هتیمچه چگونه تهیه میشود؟😋😍
🗨هتیمچه از غذاهای محلی ای است که امروز کمتر درست می شود اما شاید بتوانید در رستوران های این استان آن را پیدا کنید. این غذا از موادی مثل گوشت گوسفند، سبزی و حبوبات درست می شود و خیلی مقوی است.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
آش سه نگه سیر چگونه تهیه میشود؟😋😍
◼️گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان، برنج، عدس، کشک، سینه ی مرغ که به صورت کوفته های ریز تهیه می شود، پیاز و ادویه مواد اولیه ی تهیه ی آش سه نگه سیر می باشند که در فصل سرما جایگاه خاصی بر سر سفره ی مناطق کرد دارد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
بریان کردی چگونه تهیه میشود؟😋😍
☑️بریان یا کباب کردی غذایی مخصوص جشنها و مهمانی ها است که در میان دامداران، عشایر و شکارچیان مرسوم می باشد. برای تهیه آن کهره ( بره یا بزغاله چند ماهه ) را ذبح می کنند و پس از پوست کندن و تقسیم آن به چند قطعه بزرگ آن را به سیخ دراز آهنی یا چوبی میکشند و روی آتش، کباب میکنند. به جای بره می توان از گوشت شکار، کبک، تیهو و سایر پرندگان شکاری نیز استفاده نمود
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کوفته سیخی چگونه تهیه میشود؟😋😍
▪️400 گرم گوشت قرمز چرخ کرده
▪️1 دسته جعفری
▪️ عدد پیاز رنده شده
▪️3 .4 ق.غ آرد (آرد نان فطیر یا معمولی)
▪️1 عدد تخم مرغ
▪️به مقدار لازم نمک. پودر فلفل قرمز.پودر فلفل سیاه و هر ادویه ای که دوست دارید
🔴همه مواد بالا را در ظرف مورد نظر ریخته و خوب مخلوط کنید و از مواد حاصله کوفته های کوچکی (کوفته قلقلی)درست کنید و به سیخ بزنید. برای کباب کردن روی منقل یا اجاق گاز قراردهید یا در ماهی تابه قرار دهید و دربش را بگذارید تا سرخ و پخته شود.
مواد لازم برای تهیه سس🤷♀️
▪️3 عدد گوجه فرنگی
▪️عدد پیاز تازه
▪️3حبه سیر
▪️نصف یک عدد فلفل دلمه ای قرمز رنگ
▪️.4.3 ق.غ روغن
▪️فلفل سیاه. نمک. 1 ق.غ رب گوجه فرنگی. کمی پودر شکر
طرز تهیه سس❗️
🔵فلفل دلمه ای،پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت بدید.بعد گوجه فرنگی های رنده شده و رب را اضافه کنید و هم بزنید و نصف استکان آب اضافه کنید.نمک و ادویه جات و پودر شکر را هم اضافه کرده تا کمی مواد جوش بیاید.
▪️برای تزیین کمی سیب زمینی سرخ کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خورش ماهی چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم برای 4 نفر‼️
▪️1 عدد ماهی حلوا
▪️ 1پیمانه سبزی محلی شوشتر یا گشنیز و جعفری
▪️1پیمانه پوره گوجهفرنگی
▪️1عدد پیاز
▪️1ق م فلفل قرمز
▪️4حبه سیر
▪️به میزان لازم نمک و زردچوبه
طرز تهیه❗️
❇️ ماهی را بهاندازه مکعبهای سه سانتی برش بدهید.
❇️ حالا ماهی را با پیاز نگینی شده و سیر رنده شده مخلوط کنید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند.
❇️ در تابهای پوره گوجهفرنگی را بریزید و با سبزی خرد شده مخلوط کنید.
❇️ حالا ماهی را به مخلوط سبزی اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم خوب بپزد.
❇️نمک ، فلفل و زردچوبه را هم بریزید. این خورش آب کمی دارد و با برنج سفید و زیره سرو میشود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
آش آماج همدان چگونه تهیه میشود؟😋😍
❇️آش آماج از غذاهای محلی همدان است که در شهرهای دیگر هم درست می شود البته با دستور پخت کمی متفاوت! مواد لازم برای تهیه ی این آش سبزی آش (تره و پیازچه)، حبوبات (عدس، لوبیا چشمبلبلی)، پیازداغ، سیر، تخم مرغ و البته آماج است. آماج یک جور خمیر در شکل های نامنظم است که بعد از اینکه در حرارت خشک شد در آش های سنتی استفاده می شود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
مخلوط گوشت قارچ چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔵یه غذای بسیار آسون نونی.گوشت چرخ شده 300 گرم.پیاز 2 عددمتوسط.قارچ خرد شده.فلفل دلمه 1عدد خرد شده
نمک.فلفل.زرد چوبه مقداری.رب گوجه یک قاشق غذاخوری.
یک قاشق آبلیمو.دوقاشق زرشککمی پنیر پیتزا .سیب زمینی سرخ شده
🔴پیاز رو خرد می کنیم.کمی تفت می دیم گوشت رو اضافه می کنیم کمی تفت می دیم.فلفل دلمه رو می ریزیم. نمک وفلفل وزرد چوبه رواضافه می کنیم.قارچ رو جدا سرخ می کنیم بعد به این مواد اضافه کرده بازم کمی تفت می دیم زرشک رو اضافه می کنیم .کمی رب گوجه می زنیم تا خوش رنگ بشه.کمی آبلیمو بخاطر مزه دار شدن می ریزیم ودر نهایت پنیر رو می ریزیم .وقتی پنیر آب شد .آماده است. در صورت تمایل می تونید کمی سیب زمینی سرخ کنید ونوش جان کنید.به همین آسونی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کیک شیره خرما و ارده
5 عدد تخم مرغ🥚
▢30 گرم کره🧈
▢1/2 قاشق چایخوری وانیل🥄
▢1/2 پیمانه ارده
▢1 پیمانه شیره انگور
▢1 و 1/2 پیمانه آرد🥡
▢1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر🥄
▢1/2 پیمانه گردو
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
دستور تهیه
ابتدا تخم مرغها 🥚🥚رو با کمی وانیل چند دقیقه هم زده تا کرم رنگ و حجیم بشن.
کره 🧈که حتما از قبل به دمای محیط رسیده رو اضافه کرده و خوب هم می زنیم. ارده و شیره رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
نیمی از گردوهای خرد شده رو اضافه می کنیم و با قاشق فقط کمی مخلوط می کنیم.
آرد 🥡و بکینگ پودر و نمک🧂 رو سه بار الک کرده و در سه مرحله اضافه کرده و چند ثانیه با همزن مخلوط می کنیم.
داخل قالب رو کاغذ روغنی انداخته و مواد رو داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه قرار می دهیم.
#کیک
#کیک_شیره_خرما_ارده
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خانه داری
شیوه تمیز کردن پشت یخچال✅
پشت یخچال را تمیز نگاه دارید.
برای پاک کردن این قسمت، دو شاخه یخچال را بیرون آورید و دستگاه را کمی جلو بکشید.
به وسیله ی جاروبرقی گرد وغبار پشت یخچال را بزدایید.
به این ترتیب دستگاه بهتر کار میکند و عمر بیشتری خواهد داشت.
#خانه_داری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یخچالی
۲ لیوان شیر داغ 🥛🥛
۲ ق غ شکر🍚
۳ ق م پودر کاکائو
۲ ق غ کره آب شده🧈
۲ بسته بیسکوییت پتی بور
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
شیر 🥛و پودر کاکائو و شکر 🍚و کره🧈 اب شده رو باهم مخلوط کرده و به بیسکویبت های خورد شده اضافه میکنیم و با قاشق خوووب مواد رو به خورد هم میبریم و بعد داخل قالب دلخواه فرم میدیم و روی سینی میچینیم و داخل یخچال میزاریم تا کاملا ببنده و سفت بشه حدودا ۲ تا ۴ ساعت.
و بعد با شکلات تخته ایی🍫 بن ماری شده و یا گاناش و پودر نارگیل و یا پسته روشو تزیین میکنیم.
#کیک
#کیک_یخچالی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
15.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقالیپلو با سردست
برای یک سردست کامل، از ادویههای زیر استفاده کنید و اون رو مزه دار کنید:
زیره: ۲ قاشق چایخوری
تخم گشنیز: ۲ قاشق چایخوری
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه و روغن زیتون🧂🍾
🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷
ادویههارو پخش کنید و داخل ماهیتابه با حرارت زیاد، ۳ دقیقه هر طرف رو سرخ کنید. (دیگه روغن نزنید)
.
دو عدد پیاز🧅🧅 و ساقه سیر (یا خود سیر🧄) رو مثل من بُرش بدید، به همراه یک تکه چوب دارچین و دو عدد هل، به گوشت اضافه کنید.
با حرارت زیاد ۴-۵ دقیقه پخت رو ادامه بدید و اگه نیاز بود یه چیکه آب بزنید. بعد از ۵ دقیقه ۳ لیوان آب بریزید، حرارت رو کم کنید و اجازه بدید ۴ ساعت بپزه.
یک ساعت آخر پخت، باقالی پلو رو درست کنید.
برای ۴ نفر:
۳ دقیقه باقالی رو روی حرارت زیاد تفت بدید(۲ لیوان)
بعد نصف لیوان آب بریزید تا ۷-۸ دقیقه بپزه و آب تبخیر بشه.
حالا ۲ لیوان برنج🍚 شسته شده رو اضافه کنید، نمک🧂 و آب بریزید و اجازه بدید تا بجوشه و آب تبخیر بشه.
بعد از اینکه آب تبخیر شد، ۲ لیوان شوید تازه و روغن رو اضافه کنید، مخلوط کنید و با حرارت کم اجازه بدید تا دم بکشه. (۴۰ دقیقه)
#باقالی_پلو
#باقالی_پلو_با_سر_دست
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻