#کوکو_سیب_زمینی_قالبی
#کوکو_شکم_پر
ابتدا سه عدد سیب زمینی متوسطرو ابپز میکنیم بعد از خنک شدن پوستش رو میکنیم و رنده میکنیم کمی نمک و زرد چوبه میزنیم بعد یه تخم مرغ اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم تا یکدست بشه برای مواد داخلی از مخلوط سینه مرغ پخته شده و خرد شده و قارچ و فلفل دلمه خرد شده که باهم تفت دادم استفاده کردم شما طبق ذائقه تون از هر چیز دیگه ای میتونید استفاده کنید قالب رو چرب میکنیم بعد از مایه کوکو به اندازه ای که کف قالب رو بپوشونه میریزیم بعد از مواد میانی و بعد هم پنیر پیتزا میریزیم دوباره با مایه کوکو روشو میپوشونیم و روش یه قاشق روغن مایع میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه صدونود درجه به مدت یک ساعت قرار میدیم بسته به نوع فر شاید زمان پخت تغییر کنه در آخر چند دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم وقتی از فر در اوردیم اجازه میدیم تا کمی سرد بشه بعد برمیگردونیم داخل ظرف و نوش جان میکنیم.
امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_اسفنجی با خامه و میوه
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۸۰ گرم
عصاره وانیل ۱ ق غ یا پودر وانیل نصف ق چ
زرده تخم مرغ ۴ عدد
آرد همه کاره ۵۰ گرم یا اگه نداشتین آرد سفید
روغن ۷۰ میلی لیتر
به نصف مواد به اندازه ۱ ق غ پودر کاکائو اضافه کنید.
🌡پخت در دمای:
۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت
به مدت ۳۰ دقیقه
بذارین خنک شه بعد برش بزنید و
برای داخلش میتونین از خامه قنادی یا خامه صبحانه زده شده (هرچی پرچرب باشه راحت تر فرم میگیره)
و موز و توت فرنگی یا هر میوه دیگه ای که خواستین استفاده کنین.
اگر کاغذ شیرینی پزی ندارین حتما ظرف یا قالبتون رو چرب و آرد پاشی کنین.
ضخامت رولت مثل کلیپ باشه که راحت رول بشه.
آرد و روغن رو با لیسک با مواد مخلوط کنید که پف مواد نخوابه.
برای تبدیل واحد ها، هرماده غذایی رو توی گوگل سرچ کنید هستش.
روی گاز و توی مایکروفر یا کیک پز هم میتونید بپزید.
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
حسین جانمــــ♡♡
لطفی بنما
که خاک پایت گردم
دامن بتکان که تا گدایت گردم
دلتنگ زیارت توام اربابم
من را به حرم ببر فدایت گردم
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله
@sedzaker
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرنی_قالبی
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رمز و راز کباب کوبیده
🥓 🥓
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ترفند_آشپزی
برای خوشطعم شدن ماهی سرخشده،آنرا درشیرنمك زده یا خامه یا سیبزمینی رنده شده بخوابانید.
برای گرفتن بوی ماهی به روغن قبل ازقراردادن آن روی حرارت آبلیمواضافه كنید
🌹
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
┏━━🍃🍂━━┓
@khalaghan
┗━━🍂🍃━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات سیب زمینی
💛 💛
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ترفند_آشپزی
برای خوشطعم شدن ماهی سرخشده،آنرا درشیرنمك زده یا خامه یا سیبزمینی رنده شده بخوابانید.
برای گرفتن بوی ماهی به روغن قبل ازقراردادن آن روی حرارت آبلیمواضافه كنید
🌹
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
┏━━🍃🍂━━┓
@khalaghan
┗━━🍂🍃━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_اسفنجی با خامه و میوه
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۸۰ گرم
عصاره وانیل ۱ ق غ یا پودر وانیل نصف ق چ
زرده تخم مرغ ۴ عدد
آرد همه کاره ۵۰ گرم یا اگه نداشتین آرد سفید
روغن ۷۰ میلی لیتر
به نصف مواد به اندازه ۱ ق غ پودر کاکائو اضافه کنید.
🌡پخت در دمای:
۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت
به مدت ۳۰ دقیقه
بذارین خنک شه بعد برش بزنید و
برای داخلش میتونین از خامه قنادی یا خامه صبحانه زده شده (هرچی پرچرب باشه راحت تر فرم میگیره)
و موز و توت فرنگی یا هر میوه دیگه ای که خواستین استفاده کنین.
اگر کاغذ شیرینی پزی ندارین حتما ظرف یا قالبتون رو چرب و آرد پاشی کنین.
ضخامت رولت مثل کلیپ باشه که راحت رول بشه.
آرد و روغن رو با لیسک با مواد مخلوط کنید که پف مواد نخوابه.
برای تبدیل واحد ها، هرماده غذایی رو توی گوگل سرچ کنید هستش.
روی گاز و توی مایکروفر یا کیک پز هم میتونید بپزید.
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#املت_پنیر_رولتی
مواد لازم:
تخم مرغ 6عدد
شیر 1فنجان
آرد 1/2فنجام
نمک 1/2ق چ
فلفل سیاه 1/4ق چ
ژامبون پخته و خورد شده 1فنجان
پنیر چدار یا هر پنیری به دلخواه 1فنجان خورد شده
کره یا روغن به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا روغن یا کرهرادر تابه گرم می کنیم.سپس تخم مرغ هارا همرا باشیر با همزن دستی میزنیم.سپس آرد،نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم ودر تابه می ریزیم.10تا 15دقیقه میپزیم تا زمانیکه تخم مرغ ها ببندد.سپس ژامبون ها (می توان از قبل کمی تفت دهیم) وپنیر را رویش می پاشیم تا زمانیکه پنیر آب شود و سپس املت رامیپیچیم(به شکل رولت در می آوریم)
#املت_پنیر_رولتی
مواد لازم:
تخم مرغ 6عدد
شیر 1فنجان
آرد 1/2فنجام
نمک 1/2ق چ
فلفل سیاه 1/4ق چ
ژامبون پخته و خورد شده 1فنجان
پنیر چدار یا هر پنیری به دلخواه 1فنجان خورد شده
کره یا روغن به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا روغن یا کرهرادر تابه گرم می کنیم.سپس تخم مرغ هارا همرا باشیر با همزن دستی میزنیم.سپس آرد،نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم ودر تابه می ریزیم.10تا 15دقیقه میپزیم تا زمانیکه تخم مرغ ها ببندد.سپس ژامبون ها (می توان از قبل کمی تفت دهیم) وپنیر را رویش می پاشیم تا زمانیکه پنیر آب شود و سپس املت رامیپیچیم(به شکل رولت در می آوریم)
🍰کیک برشی 😋
تخم مرغ 3 عدد
شکر یک و یک چهارم لیوان
وانیل کمی
روغن مایع سه چهارم لیوان
شیر یک لیوان
آرد دو ونیم لیوان
بکینگ پودر دو قاشق م
نمک میوه یک دوم قاشق م
🥧ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهمزن میزنیم تا رنگش روشن و کشدار بشه..
روغن مایع اضاف و در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم بعد شیر اضافه میکنیم ...
بکینگ پودر و نمک میوه رو با آرد مخلوط و چند بار الک کنید...آرد رو به مواد اضاف میکنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم..
در ظرفی چند قاشق از مواد آماده ریخته و با پودر کاکائو مخلوط میکنیم و داخل قیف میریزیم....
مواد رو داخل قالبی که چرب و آرد پاشی شده میریزیم...با مواد کاکائویی رو کیک طرح میندازیم...😍👌
قالب 25 در 35
زمان و درجه فرها فرق میکنه باید قلق فرتون دستتون بیاد
🍰کیک شیر
مواد لازم
آرد ساده ۲ و ۱/۴ فنجان،
شیر ۱ و ۱/۴ فنجان،
تخممرغ ۴ عدد،
شکر ۱ فنجان،
اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری،
بکینگپودر ۲ قاشق چایخوری،
کره نرم شده ۱۰ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار گرم کنید. تخممرغها رو در کاسه بزرگی بشکنید و با سرعت بالای همزن بهمدت ۵ دقیقه بزنید تا غلیظ و لیمویی رنگ شود. کمکم شکر رو اضافه کنید و هم بزنید تا مایه نرم و یکدست بشه. وانیل، بکینگپودر و آرد رو کم کم اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید. شیر و کره را در شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار بدید تا کره کاملاً آب شه. شیر رو یواش یواش به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکدست حاصل شود. کف قالب را با کمی کره چرب کنید. سپس خمیر را در قالب بریزید و بطور یکنواخت پخش کنید. قالب رو بهمدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار بدید.
هدایت شده از ذاکرین
یاد غمای تو میبارم یارم_۲۰۲۲_۰۴_۰۶_۱۸_۳۷_۰۰_۱۸۴.mp3
3.28M
یاد غمای تو میبارم یارم
بی غم تو آقا بیمارم یارم
کربلایی سیدرضا نریمانی
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
@sedzaker
#دستور_تهیه_قهوه_با_دارچین
🧉🧉
🧂مواد لازم
شکر : ۵۵ گرم
قهوه آماده و گرم : ۵ فنجان
چوب دارچین : یک عدد
خامه : شش قاشق غذاخوری
خامه برای تزیین نوشیدنی : به مقدار لازم
دارجین : به مقدار لازم
مراحل ☕️🫖☕️🫖
برای تهیه این نوشیدنی ابتدا شکر ، چوب دارچین و قهوه را درون قهوه ساز بریزید و اجازه دهید تا مخلوط مواد به مدت ۱۰ دقیقه روی درجه گرم بمانند و بعد از مدت زمان ذکر شده قهوه را از درون صافی عبور دهید سپس قهوه را درون فنجان مخصوص سرو قهوه بریزید.
درون هر کدام از فنجان های قهوه یک قاشق غذاخوری خامه کم چرب بریزید سپس این دسر خوشمزه را با پودر دارچین تزیین نمایید.
🍱🌯#بورک_گوشت_و_قارچ
برای این بورک ها از خمیر یوفکا استفاده کردم .مایه داخلش هم گوشت چرخ کرده که با پیاز تفت دادم و نمک و فلفل و کمی زردچوبه و آویشن زدم .قارچ اسلایس شده تفت داده شده و ذرت و فلفل دلمه ای نگینی هم رو به موادمون اضافه میکنیم و در نهایت پنیر پیتزا که با کل مواد مخلوط کردم.
قبل از اینکه بورک ها رو بپیچیم سطح خمیر رو با و دو قاشق شیر و کمی کره اب شده کاملا برس میکنیم مواد رو لای خمیر میزاریم به هر شکلی دوست داریم میپیچیم دوباره برای بورک ها پیچیده شده شیر و روغن مایع و زعفرون رومال میزنیم و کنجد می پاشیم روی سینی فر کاغذ مومی می اندازیم بورک ها رو در سینی فر میزاریم و در فر از قبل گرم شده 180 درجه به مدت بیست دقیقه میزاریم تا سطحشون طلایی بشه.میتونید در روغن هم سرخ کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پنیری_سوخاری
سینه مرغ پخته و ریز شده یک پیمانه(معادل یک لیوان)
پنیر پیتزا(موزارلا ، پنیر چدار هم میتونید بریزید) یک پیمانه
پنیر خامهای: سه چهارم پیمانه
پیاز حلقه شده دو عدد
🍗🧀🍗🧀🍗🧀🍗🧀🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شیرینی میکادو😍
#آمــوزشــے 🍭
#ایــده_بــگــیــریــم
سلام😍خوبين...
.
هميشه كه نبايد پاستا وماكاروني رو با گوشت درست كرد،
اينبار سس ماكاروني رو با پياز سرخ كرده،زردچوبه،فلفل قرمز،
يه دونه سير رنده شده،ادويه كاري،همراه با فلفل سبز وقرمزِ قلمي خورد شده،قارچ وگوجه (يارب گوجه)درست كردم،
.
ماكاروني رو باروغن زردچوبه ونمك ريختم تو آب جوش وقتي مغزش نرم شد آمادست آبكش كنيد به سس اضافه كنيد مخلوط كنيد ودم بزاريد،چند تا دونه اسفناج كوچيك هم بزاريد روشُ نوووووش جان
.
ميشه ماكاروني رو نرم تر برداشت ودم هم نزاشت
#خوش_طعم_شدن_مافین_های_حاضری
🧁قالب های براق فلزی باعث طلایی شدن کامل مافین ها می شود.🍬
🧁هر قالب را تا دو سوم پر کنید تا به اندازه پف کند.🍬
🧁هر قالب مافین را خوب چرب کنید.🍬
🧁برای پیشگیری از سوختن کناره مافین ها، دو سوم از یک قالب مافین را با آب پر کنید.🍬
🧁از قاشق بستنی (اسکوپ های بستنی) برای ریختن مایه کیک استفاده کنید تا همه یک اندازه باشد.🍬
🧁مافین هایی که گرد نیست و پف می کند، برای مدت طولانی تر یا در دمای خیلی بالا پخته شده است.🍬
🧁خشکی بیش از حد مافین، به علت ریختن مایه کم در قالب و پخت طولانی و در دمای بالا ایجاد می شود.🍬
🧁در پی هم زدن بیش از حد و بالا بودن دمای فر در داخل مافین حفره تشکیل می شود.
#سالاد_ميموسا
🔅لايه ها بترتيت از بالا به پايين
🔸زرده تخم مرغ
🔸هويج رنده شده
🔸سفيده تخم مرغ
🔸كنسرو ماهى
🔸سيب زمينى پخته
#کیک_زعفران
آرد دو و نیم لیوان
شیر یک لیوان سرخالی
روغن مایع نصف لیوان
شکر یک لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل نصف ق چ
زعفران دو ق دم کرده و غلیظ
گلاب دو ق غ
هل نصف ق چ
بکینگ پودر دو ق م
🥮آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید تخم مرغ هارو با شکر و وانیل به مدت هفت دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه زعفران و گلاب و هل رو به شیر ولرم اضافه و به تخم ها اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید
روغن مایع رو هم اضافه و مخلوط کنید آرد و بکینگ پودر رو تو سه مرحله به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید قالب مورد نظر رو با کره خوب چرب کنید و آردپاشی کنید و آرد اضافه رو خارج کنید مواد کیک رو داخل قالب ریخته داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۵به مدت ۴۰تا یکساعت طبقه وسط بزارید تا بپزه مواظب باشید نسوزه
#خوراک_مرغ_آبپز
🫕🍴مواد لازم
ران مرغ : ۲ عدد
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
زردچوبه : ۱/۴ قاشق چایخوری
آلو خورشتی : ۴ عدد
نمک وفلفل : به مقدار لازم
پیاز : ۲ عدد
گوجه : ۲ عدد
🍣🥘طرز تهیه :
برای پخت مرغ آب پز ابتدا یک قاشق رب گوجه فرنگی را درون قابلمه بریزید سپس یک لیوان آب به رب بیفزایید و رب را درون آب حل کنید. مقداری نمک و زردچوبه و فلفل به سس مرغ اضافه کنید توجه داشته باشید که برای خوش طعم تر شدن مرغ آب پز می توانید به جای زردچوبه مقداری زعفران به مرغ بیفزایید.
در مرحله بعد پیاز را به صورت حلقه ای برش دهید و پیازهای برش زده شده را در کف قابلمه بچینید سپس ران مرغ تکه شده و آلو خورشتی درون قابلمه همراه با گوجه بریزید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا مرغ به مدت ۱.۵ تا ۲ ساعت به خوبی پخته شود و به روغن بیفتد توجه داشته باشید که هر چقدر آب مرغ جذب آن شود مرغ خوش طعم تر می شود.
#یخنی_پلو
🍛🍛🍛🍛
🧅پیاز فراوان رنده کرده سرخ کنید تا حدی که رنگ پیازتون قهوه ای بشه ..
سرخ کردن پیازتون در طعم و رنگ این غذا خیلی مهمه چون با رنگ پیاز این غذا رنگش تیره میشه پس باید بیشتر از همیشه سرخ بشه فقط مراقب باشی پیازتون نسوزه چون سرخ کردن پیاز این غذا تقریبا به مرز سوختگی میرسه اگه حواستون نباشه یا کمی دیرتر از رو حرارت بردارین میسوزه و دیگه به درد نمیخوره و اگه دیدید غذاتون به تلخی میزنه پس بدونید که😱😱سوخته
وقتی رنگ پیازتون تیره شد خیلی سریع با سرعت عمل بالا و حرارت بسیار کم گوشتها رو داخل پیاز تفت بدین و باز هم میگم مراقب باشین هین سرخ کردن گوشت پیازتون نسوزه بعد به اندازه 1 لیوان آب داخلش بریزید
جالبیش اینه که این غذا هیچ نوع ادویه ای نداره فقط نمک میخواد و فقط به فقط با همون پیاز سرخ کردش رنگ و طعم میگیره که خیلی هم بی نظیره و اگه ادویه ای بهش اضافه کنید دیگه به هیچ عنوان اون طعم بی نظیر یخنی رو نمیگیره. بذارید با نمک و زعفران دم کرده با حرارت ملایم بپزه و با برنجتون نوش جان