eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹تا حد امکان مواد میانی لازانیا را با کمترین مقدار روغن تهیه کنید. همچنین اگر از گوشت چرخ کرده استفاده می کنید، گوشت بدون چربی و یا کم چربی را انتخاب کنید. 🔸پیازی که در تهیه مواد میانی لازانیا به کار می رود، بایستی خیلی ریز خرد شود (می توانید پیاز را رنده کنید). 🔹اگر در مواد میانی لازانیا از رب استفاده می کنید، مقدار آن کم باشد. همچنین همراه آن چند قاشق آب اضافه کنید. 🔸لازانیا را در ظرف نچسب(پیرکس) تهیه کنید. کف و دیواره های ظرف بایستی با کره یا روغن چرب شده و با سس بشامل پوشش داده شود. 🔹روی هر ورق لازانیا، مقدار نازک و کمی مواد گوشتی یا سبزیجات قرار دهید. سپس مقدار کمی پنیر روی هر لایه بریزید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍧پنیر خامه ای (نرم شده) ۲۲۵ گرم - کره (نرم شده) ۱۱۵ گرم - شکر ۱۷۰ گرم - شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری - وانیل ۱ قاشق چای خوری - چیپس شکلاتی ۱۷۰ گرم - بیسکوییت به مقدار لازم 🥣داخل یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای و کره را مخلوط کنید و بعد شکر و وانیل را اضافه کنید و آن ها را هم بزنید تا یکدست شوند و با چیپس شکلاتی مخلوط کنید. سپس با بیسکوییت سرو کنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🧆گوشت ران خام را می‌كوبیدند تا نرم شود، ‌بعد ‌آرد نخودچی، تخم‌مرغ‌، زعفران و فلفل ‌و زردچوبه می‌زدند و با آب سفت و شلش را اندازه می‌كردند و سرخ می‌كردند یا در آبی كه پیازداغ داشت می‌انداختند و با سركه شیره به عنوان چاشنی یك ربعی می‌جوشاندند و آب آن را مثل آبگوشت ترید كرده و شامی‌ها را با نان می‌خوردند ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍨نگهداری بستنی وانیلی شما می توانید بستنی وانیلی را یکبار به مقدار زیاد درست کنید و بعد آن را در ظروف درب دار به مدت طولانی در یخچال فریزر نگهداری کنید. 🍧بستنی وانیلی رنگی اگر می خواهید بستنی وانیلی رنگی داشته باشید می توانید در مرحله اول مقداری زعفران دم کرده یا پودر کاکائو اضافه کنید تا بستنی وانیلی زعفرانی یا کاکائویی داشته باشید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍵پیاز طلائی سرخ شده دو قاشق سوپخوری - روغن ۲ قاشق سو پخوری - نمک وفلفل به مقدار لازم - سیب زمینی پخته پوره شده ۳ فنجان - شیر داغ سه تا چهار لیوان 🥣پیاز را در روغن طلائی می کنیم و نمک و فلفل را می افزائیم . شیررا مخلوط پوره سیب زمینی می نمائیم . با پیاز مخلوط نموده روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند. در کاسه ای انفرادی یا فنجان می ریزیم و روی هر فنجان را با کرفس خرد شده تزئین می کنیم ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥔سیب زمینی ها را جوشانده ، سپس خنک کرده و در یک برشته بزنید ، نمک و شیر ، پیاز را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 🧀در مرحله بعد ، از پوره ای که تشکیل می دهیم پنیر را فراموش نکنید که وسط قرار دهید 🥚سپس آرد ، تخم مرغ و آرد سوخاری را چرخ کنید. 🍾ما در مقدار زیادی روغن سرخ می کنیم ، نکته اصلی این است که روغن داغاست ، تا قهوه ای طلایی سرخ کنید. 🍅با سس گوجه فرنگی سرو کنید. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
موادلازم آرد سفید ۱ پیمانه شکر ۱ پیمانه شیر ۲ پیمانه و نیم عرق هل نصف پیمانه(من بجاش از پودر هل استفاده کردم) روغن (مخلوط کره،روغن جامد،روغن مایع)نصف پیمانه زعفران به میزان لازم ارد را به اندازه ای که تغییر رنگ بده تفت داده و بعد روغن رو بهش اضافه کنید شیر و شکر و عرق هل رو بزارید رو حرارت که دونه های شکر آب شه و شیر به جوش بیاد بزارید اروم قل بزنه و بعد به آرد اضافه کنید و تند هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🦪 😋 ‌ ▫️۴، ۵ تکه ماهی سالمون‌ ▫️۷، ۸ عدد سیب زمینی متوسط‌‌ 🔸برای سس ▫️۷، ۸ شاخه جعفری‌ ▫️۱ حبه سیر(اگر کوچک بود ۲ حبه)‌ ▫️نصف لیوان روغن زیتون‌ ▫️۱ قاشق چای‌خوری پر نمک‌ ▫️فلفل سیاه‌ ▫️۱ عدد لیمو ترش‌ ‌ 🔸ابتدا سیب زمینی‌ها را خوب بشورید، آنها را با پوست داخل قابلمه بگذارید و با آب پر کنید تا جایی که تمام سیب زمینی‌ها داخل آب باشند.‌ تقریبا ۱۰ دقیقه بگذارید بپزند(سیب زمینی‌ها باید نیم پز شوند).‌‌ روی ظرف را کمی روغن بمالید و تکه‌های ماهی را وسط آن قرار دهید. سیب زمینی ها را هم مانند تصویر برش دهید و کنار ماهی‌ها بچینید.‌ درست کردن سس : جعفری‌ها را ریز خرد کنید، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. آبِ نصف لیمو را هم روی آنها بریزید و هم بزنید. حالا سس را روی سیب زمینی‌ها و ماهی‌ها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه(تا وقتی روی آنها سرخ شود) بپزید. این غذا را به صورت گرم و در کنار سالاد سبزیجات سرو کنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
ژله آلوورا یک بسته، خامه صبحانه 100 گرم، ژله انار یک بسته، انار دون شده ژله آلوورا یک عدد اول ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .دونه های انار رو داخل ليوان می ریزیم(ميتونيد از قالب هم استفاده كنيد) نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق داخل ليوان می ریزیم .بعد ميزاريم داخل يخچال تا ببنده . 50 گرم خامه رو با ویسک می زنیم .بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم . بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده. بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم می زنیم .وقتى خنك شد مى ريزيم روى لايه دوم و ميزاريم داخل يخچال تا ببنده. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥭۲ عدد انبه رسیده - ۱/۲ پیمانه بستنی وانیلی - ۱ پیمانه شیر سرد - خلال پسته برای تزئین 🍹انبه‌ها را پوست کنده و خرد کنید. سپس انبه‌های خرد شده را به همراه شیر و بستنی در مخلوط کن‌ بریزید و بزنید تا یکدست شود. در آخر هم با خلال پسته تزیین کرده و سرو کنید. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥘ابتدا مقداری پیاز داغ درست کنید و مرغ را با آن سرخ کنید، می‌توانید مرغ را در تابه‌ای جدا با کره تفت دهید و بعد به پیازداغ اضافه کنید که طعم کره را بگیرد. لبوها را به شکل خلالی ببرید، تفت دهید و به مرغ اضافه کنید. مقداری رب انار را با فلفل سیاه و شکر مخلوط کنید و به مرغ و لبو اضافه کنید و روی آن آب بریزید تا روی حرارت به مدت یک ساعت بپزد ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍭پاستیل خرسی - قالب بستنی یخی - چوب بستنی - لیموناد 🥣 توی قالب های بستنی تا ¾ لیموناد بریزید. پاستیل های خرسی رو داخل قالب ها بریزید. تا جایی که جا داره. چوب بستنی ها رو روی قالب ها قرار بدید. قالب های پرشده رو توی فریزر بگذارید و صبر کنید تا کاملا یخ بزن ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛