فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_موزی🍌🍨
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
21.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_کروسان_شکلاتی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#زرشک_پلو_با_مرغ 🥘 😋
🔸مرغ را با چوب دارچین وپیاز وسیر میگذاربم بپزد بعد در روغن سرخ میکنیم برای سس هم پیاز نگینی سرخ شده را بهش ادویه وزرد چوبه وفلفل وزعفرون ورب گوجه فرنگی زده ودرروغن تفت میدهیم وآب مرغ اضافه کرده روی مرغ ها ریخته چند جوش بزند وبه روغن بیفتد خلال پوست پرتقال را یکبار باآب جوشانده ودر روغن یاکره تفت میدهیم زرشک راهم شسته ودوقاشق شکر وروغن وکمی زعفرون زده تفت میدهیم برای تزیین غذا
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_با_سبزیجات_در_فر
3 عدد ران مرغ (بدون پوست) سبزیجات، دلخواه (سیب زمینی، فلفل سبز، گوجه گیلاسی، پیاز،..)
مواد سس:
2 قاشق غذاخوری ماست سفت 1 قاشق سوپ خوری سس سالسا
1 قاشق چایخوری عسل
نمک - فلفل سیاه
1 قاشق سوپخوری آویشن
1 قاشق چایخوری پودرکاری 3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، پاپریکا
2 حبه سیرپوره شده
طرزتهیه :
تمام مواد سس را کاملا باهم مخلوط کنید.
مرغ را در یک کاسه بزرگ گذاشته وبا این سس کاملاً آغشته کنید. روی ظرف راپوشانده وچند ساعت استراحت دهید. اگر زمان نداشتید 1 ساعت کافیست. رانها وسبزیجات دلخواه رادر فویل گذاشته ودر سینی قراردهید. حدود 40 دقیقه در فر ازقبل گرم شده بادمای190 درجه گذاشته تا پخته شوند.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#آش_بلغور
بلغور ۲۵۰ گرم
برنج نیمه ۲۵۰ گرم
سبزی آش ۱ کیلو
لوبیاچیتی یا قرمز ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان دلخواه
زردچوبه به میزان دلخواه
کشک ۱ لیتر
نعناع خشک ۲ ق غ
بلغور را که همان گندم پوست کنده و نیم کوب است از صبح بخیسانید و برنج را هم جداگانه خیس کنید. حدود ۳ ساعت بعد آن را در قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید. سپس سبزی آش را که همان تره، جعفری و نعنا است خرد کنید و همراه پیاز رنده شده و سرخ شده داخل آش بریزید.
در انتها نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. می توانید کمی پیاز داغ و نعنا داغ را داخل آش و بقیه را برای تزیین استفاده کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_بستنی_سنتی 🍨 😋
▫️شیر ۳لیوان
▫️نشاسته ی گل ۳ ق غ
▫️شکر ۶ق غ
▫️گلاب ۴ ق غ
▫️بستنی وانیلی 100 گرم
▫️زرده ی تخم مرغ ۱ عدد
▫️خامه ی صبحانه 2 ق غ
🔸همه مواد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه
بعد مواد رو دو قسمت کرده ؛و با زعفران دم کشیده زعفرانی کنیم
بسیار خوشمزه و عالی هست در یخچال بزارید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅ آش ماست 😋
✍مواد لازم:
یک کیلو سبزی آش شامل گشنیز (شوید کمی) اسفناج تره جعفری
گشنیز و اینجیبیر کوهی کمی(اختیاری)من میزنم طعم آش رو عطر دار خوشمزه میکنه)
برنج ۲ فنجان
بلغور گندم یک فنجان
نخود پخته شده دو فنجان
پیاز ۲ عدد بزرگ
گالیبلانکا
نمک و سیر به میزان لازم
ماست به میزان لازم
نعناع داغ و پیاز داغ به میزان لازم
🥣طرز تهیه:
پیازها را نگینی خرد کرده و داخل یک قابلمه با مقداری روغن تفت بدید
بعد برنج و بلغور و یکم اب جوش اضافه کرده
بعد سبزی شسته و خرد شده را همراه با نمک و نخود میریزیم هر چند دقیقه یک بار اش را هم میزنیم تا ته نگیرد. تا خوب بپزد و جا بیفتد.
اگه اب قلم باشه نیم ساعت به پخت آش اضافه کنین اگه نباشه گالیبلانکا بریزین) این آش باید کمی سفت باشد. بعد زیر شعله رو خاموش کرده فرصت میدهیم تا کاملا خنک شود.
ماست رو خوب هم زده تا باز شود(من سه چهار حبه سیر رنده شده به ماست میزنم اختیاری میتونین نزنین) و روی آش خنک شده میریزیم با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین میکنیم.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاچینی مرغ
دستور تهیه :
قسمت کتف مرغ را از بال ان جداکنید، پوست ان رابگیریدوباچاقوبه حالت تراشیدن گوشت رادرانتهای کتف جمع کنید_کمی بادست فشرده کنید_
کتفها راازچندساعت قبل با مخلوط پیاز،سیر،نمک،فلفل سیاه،ابلیمو،پاپریکا وزعفران استراحت دهید تامزه دارشوند_هرادویه دلخواهی هم می تونین بریزین_پس ازمزه دارشدن کتفها راازموادمزه دار جداکنید ،دوباره بادست گوشتها رادرانتها کمی فشرده ترکنید وابتدا درارد سپس مخلوط زرده وزعفران که خووووب هم زده اید ودرنهایت درپودرسوخاری بغلطانید ودرروغن داغ وشناورباحرارت ملااایم سرخ کنید
دستور تهیه سس کچاب
یک قاشق مرباخوری روغن رادرظرفی بریزید وروی حرارت قراردهیداجازه دهید تاروغن کمی گرم شود سپس یک قاشق غذاخوری پررب گوجه اضافه کنیدکمی هم بزنید یک قاشق مرباخوری سس خردل +یک ق چ شکر+یک ق غ پرسرکه +نوک ق چ پودرکاری اضافه کنید خوب هم بزنید،کمی اب برروی ان بریزید اجازه دهید تاسس غلیظ وبه غلظت ماست شود،درنهایت میزان نمک،شکروسرکه راباچشیدن میزان کنید.
به جای ادویه کاری هرادویه دلخواهی می توان ریخت مثلا اویشن پودرزنجبیل من کاری زدم
به جای سس خردل می تونین نوک ق چ پودرخردل بزنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#موس_شکلات 🧉 😋
▫️شكر سه چهارم پيمانه
▫️زرده تخم مرغ ٤عدد
▫️پودر كاكائو دو ق سوپخوري
▫️وانيل كمي-كره ١٥گرم-نسكافه يك ق س
▫️آب يك دوم پيمانه
▫️پودر ژلاتين يك و يك دوم ق س
▫️خامه فرم داده يك پيمانه
▫️سفيده تخم مرغ دو عدد
🔸ابتدا زرده ها را با نصف شكر با همزن همزده،بعد پودر كاكائو و وانيل و كره را اضافه كرده،نسكافه را در اب سرد ريخته و به همراه ژلاتين بروش بن ماري روي كتري حل كرده،بعد از حل شدن،به مواد زرده اضافه كرده،
سفيده ها را كامل با همزن زده تا فرم بگيرد بعد باقي شكر رو اضافه و كمي همزده،
بعد خامه را اضافه كرده يك دور همزده بعد با مواد زرده مخلوط كرده
بعد داخل قالب يا ظرف مورد نظر بريزيد ،بعد از ٤ ساعت،از ظرف برگردانيد.
♦️براي ديواره هاي ظرف يا ليوان،شكلات رو اب كنيد بعد از خنك شدن يا داخل قيف بريزيد يا به كمك قاشق طرح بكشيد و بعد فوري مايه ي دسرهارو بريزيد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#حلوا_شیرعسلی 🍮 😋
▫️نصف قوطی شیرعسلی
▫️رشته شعریه یا کادایف یک لیوان خورد شدە
▫️ارد یک لیوان
▫️کره دە گرم
▫️روغن مایع یک سوم لیوان
▫️پودر هل و زعفران به میزان لازم
▫️گردو خرد شده نصف پیمانه
🔸رشته ها رو خرد کنین و داخل کره تفت بدین حدود ۵-۶ دقیقه تا کمی سرخ بشه
مراقب باشین نسوزه چون نازکه
ارد را 5دقیقە تفت دهید و روغن را اضافه کنید و مجددا پنج دقیقه تفت دهید(اگە خواستید رنگش تیرە تر باشە بیشتر تفت دهید)
گردو رو اضافه کنین وهل و زعفران و رشته تفت داده شده را اضافه کنید و باهم یه تفت کوچولو بدین و در نهایت
شیرعسل تاجایی اضافه بشه که خمیر سفتی بشه و غوطه ور نباشه
اگه حلوا از داغی افتاد کمی از حلوا را بردارید و بیسکویت اوریو را وسطش بزارید و گرد کنید و در نهایت در پودر نارگیل بزنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#نان_سیر_و_پنیر 🧄 😋
🔸نان فانتزی فرانسوی یا هر نان مورد نظرتون رو با چاقوی دندانه دار برش بزنید من از پنج تا نون فانتزی خونگی یا صنعتی استفاده کردم
2-3 حبه سیر ریز شده، جعفری ساطوری (همچنین از شوید ، ریحان و هر سبزی تازه مورد علاقتون میتونی استفاده کنید.) کره را روی حرارت درون تابه بریزید و سیر خرد شده و جعفری خرد شده را در آن حرارت بدید. نان برش خرده رو به مخلوط روغنی آغشته کنید.( آشپزی دورهمی) سپس برشهای چدار مابین برشها قرار بدید. از مخلوط روغنی باقی مونده را روی نان بزنید و آنرا درون فر قرار دهید. 5-7 دقیقه در دمای 200 درجه کافی است. وقتی پنیر ذوب شد ، آن را از فر خارج کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅ مرغ پرتقالی 😋
مقداری آرد رو با نمک و فلفل قرمز و سیاه مخلوط کنید.فیله های مرغ رو داخلش بزنید تا کاملا آردی بشن و در یک تابه دو طرفشو خوب سرخ کنید (در مقداري كره) تا قهوه ای طلایی بشن.حالا آب دو تا پرتقال رو به همراه یک لیوان آب مرغ یا یک لیوان آب با یک قرص عصاره مرغ یا اگه در دسترستون نیست آب معمولی به همراه دو قاشق شکر قهوه ای ، دو قاشق سس سویا و یک تکه ی کوچک زنجبیل (به دلخواه) به تابه اضافه کنید و بذاريد بجوشه تا سس غلیظی بدست بیاد.بعد نمک و فلفل غذا رو با چشیدن اندازه کنید( باید طعمی ملس داشته باشه ) و چند برش پرتقال و جعفری برای تزئین روش بریزید و نوش جان کنید.😋😍
نکته : می تونید به جای سس سویا و زنجبیل از زعفران استفاده کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی 🍳
❣💛 مرغ ناردون با آلو بخارا 💛❣
مواد لازم (٥ نفر)🔻
مواد مرينيت مرغ 👇
ساق مرغ ٥ عدد
زعفران ٣ قاشق غ خ
آب انار نصف ليوان
نمك نصف قاشق چ خ
فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري
مواد خورش 👇
پياز ١ عدد
سير ١ حبه
نمك ١ قاشق چ خ
فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري
زرد چوبه ١ قاشق مربا خوري
رب ١ قاشق غ خ
رب انار ملس ٢ قاشق غ خ
آب انار ٢ ونيم ليوان
انار دون ١٥٠ گرم
آلو بخارا ١٠٠ گرم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_سوهان 🍨 😋
🔸دو زرده تخم مرغ رو با یک لیوان شکر اسیاب شده مخلوط میکنیم، همین طور صد گرم کره و یک قاشق غذا خوری سر پر روغن حیوانی(کرمانشاهی) ، این مواد را ترکیب میکنیم ،
حالا سه لیوان اب سرد رو با یک لیوان ارد سفید، سه قاشق آرد جوانه گندم مخلوط و مدام با همزن دستی هم میزنیم تا اردها در آب گلوله نشن ، بعد که خوب مخلوط شدن روی شعله ملایم گاز قرار میدهیم، و نیم ساعتی هم میزنیم تا آردها و اب قوام پیدا کنند ، در این مرحله مخلوط تخم مرغی که از قبل درست کردیم و به قابلمه اضافه میکنیم و باز همزن رو ادامه میدیم دو سه قاشق زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری پودر هل و دو قاشق گلاب رو هم اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم تا ته نگیرد و به چداره قابلمه نچسبد بخاطر خاصیت چسبندگی ارد جوانه گندم ، به قدری هم میزنم که غلیظ شود و رد قاشق روی مواد بمونه و تمام ، در ظرف مورد نظر ریخته و میتونید با پسته تزیین کنید، بعد از خنک شدن سرو کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅پلوی مکزیکی 😉
.
✍مواد لازم :
ران مرغ ۴ الی ۵ عدد
سیر خرد شده دو حبه
پیاز خرد شده یک عدد
گوجه خرد شده دو عدد
رب دو قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
برنج ۳ پیمانه ی پلوپز
آب مرغ یا آب ۶ پیمانه ی پلوپز
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
🥣 طرز تهیه:
در ابتدا تکه های مرغ را کاملا سرخ کرده به نحوی که هر دو سمت آن طلایی رنگ شود و به آن نمک و فلفل اضافه کرده. سپس مرغ ها را از ماهیتابه خارج کرده و سیر و پیاز را اضافه کرده تا نرم شود و تغییر رنگ دهد ، نمک ، فلفل، زردچوبه ، فلفل دلمه ، گوجه و رب را اضافه کرده و تفت دهید . در آخر برنج و آب مرغ را اضافه کرده و شعله را زیاد کرده تا به جوش بیاید و مرغ را به آن اضافه کنید . به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده تا کاملا بپزد .
✔️ این غذا رو با شعله ی بسیار کم روی گاز هم می تونید بپزید .
#پلو_مکزیکی
.┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_باگت_خونگی🥖🥖
۵۰۰ گرم آرد (۴ لیوان)
۳۰۰ میلی لیتر شیر (از ۱/۵ لیوان کمی کمتر)
۷۰ گرم کره
۱/۵ ق غ شکر
۱ ق م نمک
نصف بسته خمیر مایه تازه (۲۱ گرم) (معادل ۱ ق غ پودر خمیر مایه خشک
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
خوردن کرفس شما را از دردهای معده، فشار خون بالا، بوی بد دهان، یبوست، ناراحتی های اعصاب، عفونت مجاری ادراری، آرتروز، روماتیسم نجات می دهد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
معصومه (س)💖
یعنی قداست مریم 💖
و عصمت فاطمه زهرا (س)💖
و ادامه قصه غصه های زینب💖
در جست وجوی برادر💖
#میلاد_حضرت_معصومه_س_مبارک_باد🌸 🎊 🌸
#کتلت_سویا 🍘 😋
▫️گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم
▫️سویا خشک ۱۰۰ گرم
▫️سیب زمینی ۱ عدد متوسط
▫️پیاز ۱ عدد بزرگ
▫️سبزی معطر خشک
▫️آرد گندم یا پودر سوخاری دو ق غ
▫️نمک و زردچوبه مقداری
🔸پیاز و سیب زمینی رو رنده ریز کرده و آبشو کاملا میگیریم،سویا رو به مدت نیم ساعت با آب گرم یا شیر خیس میکنیم،بعد آبکش کرده،کاملا آبش کشیده شد اونو با سیب زمینی و پیاز یه بار چرخ میکنیم بعد گوشت،سبزی های معطر،نمک،زردچوبه و آرد رو بهش اضافه میکنیم، خوب ورز میدیم و یک ساعت تو یخچال استراحت میدیم و بعد تو روغن سرخ میکنیم.
برای چسبندگی بیشتر مواد میتونید یه دونه تخم مرغ هم اضافه کنید
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#موس_شيركاكائو 🧉 😋
▫️٣ ليوان شير كاكائو
▫️نصف ق غ پودر كاكائو
▫️شكر يك ليوان
▫️ژلاتين دو ق غ ( با يك سوم ليوان اب بن ماري كنيد )
▫️نشاسته ذرت ١ ق غ
▫️وانيل نوك ق چ
🔸من در اين جا از كيك هم استفاده كردم ( من از كيك براوني بسته بندي كه به صورت تكي هست و نرم هستن استفاده كردم ) ( از هر نوع كيكي ميتونيد استفاده كنيد يا خودتون درست كنيد ) ابتدا كمي از شير كاكائو خنك و با پودر كاكائو و نشاسته ذرت خوب مخلوط كردم
سپس همه شير كاكائو رو حرارت ملايم گذاشتم و مابقي كه مخلوط كرده بودم رو هم بهش اضافه كردم شكر و وانيل هم اضافه ميكنيم تا وقتي كه شكر حل بشه روي حرارت نگه ميداريم سپس حرارت رو خاموش كرده و ژلاتين بن ماري شده رو اضافه و هم ميزنيم
داخل هر جام يك عدد كيك قرار دادم و ظرف رو از دسر پر كردم
سپس ٣ ساعت در يخچال نگه داري ميكنيم و آمادست
براي تزيين كمي از كيك ها رو با دست پودر كردم و روش ريختم و از زرشك تازه استفاده كردم با هر چيزي ميتونيد تزيين كنيد
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#مربا_گردو
مواد لازم:
گردو ا کیلو
شکر 1/5 کیلو
گلاب نصف استکان
آبلیمو ١ قاشق
✍️طرز تهیه :
گردوها را در آب جوشانده و سپس پوست رویشان را میگیریم. گردوهای پخته شده را با آب و شکر مخلوط کرده و روی حرارت میجوشانیم. پس از اینکه آب مربا غلیظ شد و قوام آمد به آن آبلیمو و گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم. شربت این مربا باید خیلی غلیظ باشد.
مربای خوشمزه برای صبحانه ای لذیذ
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#کیک_مرغ_و_گردو 😋
▫️نان تست...... 1 بسته
▫️سینه مرغ...... 2 عدد ️
▫️سس مایونز....... 1 لیوان
▫️️ماست خامه ای ......1/2 لیوان
▫️گردو خرد شده .....1 لیوان
▫️جعفری خرد شده...... 1 لیوان
▫️️پیازچه خرد شده .....1 لیوان
▫️خیار شور ریز خرد شده....... 1/2 لیوان
▫️️نمک و فلفل...... مقدار لازم
🔸سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه ، پیازچه خرد شده ، ماست خامه ای ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، خیارشور ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید. پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود ، پس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ، مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزئین و سرو کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کباب_تابه_ای 🍘 😋
▫️٣ تا سيب زميني متوسط
▫️٢ تا پياز متوسط
▫️١ و نيم پيمانه سوياي از قبل شسته شده (آبشم قشنگ ميگيريم)
▫️١/٢ پ گوشت چرخ كرده( گوشت رو ميتونين اضافه نكنيد كاملاً اختياريه)
▫️١/٢ پ جعفري خورد شده
▫️١ پيمانه قارچ
▫️٢ ق.غ آرد گندم
▫️نمك،فلفل،زرچوبه به ميزان لازم
🔸اول پياز و سيب زميني رو باهم ميكس ميكنيم،
بعد سويا،گوشت،قارچ و جعفري رو اضافه و يه كوچولو ميكس ميكنيم
آرد و ادويه رو اضافه كرده و با دست ورز ميديم
ربع ساعت به خمير كباب استراحت ميديم و بعد با حرارت ملايم سرخ ميكنيم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#كوكوى_شكم_پر 🍘 😋
🔸اول ٥ تا سيب زمينى رو پوست كندم و با مقدارى آب،شير، آويشن، فلفل، نمك و حريره ى سير گذاشتم بپزه. تو اين فاصله گوشت چرخكرده رو سرخ كردم زردچوبه زدم، بعد زرشك و جعفرى و پيازداغ و فلفل شيرين و اضافه كردم و تفت مختصرى دادم بعد هم قارچ و كمى رب، آخر هم كمى فلفل و نمك و آويشن، گذاشتم تا خنك بشن.
سيب زمينى كه پخت ميذارم كامل خنك بشه و بعد رنده ريز ميزنم، سه تا تخم مرغ، پودر پياز، خيلى كم نمك و فلفل، پاپريكا و كمى ريحون و مرزه ى خشك اضافه مى كنم و مخلوط مى كنم، كمى آرد سوخارى هم اضافه مى كنم تا زمانى كه مايه به دست نچسبه. يه كاسه آب جلوى دستم ميذارم و طبق فيلم كوكوها رو شكل مى دم و تو روغن داغ سرخ مى كنم. اگه شيرى كه توش سيب زمينى رو پختين زياد اومد باهاش سوپ درست كنيد و دور نريزينش.
اين مقدار سيب زمينى و تخم مرغ ، ده تا كوكو بهتون ميده،
راز انسجام اين كوكو يكى سرد بودن كامل مواده و دومى استفاده از آرد سوخارى، يادتون نره
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#خورشت_هويج 🍛 😋
🔸چهار تکه مرغ رو با زرچوبه و نمک و فلفل خوب سرخ کردم و بعد از سرخ شدند سه ق غ پیاز داغ و دو ق غ رب گوجه بهش اضافه کردم و خوب تفت دادم و سه لیوان اب بهش اضافه کردم و حرارت رو کم کردم تا خوب مرغ بپزه
به مقدار دلخواه آلو رو تا اب جوش خیسوندم و گذاشتم کنار سه هویج و برش های نازک دادم یعنی نازک تر از خلال سیب زمینی تو تابه با مقدار کمی روغن خوب تفت دادمو چهل دقیقه پایانی آلوهای خیس خورده و با خلال هویجو مقداری زعفرون دم شده رو به ما پخته شده اضافه کردم و گذاشتم تا جا بیفته و آبش کشیده بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_آب_هویج_بستنی 🥕 🍮 😋
▫️اب هویج 2پیمانه
▫️پودر ژلاتین 3 ق غ
▫️بستنی وانیلی ۱۰۰ گرم
▫️شکر1/3پیمانه
▫️ابسرد 1/2پیمانه
🔸ابتدا پودر ژلاتین رو به روش بن ماری بااب حل میکنیم بعد بستنی رو بااب هویج مخلوط میکنیموبا هم زن خوب میزنیم سپس مقدار شکربستگی به خودتون داره رو اضافه کرده مجدد هم میزنیم بعد ژلاتین روکه با اب بن ماری کرده بودیم وخنک شده رواضافه میکنیم ودر اخردرقالب مورد نظر میریزیم احتیاج نیست قالب روچرب کنیدبراحتی جدامیشه ازقالب و میره تو یخچال تا اماده شه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کیک_خرما_و_دارچین 🥮 😋
کره ۱۲۵ گرم، تخم مرغ سه عدد، آرد دو لیوان، شکر دو سوم لیوان، وانیل نوک ق چ، خرما نگینی خردشده یک لیوان، بکینگ پودر دو ق چ، ماست نصف لیوان
🔸خرما رو خرد کرده با یک ق غ آرد و دارچین مخلوط کنید تا همه جای خرما پوشانده بشه کره و شکر و وانیل رو با همزن پنچ دقیقه بزنید بعد یکی یکی تخم مرغ رو اضافه کرده و هربار سی ثانیه با همزن بزنید. ماست رو اضافه کنید مخلوط کنید و کم کم آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده رو در سه مرحله به مایه اضافه کنید و هم بزنید.
داخل قالب چرب شده نصف مایه ریخته بعد خرما خرد شده رو بریزید و مابقی مواد رو کاملا روی خرما ها رو با مایه بپوشانید داخل فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه بزارید به مدت ۴۵ دقیقه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#خورش_سیب
ابتدا پیازها را با زردچوبه رنده میکنیم و تو روغن سرخ میکنیم، سپس گوشتها رو قیمهای خرد کرده و با پیاز سرخ میکنیم و دارچین و فلفل را اضافه میکنیم. بعد گوجهفرنگیها و رب گوجهفرنگی را داخل مواد میریزیم. سپس لپه را که از قبل خیس کردهایم آبکش کرده و داخل مایه سرخ میکنیم (برای جلوگیری از وا رفتن لپه) آب ریخته و میذاریم بپزه
بعد از یک ساعت و نیم لیموعمانی، زعفران و نمک را اضافه میکنیم و میذاریم خورش جا بیفته
یک ساعت قبل از سرو، سیبهای خرد شده را اضافه میکنیم (به این دلیل که سيب زرد له میشه.)
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#خوراک_عدسی
🔸عدس یک و نیم پیمانه
🔸سیب زمینی متوسط یک عدد
🔸پیاز یک عدد متوسط
🔸رب یک قاشق غذا خوری سرپر
🔸زرد چوبه وفلفل سیاه وقرمز به میزان لازم
🔸آب قلم به دلخواه
📝پیاز را نگینی خورد کرده به همراه سیب زمینی خورد شده تفت دهید وقتی خوب پیازها طلایی شدند ادویه ها ورب را اضافه کرده وسه لیوان اب داخل ظرف ریخته وعدس های شسته شده را اضافه کنید بعد تقریبا یک ساعت عدسی لعاب دار وخوشمزه اماده است میزان اب عدسی دست خودتونه اگه ابدار دوست دارید بهش اب جوش اضافه کنید نمک بزنید وسرو کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛