#خورش_سیب 😋
گوشت ۴۰۰گرم
لپه یک پیمانه
پیاز دوعدد
سیب ۵تا۶ عدد
رب یک ق غ
لیموترش یک عدد
شکر دوق غ
نمک،فلفل،زردچوبه،زعفرون به میزان لازم
🔸ابتدا دوعدد پیازوخلالی کرده بامقداری روغن سرخ کرده وکمی زرچوبه اضافه میکنیم و بعد گوشت وتکه های درشت برش زده و در پیاز داغ تفت میدیم وسپس یک پیمانه لپه رامیریزیم وتفت داده وبعد کمی زعفرون و فلفل زده وسپس ۳لیوان اب اضافه و میزاریم روی شعله متوسط اجاق تاپخته بشه.
حالا سیبها رو به هرشکلی دوست دارید برش زده و در کمی روغن تفت داده و در خورش پخته شده (۴ساعت طول کشید تاخوب پخته شد) میریزیم ویک تایک ونیم ساعت ساعت طول میکشه تاجابیفته وسیبها مزه داربشن.
دریک ربع اخرهم ابلیمو وشکر مخلوط رواضافه میکنیم.
دراواسط پخت نمک هم اضافه میشه.
🍟 @fast_food
#گوجه_خشک 🍅 😋
🔸گوجه های کاملا قرمز و رسیده رو بعد از شستن کاملا خشک میکنیم که آب نداشته باشه.
قسمت گل گوجه که سبز رنگ هست رو خارج میکنیم.
بصورت افقی سه یا چهار تا برش میزنیم و روی پارچه ضخیم زیر نور آفتاب میچینیم روشون نمک میپاشیم و میذاریم تا خشک بشن. یکی دوروز بعد پشت و روشون میکنیم تا اونورشون هم خشک بشه.
بعد از خشک شدن داخل کیسه پارچه ای یا پلاستیکی داخل یخچال یا فریزر نگه میداریم تا طعم تازگیش حفظ بشه.
میتونید گوجه های خشک شده رو داخل آسیاب بریزید و پودر کنید و پودر گوجه خشک داشته باشید.
🍟 @fast_food
#ژله_يخي ⛱
🔴طرز تهیه🔻
🔸يكي از راحتترين ژله ها ژله رنگ قرمز رو درست كنيد. (فقط هم يك بسته پودر را با يك ليوان آب جوش مخلوط كنید که سفت در بیان) وقتي كه خوب سفت شد مربعی برش بزنید.
و قالب را چرب كنيد و ژله هاي خورد شده را داخل قالب بریزید.
🔸يك بسته ژله همون رنگ رو هم با يك ليوان آب جوش حل كرده و بعد از خنک شدن يك بستني ليواني وانيلي را بهش اضافه و مخلوط کنید. اونو روي اون ژله هاي خورد شده داخل قالب بریزید و توي يخچال بذارید تا خودشو بگیره. (اندازه ها به ازای یک بسته ژله هست. شما بهتره با لیوان و آب گنجایش قالبتون رو مشخص کنید تا بدونید چند بسته درست کنید)
🍟 @fast_food
#گراتن_پاستا 🍲 😋
🔸یك پیاز بزرگ خرد کردم تفت دادم سبک ک شد گوشت چرخکرده اضافه میکنم.گوشتم ک تفت خورد زردچوبه ادویه فلفل آویشن پاپریکا میزنم نصف فلفل دلمه و قارچ خرد شده هم اضافه میکنم.اخر سر ۲ ق رب و ۲ ق سس کچاپ هم اصافه کردم و درتابه رو گذاشتم تا سسم جا بیوفته.تو این فاصله ی بسته ماکارونی فرمی رو ریختم تو آب جوش نمک و روغن هم ریختم یکم بیشتر از همیشه بذارید بجوشه.آبکش کردم و بعد با سسم قاطیش کردم.
.کف ی پیرکس رو یکم چرب کردم چن ق سس بشامل ریختم ماکارونی ریختم روش ی لایه پنیر چن ق سس بشامل و دوباره ماکارونی و روشو با پنیر پوشوندم و روش و دورتادور ظرف رو بشامل ریختم روش فلفل و اویشن ریختم و رف تو فر واس نیم ساعت با دمای ۱۹۰
🍟 @fast_food
#پاستیل_آبنباتی 🍭 😋
پودر ژله یک بسته
آب جوش ۳/۴ لیوان
پودر ژلاتین ۲ ق
گلوکز ۲ ق
قالب سیلیکونی
🔸پودر ژله و آب جوش روی بخار بگذارید تا حل بشه. بعد پودر ژلاتین رو ریخته خوب هم میزنیم تا حل بشه و گلوکز رو میریزیم و مخلوط میکنیم تا کامل حل بشه، در قالب سیلیکونی چرب شده میریزیم و و نیم ساعت در فریزر می گذاریم ؛ سپس آماده اس.نوش جان
♦️من اینبار داخل قالبی که مدل ابنباتی بود، درست کردم. اول چوب مخصوصش رو جاگذاری کردم و بعد داخل هرکدام کمی از مایه آماده شده ریختم و آروم گذاشتم فریزر.
🍟 @fast_food
#حلوا_تیره 😋
🔸اول از همه شيره حلوا رو آماده ميكنيم
آب، شكر، گلاب، زعفران رو توي قابلمه بريزين و با حرارت كم اجازه بدين ٥ دقيقه بجوشه... روغن رو هم جداگانه روي حرارت بگذارين
تا داغ بشه.آرد رو دو بار الك كنين و توي قابلمه بريزين، به مدت ٣٠ دقيقه با حرارت كم تفت بدين( مدام هم بزنين كه آرد ته نگيره و نسوزه) وقتي خامي آرد گرفته شد و تغيير رنگ داد روغن داغ رو بهش اضافه كنين و هم بزنيد
بعد پودر هل و شيره حلوا رو اضافه كنين و اونقدر هم بزنين تا حلوا آماده بشه و به روغن بيوفته، حالا كره رو اضافه كنين و دسته هاي قابلمه رو بگيرين و حلوارو به ديواره ها بكوبين( بايد از قابلمه جدا بشه)
توي ظرف مورد نظر بريزين و به دلخواه تزيين كنين.
🍟 @fast_food
#شوكوبيس 😍😍
موادلازم :
يك بسته بيسكوييت شكلاتي پتي بور
٤ قاشق غذاخوري نوتلا ( از شكلات صبحانه ايراني يا شكلات تخته اي بن ماري شده هم ميتونيد استفاده كنيد )
مقداري مغز گردو و پسته و كنجد
چند قطره اسانس پرتقال
طرزتهیه :
بيسكوييت ها رو پودر كردم با نوتلا مخلوط كردم داخلش مغز ها رو ريختم و با دستم گوله كردم خيلي مقويه در ضمن با چايي خيلييي ميچسبه درست كنيد و نوش جان كنيد.
🍟 @fast_food
هدایت شده از حس خوب آرامش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
سلام🌹🌹
💜سلام و درود
🌸به روز و روشنی
💜سلام و درود
🌸به آهنگ خوش زندگی
💜سلام و درود به مهر
🌸بو صفای دل های بی ریا
💜سلام بر گل روی
🌸شما عزیز مهربان
💜با آرزوی روزی زیبـا
🌸صبحتون بخیر
#دسر_شکلاتی ⛱
🔴مواد لازم🔻
▫️خامه صبحانه ۲۰۰گرم
▫️پنیر خامه ای ۲۰۰گرم
▫️پودر کاکائو ۲ ق غ
▫️پودر قند ۴۰ تا ۵۰ گرم(شیرینیشو بچشین)
▫️شیر ۳ ق غ
🔴طرز تهیه🔻🍹
🔸ابتدا پنیر را با همزن میزنیم بعد خامه و پودر کاکایو و پودقند و شیر را اضافه کرده و هم میزنیم.
🔸بیسکوییت پتی بور و یا کیک شکلاتی رو پودر کرده و داخل ظرف سرو دو ق غ میریزیم و بعد چیز کیک و به همین صورت ادامه میدیم تا ظرف پر بشه. من روی مواد چیزکیکم شکلات رنده شده و فندق خورد شده ریختم
🍟 @fast_food
#نان_شکلاتی برای #صبحانه😍😍
برای درست کردن این نانشکلاتیهای خوشمزه، ابتدا نان صبحانه گرد را از وسط نصف کنید. بعد روی آن مقداری سریال صبحانه یا گندمک بریزید. مقداری عسل به آن اضافه کنید و یک بیسکویت شکلاتی یا یک قاشق شکلات صبحانه به همراه یک بیسکویت را روی آن قرار دهید. حالا نانها را یک دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا شکلات و عسل نرم شده و با هم مخلوط شوند.
🍟 @fast_food
کمپوت چند میوه 😍
#کمپوت_سیب_هلو_شلیل
🍎🍏🍑
اگه یوقتی به هر دلیلی نتونستید میوه تازه وخام نوش جان کنید براحتی با تبدیلش به کمپوت میتونید میوه دلخواهتونو بخورید 😍
میوه های دلخواه رو پوست بگیرید ... در ظرف مورد نظرتون آب بزارید جوش بیاد میوه ها رو داخل آب جوش بریزید طوری که آب روشونو بگیره چن تا قل بزنه بعد یه مقدار شکر به اندازه دلخواهتون روش بریزید چند تا جوش زد بردارید که میوه ها له وبد شکل نشن اگر دوست داشتید میتونید توش وانیل یا مقدار کمی گلاب هم بریزید خوشمزه تر میشه....من نریختم ... ظرفتون که از داغی افتاد همونجور بزارید یخچال تا کمپوتها خنک بشن وبعد در ظرفی مناسب سرو بریزید ونوش جان کنید😋
🍟 @fast_food
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
#ایده_تزیین_سالاد 😍😍
هيچ گاه از قبل به سالاد کاهو نمک نزنيد و هنگامي که ميخواهيد آن را سرو کنيد،به آن نمک بزنيد. نمک تازگي کاهو را گرفته و برگهاي آن را زمخت ميکند
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قیف میوه بسیار شیک 😍😍
فیلم👌
🍟 @fast_food
#حلوا_سنتی
📒مقدارش به این صورت که یک پیمانه آرد.. یک پیمانه شکر.... یک پیمانه آب.... یک چهارم پیمانه گلاب... زعفرون دم کرده.... کمی هل.... کمی کره... روغن مایع نصف پیمانه
شکر و گلاب و آب و باهم بزارید تا به جوش بیاد نزدیک جوش بود زعفرون رو اضافه کنید بعد به جوش اومدن خاموش کنید.
آرد و تفت بدید تا زمانی که رنگش تغییر کنه من با شعله متوسط یک ربع تفت دادم بعد اونو الک کردم دوباره رو شعله گذاشتم و روغن رو بهش اضافه کردم و دوباره یک ربع تا بیست دقیقا سرخش کردم هل و اضافه کردم و در آخر شهد و و ریختم و تند تند مخلوط کردم تا خوب جمع بشه همین حین هم زدن کمی کره زدم و مخلوط شد بعد اینکه حلوا خوب مخلوط شد و خودشو
گرفت تو ظرف ریختم و تزیین کردم
اگر دوست دارید حلواتون تیره رنگ بشه باید زمان بیشتری برای تفت دادنش بزارید قبلا عکس شو گذاشتم دیگه کاملا سلیقه ایه
میتونید از این راه بفهمید حلواتون چه رنگی درمیاد کمی از آرد و روغنی که دارید سره میکنید و با کمی شهد مخلوط کنید متوجه میشید وبه هر میزانی که دوست دارید میتونید تنظیم کنید
🍟 @fast_food
مانتی سیب زمینی 😍😍
پیش غذای عالی
✍مواد لازم:
سیب زمینی بزرگ ۳ عدد
گوشت یا سویا به مقدار لازم
کره آب شده ۵ ق غ
پیاز نگینی شده یک عدد کوچیک
رب گوجه یک ق غ
نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم
🍜طرز تهیه:
اول از همه سیب زمینی هارو از وسط نصف میکنیم میزاریم داخل آب بجوشه،وقتی پخت پوستشو جدا میکنیم میزاریم سرد بشه،سرد که شد رنده میکنیم ، کره و نمک بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیری بشه،خمیری که شد داخل قالب چرب شده میریزیم و فشار میدیم تا کیپ بشه ، اگه قالب ندارین میتونین به اندازه یه تخم مرغ پوره سیب زمینی بردارین و بعد با ته استکان روش گود ایجاد کنین،
بعد بزارین یخچال یکم سفت بشه ، توی این فاصله پیاز نگینی شده رو با زردچوبه تفت بدین و پشتش به ترتیب گوشت و نمک و فلفل و رب رو بهش اضافه کنین و حسابی تفت بدین تا گوشت کامل بپزه.
حالا پوره های سیب زمینی رو از قالب درمیاریم و مواد گوشتی رو روش میریزیم و اگه دوس دارین یکم پنیر پیتزا روش بریزین و بزارین فر آب شه.
🍟 @fast_food
من از خمیرهای آماده پیتزا استفاده کردم و اون را چهار در سه بصورت مربع بریدم.
ترکیبات داخل
۱-اسفناج +پنیر فتا+پیازداغ خشک
۲- سیب زمینی سرخ شده نگینی+جعفری خرد شده
۳-ترکیبی از شماره یک و دو 😉
۴-گوشت چرخ کرده+ قارچ+فلفل دلمه ای
نکته مهم این هست که مایه داخل پیراشکی خیلی داغ، ابکی و یا چرب نباشه که خمیر شکلش خراب نشه!
در صورت تمایل از پنیر های رنده شده پیتزا و یا موزارلا هم در داخل پیراشکی می شه استفاده کرد.
روی پیراشکی را من با ماست رو مال می کنم و ادویه هایی مثل اویشن، چیلی و فلفل نیم کوب روش می پاشم.
درجه فر، دویست درجه و پیراشکی در حد طلایی شدن در قسمت میانی فر قرار بگیره که خشک نشه!
مدل های مختلفی هم که دیدین، پیراشکی پیچیده شده مثل بقچه و یا قیفی که همه از همین مربع بریدن ها درست می شه.
🍟 @fast_food