فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_کیک_رنگین_کمان
✍برای کراست(پایه)
بیسکوییت ساده ۲۱۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
✍بیسکوییت را پودر کرده با کره آب شده مخلوط کرده و در قالب کمربندی ریخته و خوب پخش و فشرده میکنیم و در یخچال میگذاریم.
✍مواد پنیری (رویه)
خامه ۳۰۰ گرم
پنیر خامه ای (ماسکارپونه) ۴۰۰ گرم
شکر ۳/۴ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
آب ۱/۲ لیوان
رنگ مجاز خوراکی
✍خامه و پنیر خامه ای و شکر را با همزن میزنیم تا خوب مخلوط شود بعد پودر ژلاتین حل شده تو آب (بن ماری) را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و مایع را به ۴ قسمت تقسیم کرده و به هر کدام چند قطره رنگ خوراکی به دلخواه میزنیم خوب هم زده تا به رنگ دلخواه برسد.
یکی از مخلوط ها را روی بیسکوییت میریزیم بمدت ۱۵ دقیقه در یخچال گذاشته بعد لایه بعدی و همینطور برای لایه های بعدی عمل میکنیم و در آخر بمدت ۳ ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد و برای سرو روی آن را با خامه فرم گرفته و دراژه رنگی یا به دلخواه با گاناش تزئین میکنیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقالی_پلو_بامرغ
✍ مرغ رو با نمک فلفل پودر سیر زردچوبه دارچین یادم رفت توفیلم بگم سرخ میکنیم یکمم زعفرون وسطای سرخ شدن اضافه میکنیم و پیازداغ و ابجوش میریزیم میذاریم بپزیم.
این از مرغ برنجم کته میذاریم ابش خشک شد با باقالی نیم پز و شوید خشک مخلوط میکنیم دم میذاریم (من همیشه باقالی و شوید و با کره تفت میدادم بعد با برنج مخلوط میکردم) الان دیگه اینکارو نکردم بازم خوب شد😋
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #فلفل_شکم_پر 🌶 🌶
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گراتن_کدو
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#بال_عسلی همراه با نودل
بعد از اینکه بال ها رو با پاپریکا و پودر سیر و یه کوچولو سس گلوریا مزه دار کردم و گذاشتم یه مقدار استراحت کنه توی ماهیتابه چیدم تا با مقدار کمی روغن سرخ بشه وقتی دو طرفش نیمه سرخ شد یک قاشق غ عسل روش ریختم و گذاشتم حسابی برشته بشه😋
نودل هم که با یک لیوان آب جوشیده و ادویه مخصوصش 4 دقیقه جوشید و از آب جدا کردم با مقدار کمی زرشک تفت دادم که با شیرینی عسل ملس بشن
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یه_ایده_خوشمزه😋👌😍
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این غذای کوچک و بامزه قطعا شما را به وجد می آورد؛ آموزش تهیه یک #فینگرفود خوشمزه از نوع #مینی_همبرگر
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#تهچین سبزیجات😋
✍مواد لازم
برنج 3 پیمانه
ماست 1 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
زعفران آبشده غلیظ 4 ق غ
روغن مایع 2 ق غ
نمک مقداری
✍مواد میانی
هویج 2 عدد کوچک نگینی خورد شده بخار پز
کدو 1 عدد متوسط نگینی خورد شده و سرخ شده
قارچ نصف لیوان که با مقداری آبلیمو و نمک تفت دادم
ذرت پخته شده نصف لیوان
🍜طرز تهیه
برنج رو کمی دون تر پخته و آبکش کردم حالا در ظرفی دیگر تخم مرغ ها، ماست، نمک، زعفران و روغن را با چنگال خوب مخلوط کرده و برنج را به مخلوط ماستی اضافه کردم کف قابلمه رو مقداری روغن ریختم یه لایه مخلوط برنج ریختم و با پشت قاشق صاف کردم.
سپس یه لایه ذرت و هویج ریخته و باز یه لایه برنج اضافه کردم بعد مخلوط هویج و کدو اضافه کردم و در آخر باقیمانده برنج رو روش ریختم در قابلمه رو گذاشتم تا حدود ۵۰ دقیقه گذاشتم تا دم بکشه.
بعد از اینکه دم کشید در ظرف مورد نظر برگردوندم وبا زرشک تفت داده شده و خلال پسته و باقیمانده سبزیجات تزیین کردم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#دسر خوشمزه 😋
✍بیسکوئیت رو خرد کن. با کمی کره آبشده مخلوط کن. داخل لیوان بریز و فشرده کن. یه لایه دسر کاستارد بریز.
موز، خامه فرم گرفته، کره بادام زمینی. تکرار کن تا لیوان پر بشه. با خامه فرم گرفته و کارامل تزئین کن.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
ی پیاز خلال کنید تفت بدین گوشت اضافه کنید بعد اینک سرخ شد زردچوبه فلفل بزنین و بعد رب اضافه کنین خوب تفت بدین تا رنگ باز کنه.
لپه رو اضافه کنید تفت بدین روش آب بریزین بذارین جوش بیاد ۲ تا چوب دارچینم بندازین توش درشو بذارین تا خورشت بپزه.
کدو حلوایی رو ب تیکه های کوچیک خرد کنید تو کمی کره تفت بدین نیم ساعت اخر ب همرا چنتا آلو ب خورشت اضافه کنین و زیرشو کم کنین تا خورشت جابیوفته و روغن بندازه.
آخرسرم کمی آب لیمو و نمک اضافه کنین.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پاناكوتا توت فرنگي🍓🍓
✍مواد لازم
شير ١٨٠ ميلي ليتر
شكر ٥٥ گرم
ژلاتين ٢ ق چ
خامه ٣٠٠ گرم
اسانس توت فرنگي چند قطره
توت فرنگي ٥ عدد
رنگ خوراكي صورتي
🍜طرز تهیه
شير، شكر، ژلاتين و خامه رو باهم مخلوط كنين روي حرارت قرار بدين تا گرم بشه ولي نجوشه.
كمي كه از حرارت افتاد بهش توتفرنگي پوره شده، اسانس و رنگ خوراكي در صورت تمايل اضافه كنين تو ظرف مورد نظرتون بريزين و اجازه بدين كه داخل يخچال ببنده.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کشمش_پلو 😋
✍اول از همه برنج رو کته کردم گذاشتم دم بکشه بعد سینه ی مرغ رو با یه حبه سیر و نمک و زردچوبه گذاشتم بپزه خوردش کردم و با کره و زعفرون تفتش دادم و از توی تابه درآوردم.
تو همون کَره کشمش پلویی رو بازعفرون دم کرده تفت دادم بعد برنج که آماده شد با زعفرون و کشمشی که تفت دادم مخلوط کردم و نتیجه چیزی شد که میبینید.
من به مرغ یکم دارچین زدم و یه مقدار گردوی خورد شده رو هم تفت دادم و روی پلو ریختم. اینا کاملا سلیقه ایه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#سالاد ماكارونى😋
✍مواد لازم
ماكارونى فرمى يك بسته
ژامبون ٤٠٠ گرم
خيار شور ٣٠٠ گرم
كنسرو ذرت يك قوطى كامل
سس مايونز به ميزان لازم
كمى روغن زيتون
فلفل سياه
🍜روش تهيه
ماكارونى رو طبق معمول هميشه با آب و نمك بذاريد بجوشه. مراقب باشيد زيادى نرم نشه. آبكش كنيد و بذاريد سرد شه.
كمى روغن زيتون بهش بزنيد كه بهم نچسبه،البته روغن زيتون كمك ميكنه سس بيش از حد جذب سالاد نشه. تو يه كاسه ى بزرگ خيار شور و ژامبون خرد شده رو اضافه كنيد.
كنسرو ذرت و ماكارونى هارو هم اضافه كنيد كمى فلفل سياه بزنيد، همه ى مواد رو به سس آغشته كنيد. من هميشه مقدار خيلى كمى شويد تازه ى خرد شده به اين سالاد ميزنم طعم خيلى خوبى ميگيره.
حتماً بايد چند ساعت تو يخچال بمونه. اگر ميخواييد قالبى در بياد، تو قالب مورد نظر بريزيد و با قاشق فشرده كنيد بذاريد چند ساعت تو يخچال بمونه و بعد تو ظرف مورد نظر برگردونيد.
احتياجى به چرب كردن قالب نيست. جنس قالب هم مهم نيست چى باشه، قالب من فلزى بود. بدليل وجود سس، خيلى راحت از قالب در مياد.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
🌼یک صبحِ
♥️پر از ترانه تقدیم شما
🌼شورِخوش جاودانه
♥️تقدیم شما..
🌼یک سفره مهیا شده از شور
♥️و نشاط باخنده عاشقانه
🌼تقدیم شما دوستان مهربان
♥️سلااام😍صبحِتون سرشار
🌼از لطف بی کران خـــــدا
♥️الهی گل لبخند رو لباتون
🌼همیشگی باشه
♥️الهی عطر گل
🌼دل آرای زندگیتون باشه
♥️لحظاتتون خوش و بیاد ماندنی
🌼جمعه زیبا و رویایی تون
♥️بخیر و شادی
💞 @fast_food 💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این غذا یک نوع #اسنک هست که با نون لواش درست میشه ، مطمئنم که بچه هاتون با خوردن این غذا کلی کیف میکنن😍
#اسنک_مرغ_سبزیجات
✍مواد لازم
سینه ی مرغ پخته و خرد شده نصف یک عدد
گوجه فرنگی ریز شده 2 عدد
فلفل دلمه ریز شده یک عدد
جعفری ساطوری شده به مقدار لازم
پنیر پیتزا ی رنده شده 150 گرم
خامه یا سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
نان لواش 3 عدد
تخم مرغ 2 عدد برای سرخ کردن
✍طرز تهیه
همه ی مواد را مطابق فیلم با هم مخلوط میکنیم ، حالا کمی از مواد را روی نیمی از نون لواش میریزیم و از یک طرف نان را تا میزنیم ، سپس با چاقو به چهار قسمت تقسیم میکنیم ، دو عدد تخم مرغ را با چنگال کمی میزنیم تا از لختگی درآید ، اسنک ها را با تخم مرغ ها آغشته کرده و در ماهیتابه با روغن کم و حرارت پایین سرخ میکنیم.
بهتره از ماهیتابه رژیمی استفاده کنید. به جای مرغ از سوسیس یا کالباس هم میتونید استفاده کنید ، اما از نوع خونگیش😉
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اشترودل
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ ترکی
300 گرم گوشت چرخکرده ، یک عدد پیاز رنده ، نصف پیمانه برنج خیس شده ، نمک فلفل سیاه
✍همه را مخلوط کرده قلقلی میکنیم در آبجوش میپزیم-پیاز-هویج وگوجه سرخ شده اضافه میکنیم در آخر رشته سوپ و سبزی اضافه میکنیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاکای_کدوحلوایی
✍مواد لازم
آرد یک لیوان
پوره ی کدوحلوایی یک لیوان
شکریک دوم لیوان
تخم مرغ یک عدد
پودرهل نوک قاشق چای خوری
دارچین یک قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر دوقاشق چایخوری
گلاب یک سوم فنجان
✍ تخم مرغ و شکر رو باهمزن خوب مخلوط کنین بعدازاون شیروگلاب رو اضافه کنید و کمی هم بزنیدبعد ؛ پوره کدوحلوایی رو اضافه کنید و مخلوط کنید بعد با قاشقتوی روغن بریزید و سرخ کنید.
یک طرف که طلایی شد برگردونید طرف دیگه هم سرخ بشه بعد بذارید رو دستمال روغن اضافیش بره.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مچبوس_مرغ
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#شامی
#کشك (قروتى ، قروتو)
✍يك پياز درشت رو نگينى خرد ميكنيم و تفت ميديم با زرد چوبه ٤٠٠ گرم گوشت رو اضافه و با ادويه و فلفل و زرد چوبه تفت ميديم.
روش آب ميريزيم اندازه اى كه روى گوشت رو بگيره درش رو ميزاريم تا با حرارت ملايم كاملاً پخته بشه انتهاى پخت ٢تا ٣ ق غ آب گوشت بمونه.
٤٠٠ گرم لپه ى خيس خورده رو ميزاريم تا بپزه بعد آبكش ميكنيم يك عدد سيب زمينى رو آبپز ميكنيم وقتى سرد شد رنده ميكنيم گوشت پخته شده با لپه ى پخته شده و سرد شده رو چرخ ميكنيم يا داخل غذا ساز ميريزيم.
يا ميشه گوشت رو ريش ريش كرد و لپه رو با گوشت كوب له كرد (به نظر من اين مدلى كه قبلاً درست كــردم بهتر بود) ٤ تا تخم مرغ رو اضافه ميكنيم داخل مواد و نمك وفلفل و كمى زعفران اضافه و همه ى مواد رو با هم وَرز ميديم و ميزاريم يخچال دست رو كمى مرطوب ميكنيم.
از مواد كمى برميداريم و داخل دست گلوله ميكنيم و كف دست صاف و گرد ميكنيم و وسطش رو با انگشت سوراخ ميكنيم و داخل روغن داغ و حرارت ملايم سرخ ميكنيم.
#كشك
✍براى اين غذا پياز رو خلال كردم و با كمى روغن تفت دادم سير رنده شده رو روى پياز ريختم و تفت دادم و كمى نعنا خشكً. بادمجون رو حلقه كردم و كمى سرخ كردم و گوجه و كمى رب گوجه رو هم در ظرف ديگه پختم.
گوجه و بادمجون رو به پياز و سير اضافه كردم و كشك (محلى) رو به مواد اضافه و كمى تفت دادم و با ادويه و نمك و آب دو جوش كه زد گاز رو خاموش ميكنيم و غذا آماده ست. اين غذاى محليه كه قروتى يا قروتوُ هم ميگن😉
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_جگر_وز
✍این بار جگرها رو بجای زغال توی فر پخت. جگر و دنبه با نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن طبق فیلم میذاره لای وز و..... در آخر نان روغنی و سماق و گوجه و فلفل و پیاز ، دوغ محلی هم فراموش نشه!😋😋😋
🔴 وز چربی نازکی بشکل پرده است که داخل شکم گوسفند و روی دیافراگمه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh