eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.8هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
19.9هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
خانه داری تمیز کردن قرنیزها برای پاک کردن گرد و غبار از جارو یا پارچه خشک استفاده کنید، سپس جاروبرقی بکشید. برای از بین بردن گرد و غبار یا خاک باقی مانده از پارچه یا جوراب مرطوب استفاده کنید. برای تمیز کردن قرنیزها، به یک اسکاچ (یا مسواک نرم) و یک سطل آب با مقدار کمی مایع ظرف شویی نیاز دارید. بعد از اینکه شستشو را انجام دادید، از یک دستمال مرطوب برای پاک کردن باقیمانده های صابون استفاده کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه قرتی خوشمزه ترین و راحت ترین صبحانه بی شک همینه نان باگت🥖 تخم مرغ🥚🥚 فلفل،نمک🧂 ژامبون پنیر پیتزا پودر سیر،پاپریکا ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد نودل سینه مرغ را ورقه ورقه کنید و با سیر🧄+کمی روغن زیتون🍾+سس ووستشایِر(به دلخواه) مزه دار و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.سپس نمک🧂 بزنید و سرخ کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید.نودل را طبق دستور روی بسته بجوشانید.سبزیجات مورد علاقه به دلخواه رشته ای برش بزنید.من از هویج 🥕خام رشته شده،فلفل دلمه رنگی نواری🫑،پیازچه،ذرت🌽 پخته شده استفاده کردم.میتونید مقداری قارچ🍄 رو ورقه و با کمی آبلیمو🍊 تفت بدید و در سالاد استفاده کنید. 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗 برای سس سالاد میتونید از روغن زیتون🍾 و سرکه بالزامیک استفاده کنید....یا از مقداری مایونز،بالزامیک(یا آبلیمو) و نمک🧂 و فلفل و روغن زیتون استفاده کنید.میتونید به جای بالزامیک از سرکه معمولی به همراه کمی عسل🍯 استفاده کنیدبه دلخواه میتونید کمی کنجد روی سالاد بپاشید و سرو کنید.کمی جعفری ساطوری طعم سالادرو عالی میکنه در صورت استفاده از گوجه فرنگی🍅 بهتره تخم اونو در بیارید.سس را در زمان سرو به سالاد اضافه کنید وگرنه سبزیجات نرم میشن. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
17.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیله استریپس فیله مرغ کاری،پاپریکا،پودرپیاز،پودرزیره،پودرسیر،پودر خردل،پودر چیلی،پودر تخم گشنیز، فلفل،نمک🧂 روغن زیتون🍾 آرد🥡 آب یخ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله هنداونه 💫 مواد لازم: ژله قرمز ۲بسته ژله سبز ۳بسته پاناکوتا ۲لیوان شیر ۲/۵ لیوان🥛 برای این مدل ژله هندوانه به سه تا ظرف با سه سایز کوچیک، متوسط٫ بزرگ نیاز داریم … ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر آسون فقط با ۳ قلم مواد میتونی این دسر خوشمزه رو درست کنی😉 خیلی راحت و آسون ۲ ساعت داخل یخچال بمونه آمادست موز🍌 بیسکویت پتی بور شکلات تخته ای 🍫 پودر کاکائو ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
خانه داری اگر مواد پاک کننده برای شما ایجاد حساسیت میکند👇 1لیوان آب گرم و 4 قاشق غذاخوری جوش شیرین رو در اسپری ریخته و برای تمیز کردن سطوح چوبی و فلز استفاده کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
پیراشکی پاکتی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 ✍️طرز تهیه : دو عدد نون تست رو روی هم میزاریم و با وردنه پهنش میکنیم با کاتر گرد قالب میزنیم نون به هم میچسبه نون ها رو اغشته به تخم مرغ میکنیم سپس در ارد سوخاری میزنیم و در روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم نون ها توی روغن پف میکنه بعد از سرخ شدن نون ها رو از وسط برش بدین و با هر چی دوست داشتین پر کنین من داخلشو با مرغ پخته ریش ریش شده و مایونز و نمک و فلفل سیاه و جعفری خرد شده پر کردم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
دلمه قارچ چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🔸این نوع پیش غذا بسیار خوشمزه و مقوی است و شما می توانید دلمه قارچ را به عنوان غذای اصلی برای شام نیز میل کنید توجه داشته باشید که می توانید قارچ را با هر نوع مواد دلخواه پر کنید. تهیه دلمه قارچ همانند طرز تهیه قارچ شکم پر است. 🔸ابتدا درون قارچ ها را به خوبی خالی کنید سپس با هر نوع مواد دلخواهی که دوست دارید درون قارچ ها را پر کنید. می توانید از موادی که در درون ماکارونی استفاده می کنید برای دلمه قارچ نیز استفاده کنید ولی توجه داشته باشید که این مواد بایستی برای طرز تهیه دلمه قارچ خشک تر باشند. بعد از اینکه درون قارچ ها را پر کردید آن ها را در دون قالب فر قرار دهید و روی هر کدام از دلمه های قارچ یک برش پنیر پیتزا قرار دهید و روی برش های پنیر پیتزا می توانید فلفل دلمه ای و …بگذارید. سپس قارچ ها را به مدت ۱۰ دقیقه در درون فر بگذارید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
کیک لی لی پوت چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🍴مواد لازم: تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۰۰ گرم وانیل یک چهارم ق چ اسانس شربت سن ایچ پرتقال ۶۰ گرم آب پرتقال ۶۰ گرم روغن مایع ۴۵ گرم اسانس تافی ۹ قطره رنده پوست پرتقال یک دوم ق چ نمک یک‌هشتم ق چ آرد ۱۶۵ گرم شیرخشک ۲۲ گرم پکینگ پودر سه چهارم ق چ 🥢طرز تهیه :🧁🧁🧁🧁 ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا کرده و سپس سفیده را با کمی نمک هم زده تا کف کند سپس دوسوم از شکر دانه ریز را کم کم به سفیده اضافه و هم زده تا خوب فرم بگیرد سفیده را کنار گذاشته حال زرده تخم مرغ و باقی شکر و وانیل و شربت پرتقال و آب پرتقال و اسانس تافی را با هم مخلوط و با همزن دستی هم بزنید مواد خشک را الک کرده و به مخلوط زرده اضافه و با همزن دستی مخلوط کنید و سپس سفیده را اضافه و با دور کند همزن کمی هم بزنید که فقط مخلوط و ترکیب شوند .داخل قالب‌ها را کپسول کاغذی چرب شده انداخته و از مواد داخل آنها ریخته و با حرارت ۱۸۰ درجه مدت حدود ۱۵ دقیقه در فر بگذارید سپس از فر خارج و با فرچه شربت پرتقالی روی کیکها زده و در صورت دلخواه در حد خیلی کم زیر گریل فر بگذارید تا به رنگ دلخواه در بیاد ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
کاناپ مرغ چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 نصف سینه ی مرغ نان تست سیب زمینی نسبتا بزرگ یک عدد خیار شور ۲۰۰ گرم نمک و فلفل به میزان لازم سس مایونز نصف شیشه کوچک 🔸سیب زمینی ها و مرغ رو جدا رو می پزیم .وقتی خنک شدن اونا رو با خیار شور چرخ می کنیم. اگه تو غذا ساز که بریزید معمولا بعضی سیب زمینی ها کشدار میشن (مال منم کشدار شد) و یا با رنده ی ریز رنده می کنیم .بهر حال باید مواد مون حالت خمیری داشته باشن . بعد بهش سس مایونز می زنیم و نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم.حالا با کاتر دایره، نان های تست رو قالب می زنیم و اطرافش رو جدا می کنیم .یک نون رو داخل کاتر می زاریم و موادمون روش می زاریم و با قاشق فشرده می کنیم بعد یک نون برش زده ی دیگه روش می زاریم و به آرامی از توی کاتر در میاریم. من با پنیر گودا و پستو ورقه ای تزیین کردم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
کیک لیمو پنبه ای چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 مواد لازم : 🍴 آرد یک و نیم پیمانه تخم مرغ چهار عدد نشاسته ذرت سه چهارم پیمانه شکر یک پیمانه سر پر روغن مایع سه چهارم پیمانه ماست دو سوم پیمانه وانیل نصف ق چ آب لیمو ترش تازه دو قاشق غذاخوری رنده پوست یک عدد لیمو(زست) بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری سر پر 🍰ابتدا زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده ها رو میزنیم تا فرم بگیره و میذاریم داخل یخچال. زردها رو با وانیل و شکر با دورتند میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه سپس ماست و آب لیموترش و رنده ی پوست لیمو رو اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم سپس روغن مایع و میریزیم و خیلی کم در حد مخلوط شدن میزنیم سپس آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر و که الک کردیم به موادمون اضافه میکنیم و با دور کند همزن یا لیسک مخلوط میکنیم. سپس سفیده رو در دو مرحله داخل مواد میریزیم و از یه طرف آروم با لیسک مخلوط میکنیم سپس داخل قالب چرب شده میریزیم و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میذاریم. قالب بیست وپنج سانتی میان ته خوبه ⚘ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻