#غذا_با_مرغ
#خورش_لوبیاسبز
🔴1سینه مرغ رو نمک و زردچوبه زده در روغن سرخ کنید و از تابه خارج کنید. داخل همون روغن پیاز نگینی خرد کرده رو سرخ کنید. هویج و 2 ق غ رب گوجه، زرد چوبه و1 لیوان پوره گوجه به همراه مرغ سرخ شده واب جوش اضافه کنید. وقتی مرغ پخته شد لوبیا سبز که از قبل پختین، نصف ق غ گرد غوره و کمی پودر دارچین اضافه کرده و 20 دقیقه دیگه بپزین تا خورشت جا بیفته.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماست_بورانی
✅خوشمزه کردن ماست چندین روش داره که یکیش همین انواع بورانی است که با ماست درست میکنند.
✅ دوستان حالا که صحبت ماست شده یک چندتا نکته بگم که البته ربطی به دستور نداره فقط میخوام یک توضیح راجب طعم دار کردن ماست بگم اینکه لزوما نعنا و پونه خشک چاشنی ماست نیست حتی شما میتونید گاهی عرق نعنا بزنید و شوید هم به ماست اضافه کنید یا حتی زیره و پودر زیره
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
#کاملا_واقعی😱😰🔞
❌صحنه ای عجیب و بینهایت وسوسه انگیز🔞
#سرنوشت #دختری که #تن_فروشی میکند
کلیپ منتشر شده از داستان این دختر😱🔞🔞
#جامعه در دست تغیییر
برای تماشای کلیپ کلیک کن👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a
تا برنداشتم از سنجاق کلیک کن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_نونی
#غذای_بدون_گوشت
#کتلت_سیب_زمینی
✅ تو کتلت سیب زمینی به شکل ساده که فقط تخم مرغ و سیب زمینی هست هم حتما یک مدل سبزی معطر بخصوص ترخون پیشنهاد میدم که عالی میشه.
سیب زمینی پخته: 4 عدد (500 گرم)، سیب زمینی خام: 4 عدد (500 گرم)، پیاز: 1 عدد، سیر: 4 حبه، تخم مرغ: 3 عدد، آرد نخودچی: 2 ق غ، آرد سوخاری: 3 ق غ،
سبزی کوکویی: 2 ق غ، زردچوبه، سماق، ادویه کتلت، پاپریکا، فلفل سیاه، گرد غوره و نمک
✅مقدار تخم مرغ بیشتر باعث پف کردن و وا رفتن کتلت ها می شود.
✅اگر موقع درست کردن کتلت ها مواد به دست چسبید، مقداری آردسوخاری اضافه کنید.
✅برای شکل دادن کتلت ها دست خود را داخل آب خیس کنید.
✅برای نچسبیدن کتلت ها به ماهیتابه حتما روغن را داغ کنید.
✅ریختن سیر داخل مواد اختیاری هست.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷به نام خـــــــــدا
🌷به رسم آغاز سلام
با عشق و تبسم
و به آواز سلام
از سبزترین ترانه ها
سر شـــــــــارید ...
بر روی گـــــــــل
تک تکتان باز سلام
ســـــــــلام
صبحتون پر از عشق و زیبایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه بورک گوشت
#ترفندآشپزی
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فاهیتای مرغ👌
#ترفندآشپزی
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد ماکارانی مجلسی
#ترفندآشپزی
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
کلیپ جنجالی 😱😱🎥📽🎥📽🎥
صیغه میشی یا رفیق ؟؟؟
رابطه حلال یا حرام📵📵🔞🔞🔞
جامعه داره به کجا میره خودتون ببینید بچه مچه نیاد🔞🔞🔞🔞
کلیپ سنجاق شد⬇️⬇️⬇️
تا پاک نشده بدو
https://eitaa.com/joinchat/1008140333C988d9841d0
هدایت شده از ذاکرین
♨️انتقام زشت دختر بی حجاب از یک طلبه!!!😭😭
🔻یه خانم خوشگل با کلی آرایش و مانتو تنگ راهی خیابونای شهر شد
❌وسط متلک ها یه صدایی شنید: خواهرم بخاطر خدا حجابت رو رعایت کن!!
🔻یه جوون ریشو از همونها که ازشون متنفره با یه پیرهن یقه آخوندی روی یه شلوار پارچهای بود.
🔻به دوستش گفت من باید حال اینو بگیرم وگرنه شب خوابم نمیبره. مسیرش رو به سمت حاج آقا کج کرد که ......
🔻ادامه داستان سنجاق کانال زیر
👇♨️👇♨️👇
http://eitaa.com/joinchat/933298234Cc0abd30bb1
#ترایفل_گردو_و_توت_فرنگی
مواد اصلی
کره30 گرم
توت فرنگی200 گرم
گردو خرد شده200 گرم
رولت کوچک1 بسته
شکر6 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ1 عدد
شیر2/1/4 پیمانه
وانیل1/4 قاشق چای خوری
نشاسته ذرت1 قاشق سوپ خوری
آرد2 قاشق سوپ خوری
اسانس موز(اختیاری)2 قطره
طرز تهیه
درجه سختی
زمان تهیه 120دقیقه
زمان پخت 20دقیقه
در یک قابلمه مناسب شیر و آرد و نشاسته را بریزید و خوب باهم مخلوط کنید
در ظرف دیگری تخم مرغ و شکر را باهم مخلوط کنید تا حجمش دوبرابر شود
سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا حسابی غلیظ شود.بعد اسانس را اضافه کنید (اختیاری)
وقتی مخلوط غلیظ شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید
وقتی خنک شد گردو و توت فرنگی را اضافه کنید
رولت را به صورت باریک برش بزنید و داخل لیوان با فشار دست بچسبانید
داخل لیوان را از مخلوط آماده شده پر کنید
داخل یخچال بگذارید تا ترایفل ها خنک شوند.درآخر با گردو و توت فرنگی تزیین کنید
نوش جان💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه خوشمزه وجذاب وپر طرفدار😍😍👌
#ترفندآشپزی
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا پیراشکی😋😋
#ترفندآشپزی
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش بستنی بدون خامه و شکر😍😍
#ترفندآشپزی
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳بیسکویت پذیرایی
#ترفندآشپزی
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پودینگ_توفرنگی_با_بیسکویت_پتی_بور
پودینگ توت فرنگی 1 بسته
پودینگ وانیلی 1 بسته
شیر 1 لیتر
بیسکویت پتی بور یک بسته
طرز تهیه :
* ابتدا پودینگ توت فرنگی رو با 500 میلی لیتر شیر سرد هم زده بعد روی حرارت قرار دهید تا همانند فرنی غلیظ بشه ، در طی این مدت بایستی مرتب هم بزنید .
پودینگ رو در ظرف مورد نظر بریزید و اجازه بدید کمی خنک بشه .
بعد بیسکویت رو روی پودینگ بچینید .
پودینگ وانیلی رو هم مثل پودینگ توت فرنگی درست کنید .
سپس به آرامی روی بیسکویت ها بریزید .
نکته : پودینگ رو خیلی آروم و ترجبحا" با قاشق روی بیسکویت ها بریزید تا بیسکویت ها شناور نشن .
بعد از اینکه پودینگ کمی سرد شد ، توت فرنگی ها رو روی پودینگ بچینید،سپس بمدت 24 ساعت داخل یخچال بذارید ( من عاشق اون بیسکویت وسطشم که بعد از 24 ساعت مزه کیک می ده و انگار یه لایه کیک با ارتفاع خیلی کم وسط دسر گذاشتی )
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #پیتزا_سه_لایه_خانگی 🍕 😋😍😍
#ترفندآشپزی
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سبزی_پلو_با_ته_انداز_ماهی_کولی
چندتا ماهی کولی رو بعد از اینکه پاک کردم با نمک و آبلیمو یا آب نارنج مزه دارش می کنم. شما هر جور دوست دارین ماهی تونو مزه دار کنین. ما پوست ماهی کولی رو نمی گیریم. ومن توی اطرافیانم ندیدم هیچوقت کسی اینکارو بکنه، ولی مثل اینکه توی بعضی از جاهای گیلان کولی رو پوست می گیرن. آخه کولی اینقد کم جونه که دست بهش بزنی بیشتر گوشتش با پوست از بین میره. واصلا تمام مزش با پوست سرخ کردنشه. بعداز مزه دار کردن کولی یکطرفشو توی روغن داغ خوب سرخش می کنم، برش می گردونم طرف دیگه و کمی برنج آبکش شده سفید روی کولی ها میریزم و بعد مخلوط برنج آبکش شده و سبزی رو می ریزم روش. برنجم که دم بکشه ماهی کولی هم تهش خوب سرخ میشه
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯