#ژله_اناری
مواد لازم
یک بسته ژله لیمو
انار دون شده به مقدار لازم
ابتدا یک بسته ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم تا ذرات ژله کاملا حل شود، سپس یک لیوان آب سرد اضافه میکنیم و میزاریم خنک بشه
بعد یه مقدار از انار دون شده رو داخل قالبمون میریزیم و سپس یه مقدار کم از ژله ی کاملا خنک شده رو روش میریزیم و میزاریم تو یخچال تا نیم بند بشه، بعد بقیه ی انار و ژله رو میریزیم روش و میزاریم تو یخچال تا کاملا خودشو بگیره
نوش جان😍😍😍
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ژله با برش هندوانه ای مخصوص شب یلدا🍉
قالب ناودونی رو کمی خیس میکنید ۱۰ دقیقه خالی داخل فریزر میزارید و در این فاصله ژله هاتون رو آماده میکنید.
اول ژله شاتوت وشیر بستنی میریزد داخل قالب بعد از نیم بند شدن ژله ی سفید که آلوورا با شیر یا بستنی هست و در آخر ژله ی سبز .
برای تخمه هم از سیاه دونه استفاده کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مسقطی_انار #ایده_های_یلدایی
طرز تهیه مسقطی انار :
نشاسته را در نصف لیوان آب انار مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس درون قابلمه ای باقی آب انار را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نشاسته کمی غلیظ شود.
مقدار شکر به ترشی یا شیرینی آب انار می تواند با توجه به ذائقه شما کمتر یا بیشتر شود. شکر را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود. سپس گلاب را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مایه مسقطی شفاف شود. در نهایت کره را به مواد اضافه کرده و وقتی کره ذوب شد، هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
مسقطی را داخل قالب بزرگی که از قبل چرب کرده اید یا ظرف های سرو تک نفره ریخته و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود. هنگام سرو روی مسقطی یا کنار آن را با دانه های انار تزیین کنید. نوش جان
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🔷#خاگینه_لقمه_ایی
تخم مرغ 1 عدد
ماست 4 ق غ
آرد 4 ق غ
بکینگ پودر 1 ق م
برای شربت 1 لیوان اب و 1 لیوان شکر
اول ماست رو با بکینگ پودر ترکیب میکنیم و هم میزنیم، کنار میگذاریم، بعد آرد و تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم و ماست رو بهش اضافه میکنیم. روغن را داغ میکنیم و با قاشق مایع را در ماهی تابه می ریزیم هر دو طرف خاگینه رو سرخ میکنیم و در اخر شربت را روی خاگینه ها می ریزیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_یلدایی🍉🍉
✅من برای اینکه ژله هام سفت تر بشه اب سرد رو نصفه میریزم ولی شما میتونید همون یه لیوان اب سرد بریزید👌
برای تزیین هم هندوانه رو اسکوپ زدم و روی ژله گذاشتم🍉
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین #ژله_زیبامخصوص_تولد🌸😍
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#میکادو
✍️طرزتهیه:
آرد سفید رو ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم تفت بدین،آرد نخودچی رو روش الک کنین و ۱۰ دقیقه دیگ تفت بدین،پودرکاکائو هل و دارچین رو اضافه کنین و قاطی آرد کنین.کره و روغن رو اضافه کرده و وقتی کره کامل ذوب شد و مواد با کره و روغن مخلوط شد از روی حرارت برداشته و پودر قند رو روش الک کنین و با قاشق مخلوط کنین.بذارین کنار تا کاملا از داغی بیوفته و تقریبا خنک شده باشه(اگ موادتون داغ یا گرم باشه نون میکادو خمیر میشه)
بعد اینکه از داغی افتاد برروی یدونه نون میکادو به آرومی از مواد ریخته و با پالت یا قاشق پهن کنین(این مرحله یکم وقتگیره)کاملا نازک.
تا ۵ لایه این کار رو ادامه بدین و هر لایه رو به آرومی فشار بدین تا به قبلی بچسبه.
بعد بذارین یخچال ی سینی ی کوچولو سنگین روش قرار بدین تا لایه ها بهتر بهم بچسبن.
بعد دوساعت در بیارین برش بزنین و بعد نوش جان.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ژله_گل_انارى 😍😍
.#ویژه_شب_یلدا
️ ژله آلوورا 1بسته
انار به ميزان لازم
ژله رو با يك ليوان آب جوش بن مارى مى كنيم تا دونه هاى ژله كامل حل و ژله شفاف شود بعد اجازه ميديم تاخنك و نيم بند شود در اين فاصله انار ها رو برش زده و به صورت گل در مياريم كه دسته اى كنار هم روى پوست سفيدش هست كه اصطلاحاً ميگن گل انار كه داخل قالب سيليكونى نيمكره يه دونه گل انار به صورت بر عكس كه روى گل كف قالب باشه قرارميدهيم بعد ژله ى نيم بند رو ، روى انار ميريزيم و داخل يخچال ميگذاريم تا كامل ببندد بعد دور ژله رو آزاد مى كنيم و از قالب به راحتى جدا مى كنيم داخل ظرف سرو بر ميگردونيم. به همين راحتی
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #کلیپ_اموزشی
🎬 #کاپ_کیک_شکلاتی 🥧🍫😋👆
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۲۰ گرم (حدودا نصف لیوان)
کره ۱۰۰ گرم
شیر ۶۰ میلی (حدودا یک چهارم لیوان)
شکلات صبحانه ۱۰۰ گرم (۳ ق غ)
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر ۴ گرم (حدودا ۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_سمید (سمولینا) 🍨 😋
🔸4 لیوان شیر +6قاشق سمولینا +6 قاشق شکر ونصف لیوان گلاب رو با هم مخلوط کرده میذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه بعد زعفران بهش اضافه میکنیم و بعد داخل مخلوط کن میریزیم یه بسته خامه صبحانه بهش اضافه میکنیم وبه مدت یک دقیقه مخلوط میکنیم وبعد هم نوش جان
♦️مقدار شکرش رو بسته به ذائقه خودتان کم وزیادش بکنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_کاناپه_لبو
#شب_یلدا 👌
مواد لازم:
لبو:۲عدد
کره:۲قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز:۱چهارم قاشق چایخوری
پنیر خامه ای:نصف پیمانه
لیموترش:نیم عدد
نمک و فلفل :به میزان لازم
زعفران:۱قاشق غذاخوری آبکرده
ابتدا لبو را شسته و پوست بگیرید و داخل مقداری آب خوب بپزید تا کاملا نرم شود.لبو پخته شده را به همراه همه مواد بالا داخل مخلوط کن ریخته و خوب بزنید تا یکدست شود.
پوره را روی نان باگت یا بیسکوییت ریخته و برای سرو آماده کنید.
نکات:در صورت تمایل از میزان بیشتری پنیر خامه ای استفاده کنید.
میتوانید لبو را با مقداری شکر بپزید.
در صورت تمایل مقداری جعفری یا گشنیز هم به مواد اضافه کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#رولت_يخچالى 🥯 😋
🔸ابتدا ٢بسته بیسکویت پتى بورکاکائویی رو داخل زیپ کیف ریخته و با وردنه خورد میکنیم،(میتونید داخل غذاساز هم بریزید،این ساده ترین روش هستش)سپس ١٠٠ گرم شکلات تخته ايى بن ماری شده و ٣/٤ليوان شیر رو به بیسکوییت پودر شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس بین دو سلفون با وردنه پهن میکنیم و دورتادورش رو با چاقو بریده و صاف میکنیم.
١٥٠گرم خامه رو با ١ليوان پودر نارگیل خوب مخلوط کرده و روی بیسکوییت پهن میکنیم. سپس با کمک سلفون رول کرده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرارمیدیم.
برای روی رولت ، خامه رو روی حرارت کتری کمی گرم کرده، سپس شکلات خورده شده رو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم تا در خامه کاملا ذوب بشه ،سپس هم زده و روی رولت میریزیم رولت رو نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و سپس برش میدیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#فرنی_خرما😍😍
شیر : 1و نیم لیوان دسته دار
آرد برنج : 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت : 1 قاشق غذاخوری
دارچین : 1 دوم قاشق چایخوری
خرما پوست گرفته : 5 عدد
ابتدا هسته خرما رو در اورده با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود خرما را با چنگال له کنید. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه و هم بزنید تا کامد ترکیب شوند بعد خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید.سپس در ظرف ریخته و صبر کنید خنک شود و بعد تزیین کنید
اگر دوست داشتید فرنی شیرین باشه خرما رو تا دو برابر زیاد کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🔸ابتدا دو بسته ژله رو بایک لیوان اب جوش به روش بن ماری حل کرده تا تمام ذرات حل بشه وبعد از روی حرارت برداشته تا کاملا خنک بشه وخامه وپنیر رو با همزن مخلوط کرده تا کاملا حل شود وبعد شیر رو اضافه کرده و دوباره مخلوط میکنیم بعد ژله خنک شده رو به مواد اضافه کرده وهم میزنیم تا مواد کاملا موادمخلوط و یک دست شود. قالب را چرب کرده مواد رو تو قالب ریخته و در یخچال قرار داده تا کاملا سفت شود
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
باسلوق مخصوص ارومیه😍😍
✍ مواد لازم:
یک لیوان نشاسته
سه لیوان آب
دو لیوان شیره انگور
دو قاشق غذا خوری گلاب
در صورت تمایل نصف لیوان شکر
نصف لیوان گردو باز اگه خواستین میتونین کم زیادش کنید.
🍜 طرز تهیه:
همه موادو میریزم توی قابلمه مناسب هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن بعد روی شعله ملایم گاز هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه در این مرحله شعله گازو کم میکنیم هم میزنیم تا خوب طلایی رنگ بشه به اصطلاحی سرخ بشه و یه خورده هم سفتر از فرنی بعد توی ظرف ویا قالب مورد نظر ریخته با گردو و پودر نارگیل و یا با هر چیزی که خواستین تزیین کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🔷 #ایده_فینگرفود 🍔
گوجه گیلاسی رو نصف کن،
ژامبون یا کالباس رو برش بزن وداخلش روبا پنیرپر کن
و رولش کن، بعد به این شکل با خلال فیکسش کن🍱
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پیراشکی_گوشت_و_قارچ 🥟 😋
🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کردم تفت دادم سبک که شد کمی نمک زرد چوبه وفلفل سیاه اضافه کردم بعد سیصد گرم گوشت چرخکرده با پیاز تفت دادم نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم . از موادم یه قاشق روی خمیر گذاشتم و خمیر بستم تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم
اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه.
به نظر من اصلا روغن جذب نمیکنه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #لازانیا_مرغ_و_بادمجان 🍆 😋👆
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food