هدایت شده از طرفـداران حـامد آهنگـی
⚠️دختر قلاده به گردن در مترو تهران
🚫ببین چه وضع افتضاحی داره 🤦♂ 👇
دیدنش به آدمای حساس توصیه نمیشه 👇❌❌
دیدن فیلم
دیدن فیلم
باورش یکم سخته 🤦♂👆
صبحانه شیر و جو دوسر پرک چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥣🍶مواد لازم :
شیر ۴ لیوان
جو دو سر پرک ۳ لیوان
دارچین یک ق غ سرپر
عسل به مقدار دلخواه
.
🍲طرز تهیه :
اول از همه شیر و جو رو مخلوط و ۲۰ دقیقه زمان میدیم تا جو لعاب بندازه
بعد دارچین رو اضافه و سر آخر عسل رو به مقداری که میخواین شیرین باشه میریزیم و خوب هم میزنیم و ۳ دقیقه بعد از رو گاز بردارین و با میوه های تازه سرو کنین.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎲🕊
ننداخته تاس، جفت #هشت آوردیم
این قاعدهی قمار ایرانیهاست..
#السلامعليكياانیسالنفوس✋🏻
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
.
نبات فوری چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم:
🍶شیر یا آب یک لیوان
🍥شکر سه لیوان
🍮زعفرون وعرق هل به مقدار دلخواه 🥤من دو قاشق زعفرون غلیظ زدم وسه قاشق عرق هل
☕️طرز تهیه:
شیر وشکر رو روی حرارت متوسط بزارید وگهگاهی هم بزنید تا به غلظت ایده آل در بیاد در حدی باشه که مایع غلیظ وسنگین بشه ولی به کف قابلمه نچسبه.
بعد ته یه سینی فلزی رو کمی با روغن مایع چرب کنید ومواد رو داخل سینی بریزید وروش رو تا گرمه کمی خلال پسته وگلبرگ گل محمدی بریزید وبزارید در دمای محیط تا خودش رو بگیره.
من ۱۰دقیقه بعداز ریختن مواد داخل سینی اونا رو با چاقوی تیز برش زدم.
بعداز تهیه نبات بهتره در ظرف در بسته در فریز نگهداری کنید.
من اولین بارم بود که درست کردم وبسیار طعمشو دوس داشتم تقریبا مثل شکر پنیره ولی زعفرونی همراه چای محشر میشه.
فقط مثل نبات داخل چای حل نکنید بهتره
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشم من با تب عشقت......♥️
#امام_حسین
#کربلا
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙دراین شب زیبـای
🌸پاییزی دعـا میڪنم
🌙مرغ آمیـن
🌸بیـاید و بر آرزوهایتـان
🌙آمیـن بگویـد
🌸دلـواپسے
🌙درخیالتـان نمـاند و
🌸آرام باشیـد
🌙چه چیـزے از
🌸آرامش ناب خوش تر
🌙شب بخیـر 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل رز گوجه فرنگی🍅🍅
3سوته تزیین کن 😌
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥💥💥🍖بال مرغ كبابى تيكا🍖💥💥💥
اين ويدئو بينظير و خوشمزه ی 3سوته رو حتما ببينيد.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋😋استير فراى بيف و بروكلى😋😋😋
این 3سوته خوشمزه رو از دست ندید .
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مادر یه تنه برنامه رو ترکوند 😁
#حامدآهنگی | عضو شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1757806839C1fe1932a42
نزدهمۀطبیبهاهمبرویم؛
کربلایپسرحیدرکرارشفاخانۀماست..
#اربابِدلِآرامم♥️
#امام_حسین
.
برای اینکه ورقه های لازانیا بهم نچسبد چکار کنیم ؟😋😍
🍱هنگام جوشاندن لازانیا در قابلمه ورق ها را به کمک یک قاشق چوبی یا کفگیر به آرامی تکان دهید تا به هم نچسبند.
🍱 هنگامی که می خواهید ورق های لازانیا را آبکشی کنید حتما آب سرد روی آنها بریزید. این کار باعث می شود حرارت داخل ورق های لازانیا کم شود و در حین پخت، ورق ها خمیر نشوند.
🍱برای اینکه بعد از آبکشی، ورق ها به هم نچسبند، آنها را یا روی لبه آبکش فلزی آویزان کنید یا این که یک حوله تمیز پهن کنید و ورق ها را روی حوله قرار دهید. این کار باعث می شود ورق ها هنگام استفاده به ظرف نچسبیده و خرد نشود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
پاستا و میگوی سرخ شده چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍛موادلازم🍛
🍝پاستای فرمی یا رشته ای 250 گرم
🍝میگو 10 تا دونه
🍝سیر رنده شده 3 حبه
🍝گوجه خورد شده یا مینیاتوری 1 لیوان
🍝سرکه سفید نصف فنجون
🍝آبلمیو 1/4 فنجون
🍝فلفل قرمز کمی(اگر تازه داشتین بهتره)
🍝رنده پوست لیمو کمی
🍝ریحان تازه نصف لیوان
🍝#پنیر_پارمزان نصف لیوان
🍝روغن مایع یا کره مایع 3 ق غ
🫕چجوری بپزیم؟
پاستا ها رو بپزین ابکش کنین و بزارین کنار.روغنو داغ کنین و میگوها رو توش تفت بدین.نمک و فلفل و سیر اضافه کنین و برای 3 دقیقه تفت بدین همه رو باهم.ابلیمو و سرکه رو هم اضافه کنین و هم بزنین بعد گوجه و رنده پوست لیمو رو اضافه کنین و بزارین تا جوش بیاد.بعد پاستا رو اضافه کنین و پنیر پارمزان و ریحان رو اضافه کنین و کمی بزارین بپزه تا مواد به خورد هم بره.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊
چادر فاطمه از گبر مسلمان میساخت
لاابالی در این خونه مقید میشد
#فاطمیه
.
دسر گلابی دارچینی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍐مواد لازم:🍐
گلابی سفت 6 عدد
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
گلاب یا عرق بهار نارنج 1/2 لیوان
دارچین 1 قاشق غذاخوری
بستنی و سس شکلاتی مقداری برای تزیین
🍃طرز تهیه🍃
گلابی ها را پوست بکنید اما دم انها را جدا نکنید ، هر گلابی را از وسط به دو قسمت کرده و هسته ها را خارج کنید.
روی گلابی ها کمی ابلیمو بزنید تا رنگ شان تغییر نکند ، درون ظرفی نسوز گلاب یا عرق بهار نارنج مخلوط با دارچین بریزید و گلابی ها را در یک ردیف منظم کف ظرف و روی این مخلوط بچینید.
روی گلابی ها را با فویل بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در طبقه میانی فری که از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کرده اید قرار دهید.
پس از این مدت زمان گلابی ها را از فر خارج کنید و روی دستمالی قرار دهید تا اب اضافی اش خارج شود سپس در ظرف مناسبی قرار داده و با بستنی ، سس شکلات و … سرو نمائید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊
چادر فاطمه از گبر مسلمان میساخت
لاابالی در این خونه مقید میشد
#فاطمیه
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رفتیبهحرمدیگردرحرمخودراگمکن
وخانهنیاچونخانهابدیتوست💔
#امام_حسین
#فاطمیه
#ایام_فاطمیه
#فاطمیه_سلام_الله_علیها
.
ماهی سوخاری به روشی دیگر چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍃واقعیت این است که بیشتر مردم، طعم غذاهای سوخاری را دوست دارند و حتی خیلی از کسانی که علاقهای به خوردن ماهی ندارند، بدشان نمیآید گاهی ماهی سوخاری را در برنامۀ غذایی خود داشته باشند. برای سالمتر شدن ماهی سوخاری، میتوانید گوشت را حدود نیم ساعت پیش از سرخ کردن، در آبلیمو، نمک، فلفلسیاه و پودر سیر بخوابانید.
سپس هر دو طرف ماهی را به پودر سوخاری یا پودر نان خشک آغشته و ماهی را سرخ کنید. برای جدا شدن سادهتر پودر سوخاری، میتوانید حدود ۳ دقیقه قبل از پایان پخت، در ماهیتابه را بگذارید تا پودر چسبیده به ماهیها، با بخار ایجادشده بهراحتی کنده شود. برای پخت ماهی با این روش، بهتر است گوشت ماهی را بهصورت فیله درآورید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
پلو درهم چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم:
🍛برنج: 1 پیمانه
🍛سیر له شده: 2 حبه
🍛آب مرغ: 420 گرم
🍛کشمش پلویی: 1 قاشق غذاخوری
🍛آب سیب یا آب: نصف فنجان
🍛ریحان یا ارگانو خشک کفمال: 1 قاشق چایخوری
🍛پیازچه خرد شده: نصف فنجان
🍛روغن ذرت: 2 قاشق غذا خوری
🍛ژامبون خرد شده یا گوشت چرخ کرده: 1 قاشق غذاخوری
🍛هویج یا فلفل دلمهای رنگی خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
🍛بادام خلال یا گردو خرد شده برشته: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه✅
برنج و سیر له شده را با روغن ذرت 3 الی 5 دقیقه تفت دهید تا برنجها قهوهای رنگ شوند.
با دقت آب مرغ و سپس کشمش، هویج، آب سیب و ریحان را اضافه کرده و مخلوط را به جوش آورید.
شعله را کم کرده و در ظرف را 15 تا 20 دقیقه ببندید تا برنجها نرم شوند و آب برنج تمام شود.
پیازچه و مغزها را هم اضافه کنید.
در آخر ژامبون را اضافه کرده و سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیروز پریشانی خود را به تو گفتم
امروز پریشان تر از آنم که توان گفت..
🌱🙂🖤
#فاطمیه
#ایام_فاطمیه
#یافاطمهالزهراء
.