هدایت شده از ذاکرین
یاد غمای تو میبارم یارم_۲۰۲۲_۰۴_۰۶_۱۸_۳۷_۰۰_۱۸۴.mp3
3.28M
یاد غمای تو میبارم یارم
بی غم تو آقا بیمارم یارم
کربلایی سیدرضا نریمانی
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
@sedzaker
#دستور_تهیه_قهوه_با_دارچین
🧉🧉
🧂مواد لازم
شکر : ۵۵ گرم
قهوه آماده و گرم : ۵ فنجان
چوب دارچین : یک عدد
خامه : شش قاشق غذاخوری
خامه برای تزیین نوشیدنی : به مقدار لازم
دارجین : به مقدار لازم
مراحل ☕️🫖☕️🫖
برای تهیه این نوشیدنی ابتدا شکر ، چوب دارچین و قهوه را درون قهوه ساز بریزید و اجازه دهید تا مخلوط مواد به مدت ۱۰ دقیقه روی درجه گرم بمانند و بعد از مدت زمان ذکر شده قهوه را از درون صافی عبور دهید سپس قهوه را درون فنجان مخصوص سرو قهوه بریزید.
درون هر کدام از فنجان های قهوه یک قاشق غذاخوری خامه کم چرب بریزید سپس این دسر خوشمزه را با پودر دارچین تزیین نمایید.
🍱🌯#بورک_گوشت_و_قارچ
برای این بورک ها از خمیر یوفکا استفاده کردم .مایه داخلش هم گوشت چرخ کرده که با پیاز تفت دادم و نمک و فلفل و کمی زردچوبه و آویشن زدم .قارچ اسلایس شده تفت داده شده و ذرت و فلفل دلمه ای نگینی هم رو به موادمون اضافه میکنیم و در نهایت پنیر پیتزا که با کل مواد مخلوط کردم.
قبل از اینکه بورک ها رو بپیچیم سطح خمیر رو با و دو قاشق شیر و کمی کره اب شده کاملا برس میکنیم مواد رو لای خمیر میزاریم به هر شکلی دوست داریم میپیچیم دوباره برای بورک ها پیچیده شده شیر و روغن مایع و زعفرون رومال میزنیم و کنجد می پاشیم روی سینی فر کاغذ مومی می اندازیم بورک ها رو در سینی فر میزاریم و در فر از قبل گرم شده 180 درجه به مدت بیست دقیقه میزاریم تا سطحشون طلایی بشه.میتونید در روغن هم سرخ کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پنیری_سوخاری
سینه مرغ پخته و ریز شده یک پیمانه(معادل یک لیوان)
پنیر پیتزا(موزارلا ، پنیر چدار هم میتونید بریزید) یک پیمانه
پنیر خامهای: سه چهارم پیمانه
پیاز حلقه شده دو عدد
🍗🧀🍗🧀🍗🧀🍗🧀🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شیرینی میکادو😍
#آمــوزشــے 🍭
#ایــده_بــگــیــریــم
سلام😍خوبين...
.
هميشه كه نبايد پاستا وماكاروني رو با گوشت درست كرد،
اينبار سس ماكاروني رو با پياز سرخ كرده،زردچوبه،فلفل قرمز،
يه دونه سير رنده شده،ادويه كاري،همراه با فلفل سبز وقرمزِ قلمي خورد شده،قارچ وگوجه (يارب گوجه)درست كردم،
.
ماكاروني رو باروغن زردچوبه ونمك ريختم تو آب جوش وقتي مغزش نرم شد آمادست آبكش كنيد به سس اضافه كنيد مخلوط كنيد ودم بزاريد،چند تا دونه اسفناج كوچيك هم بزاريد روشُ نوووووش جان
.
ميشه ماكاروني رو نرم تر برداشت ودم هم نزاشت
#خوش_طعم_شدن_مافین_های_حاضری
🧁قالب های براق فلزی باعث طلایی شدن کامل مافین ها می شود.🍬
🧁هر قالب را تا دو سوم پر کنید تا به اندازه پف کند.🍬
🧁هر قالب مافین را خوب چرب کنید.🍬
🧁برای پیشگیری از سوختن کناره مافین ها، دو سوم از یک قالب مافین را با آب پر کنید.🍬
🧁از قاشق بستنی (اسکوپ های بستنی) برای ریختن مایه کیک استفاده کنید تا همه یک اندازه باشد.🍬
🧁مافین هایی که گرد نیست و پف می کند، برای مدت طولانی تر یا در دمای خیلی بالا پخته شده است.🍬
🧁خشکی بیش از حد مافین، به علت ریختن مایه کم در قالب و پخت طولانی و در دمای بالا ایجاد می شود.🍬
🧁در پی هم زدن بیش از حد و بالا بودن دمای فر در داخل مافین حفره تشکیل می شود.
#سالاد_ميموسا
🔅لايه ها بترتيت از بالا به پايين
🔸زرده تخم مرغ
🔸هويج رنده شده
🔸سفيده تخم مرغ
🔸كنسرو ماهى
🔸سيب زمينى پخته
#کیک_زعفران
آرد دو و نیم لیوان
شیر یک لیوان سرخالی
روغن مایع نصف لیوان
شکر یک لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل نصف ق چ
زعفران دو ق دم کرده و غلیظ
گلاب دو ق غ
هل نصف ق چ
بکینگ پودر دو ق م
🥮آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید تخم مرغ هارو با شکر و وانیل به مدت هفت دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه زعفران و گلاب و هل رو به شیر ولرم اضافه و به تخم ها اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید
روغن مایع رو هم اضافه و مخلوط کنید آرد و بکینگ پودر رو تو سه مرحله به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید قالب مورد نظر رو با کره خوب چرب کنید و آردپاشی کنید و آرد اضافه رو خارج کنید مواد کیک رو داخل قالب ریخته داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۵به مدت ۴۰تا یکساعت طبقه وسط بزارید تا بپزه مواظب باشید نسوزه
#خوراک_مرغ_آبپز
🫕🍴مواد لازم
ران مرغ : ۲ عدد
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
زردچوبه : ۱/۴ قاشق چایخوری
آلو خورشتی : ۴ عدد
نمک وفلفل : به مقدار لازم
پیاز : ۲ عدد
گوجه : ۲ عدد
🍣🥘طرز تهیه :
برای پخت مرغ آب پز ابتدا یک قاشق رب گوجه فرنگی را درون قابلمه بریزید سپس یک لیوان آب به رب بیفزایید و رب را درون آب حل کنید. مقداری نمک و زردچوبه و فلفل به سس مرغ اضافه کنید توجه داشته باشید که برای خوش طعم تر شدن مرغ آب پز می توانید به جای زردچوبه مقداری زعفران به مرغ بیفزایید.
در مرحله بعد پیاز را به صورت حلقه ای برش دهید و پیازهای برش زده شده را در کف قابلمه بچینید سپس ران مرغ تکه شده و آلو خورشتی درون قابلمه همراه با گوجه بریزید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا مرغ به مدت ۱.۵ تا ۲ ساعت به خوبی پخته شود و به روغن بیفتد توجه داشته باشید که هر چقدر آب مرغ جذب آن شود مرغ خوش طعم تر می شود.
#یخنی_پلو
🍛🍛🍛🍛
🧅پیاز فراوان رنده کرده سرخ کنید تا حدی که رنگ پیازتون قهوه ای بشه ..
سرخ کردن پیازتون در طعم و رنگ این غذا خیلی مهمه چون با رنگ پیاز این غذا رنگش تیره میشه پس باید بیشتر از همیشه سرخ بشه فقط مراقب باشی پیازتون نسوزه چون سرخ کردن پیاز این غذا تقریبا به مرز سوختگی میرسه اگه حواستون نباشه یا کمی دیرتر از رو حرارت بردارین میسوزه و دیگه به درد نمیخوره و اگه دیدید غذاتون به تلخی میزنه پس بدونید که😱😱سوخته
وقتی رنگ پیازتون تیره شد خیلی سریع با سرعت عمل بالا و حرارت بسیار کم گوشتها رو داخل پیاز تفت بدین و باز هم میگم مراقب باشین هین سرخ کردن گوشت پیازتون نسوزه بعد به اندازه 1 لیوان آب داخلش بریزید
جالبیش اینه که این غذا هیچ نوع ادویه ای نداره فقط نمک میخواد و فقط به فقط با همون پیاز سرخ کردش رنگ و طعم میگیره که خیلی هم بی نظیره و اگه ادویه ای بهش اضافه کنید دیگه به هیچ عنوان اون طعم بی نظیر یخنی رو نمیگیره. بذارید با نمک و زعفران دم کرده با حرارت ملایم بپزه و با برنجتون نوش جان
🧋🧉یه نوشیدنی خوشمزه
🍭#میلک_شیک_چند_میوه
🍒🍎🍓ابتدا یه لیوان توت فرنگی رو با دو قاشق شکر نصف قاشق چایخوری ثعلب 2 قاشق بستنی میکس کردم و توی لیوان ریختم بعد 3 تا کیوی درشت رو با دو قاشق شکر و 2 قاشق بستنی و نصف قاشق چایخوری ثعلب میکس کردم و در آخر هم 5 تا گلابی رو به همون روش آماده کردم. واسه هر میوه هم میتونید 2 قطره رنگ خوراکی استفاده کنید.
🍐#کیک_گلابی_صنم🍐
۲ عدد تخم مرغ
۳/۴ پیمانه شکر
۱ ق چ وانیل
۱/۲ پیمانه روغن
۱/۲ پیمانه ماست شیرین
۱ و ۲/۳ پیمانه آرد
۱/۲ ق چ جوش شیرین
گلابی به تعداد لازم
۲ ق غ پودر کاکایو
🥧🥧طرز تهیه 🥧🥧
ابتدا تخم مرغ،وانیل و شکر را حدود ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس روغن و ماست را اضافه کرده به ترتیب حدود ۵ ثانیه میزنیم. آرد،ب پودر،جوش شیرین،پودر کاکایو را مخلوط و دو بار الک میکنیم و در دو مرحله به مواد تخم مرغیمون اضافه کرده و هم میزنیم. بعد داخل قالبی که کاغذ روغنی گذاشتیم ۱/۴مواد ریخته کف گلابی ها رو طبق فیلم برش میزنیم و میکاریم سپس بقیه خمیر میریزم و در فر از پیش گرم شده ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ الی ۱ ساعت زمان میدیم برای پخت.
اسموتی زنجبیل🥃🍹
مواد لازم‼️✉️
۴/۱ فنجان موز قطعه قطعه شده و منجمد
۲۰۰ گرم (حدود یک فنجان) ماست ساده یونانی ۲%
۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی خام
۱ قاشق غذاخوری ملاس
۱ قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده تازه
۴/۱ قاشق چایخوری دارچین
۸/۱ قاشق چایخوری جوز هندی
۸/۱ قاشق چایخوری هل
۱ فنجان تکه های یخ
🍽تمام مواد را در یک مخلوط کن با قدرت بالا مخلوط کرده و تا زمانیکه صاف و یکدست شود، پوره کنید.
هدایت شده از ذاکرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنگه دلم برای انگور ضریحت
#حاج_امیر_کرمانشاهی
تا عید_غدیر۲۶ روز
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
@sedzaker
🔰چند نکته در مورد پخت برنج 🍚
⭐️برای اینکه برنج شما سفید شود میتوانید چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج درحال جوشیدن بریزید.
⭐️اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده بود میتوانید 2 – 3 قاشق غذاخوری آب لیمو به آن اضافه کنید تا برنج شما خراب نشود.
⭐️وقتی میخواهید برنج را آبکش کنید یک لیوان از آب آن را بردارید و با یکی دو قاشق ماست مخلوط کنید. این آب برنج درصورتی که شور نباشد برای بچهها خیلی مفید است.
#کیک ماست و کنجد
🥧🍰🥧🍰🥧
آرد ۳پیمانه
تخم مرغ ۴عدد
ماست ۱پیمانه
روغن مایع ۱پیمانه
شکر ۲پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱قاشق مرباخوری
🍪طرز تهیه:🍴🍴🍴
شکر و وانیل و تخم مرغ را با همزن خوب زده تا کرمی رنگ و کشدار بشه،سپس روغن و ماست را اضافه کرده ودر حد مخلوط شدن هم می زنیم ،آرد و بکینگ پودر را الک کرده و اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم ،قالب را فقط چرب می کنیم(خوب باید چرب شود ) و بعد کنجد فراوان می پاشیم تا کاملا با کنجد پوشانده شوددر غیر این صورت خوب کیک از قالب بر نمی گردد و سپس مواد کیک را می ریزیم ،در فر ازقبل گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت ۵۰ دقیقه
🫔🫔#کاناپ_مرغ 😋
نصف سینه ی مرغ
نان تست
سیب زمینی نسبتا بزرگ یک عدد
خیار شور ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سس مایونز نصف شیشه کوچک
🔸سیب زمینی ها و مرغ رو جدا رو می پزیم .وقتی خنک شدن اونا رو با خیار شور چرخ می کنیم. اگه تو غذا ساز که بریزید معمولا بعضی سیب زمینی ها کشدار میشن (مال منم کشدار شد) و یا با رنده ی ریز رنده می کنیم .بهر حال باید مواد مون حالت خمیری داشته باشن . بعد بهش سس مایونز می زنیم و نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم.حالا با کاتر دایره، نان های تست رو قالب می زنیم و اطرافش رو جدا می کنیم .یک نون رو داخل کاتر می زاریم و موادمون روش می زاریم و با قاشق فشرده می کنیم بعد یک نون برش زده ی دیگه روش می زاریم و به آرامی از توی کاتر در میاریم. من با پنیر گودا و پستو ورقه ای تزیین کردم
#شکلات_اجیلی_میوه_ای
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
شکلات ذوب شده ۱۰۰ گرم
شیر عسل حدودا ۲۰۰ گرم
انواع مغز اسیاب شده ۱/۲ پیمانه
بیسکویت اسیاب شدا ۱/۵لیوان
برگه الو و قیسی خرد شده ۱۰ تا دانه
شکلات رنگی جهت تزیبن مقداری
🍭تمام مواد با هم ترکیب کرده کنار میزاریم
کف قالب سلفون کشیده مواد شکلات تو قالب ریخته و خوب منسجم میکتیم ۱ ساعت در یخچال استراحت داده و بعد برش داده و میل می کنیم
#شیرینی_زنجبیلی_بدون_فر
🍪🍪🍪🍪🍪🍪
🍥مواد لازم :
🥠آردسه پيمانه
🥠روغن جامد1/4 پيمانه
🥠كره1/4 پيمانه
🥠زنجبيل سه قاشق سوپخوري
🥠پودر قند2/3 پیمانه
🧁طرز تهيه :
روغن، پودر قند و زنجبيل را كاملا با هم مخلوط ميكنيم. آرد الك شده را داخل تابه ريخته و با حرارت ملايم تفت ميدهيم تا خامي آن گرفته شود، اما رنگ آن عوض نشود. بعد از روي حرارت برداشته و پس از سرد شدن به مواد بالا اضافه كرده كاملا مخلوط ميكنيم.
كره را هم به تدريج ميافزاييم. در صورتي كه بخواهيم شيريني دو رنگ داشته باشيم مقداري از ماده آماده را با پودر كاكائو مخلوط كرده، سپس مواد را با وردنه باز كرده و به شكلهاي دلخواه قالب ميزنيم.
🍞#نان_روغنی
🧇نان روغنی بدون شکر
🍽مواد لازم :
روغن مایع نصف لیوان
شیره انگور یاخرما یک لیوان
آب یک لیوان
آرد به مقدار لازم
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
گلاب دو ق غ
ادویه نان ۳ ق غ
✅در صورت نبود ادویه ،کنجد ۳ ق غ
آب و روغن و شیره و گلاب رو داخل کاسه ای میریزیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم. بعد کنجد و آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه و با همزن دستی میزنیم و کم کم که سفت تر شد با دست مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه. دقت کنید خمیر سفت نشود خمیر را کمی ورز میدیم. من آرد نانوایی زدم. (هرنوع آردی خواستید میتونید بزنید ارد شیرینی پزی یا نانوایی یا سنگک فرق نداره). سطح کارو اردپاشی کنید و بصورت چونه بردارید و دونه دونه با وردنه پهن و نازک کنید. من بعد از باز کردن با قالب چوبی کلمپه هم مهر زدم بعد داخل روغن سرخشون کنید. با حرارت متوسط.
.
اگر مایل بودین مقدار شیره رو میتونید کم و زیاد کنید من بعد از پخت با فرچه کمی عسل روی نونها زدم داخل ظرف دربسته نگهدارید تا یک هفته تازه اند.
#رولت_گوشت
طرز تهیه:🥘
مخلوط گوشت گوساله و بوقلمون:۴۰۰ گرم .گوشت روبایک عدد پیاز متوسط رنده شده.۳ قاشق سبزی خشک معطر.دوتا ۳ قاشق اردسفید.نمک.فلفل وادویه کاملان ورز میدیم تاچسبندگی پیدا بکنه بعد روی نایلون پهن میکنیم وجعفری.ریحان.پیازچه خردشده روش ریخته ویدونه هویج پخته وپوست گرفته وسطش میذاریم وبا کمک نایلون اروم رول میکنیم وسر وتهش رو محکم میبندیم وبه ارومی به تابه منتقل کرده ونایلون روجداکرده وطرفینش رو در روغن با شعله ملایم کمی سرخ کرده و بعد سسی که ازقبل اماده کرده رو اضافه کرده وزمان میدیم تاکاملان جابیفته.برای درست کردن سس.یدونه پیاز ونگینی خردکرده وسرخ میکنیم رب گوجه ونمک وادویه ومقدار کافی تب وبه ولخواه الو اضافه کرده وکنار میذاریم.
دوستان دقت کنید موقع رول کرده
کاملان طرفین وسروته رولت رو فشرده کنید که بهم بچسبه.بجای هویج وسبزیجات میتونید جایگزینی به دلخواه خودتون انتخاب کنید.مثلان قارچ.سیب زمینی نگینی
کوکی با طعم هل🍪
دستور 🍽
آرد: ۱۰۰ گرم
آرد سمولینا: ۱۰۰ گرم
بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
پودر شکر: ۵۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه و دستور پخت:
🥄فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کره و پودر شکر با همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود، در کاسهای جداگانه آرد و بکینگ پودر و آرد سمولینا را مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کرده و هل را نیز بیفزایید. خمیر به دست آمده را مابین دو دست گرد میکنیم (به اندازه یک دوم قاشق سوپخوری) و روی کاغذ روغنی با فواصل مشخص بر روی سینی فر میگذاریم، سینی را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کوکیها بپزد بعد از پخت اجازه دهید تا کوکی کاملا خنک شود و بعد آن را از روی سینی بردارید و در ظرف اصلی بچینید.
هدایت شده از ذاکرین
این حسین کیست_۲۰۲۲_۰۶_۲۱_۱۲_۳۳_۳۳_۴۸۵.mp3
1.16M
این حسین کیست که عالم همه
دیوانه اوست؟؟
با صدای مرحوم استاد کریمخانی
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
@sedzaker
کوکی با طعم هل🍪
دستور 🍽
آرد: ۱۰۰ گرم
آرد سمولینا: ۱۰۰ گرم
بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
پودر شکر: ۵۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه و دستور پخت:
🥄فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کره و پودر شکر با همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود، در کاسهای جداگانه آرد و بکینگ پودر و آرد سمولینا را مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کرده و هل را نیز بیفزایید. خمیر به دست آمده را مابین دو دست گرد میکنیم (به اندازه یک دوم قاشق سوپخوری) و روی کاغذ روغنی با فواصل مشخص بر روی سینی فر میگذاریم، سینی را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کوکیها بپزد بعد از پخت اجازه دهید تا کوکی کاملا خنک شود و بعد آن را از روی سینی بردارید و در ظرف اصلی بچینید.