#حلوا_شیرعسلی 🍮 😋
▫️نصف قوطی شیرعسلی
▫️رشته شعریه یا کادایف یک لیوان خورد شدە
▫️ارد یک لیوان
▫️کره دە گرم
▫️روغن مایع یک سوم لیوان
▫️پودر هل و زعفران به میزان لازم
▫️گردو خرد شده نصف پیمانه
🔸رشته ها رو خرد کنین و داخل کره تفت بدین حدود ۵-۶ دقیقه تا کمی سرخ بشه
مراقب باشین نسوزه چون نازکه
ارد را 5دقیقە تفت دهید و روغن را اضافه کنید و مجددا پنج دقیقه تفت دهید(اگە خواستید رنگش تیرە تر باشە بیشتر تفت دهید)
گردو رو اضافه کنین وهل و زعفران و رشته تفت داده شده را اضافه کنید و باهم یه تفت کوچولو بدین و در نهایت
شیرعسل تاجایی اضافه بشه که خمیر سفتی بشه و غوطه ور نباشه
اگه حلوا از داغی افتاد کمی از حلوا را بردارید و بیسکویت اوریو را وسطش بزارید و گرد کنید و در نهایت در پودر نارگیل بزنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
😱 اگه عاشق حلوا هستی بدوبیا🏃♂🏃♂
اموزش 20 مدل پخت انواع حلوا رو گذاشتم براتون👌
نکات پخت یه حلوای خوش رنگ و لعاب همراه عکس و کلیپ🤗
👇
https://eitaa.com/joinchat/2044330028C162e284aac
عالیه ازدست ندین 😍
هرچی دستور زولبیا بلدی بذار کنار🤷🏻♀️
برات آسونترین
خوشمزه ترین
پفی ترین
خوشرنگ ترین
دلبرترین
زولبیای دنیارو آوردم🤩
https://eitaa.com/joinchat/2044330028C162e284aac
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
دستور پخت انواع غذاهاو شیرینی وکیک وژله😍😍😍😍😍
هر کدوم میخای بزن روش😜
👇👇👇👇👇👇👇👇
#شیرینی_لطیفه #شیرینی_کشمشی #شیرینی_شیرمال #شیرینی_شکری #شیرینی_مشهدی #شیرینی_نارگیلی #شیرینی_نان_چرخی #قرابیه #قطاب #یزدی #کماج #کیک_یزدی #نان_برنجی #نان_قندی #نوقا #لوکا
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2044330028C162e284aac
#محلبی_با_توت_فرنگی 🍓 😋
▫️۴ لیوان شیر
▫️۴ قغ نشاسته
▫️۸قغ شکر
🔸برای روی محلبی
▫️250 گرم توت فرنگی
▫️1/4 لیوان آب
▫️2 قاشق غذاخوری شکر
▫️1 قاشق مرباخوری سرصاف نشاسته (نشاسته گندم یا ذرت فرق نمیکند)
🔸برای محلبی تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق تا وقتیکه که بجوشد و غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید و داخل ظرفهای مورد نظر بریزید.
برای روی محلبی توت فرنگی ها را ریز ریز خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید. شکر را روی توت فرنگی ها بریزید و تا وقتیکه توت فرنگی ها نرم شود گاهی هم بزنید و بپزید. نشاسته را در 1/4 لیوان آب حل کنید و به توت فرنگی اضافه کنید و هم بزنید. وقتی غلیظ شد و قوام گرفت از روی اجاق بردارید. و داخل ظرف های سرو روی محلبی بریزید و وقتی سرد شد سرو کنید
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#فرنی_کرمی 🍨 😋
🔸دوستان من همیشه فرنی رو با آرد برنج درست میکردم ولی این دفعه با برنج خیس شده درست کردم به این صورت که یک و نیم پیمانه برنج رو از دوروز پیش خیس کردم و چند بار آبش و عوض کردم بعد با چند قاشق شیر داخل مخلوط کن ریختم و چند پالس زدم تا کاملا دونه های برنج له شدن و یه مایع غلیظ به دست اومد داخل قابلمه ریختم (با هرچیز که اندازه گیری میکنید بقیه مواد رو هم با همون پیمانه اندازه گیری کنید )یک و نیم بطری شیر و یک پیمانه سر خالی شکر اضافه میکنم و گذاشتم روی حرارت خیییلی ملایم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود قبل از غلیظ شدن ربع لیوان گلاب و بیست و پنج گرم کره اضافه کردم و مرتب هم زدم وقتی غلیظ شد زیر گاز رو خاموش کردم و داخل ظرف سرو کشیدم و تزئین کردم
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#نان_سیر_و_پنیر 🧄 😋
🔸نان فانتزی فرانسوی یا هر نان مورد نظرتون رو با چاقوی دندانه دار برش بزنید من از پنج تا نون فانتزی خونگی یا صنعتی استفاده کردم
2-3 حبه سیر ریز شده، جعفری ساطوری (همچنین از شوید ، ریحان و هر سبزی تازه مورد علاقتون میتونی استفاده کنید.) کره را روی حرارت درون تابه بریزید و سیر خرد شده و جعفری خرد شده را در آن حرارت بدید. نان برش خرده رو به مخلوط روغنی آغشته کنید.( آشپزی دورهمی) سپس برشهای چدار مابین برشها قرار بدید. از مخلوط روغنی باقی مونده را روی نان بزنید و آنرا درون فر قرار دهید. 5-7 دقیقه در دمای 200 درجه کافی است. وقتی پنیر ذوب شد ، آن را از فر خارج کنید
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#کیک_ماست_باعطروطعم_لیمو 🍋 😋
▫️ارد 180 گرم
▫️ماست خامه ای کاله (سون) 100 گرم
▫️شکر 140گرم
▫️تخم مرغ 3عدد
▫️روغن مایع 100گرم
▫️بیکینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری
▫️رنده پوست لیمویاپرتقال 1قاشق سوپخوری پر
🔸ابتدا روغن ،شکر و پوست لیمو را با همزن بزنید.تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده وهربار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شدن (آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده وسه بار الک کنید ) طی سه مرحله وبه تناوب ماست و ارد را به مخلوط اضافه کنید .مواد اماده را داخل قالب لوف که چرب کرده و ارد پاشیده اید ریخته و در فر ازپیش گرم شده به مدت40 تا 50دقیقه یا تازمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد بگذارید
دمای فر 160درجه تا 170 درجه
من برای این قالب از دو برابر دستور استفاده کردم و زمان هم حدودا یک ساعت شد
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#مرغ_بریونی_سبزیجات 🍗 😋
🔸مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست)
مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه
کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده
داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی
ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر
در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#شربت_سكنجبين 🍹
شكر و آب و مخلوط كرده روى حرارت میزاریم تا شكر در آب حل بشه و جوش بياد بعد نعنا رو اضافه و ميزاريم يكم بجوشه حالا نوبت اضافه كردن سركه ميشه كه بايد با مواد بجوشه و قوام بياد در صورت تمايل ميتونيد براى قشنگ تر شدن رنگ شربت يك قاشق زعفران دمكرده هم بهش اضافه كنيد حرارت و خاموش ميكنيم و ميزاريم نعنا داخل شربت بمونه و خنك بشه بعد شربت و صاف ميكنيم و توشيشه ميريزيم...
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شکلات_انگشتی 🍫
بسیار خوشمزه و راحت و یک گزینه ی مناسب برای ایام عید با ماندگاری بالا
یک پیمانه پودر بیسکویت
یک پیمانه کنجد بو داده ( بعد از اندازه گیری کنجد رو آسیاب کنید )
3/4 پیمانه نارگیل بو داده
کره آبکرده نصف پیمانه
شیرعسل نصف پیمانه یا بیشتر ( در حدی که مواد خمیر بشه )
شکلات سفید برای غلطاندن شیرینی 300 گرم .
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#لوبیا_پلو 🍛 😋
🔸برای پخت لوبیا پلو با گوشت تکه ای اول دو تا پیاز خرد شده رو تفت میدیم..بهش فلفل، زردچوبه، پاپریکا ، میزنیم..گوشت رو به تابه اضافه میکنیم و تفت میدیم سه لیوان اب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم گوشت روی حرارت ملایم بپزه. بعد نیم ساعت آخر پخت نمک و لوبیای آبپز و دو قاشق غذاخوری رب رو که قبلش کمی تفت دادیم به گوشت اضافه میکنیم.بعد هم برنج رو می جوشونم و آبکش میکنیم و لابلای برنج مخلوط گوشت و لوبیا رو لایه لایه میریزیم و روی هر لایه هم زعفران دم کرده و دارچین می ریزیم و یک ساعت میذاریم تا دم بکشه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
🔴مجلسی👗 مانتو 👚 #ارزانتـــر از همه جـــا 📣
🔴 #دنیای شومیز و مانتو که میگن اینجاست
#همه #همه #فقططططط_از
♨️50000
♨️50000
🔴 معدن مانتو و مجلسی های #شیک و #سِت
#تنوع و جنس نگووو 😍🙊
حررررررراج🔴
http://eitaa.com/joinchat/376111110C19dfe6f2e3
#اولین کانال لباسِ #ایتا با ۴ سال سابقه فروش👌