فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس_رژیمی
عصرونه
طرز تهيه ى يك چيپس سالم و بدون مواد نگهدارنده تو خونتون، با كمك مايكروويو.
1. سيب زمينى رو ورقه ورقه كنيد.
2. براى گرفتن نشاسته، سيب زمينى ها رو بين دو تا دستمال كاغذى قرار بديد تا دستمال ها مايع روى سيب زمينى رو جذب كنن.
3. لايه هاى سيب زمينى رو به روغن زيتون(يا روغن مورد علاقتون) آغشته كنيد.
4. كف ظرفتون رو هم چرب كنيد.
5. سيب زمينى ها رو تو ظرف بچينيد، ادويه و نمك دلخواهتون رو بزنيد و براى شش تا هفت دقيقه بزاريدشون تو مايكروويو.
نوش جان💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#تیرامیسو_بدون_تخم_مرغ
لیدی فینگر 1 بسته ی 200 گرمی
پنیر ماسکار پونه 1 بسته
خامه ی فرم گرفته 200 گرم
پودر شکر 2 قاشق سوپ خوری
قهوه ی غلیظ دم کرده 1/2 پیمانه
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
توت فرنگی و شکلات خرد شده برای تزیین
طرز تهیه
ابتدا پنیر را با پودر شکر می زنیم تا کرم صافی بدست بیاد.سپس با خامه ی فرم گرفته مخلوط می کنیم ..زیاد نمی زنیم.لیدی فینگر ها را با فرچه آغشته به قهوه می کنیم و یک ردیف در ظرف مورد نظر می چینیم.
نیمی از کرم آماده شده را روی لایه ی بیسکویتی می ریزم و صاف می کنیم و کمی پودر کاکائو روی آن الک می کنیم .لایه ی بعدی لیدی فینگر ها را هم آغشته به قهوه کرده و روی کرم لایه ی قبلی می چینیم و باقی کرم را روی لیدی فینگر ها می ریزیم و صاف می کنیم و به مدت 4 الی 5 ساعت درون یخچال میذاریم .. این دسر هر چه بیشتر بمونه ،لایه ی لیدی فینگر ها نرم تر شده و بافت اسفنجی آن نرم تر می شود... هنگام سرو کمی پودر کاکائو روی دسر می پاشیم و با توت فرنگی ویا شکلات رنده شده و خرد شده تزیین می کنیم...
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تارت_مرغ
یک سینه مرغ کامل
کره50 گرم
دوعدد سیب زمینی متوسط
نصف لیوان ذرت
قارچ هم 100گرم
جعفری یا پیازچه خرد شده 2قاشق
سس مایونز 2قاشق
ابلیمو برای تفت قارچ دوقاشق
گوجه گیلاسی هم برا تزئینش
نمک فلفل و اویشن هم بزنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی مدل #کوکو_سیب_زمینی شبیه پیتزا☝️ 🧀🍕🧀🍕🧀🍕🧀🍕🧀
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم:
نخود پخته سبزی معطر سیر پیاز ادویه همه رو داخل خورد کن ریخته و حسابی مخلوط کرده و بعد سرخ میکنیم☝️
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پاستای_خامه_ای_با_کرفس
مواد لازم
پاستا صدفی متوسط 450 گرم
سس مایونز کمچرب 1 پیمانه
آب لیموی تازه 1/3 پیمانه
کرفس 1 ساقه
پیاز قرمز 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1- پاستا را در قابلمه بزرگی از آب جوش بجوشانید، به آن نمک اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه آن را بپزید. سپس آن را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید و کنار بگذارید
2- در یک کاسه بزرگ، مایونز و آبلیمو را با هم مخلوط کنید.
3- ساقه های تازه کرفس را خرد کنید, اگر برخی از ساقه ها پوست ضخیمی دارند می توانید پوستش را بگیرید بعد خرد کنید.
4- برگ های تازه کرفس را هم به صورت پره پره درآورده و با سالاد مخلوط کنید. از برگ هایی که تازه نیستند صرف نظر کنید
5- برگ و ساقه کرفس را به همراه پیاز و پاستای خنک شده با سس مخلوط کرده، نمک و فلفل اضافه کنید.
6- مواد را هم زده تا خوب مخلوط شوند. میتوانید سالاد را با چند برگ بزرگتر کرفس تزیین کنید و همراه غذا سرو کنید
سایر نکات
اگر می خواهید سالاد پاستای رژیمی داشته باشید به جای مایونز از ماست چکیده استفاده کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سالاد_گندم_ترکیه_ای
گندم رو شسته و یه شب خیس میکنیم. روز بعد گندم رو داخل کاسه بزرگ ریخته. ذرت، گردو و پیاز و خیار و فلفل دلمه و هویج و گوجه خرد شده اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
برای سس سرکه، روغن زیتون، کمی شکر، نمک، فلفل سیاه و سس خردل مخلوط میکنیم و به سالاد اضافه میکنیم.حداقل 2ساعت در یخچال داخل ظرف دربسته نگه میداریم تا سس جذبه سالاد بشه بعد سرو میکنیم
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_جنگل_سیاه
یک کیک شکلاتی آلمانی که برای درست کردنش از هر نوع کیک شکلاتی میتونید استفاده کنید.
این کیک از لایه های مختلف کیک شکلاتی تشکیل شده که بینشون خامه میزارن و گاهی بین لایه ها همراه خامه گیلاس یا آلبالو هم گذاشته میشه.
تزئین روی کیک هم خامه و خرده های شکلات هست.
برای درست کردن خرده های شکلات کافیه شکلات سیاه رو رنده کنید یا به کمک پوست کن ورقه کنید. روی کیک جنگل سیاه هم توسط شکوفه های خامه و گیلاس تزئین میشه. تزئینی ساده و زیبا برای کیک ها شکلاتی
└✨ @Vioolet_heart 💜┘
#حلیم_بوقلمون
مواد_لازم برای6 نفر
_گوشت بوقلمون : 1 کیلوگرم
_نخود(پوست گرفته) : 200 گرم
_گندم : 600 گرم
_روغن : 2 قاشق سوپ خوری
_دارچین : 1 قاشق سوپ خوری
_شکر : به مقدار لازم
_نمک : به مقدار لازم
طرز_تهیه
گوشت بوقلون و نخود را جدا گانه بپزید و پس از پخته شد گوشت آن را ریش ریش كنید و كنار بگذارید .نخود ها را بكوبید .
در ظرفی مناسب گندم ها را با مقداری نمك و آب قرار دهید تا به جوش آید و كمی بپزد ،سپس آن را داخل مخلوط كن بریزید یا از صافی رد كنید تا گلوله های موجود در آن از بین برود.
سپس آن را به نخود اضافه كنید و گوشت ها را داخل آن اضافه كنید و روی حرارت گذاشته و مرتبا هم بزنید تا كشدار شود .
در ظرفی جداگانه روغن یا كره را آب كنید و دارچین را به آن اضافه كنید و در صورت تمایل با شكر به روی غذا اضافه كنید.
نکات_لازم
در صورتی كه مواد را داخل مخلوط كن نریزید، باید آن را مداوم هم بزنید تا گلوله نشود. اگر پس از مخلوط كردن مواد احساس كردید به اندازه لازم صاف نشده اند دوباره انها را داخل مخلوط كن بریزید تا یكدست و صاف شوند.
سعی كنید حتما از شعله پخش كن استفاده كنید، تا غذای شما ته نگیرد.
حلیم خوشمزه حلیمی است كه خوب بپزد پس تا حد ممكن به آن زمان دهید.
نخود را حتما از شب قبل خیس كنید و آب آن را حد اقل 3 مرتبه عوض كنید و اگر فراموش كردید این كار را بكنید نخود را دو بار بجوشانید و آب آن را عوض كنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هزار آرزوی بشر
درمقابلِ یک تقدیرالهی
محکوم به فناست
آرزو می کنم
خداوند متعال
بهترین و قشنگترین
تقدیرها را براتون رقم بزنه..
#سالاد_مرغ #فینگرفود
مواد لازم
چند عدد سینه مرغ بی استخوان
یک بسته پنیر خامه ای
مخاوط ذرت مکزیکی و نخود فرنگی و هویج نگینی(پخته شده)
یکم ریحون ساتوری خورد شده
یکم شوید ساتوری خورد شده
چندتا دونه پیازچه قسمت سفیدش خورد بشه
فلفل قرمز(به دلخواه)
نان مینی تست
جعفری یا ریحون برای تزیین
طرز تهیه :
سینه ی مرغ رو میزاریم بپزه ، وقتی پخت میزاریم سرد بشه،سرد که شد با رنده داخل یه کاسه رندش میکنیم ، تا حسابی پودری و یکدست بشه،بعد ترکیب ذرت نخود فرنگی و هویج پخته شده رو اضافه و دنبالش ریحون و شوید هم اضافه میکنیم،بعد پنیر خامه ای رو در 2 مرحله اضافه و هم میزنیم تا حسابی مواد منسجم بشه،یکمم فلفل بهش میزنیم.
حالا نون تست هارو دونه دونه برمیداریم و از مواد سالاد با قالب یا قاشق روش میزنیم و با چندتا جعفری تزیینش میکنیم
بجای نان تست از تارت و هرمدل نون دیگه ای که دوس دارین میتونین استفاده کنین
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#كرابيه_عسل
تخم مرغ 2 عدد پودر قند 1 ليوان روغن مايع 1 ليوان وانيل 1 ق م بكينگ پودر 2 ق م آرد 400 تا500 گرم عسل 2 ق غ براي رومال: زرده تخم مرغ 1 عدد پودر كاكائو 1 ق م ابتدا تخم مرغ ،پودر قند و وانيل را باهمزن خوب هم زده بعد روغن مايع و عسل را اضافه ميكنيم خوب مخلوط كرده ارد رو الك كرده ب تدريج همراه بكينگ پودر اضافه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياد و بدست نچسبه بعد كف دست رو چرب كرده اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرده و با كف دست صاف كرده داخل سيني فر ك كاغذ روغني پهن كرديم كنار هم با فاصله ميچبنيم با زرده تخم و كمي پودر كاكائو رومال كرده و با پشت چنگل خط ميندازيم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175بمدت 20دقيقه قرار ميدهيم این شیرینی را در مایکروفر و توستر و فر می توانید درست کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#فریتاتای_گوجه_فرنگی_بروکلی
همهی این مواد را بپزید: یک عدد پیاز کوچک خُرد شده، 2 فنجان بروکلی خُرد شده، نصف فنجان قارچ برش خورده و یک حبه سیر خُرد شده. دو عدد گوجه فرنگی متوسط خُرد شده، 2 قاشق چایخوری خردل خشک شده و یک و کمی پودر آویشن را هم به این مواد اضافه کنید
نوش جان ❤️
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#نان_خانگی_بدون_فر
• آرد 500 گرم
• 5 گرم مخمر
• 10 گرم شکر
• 300 گرم آب گرم
• 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
2 قاشق غذاخوری آرد
کنجد
پ.ن :دو قاشق غذاخوری آرد را با دو قاشق غذاخوری روغن داغ مخلوط کنید.
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سالاد_سیب_زمینی_و_قارچ
4تا سیب زمینی رونگینی خرد کرده وآبپز میکنیم (مراقب باشید له نشود).مینی قارچ های خوشگلمون رو با آبلیمو نمک و فلفل کمی بخارپز میکنیم .برای تهیه سس این سالاد یه دونه پیازویا پیازچه و سه تا خیار شور رو رنده ریز کرده و دوق غ ماست سون و4 ق غ سس مایونز و یک ق غ سس خردل و نمک و و فلفل وشوید به مقدار زیاد مخلوط کرده وبه سیب زمینی و قارچ پخته شده اضافه میکنیم.(آب پیاز و خیارشور رنده شده رو کاملا بگیرید).به دلخواه میتونید اسلایس زیتون سیاه هم اضافه کنید.حتما سرد سرو کنید.
میتونه گزینه خوبی برای شام سبک ورژیمی باشه
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سالاد_قارچ
مواد لازم
400 گرم قارچ
1 پیاز
1 هویج متوسط
1 لیوان ماست
1/2 لیوان ذرت
5 الی 6 عدد خیارشور
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
2 حبه سیر رنده شده
2 شاخه شوید
2 شاخه جعفری
نمک،فلفل به میزارم لازم
طرز تهیه
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون در یک تابه مناسب ریخته و به مدت 1 دقیقه هویج خردشده را تفت دهید،سپس پیاز را اضافه کرده و تفت میدهیم.پیازها که سرخ شد قارچ های خردشده را اضافه کرده و آنها را هم تفت میدهیم.
وقتی آب قارچ جذب شد،تابه را از رو حرارت برداشته و میگذاریم تا خنک شود.
دریک ظرف دیگر خیارشور، جعفری، شوید خردشده و سیر رنده شده را با سس مایونز و ماست، نمک و فلفل مخلوط کرده و مابقی مواد را اضافه کرده و سرو میکنیم.
نوش جان💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیخ_های_خوشمزه
پاپریکا خانگی
مواد لازم
3 سینه مرغ؛
1 فلفل قرمز بزرگ
نمک و فلفل؛
روغن زیتون.
طرز تهیه
فلفل را به برش های خیلی نازک برش دهید. بگذارید 5-6 ساعت خشک شوند.
برش های خشک شده را مخلوط کنید تا با استفاده از آسیاب قهوه پودر شود.
مرغ را به صورت نوار برش دهید ، سیخ ها را به پهلو نخ کنید و همانطور که در فیلم نشان داده شده است آنها را به قطعات برش دهید.
سیخ ها را با روغن ، پاریکا ، نمک و فلفل مزه دار کنید.
آنها را به مدت 10-12 دقیقه روی گریل بپزید ، تا کاملاً پخته شوند
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سوپ_مرغ_رشته_فرنگی
مرغ را با کمی حبوبات، سبزیجات و رشته فرنگی در قابلمه بیاندازید و حرارت راروی کم تنظیم کنید وقتی از محل کار به خانه بر می گردید غذا آماده است
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#اسموتی_توت_فرنگی_موز
مواد لازم
توت فرنگی خورد شده300 گرم
موز خورد شده بزرگ1 عدد
شیر 350 میلی لیتر
ماست شیرین250 گرم
شکر در صورت تمایل
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای اینکه به راحتی بتوانید این اسموتی خوشمزه را تهیه کنید، به شما پیشنهاد می کنم در فصل میوه ها، یا هنگامی که مقدار زیادی موز یا توت فرنگی در منزل دارید و احتمال می دهید که موزها سیاه شوند یا توت فرنگی ها نرم شوند، موز ها و توت فرنگی ها را ریز خورد کرده و درون کیسه زیپ دار یا ظرف در بسته فریز کنید.
این میوه های فریزری خورد شده و آماده برای تهیه اسموتی، به راحتی از 8 ماه تا یکسال در فریزر قابل نگهداری هستند. یکی از مزیت های این میوه های یخ زده این است که شما احتیاجی به اضافه کردن یخ برای تهیه اسموتی ندارید.
ماست، شیر و میوه های یخ زده را در مخلوط کن بریزید و چند پالس بزنید تا مواد خوب مخلوط شده و یکدست شوند.
شما همچنین می توانید از 50 گرم بادام خام نیز برای تهیه این اسموتی استفاده کنید.
اسموتی را درون لیوان ها ریخته و با میوه و یا بادام خورد شده تزیین کنید
نوش جان💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_به_روشی_جدید
مواد لازم
300 گرم گوشت گاو
2 حبه سیر ، خرد شده
15 میلی لیتر عصاره زنجبیل
15 میلی لیتر سس مایونز
1 قاشق چایخوری شله فلفل قرمز
3 گرم نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
60 گرم آرد تمپورا
60 گرم نشاسته ذرت
125 میلی لیتر آب سرد
روغن نباتی (برای سرخ کردن)
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده را با سیر خرد شده ، سس مایونز ، عصاره زنجبیل ، تکه های چیلی ، نمک و فلفل مخلوط کنید.
مقداری کوفته گوشت تهیه کنید.
آرد تمپورا و نشاسته ذرت را اضافه کنید. برای پوشاندن کوفته ها 40 گرم کنار بگذارید.
آب را در مخلوط آرد ریخته و هم بزنید تا خمیر آماده شود.
کوفته ها را در مخلوط آرد کنار بگذارید و آنها را در مایه آغشته کنید.
کوفته ها را به مدت 5 دقیقه در روغن در حال جوش سرخ کنید.
اجازه دهید روغن درون کاغذ جذب شود و برای بار دوم برای 2-3 دقیقه دیگر سرخ کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پیراشکی_سیب_زمینی_ولزی
مواد لازم
2 عدد سیبزمینی آب پز
یک پیمانه نخودفرنگی
به میزان لازم نان تست نرم
1 ق س جعفری خرد شده
به میزان لازم نمک، فلفل پاپریکا و پودر گشنیز
پیاز یک عدد متوسط
طرز تهیه
1. پیاز نگینی شده رادرمقداری روغن تفت دهید .
2 حالانخود فرنگی، نمک، پودر پاپریکا، فلفل و پودر گشنیز را هم اضافه کنید.
3 حالا سیبزمینی رنده شده را همراه با جعفری به موادتان اضافه کنید.
4 از موادتان بهاندازه یک قاشق غذاخوری روی نان تست بریزید.
5 حالا نان تست را شکل بدهید و در روغن روی حرارت کم سرخ کنید.
6 پیراشکی های شما آماده است. می توانید آنها را سرو کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزئین_میلک_شیک_رژیمی
مواد لازم
ماست یخ زده کم چرب 2 فنجان
ماست یونانی یا ماست کم چرب 1 فنجان
خرده های کیک خشک یک چهارم فنجان
شیر کم چرب 1 فنجان
دراژه ریز یک چهارم فنجان
خامه فرم گرفته کم چرب نصف فنجان
شربت میوه دلخواه سرد مقداری
طرز تهیه:
ماست منجمد، ماست یونانی، خرده کیک و شیر را در مخلوط کن ریخته و با سرعت بالا مواد را کاملا مخلوط نموده بلافاصله داخل لیوانی که تزئین کرده اید ریخته و رویش را با خامه، و شربت و میوه دلخواه تزئین نمایید.
برای تزئین میلک شیک اسپیرال:
برای تزئین میلک شیک به شکل اسپیرال نیاز به دراژه های رنگی ریز و مقداری عسل یا شربت ذرت یا شربت افرا و یک عدد قلم مو دارید.
با قلم مو طرح اسپیرالی را که میخواهید داخل لیوان کشیده سپس یک مشت دراژه داخل لیوان بریزید و تکان دهید تا دراژه ها به خطهایی که با عسل کشیده اید بچسبند.
در انتها مطابق تصویر با ریختن مواد از وسط لیوان را از میلک شیک پر میکنید و با خامه ی فرم گرفته ، دراژه و میوه های فصل تزئین مینمایید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سُجُک_لبنانی
مواد لازم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
سیر 1بوته
پودر زنجبیل 1ق چ
فلفل سیاه 1ق چ
دارچین 1ق چ
پاپریکا 1ق چ
نمک کمي
نان پیتا 1عدد
طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده را برای 10 دقیقه در هوای آزاد آشپزخانه بگذارید. گوشت باید دو بار چرخ شده باشد. سیر را رنده کنید و با بقیه ادویه ها و نمک داخل گوشت بریزید،گوشت را خوب ورز بدهید تا مواد به خوردش برود. گوشت را مثل یک گلوله بزرگ در بیاورید و برای یک ساعت درون یخچال بگذارید. حالا نان پیتا را از خط وسط آن جدا کنید. گوشت چرخ کرده را روی نان پهن کنید. حواس تان باشد که فقط یک لایه نازک روی نان ایجاد کند تا خوب بپزد و گوشت خام نماند. حالا نان پیتا را لوله کنید.با چاقوی اره ای مخصوص برش، سجک رابرش بزنید. سجک ها را برای 15 دقیقه در فر با درجه 180 سانتی گراد بگذارید تا بپزد. (البته لبنانی ها سجک را تو روغن و روی حرارت کم سرخ می کنند.)
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
متولد چه ماهی هستی ؟!🤪🤨
بزن رو ماه تولدت تا #رازهای_رفتاری خودت تا بدونی 😻👐👇🏻
فروردین💚
اردیبهشت💚
خرداد💚
تیر ❤️
مرداد❤️
شهریور❤️
مهر 🧡
آبان🧡
آذر 🧡
دی💙
بهمن 💙
اسفند 💙
حقایقی که باید بدونی👆🏻💛😎
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
4314885656.mp3
528.8K
مرغ آلفردو با کلم بروکسل
مواد لازم:
500 گرم سینه مرغ بدون پوست و خرد شده
2 قاشق غذاخوری روغن
400_800گرم کلم بروکسل (میتونید کلم بروکلی جایگزین کنید)
1 لیوان شیر
1قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
2 تا 3 حبه سیر رنده شده
1 قاشق نشاسته ذرت
1/4 لیوان پنیر رنده شده(پارمسان ،پیتزا،موزارلا)
نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه
ابتدا 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های مرغ را اضافه کرده،نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا پخته و طلایی شوند سپس از تابه درآورده و در یک بشقاب کنار بگذارید.روغن باقیمانده را در همان تابه بریزید و کلم بروکسل را تا زمانی که شروع به تغییر رنگ کند تفت دهید،همزمان در یک کاسه جداگانه، شیر ،سیر خرد یع رنده شده، نشاسته ذرت و در صورت لزوم نمک و فلفل را مخلوط کنید و هم بزنید تا بجوش بیاید حرارت را کم کرده تا سس یه کم غلیظ شود سپس مرغ پخته شده را به ماهیتابه برگردانید و در آخر پنیر رنده شده اضافه کرده هم بزنید و پخت و پز را ادامه دهید تا پنیز کامل آب شود و با سس ترکیب شود، از روی حرارت بردارید و در صورت تمایل با جعفری خرد شده و فلفل سیاه بیشتر سرو کنید