاخوری پودر قهوه آماده استفاده کنید، پودر قهوه آماده و پودر کاکائو رو بریزید داخل شیر گرم حل کنید بزارید کنار خنک بشه ، آرد و و بکینگ پودر رو چند بار الک کنید، تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با دور متوسط همزن ۵ دقیقه کامل میزنیم تا حجیم و روشن و کشدار بشه، روغن، قهوه و شیر رو اضافه کرده و هم میزنیم در حد مخلوط شدن، تو چند مرحله آرد رو اضافه کرده و با لیسک خوب هم میزنیم تا یکدست بشه ، قالب رو با روغن جدا کننده چرب کنید( مخلوط هم اندازه از آرد و روغن مایع و روغن جامد ) مواد رو داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده میزاریم به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه. اجازه بدید کیک خنک بشه بعد از قالب در بیارید .