eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍟آرد ۱۰۰گرم - کره ۹۰ گرم - پنیر رنده شده ریز و نرم (چدار یا گودا) ۱۰۰ گرم 🥣فر رو از قبل گرم کنید . کره رو به مدت ۴۵ ثانیه در ماکروفر گرم کنید تا نرم بشه . آرد و پنیر رو اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید و ازش خمیری نرم درست کنید . در صورت تمایل میتونید از قالب های گرد کوچک برای شکل دادن به پفک استفاده کنید . با خمیر توپ های کوچکی تهیه کنید . با این مقدار حدود ۲۴ عدد خمیر گرد و کوچک تهیه میشه . قلقلی ها را روی کاغذ مخصوص فر که از قبل کمی چرب کردید روی سینی قرار بدین و با دست کمی فشار بدید تا صاف بشه . سپس در فر با درجه ۱۹۰ سانتیگراد به مدت حدود ۱۲ دقیقه تا وقتی که روی پفک ها طلایی بشه بپزید . زمان به حرارت فر شما بستگی داره ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
# اردور_تخم مرغ تخم مرغ پخته 8 عدد , سس مایونز 1/4 لیوان, سس خردل یا سرکه سفید 1 قاشق چایخوری , روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری, پودر سیر، نمک و فلفل به مقدار لازم , پیازچه خرد شده برای تزیین, پیاز 1 عدد تخم مرغ های پخته را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و زرده ها را با دقت خارج کنید. زرده های تخم مرغ را با پشت چنگال خوب له کنید سپس تمام مواد را به زرده ها اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. پس از اینکه مواد خوب مخلوط و یکدست شدند داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید و داخل هر سفیده را با مقداری از زرده پر کنید . برای تزیین مقداری پیازچه خرد شده روی زرده ها بریزید و مقداری نیز نمک و فلفل بپاشید ، این اردور ساده را میتوانید به تنهایی مصرف کنید یا برای تزیین ظرف سالاد استفاده نمایید. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
برنج خیس کردم.یک عدد پیاز کوچیک با یک ق روغن تفت دادم طلایی که شد به اندازه یه گردو گوشت چرخ کرده زدم و تفت دادم.نمک فلفل سیاه و قرمز زردچوبه زدم.یه دونه هویج کوچیک هم رنده درشت کردم و باهاش تفت دادم.آخر سر هم دو تا شاخه ترخون برگ کردم بهش اضافه کردم.برنجمو با اب و نمک کته کردم وقبل دم کشیدن مواد باهاش مخلوط کردم.کف قابلمه دیگه ای سیب زمینی حبه ای ریختم با خیلی کم روغن و برنج به اون منتقل کردم گذاشتم دم بکشه ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍲برای درست کردن خورش، اول تکه های مرغ رو داخل روغن تفت میدم،حتما یه قاشق زعفران هم داخل روغن میریزم که مرغها خوشرنگ بشه. طرفین مرغ ها رو تفت میدم و کنار میزارم و میرم سراغ درست کردن سس برای خورش. یه پیاز خیلی بزرگ رو رنده میکنم و بعد سرخش میکنم تا طلایی بشه،حالا بهش رب گوجه، فلفل سیاه،ادویه خورشتی،مقدار کمی پودر گل سرخ و چند قطره آبلیمو اضافه میکنم و کمی تفت میدم تا رب گوجه کاملا رنگ باز کنه.بعد به میزان کافی آب به خورشتم اضافه میکنم و تکه های مرغ رو به همراه یکعدد هویج خام کوچک بهش اضافه میکنم و زمان میدم تا بپزه و جابیفته،در پایان نمک و زعفران اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنم ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥮اگر کیک به قالب چسبیده است: 🔹قالب به درستی چرب و آرد پاشی نشده است. 🔸کیک در زمان مناسب و بعد از سرد شدن اولیه از قالب خارج نشده است. 🔹 کیک به اندازه کافی نپخته است. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍛طرز تهیه : یک لیوان ماست و یک قاشق رب گوجه و پاپریکا و آویشن و فلفل سیاه و پودر تخم گشنیز و ۳ ق غ روغن مایع یا روغن زیتون و پیاز خلالی درشت و دوحبه سیر این موادرو مخلوط میکنیم بعد تکه های مرغ خرد شده وشسته شده راداخل این مواد میریزیم وخوب مرغ ها رابه مواد آغشته میکنیم ودرآخر آب لیمو ترش روی مرغ ها میریزیم وروی ظرف سلفون میکشیم ۲ ساعت تو یخچال بمونه تا مزه دار بشه بعد کف ظرف را پیاز حلقه شده می چینیم مرغ ها رو روی پیاز ها میگذاریم و۲یا۳ ق غ روعن میریزیم ومقداری پودر زعفرون شعله گاز رو کم میکنیم در ظرف رت میگذاریم تا مرغ ها بپزند وبه روغن بیفتد وسرخ شوند ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
〽️ در یك كاسه تخم‌مرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له كرده و با مواد مخلوط كنید. یك قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یك سانتی‌متر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع كرده و خمیر را لوله كنید. لبه خمیر را با انگشت خیس كرده و آن را ببندید، این كار باعث می‌شود خمیر در روغن باز نشود. روغن را روی شعله متوسط داغ كرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی‌ها را 2 یا 3تایی در روغن5تا6 دقیقه سرخ كنید تا خمیر برشته و ترد شود. با قاشق سوراخدار، بورقی‌ها را خارج كرده و بعد به‌سرعت سرو كنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن دركنار این غذا بسیار لذت‌بخش است. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
💠برای ساختن این دستگاه ، یک قابلمه را آب کرده و آبکشی روی آن قرار دهید . سپس مقداری آب در قابلمه بریزید(به میزانی که آبکش با آب برخورد نکند) حالا هر ماده ای را که می خواهید بخار پز کنید، روی آبکش قرار دهید. اجاق گاز را روشن کنید تا مواد غذایی شما بخارپز شود ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥕مواد لازم : هویج 2-3 عدد - زردک (هویج وحشی زرد) 1 عدد - سیب‌زمینی کوچک 2 عدد - چغندر 1 عدد - کلم بروکلی 1 دسته - فلفل سبز 1 عدد - روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری - نمک 1/2 قاشق چایخوری - فلفل 1/2 قاشق چایخوری - پودر نان 2 پیمانه - تخم مرغ بزرگ 3 عدد 🥣طرز تهیه : فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. درون ظرف مخصوص پخت، لایه ای از فویل آلومینیومی قرار داده، روی آن را کمی روغن اسپری کرده و کنار بگذارید. درون یک بشقاب با استفاده از یک چنگال، پودر سوخاری را با یک چهارم قاشق چای خوری نمک خوب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید. درون کاسه ای متوسط، سیب زمینی و اسفناج را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس با دست از مخلوط به اندازه یک لقمه، یک لقمه برداشته و آن ها را به شکل توپ درآورده سپس درون مخلوط پودر سوخاری و نمک بغلطانید. ناگت ها را به ظرفی که از قبل آماده کرده اید منتقل کرده و کمی آن ها را به روغن آغشته کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه آن ها را بپزید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍒ارد و کاکائو و نمک و ب پ الک و مخلوط شود. تخم مرغ و وانیل و شکر تا حد سفیدی زده شود, روغن و بعد شهد مربای آلبالو را ریخته و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. شیر و مخلوط ارد را در سه نوبت, به تناوب میریزیم و هم میزنیم,در آخر سرکه را اضافه کرده و در قالب ٢٥*٣٥ میریزیم و در فر صدوهفتاد و پنج درجه نیم ساعت میپزیم. من از خامه فرم گرفته برای فیلینگ و دیزاین استفاده کردم ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛