eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 😋 🔸ابتدا فیله های مرغ را مکعبی خورد کردم و با کمی کره و نمک و فلفل سیاه تفت دادم. کدو و بادمجان رو حلقه حلقه کردم و سرخشون کردم گذاشتم کنار قارچ های اسلایس شده رو تفت دادم فلفل دلمه ای های رنگی رو خورد کردم و تفت دادم. 🔸حالا داخل یه تابه ی دیگه یه دونه پیاز بزرگ خورد کردم و تفت دادم کمی زردچوبه و پودر پاپریکا اضافه کردم. مرغ،قارچ،فلفل دلمه ای،کدو و بادمجانها،ذرت و دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کردم و کمی با هم تفت دادم و درب تابه رو گذاشتم بیست دقیقه زمان دادم که فیله ها کاملا مغز پخت بشه و مزه سبزیجات و مرغ به خورد هم بره. چاشنی این غذا لیمو ترش تازه است. سیب زمینی مکعبی خورد شده رو سرخ کردم و در کنار غذا سرو کردم.میتونید به موادتون اضافه کنید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🧆 😋 🔸۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گوسفد رو با ۱ عدد پیاز رنده شده، نصف پیمانه آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه، ۱ عدد تخم مرغ، ۳ ق غ خ جعفری خورد شده، ادویه آلسپایس به خوبی با هم ورز میدیم تا کاملا یکدست بشه و روش سلفون کشیده میذاریم به مدت ۱ ساعت استراحت کنه. بعد از ۱ ساعت کوفته قلقلی های متوسطی ازشون درست کرده و توی تابه که مقداری کره ریخته بودیم تفتشون میدیم و سرخ میکنیم.حالا کوفته هارو از اون تابه جدا کرده و دوباره توی همون تابه ۱ ق غ خ کره ریخته و بهش ۱ ق غ خ آرد اضافه کرده و تفت میدیم سپس به آرامی تقریبا ۱ الی ۱/۵ لیوان آب مرغ اضافه کرده به جوش که اومد بهش ۱ ق غ خ خامه و نمک اضافه کرده و خوب یکدستش میکنیم به جوش که اومد کوفته هامونو به سسمون اضافه میکنیم و میذاریم ۵ دقیقه ای با شعله کم بپزن و جا بیفتن. کنارشم یه پاستا درست کردم و این کوفته هارو با سس روی این پاستا سرو کردیم .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥯 😋 ▫️آرد ۱۷۰ گرم ▫️زرده تخم مرغ ۱ عدد ▫️پودرقند ۱۰۰ گرم ▫️کره ۱۱۰ گرم ▫️پودرهل ۱/۴ ق چ ▫️پودر پسته ۱۰۰ گرم 🔸۱- کره و پودرقند رو با همزن میزنیم تا کرم و سبک بشه ۲- زرده و پودر هل رو اضافه کرده مجدد هم میزنیم ۳-پودر پسته و رنگ سبز( دلخواه) اضافه میشه و آرد هم کم کم اضافه میکنین و هم میزنیم تا خمیر لطیفی داشته باشیم آرد زیاد باعث خشک شدن خمیر میشه ۴- خمیر رو برای یک ساعت داخل یخچال میزاریم ۵- خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و تو سینی فر میچینیم تو فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میزاریم بپزه شیرینی نباید رنگ بگیره ❌اگر بعد از اضافه کردن آرد خمیر خشک بود میتونین دو ق روغن مایع اضافه کنین .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥬 😋 🔸برای مواد داخل دلمه ها از‌ گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، لپه پخته، سبزی معطر (ترخون و مرزه یادتون نره)، پیاز داغ و رب استفاده میکنم که تقریبا همگی از همین مواد استفاده میکنن ... بعدش مواد و میذارم لای برگای کلمی که از قبل توی آب جوش نرم شدن و میپیچم ...‌برای سس هم از پیاز داغ و رب و یکم سرکه یا آبغوره و یکم شکر ( البته در صورتی که مزه ملس رو دوست دارین) و آب استفاده میکنم و میذارم تا یکم قوام بیاد و بعد دلمه هارو میچینم تو سس تا حسابی بپزن و مزه ها به خورد هم برن ♦️اول اینکه همیشه یه مقدار از تکه های ریز برگای کلم اضافه میاد من این برگارو خورد میکنم و میریزم تو سس و بعد دلمه هارو میچینم رو برگا اینطوری هم سس خوشمزه تر میشه و هم دلمه ته نمیگیره دوم اینکه اگه میخواین که دلمه ها به خاطر قل قلای سس وا نرن و از هم باز نشن کافیه یه پیش دست یه کوچولو سنگینی که نسبت به حرارت مقاومه رو بذارین رو دلمه ها اینطوری دلمه ها به هم فشرده میشن و سنگینی پیش دست نمیذاره وا برن .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍛 😋 🔸گوشت را با پياز و سير تفت داده؛سپس ادويه و فلفل قرمز و زردچوبه اضافه كرده و با مقداري آب ميگذاريم تا بپزد. لوبيا سبز را تفت داده و به آن نمك و فلفل و پودر سير اضافه كرده و با كمي آب مي گذاريم تا بپزد. گوشت ها كه پخته شد ؛ آبش را جدا كرده و مقداري گوجه خرد شده را به آن اضافه كرده و ميگذاريم تا كمي بجوشد و سپس برنج را به آن اضافه كرده و ميگذاريم تا آبش كاملاً كشيده شود و كمي كره به آن اضافه مي كنيم و دم كني را روي برنج قرار ميدهيم. وقتي برنج بخار كرد زير برنج را كم كرده و شعله پخش كن قرار ميديم تا ته ديگش نسوزه. نمك گوشت را أواخر پخت اضافه كنيد. برنج كه كاملاً دم كشيد حدوداً ده دقيقه قبل از سرو غذا گوشت و لوبيا سبز را به برنج اضافه كنيد. .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥯 😋 🔸کره را به صورت حبه قندی خرد کنید و اجازه دهید در دمای محیط نرم شود سپس آنرا با پودر قند برای 5 تا 7 دقیقه بزنید تا کاملا نرم و روشن و پوک شود. سپس روغن مایع و زرده تخم مرغ و پودر هل و زعفران غلیظ را اضافه کرده و 1 دقیقه بزنید. آرد و نشاسته ذرت و شیرخشک و نمک را سه بار الک کنید و به سایر مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر نیازی به ورز دادن ندارد ، آنرا در کیسه برای 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. سطح کار را آردپاشی کنید و خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و کاتر بزنید و در سینی فر چیده و با توجه به سایز شیرینی برای 10 تا 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید. بعد از خنک شدن با شکلات بن ماری شده یا مغزیجات دلخواه یا ژله بریلو تزیین کنید. .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍝 😋 🔸به آب در حال جوش مقداری نمک و زردچوبه اضافه می کنم و ماکارونی خودم رو به هرشکلی که دوست دارم میتونه ساده یا فرمی یا مخلوط هردو باشه،میریزم توی آب درحال جوش و مرتب زیر رو روش می کنم وبسته به میزان حرارت شعله، بین هشت تا نه دقیقه آبکشش می کنم. روش آب سرد می گیرم تا ازهم باز بشه. برای سس ماکارونی در اینجا دوتا پیاز رو رنده کردم و همراه زردچوبه تفت دادم تا بیشتر از رنگ طلایی سرخ بشه. گوشت چرخ شده رو بهش اضافه و باز تفت دادم تا گوشتم کمی همراه پیاز سرخ بشه. بهش چند قاشق رب زدم. رب هم تفت بخوره تا خوشرنگ بشه. و نمک و فلفل و پودر آویشن بهش میزنم . یدونه فلفل سبز، نصف فلفل زرد و نصف قرمز رو خرد کردم و توی روغن تفت دادم. قارچ رو ورقه کردم اونم تفت دادم و کمی نمک زدم و همراه فلفل ها به مواد گوشتی اضافه کردم. ته دیگ سیب زمینی گذاشتم توی قابلمه و مواد رو با ماکارونی مخلوط کردم و دم گذاشتم .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍗 😋 _ ۳ الی ۶ تکه مرغ بدون پوست _لوبیا سبز ۴۵۰ گرم _۳ قاشق غذاخوری کره _۴ حبه سیر خرد شده _۱ قاشق چای خوری پاپریکا _۱ قاشق چای خوری پودر پیاز _نمک و فلفل _نصف یک لیمو _1/2 فنجان آب مرغ _1 قاشق غذاخوری سس کچاب تند (دلخواه) _جعفری خرد شده نصف فنجان _فلفل قرمز خرد شده، اختیاری 🔸در یک کاسه کوچک، پودر پیاز، پاپریکا، نمک و فلفل را ترکیب کنید. مرغ ها را با ترکیب ادویه مخلوط کنيد و کنار گذاشته . لوبیا ها را در این فاصله بخار پز کرده . نصف کره با کمی روغن را به تابه اضافه کرده وتکه های مرغ را با حرارت متوسط سرخ کنید . سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده .مابقی کره ، سیر ، جعفری ، لوبیا ، نمک و فلفل و سس تند را اضافه کرده و مجددا تفت داده سپس آب مرغ و آب لیمو را اضافه کرده کمی که غلیظ شد مرغ ها را اضافه کنید . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍗 😋 🔸یک عدد سینه مرغ کامل را خوب بشورید بزارید آب اضافیش کشیده بشه حالا از عرض با کارد به چند قسمت برش دهید حدودا با قطر یک یا دو سانت حالا تیکه ها را لای کیسه فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب بکوبید تا نازک و یکدست شوند سپس تیکه ها را در آب پیاز و کمی نمک و فلفل سیاه به مدت ۲ ساعت استراحت دهید بعد از استراحت کمی آبلیمو و زعفران دم کرده بزنید سه ظرف مناسب انتخاب کنید در یکی آرد ، دیگری دو عدد تخم مرغ زده شده به اضافه زعفران و کمی فلفل قرمز سومی پودر سوخاری 👌 گوشت های مزه دار شده را اول به آرد بعد به تخم مرغ و در آخر به پودر سوخاری خوب آغشته کنید و در روغن گرم شده قرار دهید با شعله متوسط تا دو طرفش سرخ شود و در کنار سبزیجات نوش جان نمایید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ بی استخوان 500گرم ارد ذرت 1ق غ زردتخم مرغ 1عدد روغن مایع 2ق غ سیر 2_4 حبه هویج پخته شده 2 عدد خلال پسته 4ق غ قارچ پخته نگینی ادویه ها : ادویه کاری 1ق چ، فلفل قرمز 1ق چ،نمک 1ق غ، فلفل سیاه 1ق چ، پودر سیر 1ق چ، پودر پیاز 1ق چ، پودر زنجبیل 1ق چ، پودر جوز هندی 1ق چ، پودر آویشن 1ق چ مرغ هارو تیکه تیکه کن و داخل مخلوط کن میکس کن.ادویه ها، سیر، زرده تخم مرغ، آرد و روغن رو بریز و حسابی میکس کن. از مخلوط کن دربیار و خلال پسته و هویج پخته نگینی رو بریز و با قاشق مخلوط کن. مواد رو داخل قیف بدون ماسوره بریز. داخل وکیوم رو پرکن و سرو تهشو با نخ خیلی محکم ببند که توش هوا نره. داخل آبجوش بزار 1ساعت بپزه.بعد از خنک شدن 1روز داخل یخچال نگه دار بعد سرو کن اگه وکیوم کالباس نداری مواد رو داخل سلیفون بریز و رول کن و دورش فویل بپیچ . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💞 پیتزا تک نفره شگفت انگیز بپزید و بخورید و لذت ببرید 😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
تزیین شیرینی رولت •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
سرخ کردن بادمجان قابلمه رو جوش بیار.روغن و نمک داخلش بریز مثل طبخ ماکارونی بامجان ها را داخل اب جوش بریز.بعد از پنج دقیقه آبکش کن.بادمجان ها رو سرخ کن نتیجه عالیه فقط یک قاشق روغن لازمه😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
💛 در روز پدر بہ ڪعبہ سر باید زد 🍇 بر بام نجف دوباره پر باید زد 💛 درحسرٺ بوسہ برضریح مولا 🍇 صدبوسہ بہ دستان پدر باید زد (ع)💞 💛 🎊
💞 ته دیگ بادمجون 😋 تزیین غذا •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکویت شیر خامه پرچرب شکر پودر کاکائو توت فرنگى بلوبرى یک دسر عالى و مفید براى بچه ها 😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
💞 تزئین کاپ کیک مایع کیک شکلاتی رو داخل تارت آماده بریز و بزار بپزه. شیرینی های ماکارون سبزرنگ رو با شکلات آبشده به هم بچسبون و بشکل کاکاتوس دربیار. داخل کیک بزار و کمی کیک خردشده کنارشون بریز. گلدون کاکاتوس خوشمزه آمادس •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💞 مرغ سوخاری سینه مرغ،تخم مرغ،آرد سفید،آرد سوخاری (نمک،پودرسیر،پودرپیاز،پاپریکا،ریحان خشک شده،پونه کوهی خشک شده،فلفل - به آرد سوخاری اضافه شود) در فر 190 درجه به مدت 20 دقیقه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💞 دیـــــزاین به کدبانوها فروارد کن❤️ 🍓یه عالمه تزیین غذا 🍓👇 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
تزیین شیرینی •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
تزیین رولت •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مقداری ژامبون+فلفل دلمه +قارچ و پیاز رو تفت بدید 🥚تخم مرغهای هم زده شده روبریزید و نمک و فلفل سیاه و آویشن بزنید تا بپزه سپس پنیر پیتزا اضافه کنید😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food