eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
بہ‌اندازه‌دونہ‌دونہ؛ اشکایۍ‌کہ‌زائرات‌ موقع ِدیدن ِکࢪبلات‌میریزن، دوسِت‌دارم:)❤️‍🩹 .
[می‌گفت؛ نباید کم گذاشت.. نباید کم آورد.. نباید کم باشیم! رنج و سختی، این قوانینِ این دنیاست؛ فکر کردی چرا خدا گفت لَقَدْ خَلَقْنا الإِنسانَ فی کَبِد؟ واسه خاطر اینکه کم نیاریم..! خوب‌هاشو نگه داشته واسه اونوَر! اینجا رو رشد کنی، اونجا رو بردی! ابد در پیش داریم!✨] .
پیتزایی با خمیر جادویی و پنبه ای🍕🥪 موادلازم برای خمیر👇 آرد نان فانتزی ۲ لیوان شیر ولرم نصف لیوان خمیر مایه ۱ قاشق شکر نصف قاشق نمک نصف ق.چ ماست ۱ قاشق روغن ۴ قاشق ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
✍آیت الله ناصری: گریه برای حضرت أباعبد الله الحسين (علیه‌السلام) ، سختی های زمان احتضار (هنگام قبض روح) را از بین می برد. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی لاهیجان چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 دستور پخت را حتما ببینید 👆 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
🔺️چرا تا گناهی میکنیم سریعاً چوب آن را میخوریم...؟ ✔️امام صادق علیه السلام فرمود: چون خداوند خیر بنده‌ای را بخواهد، کیفر [گناهان] او را در دنیا شتاب دهد و جلو اندازد و اگر بدی بنده‌ای را بخواهد، گناهانش را بر او نگه دارد تا کیفر آنها را در قیامت بدون کم و کاست به او بدهد.👌 📖 اصول کافی جلد ۵ صفحه ۱۰۸ .
35.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوای اوماج 🫕 🔹موادلازم: آرد سنگک ۳ لیوان شیر به میزان لازم(اندازه ای که آرد بشکل خرده نون دربیاد باید کم کم روش اسپری بشه) شیره انگور ۳ لیوان آب جوش ۱ لیوان گلاب نصف استکان هل ۱ ق چ روغن مایع ۳/۴ لیوان ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
17.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوغ آشپزی در طبیعت😋🫕 🍵مواد لازمِ👇🏻 عدس🔸 لوبیا🫘 نخود🟡 دوغ🥛 برگ چغندر صورتی🍠 اِسفناج🌿 تَره🌱 برگ اسفناج🍀 موسیر🧄 پیاز🧅 نعنا خشک🟢 فلفل🌶 نمک🧂 زردچوبه🫙 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
15.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مغزدار 🍮💜 اول پاناکوتا رو درست میکنیم مواد لازم👇🏻 شیر دو لیوان خامه صبحانه ۲قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۲قاشق غذاخوری وانیل نوک قاشق چایخوری شکر۴قاشق غذاخوری اگه شیرین دوست دارین ۶قاشق شیرو شکر روی حرارت میذاریم ولی شکر حل شد خامه رو اضافه میکنیم و در آخر ژلاتین بن ماری شده و وانیل (دقت کنید دسر نباید بجوشه) توی قالب بریزین و بذارین کامل ببنده تو این فاصله ژله رو با یک لیوان سرخالی آب جوش مخلوط کنید تا ذراتش حل بشه و بعد یک لیوان سرخالی آب سرد اضافه کنید وقتی پاناکوتا گرفت ازقالب جدا کنید ژله که کامل سرد شده تو قالب بریزین پاناکوتا رو بذارین و مجدد روش ژله بریزین و بذارین به مدت۶،۷ساعت تو یخچال تا کاملا ببنده ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻