eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
🔴 خبر فوری: سازمان بهداشت جهانی: 🚫🚫به هیچ عنوان جراحی نکنید🚫🚫 🔵کمردرد و زانودرد با تکنولوژی آلمانی امواج فراصوت درمان میشود ! • تکنولوژی UIC با امواج کلاک پالس • بدون نیاز به پزشک و فیزیوتراپ 👇🏻 درمان قطعی کمردرد https://yun.ir/pl 👇🏻 درمان قطعی زانودرد https://yun.ir/zm
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 راه حل تمام مشکلات زندگیت رو توی این ویدئو ببین همه ی آدما در مراحل مختلف زندگیشون با مشکلاتی رو به رو میشن که ممکنه به راحتی قابل حل نباشه توی این شرایط فقط یک فرد آگاه و متخصص میتونه به دادت برسه و بهترین راه حل رو سر راهت قرار بده💚 اگه میخوای بهترین تصمیم هارو توی زندگیت بگیری روی لینک زیر کلیک کن👇 https://hamkadeh.com/landings/qmFLC https://hamkadeh.com/landings/qmFLC
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی با عدنان 🐟 ماهی پیاز درشت یک عدد لیمو عمانی یک عدد گشنیز و شوید خورد شده با هم یک کاسه کوچک سیر رنده شده چهار حبه ادویه ی کاری و فلفل سیاه هر کدام یک قاشق چای خوری رب گوجه دو قاشق غذا خوری تمر هندی نصف استکان رب انار یک قاشق غذا خوری ادویه برای کاور ماهی ادویه ی کاری نمک و آرد رو با هم مخلوط کنید و ماهی رو باش کاور کنید طرز تهیه تمام مواد رو خوب با هم سرخ کنید روش آب گرم بریزید وقتی به جوش اومد ماهی هایی که فقط یک تفت کوچیک خوردن رو اضافه میکنیم درش رو ببندید و با حرارت کم بزارید بیست دقیقه تا نیم ساعت بمونه این خورشت خیلی کم آبه و هم میشه با برنج سرو بشه و هم با نون این خورشت قدیمی و با اصالت رو درست کنید و لذت ببرید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه بلایی سر پوست سحرزکریا اومده 😳 ✨دمش گرم راه درستشو پیدا کرد و زود خوب شد💫 ✅برای دریافت اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید👇🏻👇🏻 https://hamkadeh.com/landings/RzZlV https://hamkadeh.com/landings/RzZlV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس و پنير 🧀🥔 چیپس ذرت پنیر پیتزا سس کچاپ قارچ اورگانو یا آویشن، پول بیبر بیکن یا کالباس 1️⃣ چیپس هارو بریز تو ظرف بعد پنیر پیتزا و ، قارچ اسلایس شده و بیکن نواری شده و ذرت، سس کچاپ و آویشن و پول بیبر و دوباره چیپس و پنیر 2️⃣ تو فر با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۰ تا ۱۴ دقیقه تا روش طلایی شه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
. ✅ ‌کمتر از دوماه به درآمد رسیدددم🤗💰 من ۳۸ سالمه و هیچ امیدی برای به درآمد رسیدن نداشتم😔تا اینکـــه بـا یک کانال آشنا شدم و بهم آموزش داد که چجوری این ساعتارو درست کنم.🤩 الان من تو خونه خودم مشغول ساخت ساعت برای مشتری هستم🤑تو کمتر ازدوماه تونستم به درآمد میلیونی برسم و کلی سفارش داشته باشم توام میخوای خیلی زود با سرمايه کم به درآمد برسی بزن رو لینک زیر 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/920912166C5fe4735c71
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
. ❌حتما بخون❌ هیچ حمایت کننده ای نداشتم، شرایط برام سخت شده بود شوهرمم بهم پول نمیداد،بهم اجازم نمیداد بیرون از خونه کار کنم البته اونم حق داشت از پس مخارج زندگی برنمیومد، بعضی شبا با چشمهای خیس میخوابیدم😢 تا اینکه دیگه به آخر خط رسیدم و ازخدا خواستم یه راهی جلو پام بزاره فرداش تو ایتا میچرخیدم یه دفعه یه کانال کسب درآمد که کارش تو خونه بود دیدم چقد خدا زود جوابمو داد😍 و الان خودم درآمد دارم و کمک خرج زندگیم هستم. فقط برو تو این کانال زندگیتو عوض کن👇 https://eitaa.com/joinchat/920912166C5fe4735c71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ لَوَنگی غذای سنتی گیلان🐔 ۱ دونه جوجه یا‌ 🍗 نمک و فلفل سیاه 🧂 زردچوبه🧂 ۲ تا پیاز درشت 🧅 روغن🥃 ۱ مشت گردو ۱ لیوان آب🍶 ۳ قاشق رب ازگیل(نداشتین رب انار بزنید) ۲ قاشق رب آلوچه🥫 مرغ لونگی معمولا با گوجه و سیب زمینی سرخ شده سرو‌میشه🤌 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما هم همینجوری هسین🥰 صبحونه و ناهار رو یکی میکنین😋 تخم مرغ پنیر پیتزا فلفل سبز پنیر کیبی فلفل دلمه ای رنگی جعفری سس کچاب گوجه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از تبلیغات گسترده اطلس
🔥🚧بصورت طبیعی ۲۰دقیقه عین یه مرد رابطه داشته باش🚧🔥 ❌زمینه ساز 80% طلاق ها در ایران❌ آقایون برای درمان بیماری‌های جنسی حتما لینک پایین را مشاهده نمایید 👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/255197362Ce02c95e21d با پر کردن فرم ویزیت زیر میتوانید مشکل خودرا مطرح فرمایید و مشاوره دریافت کنید.👇👇👇 https://formafzar.com/form/xce5c ✅برترین و با اعتبارترین کانال ایتا در حوزه‌ی مشکلات جنسی آقایان، دیابت و ترک اعتیاد.
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
❌ فوری "مشکلات جنسی آقایان" درمان شـد ❌ ⭕زندگی خیلیارو حکیم با درمان این مشکلات نجات داده😍😍😍🔥🔥 https://eitaa.com/joinchat/255197362Ce02c95e21d 💥🔞🚷 ورود مجرد ها ممنوع 🚷🔞💥
❌بخاردهی اصولی #نان ❌ یکی از مهمترین مراحل پخت ، در برخی نانها قطعا بخاردهی اصولی است ؛که در نتیجه کار شما بسیار موثر است. پوسته سطح خمیر بیشترین حالت ارتجاعی را دارد و به مخمر اجازه میدهد تا با بیشترین قدرت ، خمیر را منبسط کند! -بخاردهی در ۷-۱۰ دقیقه اول پخت ( گلدن تایم پخت) موثر و حیاتی است ، زیرا گازهای حبس شده در داخل خمیر منبسط شده و مخمر آخرین فعالیت و قدرت خود را ارائه میکند و بعد از آن مرده و متوقف میشود. -هنگامیکه خمیر به ۱۸۰ درجه فارنهایت برسد ، نشاسته پوسته به آرامی شروع به جذب رطوبت کرده و آنقدر اشباع میشود تا میترکد و مایع میشود! وقتی پوسته نان به ۲۷۵درجه فارنهایت برسد قندهای آن شروع به کاراملیزه شدن میکنند و در نتیجه در دمای ۳۰۰-۴۰۰ درجه فارنهایت به لطف واکنش میلارد(واکنش قندها و اسید آمینه ها با یکدیگر) بهترین رنگ قهوه ای و جذاب به خود میگیرد👍🏻 💯پس بخاردهی وسیع و خوب به همراه دمای واقعی و بالای فر بسیار مهم است ! هرچه بخاردهی را درست تر و بهتر انجام دهید در نتیجه پوسته ای ترد تر ، زیباتر، براقتر خواهید داشت💯 ✅چه نانهایی بخاردهی نمیخواهند؟ -بخاردهی در نانهایی که حاوی چربی ها به مقدار کافی، تخم مرغ ، لبنیات، یا شکر زیاد هستند ( مانند بریوش، نان شیرمال، نان تنگ ژنگ یا یودین،،،) یا رومال تخم مرغی یا شیر دارند نیاز نیست و‌تاثیر منفی دارد! -در این مدل خمیرهاهنگام پخت، به اندازه کافی نشاسته ژلاتینه میشود و به نوبه خود تشکیل پوسته را به تعویق می اندازد و اساسا همان ویژگی های بخاردهی را به کراست نان میدهد👌🏻 ༺🍉 ⃟ #آشپزی‌وخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانمااااا 😍با این خیلی راحت کل استخون های ماهی رو‌یجا دربیارین و با خیال راحت نوش جان کنید👌😊 دیگه نگران گیر کردن خار ماهی تو گلو بچه های نازنینتون نباشین😘 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
👊با لاغری صورت خود خداحافظی کنید 🤛چاقی صورت طی ۴۰ روز 🌱کاملا گیاهی و بدون عوارض🌿 💪بابیش از گزارش زنده 😱😱 عضو شو ببین چه خبره 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3658612779C8606cec003 ما تبلیغات نمیکنیم وارد شو ببین💤 ☺️ 💪💪😭افزایش وزن ۷ کیلو در ماه
❌بخاردهی اصولی #نان ❌ یکی از مهمترین مراحل پخت ، در برخی نانها قطعا بخاردهی اصولی است ؛که در نتیجه کار شما بسیار موثر است. پوسته سطح خمیر بیشترین حالت ارتجاعی را دارد و به مخمر اجازه میدهد تا با بیشترین قدرت ، خمیر را منبسط کند! -بخاردهی در ۷-۱۰ دقیقه اول پخت ( گلدن تایم پخت) موثر و حیاتی است ، زیرا گازهای حبس شده در داخل خمیر منبسط شده و مخمر آخرین فعالیت و قدرت خود را ارائه میکند و بعد از آن مرده و متوقف میشود. -هنگامیکه خمیر به ۱۸۰ درجه فارنهایت برسد ، نشاسته پوسته به آرامی شروع به جذب رطوبت کرده و آنقدر اشباع میشود تا میترکد و مایع میشود! وقتی پوسته نان به ۲۷۵درجه فارنهایت برسد قندهای آن شروع به کاراملیزه شدن میکنند و در نتیجه در دمای ۳۰۰-۴۰۰ درجه فارنهایت به لطف واکنش میلارد(واکنش قندها و اسید آمینه ها با یکدیگر) بهترین رنگ قهوه ای و جذاب به خود میگیرد👍🏻 💯پس بخاردهی وسیع و خوب به همراه دمای واقعی و بالای فر بسیار مهم است ! هرچه بخاردهی را درست تر و بهتر انجام دهید در نتیجه پوسته ای ترد تر ، زیباتر، براقتر خواهید داشت💯 ✅چه نانهایی بخاردهی نمیخواهند؟ -بخاردهی در نانهایی که حاوی چربی ها به مقدار کافی، تخم مرغ ، لبنیات، یا شکر زیاد هستند ( مانند بریوش، نان شیرمال، نان تنگ ژنگ یا یودین،،،) یا رومال تخم مرغی یا شیر دارند نیاز نیست و‌تاثیر منفی دارد! -در این مدل خمیرهاهنگام پخت، به اندازه کافی نشاسته ژلاتینه میشود و به نوبه خود تشکیل پوسته را به تعویق می اندازد و اساسا همان ویژگی های بخاردهی را به کراست نان میدهد👌🏻 ༺🍉 ⃟ #آشپزی‌وخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانمااااا 😍با این خیلی راحت کل استخون های ماهی رو‌یجا دربیارین و با خیال راحت نوش جان کنید👌😊 دیگه نگران گیر کردن خار ماهی تو گلو بچه های نازنینتون نباشین😘 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
🔴مــــژده خـــان بـــاجــــی به ایتا آمد اگر دنبال و و حس و حال خوب برای زندگیت هستی مهمون همیشگی کانال خان باجی شو شک نکن به یک کدبانوی همه فن حریف شاد که کلی غذاهای خاص و با ترفندهای خونه داری جدید بلده تبدیل میشی👌 شما لایق بهترین ها هستید از اینجا عضو کانال خان باجی شو 👇 https://eitaa.com/joinchat/3017605393C78c619396d
#نان با اُتنتیک 🍞 مواد لازم👇 آرد نول. ۳۰۰ گ آب. ۱۸۰ گ اتنتیک. ۱۰ گ نمک. ۵-۶ گ دانه کتان + تخم کدو + دانه آفتابگردان. روی هم دو قاشق ———————————————- خمیرگیری طبق فیلم ‼️نکته ها ‼️ -حتما ورز حسابی بدید این نون ترکیبات ساده داره وهمین ورز صحیح و درست کردن یه خمیر لطیف و خوب توی کیفیت نهایی نون خیلی مهمه. -استراحت نهایی رو خیلی دقت کنید ، همینکه خمیرتون دو تا دو نیم برابر شد بپزید بیشتر بشه خوب نمیشکفه👍🏻 -حتما حتما بخاردهی وسیع و خوب ایجاد کنید تا قشنگ بشکفه و یه نان با کراست جذاب بهتون بده !(پست بعدی👇👇👇 بخاردهی اصولی رو گذاشتم) -دمای فر ۲۵۰ درجه واقعی! یعنی داغ داغ ، ۷-۱۰ دقیقه با بخار ،۱۰-۱۲ دقیقه بدون بخار 👌🏻 -میتونید ۳۰ گ از ارد کم کنید و آرد کامل بزنید . ༺🍉 ⃟ #آشپزی‌وخلاقیت 🍉 ⃟༻