#کیک_شکلاتی 🥮 😋
🔸تخم مرغ 4 عدد، روغن مایع یک پیمانه، شکر یک پیمانه ، شیر یک پیمانه، پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری، نوتلا 3 قاشق غذاخوری (میتونید از هر شکلاتی که بن ماری میکنید استفاده کنید) پکین پودر یک قاشق غذاخوری، جوش شیرین یک قاشق چایخوری، آرد 2 پیمانه
تخم مرغ ها را با شکر بزنید تا کرمی شود، روغن مایع را اضافه کرده دوباره بزنید، شیر را اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن،نوتلا را اضافه کرده دوباره بزنید ، مواد خشک را تماما (با هم مخلوط و الک کنید) به مایع اضافه کنید و آرام هم بزنید یا فولد کنید در قالب چرب شده و آرد پاشی شده بریزید برای 25 تا 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه
قالب من پاند بود ولی در قالب مربع یا دایره ساده هم بینظیر میشه، میتونید روشو با شکلات بن ماری یا خامه تزیین کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#مسقطی 🍮 😋
🔸برای درست کردنشم یک لیوان نشاسته گل و پنج لیوان آب سرد و یک لیوان گلابِ اعلا ودولیوان شکر و مقدار کافی زعفران آبشده رو کاملا مخلوط میکنیم تا نشاسته کاملا حل بشه و مایع یکدست بشه،بعد روی شعله گذاشته و مرتب هم میزنیم تا نشاسته لعاب بندازه و کاملا ببنده بعدشم شعله رو خیلی خیلی کم میکنیم و مثل پلو دم کنی گذاشته و به مدت یک ساعت مسقطی رو دم میکنیم تا کاملا شفاف بشه و نشاسته کاملا بپزه و بعد داخل ظرف دلخواهمون میریزیم و میزاریم کاملا خنک بشه و برش میزنیم.دوست داشتید آخرای کار داخلش خلال بادوم هم بریزید که نورِعلی نور میشه😉
موقعی که مسقطی رو دم میزارید خیلی مواظبش باشید و مدام چک کنید و هم بزنیدش که سَر نره.
هم زدن مداومِ ابتدای کار و دم کردن مسقطی در کیفیتش خیلی موثره
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#خشک_کردن_آلو_خورشتی 😋
🔸آلو قرمز های گوشتی را شستم و دمشونا چیدم. یه قابلمه برداشتم و با مقدار ابی که اندازه آلوها باشه گذاشتم جوش اومد. کمی روغن به آبجوش زدم و آلو ها را داخل آبجوش ریختم و ۱۰ دقیقه ای گذاشتم جوش خورد با حرارت کم و ابکش کردم و هم میتونید پوستشو جدا کنید ولی من نذاشتم زیاد جوش بخوره که پوستش جدا بشه. من آلوهام شیرین بود نمک بهش نزدم اگه ترش بود میتونید کمی نمک بزنید و کامل آبش رفت توی سینی یه پارچه انداختم و گذاشتم جلوی پنکه ثابت و بعد چند روز خودشو جمع کرد. مرتب هم زیر رو رو میکردمشون.من نذاشتم زیاد خشک بشه چون برای خورشت درست نکردم برای زمستان خوردن روزانه درست کردم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#خوراک_گوشت_چرخ_کرده
🧆مواد لازم :
پیاز یک عدد - سیر ۲-۳ حبه - فلفل، نمک به میزان لازم - گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم - قارچ ۱۵۰ گرم - نخود فرنگی ۳۰۰ گرم - سیب زمینی یک عدد متوسط - رب گوجه۲ قاشق غذاخوری - سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
🥣طرزتهیه :
پیاز را خورد کرده و سرخ میکنیم. سیرها را له کرده و اضافه میکنیم. تف میدهیم گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و تفت میدهیم. نمک و فلفل را اضافه کرده. سپس قارچها را حلقه کرده به مخلوط اضافه میکنیم و بعد نخود فرنگی و سیب زمینی نگینی را به مخلوط اضافه میکنیم و در حین اضافه کردن مواد، مخلوط را هم میزنیم. رب گوجه و سس کچاپ را اضافه کنید و خوب تف دهید تا رنگ رب باز شود. در پایان یک لیوان آب اضافه کرده و بگذارید تا خوب جا بیفتد.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سير_قليه 🥘 😋
🔸نیم کیلو مرغ رو نمک وزرد چوبه زدم داخل روغن سرخ کردم بعد داخل همون تابه یک عدد پیاز نگینی ریز رو تفت دادم پیاز که سبک شد یک بسته برگ سیر سبز خرد شده که نیم کیلو بود رو اضافه و سرخ کردم مرغ سرخ شده رو به همراه یک پیمانه لپه که از قبل نیم پز کرده بودم رو اضافه و همه مواد رو با هم یه تفت دادم نمک وزرد چوبه ویک قاشق چای خوری گرد غوره واب تا جایی که روی مواد خورشت رو بگیره ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم تا خورشت بپزه و جا بیفته ودر آخر یک عدد تخم مرغ رو جدا داخل کاسه با چنگال زدم تا لختگی در امد وبه خورشت اضافه کردم وده دقیقه زمان دادم تا حسابی جا افتاد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ته_دیگ_مرغ_زعفرونی 🍗 😋
🔸ابتدا چند تا ران مرغ رو با نمک و فلفل و زعفرون، یک عدد پیاز خلالی و دو ق غ آبلیمو مرینیت کنید،چند ساعت داخل یخچال قرار بدید،سپس مرغها رو داخل ظرف با روغن و یک ق غ زعفران،کمی سرخ کنید و یک ربع هم بذارید با شعله کم بپزه،سپس توی ی قابلمه رو خوب با روغن چرب کنید و برنج آبکش شده تون رو با زعفرون مخلوط،و توی قابلمه ریخته و خوب با دست فشار میدیم و یکدست میکنیم،کمی کره آب شده روی برنج میریزیم،و دم کنی میذاریم (شعله پخش کن فراموش نشه)و حدود چهل و پنج الی یکساعت زمان میدیم تا بپزه،سپس با زرشک و خلال پسته و بادوم تزئین میکنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـ😊ــــلام✋ صبح یکشنبه تون بخیـر☕️
امروزتون پر از موفقیت 🌸
🌼🍃قلبتون مملو از عشق💕
زندگیتون سرشـار از نیکی🌸
الهی🙏
🌸🍃ساحل زندگیتون همیشه آرام
دلتون مثل دریا وسیع وبخشنده💞
💖و قلبتـون مثـل
آسمان آبی، پهناور و مهربان💖
🌸این ڪَـــــــل هاے زیبا
🌸با یہ عالمــہ انرژے مثبت
🌸تقـــــــــــــــدیم با یک دنیا
🌸آرزوی خوب
🌸بہ شما
🌸روز خوبـــــــــــــــے داشته باشید
.
#بمب_شکلاتی 🍫 😋
▫️کیک یا بیسکوییت پتی بور
▫️۳ ق غ نوتلا
▫️۱ ق م پودر کاکائو
▫️۱ کاسه دراژه فندقی خرد شده
▫️نصف پاکت خامه یا یک استکان شیر
▫️شکلات آب شده
🔸کیک ها را در مخلوط کن بریزید و پودر کنید، به جز شکلات آب شده ، همه ی مواد را با هم مخلوط کنید. در قالب سیلیکونی از شکلات آب شده بریزید و همه جای قالب خوب پخش کنید سپس در یخچال به مدت ۲ دقیقه بگذارید وخارج کنید. از مواد کیک داخل قالبها بریزید وصاف کنید سپس بقیه ی شکلات را هم روی آن بریزید و ببندید. نیم ساعت در یخچال بماند سپس سرو کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ساندویچ_گوشت_وقارچ 🌯 😋
🔸يه پياز رو نگينى خرد كنيد و با يه فلفل دلمه خرد شده تو روغن تفت بديد تا سبك بشه،يه حبه سير رنده شده رو اضافه كنيد و تفت بديد،نمك،فلفل سياه،پاپريكا،چيلى و اويشن و كمى پنير پارمسان رو هم اضافه كنيد
و گوشت چرخ شده رو هم توش بريزيد و بذاريد تا بپزه،توى تابه جدا قارچ ها رو باشعله ى بالا تفت بديدو به مواد اضافه كنيد و در اخر يه قاشق رب گوجه هم توش بريزيد وتفت بديد و مواد اماده شده
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سوفله_برنج 🍨 😋
▫️شیر
▫️برنج
▫️بیسکوییت خرد شده
▫️کره
▫️رنده پوست لیمو
🔸مقداری رنج و میشوریم و با اب جوش میپزیم وقتی که پخت،ابکش میکنیم و با شیری که به دمای جوش رسیده مخلوط میکنیم و میزاریم نیمساعت باهم بجوشن،شکر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر آب بشه و خوب با شیر برنج مخلوط بشه. یک ق غ هم پنیر لبنه اضافه میکنیم. در پایان شعله را خاموش میکنیم و یک ق غ رنده پوست لیمو اضافه میکنیم.
میزاریم کمی خنک بشه
بیسکوییت و خرد کنید و با کره آب شده مخلوط کنید و بریزید ته ظرف مورد نظرتون
بعد شیر برنج و روش بریزید و بزارید توی یخچال به مدت ۳ ساعت
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاچینی مرغ
دستور تهیه :
قسمت کتف مرغ را از بال ان جداکنید، پوست ان رابگیریدوباچاقوبه حالت تراشیدن گوشت رادرانتهای کتف جمع کنید_کمی بادست فشرده کنید_
کتفها راازچندساعت قبل با مخلوط پیاز،سیر،نمک،فلفل سیاه،ابلیمو،پاپریکا وزعفران استراحت دهید تامزه دارشوند_هرادویه دلخواهی هم می تونین بریزین_پس ازمزه دارشدن کتفها راازموادمزه دار جداکنید ،دوباره بادست گوشتها رادرانتها کمی فشرده ترکنید وابتدا درارد سپس مخلوط زرده وزعفران که خووووب هم زده اید ودرنهایت درپودرسوخاری بغلطانید ودرروغن داغ وشناورباحرارت ملااایم سرخ کنید
دستور تهیه سس کچاب
یک قاشق مرباخوری روغن رادرظرفی بریزید وروی حرارت قراردهیداجازه دهید تاروغن کمی گرم شود سپس یک قاشق غذاخوری پررب گوجه اضافه کنیدکمی هم بزنید یک قاشق مرباخوری سس خردل +یک ق چ شکر+یک ق غ پرسرکه +نوک ق چ پودرکاری اضافه کنید خوب هم بزنید،کمی اب برروی ان بریزید اجازه دهید تاسس غلیظ وبه غلظت ماست شود،درنهایت میزان نمک،شکروسرکه راباچشیدن میزان کنید.
به جای ادویه کاری هرادویه دلخواهی می توان ریخت مثلا اویشن پودرزنجبیل من کاری زدم
به جای سس خردل می تونین نوک ق چ پودرخردل بزنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛