#سس_هزارجزیره
🍸مواد لازم:
سس مايونز نصف ليوان- سس خردل ٢ ق غ- ماست چکیده ۲ ق غ سرپر- خیارشور ۲ عدد کوچک- سیر ۱ حبه- پياز يك عدد كوچك- جعفری به مقدار لازم- سس تند فلفل یک ق غ- پودر پاپریکا ،پودر ادویه کاری- سرکه ۱ ق غ
🥣طرز تهیه:
همه ی مواد رو بالا رو باهم مخلوط(جعفری رو ساطوری،سیر و پیاز رو رنده)
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#چیز_استیک_کوردون_پلو
🌮سبزیجات پخته کنار بشقاب برای تزیین به اندازه نیاز - لیمو ترش دو عدد - سس گریوی یک پیمانه - پنیر پیتزا رنده شده صد گرم - فیله بودن چربی خوابانده از قبل دویست و پنجاه گرم
🥣فیله خوابانده از قبل را در ماهتابه چدن یا تفلن سرخ کنیم یک طرف بیشتر طرف دیگر که کمتر سرخ شده را زیر قرار داده پنیر رنده شده را در قسمت بیشتر سرخ شده بریزید درب ماهتابه را بگزاریم تا بخار پز شود و پنیر کاملاآب شود. بعد در بشقاب بگزارید با سبزیجات تزیین کنیم سرو می کنیم می توانیم با سس گریوی میل کنیم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#کیک_قاشقی
🍪مواد لازم:
1 لیوان شیر - 1 لیوان شکر- 2 لیوان آرد- 2 عدد تخم مرغ- 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ، 1 قاشق مرباخوری وانیل
🥞طرز تهیه:
همه رو در یک ظرف خوب مخلوط کرده و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم امید وارم درست کنید ودر کنار عزیزانتون لذت ببرید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍢 #برش_یک_اندازه_جوجه_کباب_برای_سیخ
⚡️برای این منظور بهتر است برشهای بزرگ مرغ را درون چندین سیخ با فاصلههای برابر قرار دهید. سپس آنها را در کنار هم قرار داده و برش دهید. به این صورت همه تکههای مرغ با هم برابر خواهند بود
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#مربای_قیسی
🍑قیسی 250 گرم - شکر 1 پیمانه - آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری - بادکا (گلوکز) :1/4 پیمانه - هل درسته : به تعداد لازم
🥣قیسی ها را بشویید و به همراه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی نرم شود.سپس شکر و بادکا را اضافه کنید تا بر روی حرارت شربت غلیظ شود و قیسی ها پخته شوند.
وقتی شربت غلیظ شد آبلیمو و هل را اضافه کنید و پس از 3 الی 4 جوش حرارت را خاموش کنید.
مربا را بعد از سرد شدن در شیشه یا ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#مربای_پوست_پسته
🍋پوست پسته تازه نیم کیلو - آبلیمو سه قاشق غذاخوری - خلال پسته نصف فنجان - هل یا وانیل یک قاشق چایخوری - شکر نیم کیلو - آب سه چهار لیوان
🥣طرز تهیه:
پوست پسته را شسته حدود شش ساعت داخل آب سرد بگذارید و آب آن را چند بارعوض کنید.
پوست پستهها را چهار بار پنج دقیقهای میجوشانید و در آب سرد میگذارید.
پوست پسته، آب و شکر را می جوشانید تا قوام بیاید. در این مرحله هل یا وانیل را اضافه کنید.
در آخر آبلیمو و خلال پسته را اضافه میکنید و باقاشق چوبی به هم میزنید.
پس از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمیدارید تا مربا خنک شود. مربای خنک شده را در شیشه بریزید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#بادام_کاراملی
1. شکر را داخل ظرف مناسبی که کف آن ضخیم بوده و تقریبا بزرگ باشد و شکر کف ظرف را پوشش دهد، بریزید.
2. ظرف را روی شعله متوسط قرار دهید تا شکر حل شده و عسلی رنگ شود. سپس خلال بادام را افزوده و از روی شعله برداشته و روی سینی چرب شده ریخته و پخش کنید.
3. پس از خنک شدن، بادام کاراملی را خرد کرده و برای تزیین استفاده کنید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#روغن_بیشتر
🍳اگر موقع سرخ کردن متوجه شدید که به روغن بیشتری نیاز دارید، روغن را از لبه های تابه اضافه کنید. با این کار وقتی روغن به مواد داخل تابه که در حال سرخ شدن هستند می رسد، گرم شده است
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از مداحی انلاین
🔹 هدیه به طلاب و مداحان عزیز😍
روضه های طوفانی فاطمیه
🌺 گلچین سخنرانیهای اخلاقی عرفانی
🌺 مولودی های دهه کرامت عید غدیر
🌺 نوحه ها وسخنرانیهای محرم صفر
🌺 متن و سبک اشعار و روضه ها
🎧 ارضی 🎧کریمی
🎧 حدادیان 🎧 میر داماد
🎧 نریمانی 🎧 مطیعی
🎧 علیمی 🎧طاهری
🎧 بنی فاطمه 🎧 سیب سرخی
#شورطوفانی
http://eitaa.com/joinchat/1425145856C34217a20aa
🔹عضویت در کانال ذاکرین☝️
#چیپس_سیب
🍏مواد لازم:
سیب هسته در آورده 2 عدد- شکر 2 قاشق سوپ خوری - دارچین 1 قاشق سوپ خوری
🍎طرز تهیه:
فر را روی حرارت 100 درجه سانتی گراد یا 200 درجه فارنهایت روشن کنید. حدود ۱۵ دقیقه تا گرم شود. سیب ها را حلقه ای کنید و هسته آن ها را در بیاوریددر یک کاسه، شکر و دارچین را مخلوط کنید و روی سیب ها الک کنید و در سینی فر بچینیددر طبقه بالای فر حدود 2 ساعت سیب ها را بگذارید و اجازه بدهید تا حسابی چیپسی شوند!اگر در این زمان چیپسی نشدند، آن ها را در طبقه پایین هم برای چند دقیقه بگذارید تا چیپسی شوند.و بعد از خنک شدن آن ها را به یک ظرف در بسته منتقل کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛