#پلو_ترکیبی 🍛 😋
🔸عدس و لوبیا چشم بلبلی رو جدا می پزم . برنج رو که توی آب جوش ریختم ، نمک و زردچوبه میزنم . قبل از آبکش کردن ، رشته پلویی ، عدس و لوبیا چشم بلبلی رو اضافه میکنم و بعد آبکش میکنم دم می زارم . برای مواد هم پیاز داغ فراوان ، گوشت چرخ کرده ، کشمش ، زیره فراوان ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پودر سیر و پودر زنجبیل می ریزم . این دفعه رشته پلویی کم داشتم ، اگه بیشتر باشه ، خوشمزه تر میشه .
این غذا خیلی شبیه عدس پلو هست ولی به خاطر وجود لوبیا چشم بلبلی و رشته ، مقوی تر هست
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#دسر_خوشمزه
۲ لیوان شیر، ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ی ذرت، ۲ قاشق آرد،۴ قاشق غذاخوری شکر و مقداری کم وانیل، میریزیم داخل قابلمه و روی شعله ی متوسط، تا قوام بگیره مثل فرنی، آخر کار بهش ۲ قاشق خامه ی صبحانه اضافه کنید. یمقدار که از حرارت افتاد، داخل ظرف هاتون مقداری مواد، بعد تیکه های توت فرنگی🍓 و آناناس، روشم بیسکوییت پودر شده و گردوی خورد شده بریزید، دوباره از موادتون بریزید روش، بزارید داخل یخچال تا خودشو بگیره،
برای تزیین روشم خامه فرم گرفته و توت فرنگی بزارید،
به همین راحتی و خوشمزگی👌
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
پاکوره هندی ترد وکرسبی
آرد سفید یک پیمانه
آرد نخود خام نصف پیمانه
مایه خمیر یه قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یه قاشق مربا خوری
زردچوبه ،پودر گشنیز .پودر پیاز .پودر زیره ونمک مقداری
پیازچه .تره .جعفری ،گشنیز به میزان لازم .
آب ولرم یک پیمانه
مواد خشک رو با هم مخلوط کرده بعد آب اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم وبعد هم سبزی ها .
مواد رو یه ساعت در جای گرم استراحت داده وبعد در روغن سرخ میکنیم .
نوش جان
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
ترش شامی
.
٣٠٠گرم چرخكرده رو با ي پياز متوسط رنده شده اب گرفته و يك عدد سيب زميني متوسط رنده شده نمك فلفل زردچوبه كمي سبزي معطر (تو شمال چوچاق خشك داشتم بهش با كمي نعناع زدم )نداشتيد كمي نعناع و جعفري خشك و يك عدد تخم مرغ مخلوط به صورت كتلت سرخ كنيد
براي سس ي پياز متوسط تفت بديد طلايي شد بهش رب بزنيد سرخ شد و رنگ باز شد كمي اب بريزيد بزاريد سس جوش بياد و غليظ بشه براي چاشني كمي اب نارنج بزنيد وقتي سس غليظ شد ٥دقيقه اخر شامي ها رو توش بزاريد شعله رو خيلي كم كنيد كه طعم سس به خوردش بره با سيب زميني سرخ كرده و گوجه ميتونيد سرو كنيد.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#خوراک_گوشت_چرخکرده
گوشت چرخکرده: 200 گرم
پیاز خردشده: یک شماره کوچک
فلفل دلمهاي: 3برش
ادویه کاری: یک قاشق چایخوری
سیر یا پودرسیر: یک قاشق مرباخوری
سیبزمینی استانبولی خردشده: 3 شماره کوچک
دانه ذرت: 2 قاشق غذاخوری
گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه میریزیم و پیاز رابه ان اضافه می کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویهجات رابه ان اضافه میکنیم. و خوب تفت میدهیم. سیبزمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیبزمینی و فلفل دلمهاي رنگی رابه همراه ذرت به گوشت چرخکرده خود اضافه میکنیم
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کاسه_های_شکلاتی🎈
ابتدا در یک شکلات را به روش بن ماری یا داخل مایکروویو آب کرده و داخل یک کاسه گود بریزید.
مدت زمانی که طول می کشد تا شکلات هایتان آب و نرم شوند بادکنک های کوچکی را باد کنید.
سپس انتهای بادکنک را داخل کاشه شکلات غلطانده و کمی نگه دارید تا اضافی شکلات از سطح بادکنک بریزد.
کف یک سینی فلزی را کاغذ روغنی پخش کنید قبل از اینکه بادکنک ها را روی سینی بگذارید با قاشق مقداری اط شکلات را روی سطح سینی بریزید و سپس بادکنک های آغشته به شکلات را روی آنها بگذارید. در حقیقت این مقدار شکلات اضافی مانند یک پایه عمل می کند.سینی را به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال در طبقه بالا بگذارید تا کامل سفت شوند. سپس با یک سوزن بادکنک ها را بترکانید.در ان مرحله کاسه های شکلاتی شما حاضر است و می توانید از آنها برای سرو کردن انواع بستنی و دسر استفاده کنید.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#رولت_بیسکوئیت_خامه_ای 🫔 😋
🔸به ازای هر صد گرم پودر بیسکوئیت پتی بور( بیسکوئیت رو کاملا پودر کنین با غذاساز یا هر وسیله در دسترس ) ، به ده گرم کره آب شده و یه قاشق مرباخوری پودر کاکائو الک شده ، نیاز دارین که با هم مخلوط بشن و نهایتا شیر هم دمای محیط رو کم کم اضافه کنین تا خمیر لطیفی داشته باشین . خمیر رو توی دمای محیط حداقل نیم ساعت استراحت بدین و بعد به قطر کمتر از نیم سانت روی سلفون یا کیسه فریزر ، پهن کنین و روی اون رو کامل خامه فرم گرفته بکشین و به دلخواه پودر مغزیجات بریزین و به کمک همون سلفون ، رولش کنین . حداقل یه ساعت توی یخچال باشه و بعد به شکل رولت برش زده و سرو کنین . میتونین پودر کاکائو رو بجای اضافه کردن به خمیر ، داخل خامه بزنین و خامه شکلاتی داشته باشین . جایگزین پودر کاکائو هم بسته به ذائقتون ، پودر نسکافه یا قهوه اس و انواع کرم ، جایگزین خامه .
یه رولت فوقالعاده خوشمزه و ساده
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اختراع یک شرکت دانش بنیان برای درمان لک و تیرگی پوست🤩🤩
طی یک دوره ۳ ماهه لک و تیرگی های پوست خودتو محو کن
با مجوز از وزارت بهداشت👨⚕
جهت سفارش و مشاوره رایگان
عدد 41 را به 50009120 پیامک کنید.💁♀
تخفیف ویژه برای 1000 نفر اول🥳🥳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فریتاتا_مرغ
دوستای عزیزم من مواد رو چشمی ریختم
حدودا نصف سینه مرغ استفاده کردم
میزان قارچ و فلفل دلمه به سلیقه شما بستگی داره
من حدود چهارصد گرم قارچ ورقه شده استفاده کردم و سه عدد فلفل دلمه رنگی کوچولو😇
فلفل دلمه سبز هم میتونید استفاده کنید ولی با فلفل دلمه رنگی طعم مرغ ملایم تر و مطبوع تر میشه
ادویه هایی که استفاده کردم...پودر سیر و نمک و فلفل و پاپریکای دودی هستن.
پاپریکای ساده هم میشه ولی پاپریکای دودی به خاطر عطر دودی بینظیری که داره طعم غذاتون رو فوق العاده میکنه.
من دو عدد پیاز متوسط رو نگینی کردم و تفت دادم در حدی که پیاز سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ خرد شده رو بهش اضافه و حرارت رو ملایم کردم تا مرغ بپزه...
بقیه مراحل هم که در فیلم مشخصه...
هم در فر هم روی گاز در تابه میتونید فریتاتا رو آماده کنید.
در رسپی اصلی یک قاشق پودر پنیر پارمزان هم به مواد مرغتون میتونید اضافه کنید.
بعد از اینکه فریتاتا روی حرارت پخت و زیر اون طلایی شد،نوبت اضافه کردن پنیر پیتزاست...
فریتاتای ایتالیایی حتما روش پنیر داره ولی اگه خواستید رژیمی تر بشه میتونید پنیر رو حذف کنید.
برای اینکه سطح پنیر طلایی تر بشه میتونید چند لحظه گریل فر رو روشن کنید.
میتونید از مرغ پخته و ریش ریش شده هم استفاده کنید ولی رسپی اصلی با سینه مرغ خرد و تفت داده شده هست
تزئین نهایی با پوره سیب زمینی انجام شده
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کباب_دیگی 🧆 😋
🔸به سیصد گرم گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته شده اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه و کمی زردچوبه و پودر پاپریکا اضافه کنید و حسابی ورز بدین به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت بدین. بعد تو دستتون به اندازه کافی بردارید و فرم بدین و تو ماهی تابه که کمی روغن ریختین سرخ کنید.کبابا رو بردارید و یک عدد پیاز نگینی شده رو تو تابه تفت بدین دو عدد گوجه رنده شده و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید کمی که تفت خورد نمک و فلفل اضافه کنید دو لیوان آب جوش بریزید بزارید جوش بیاد بعداز به جوش آمدن سس کبابا رو داخلش بچینید و با حرارت ملایم بزارید خورشت جا بیفته .آخرش هم کمی آب لیمو یا نارنج بریزید.میتونید گوجه فرنگی هم برش بزنید و روی کبابا بچینید .کمی زعفرون دم کرده هم به خورشت اضافه کنید طعمش بی نظیر میشه.وقتی خورشت به روغن افتاد یعنی جا افتاده با پلو یا نون سرو کنید
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کرامبل_کیک_دارچین
مواد لازم:
آرد 2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
شکر یک پ
روغن نصف پ
ماست یونانی یا خامه ای دو سوم پ
بیکینگ پودر 2 ق چ
دارچین نصف ق چ
مواد کرامبل :
شکر قهوه ای یا سفید یک چهارم پ
کره 50 گرم
آرد سفید یک چهارم پ
بیسکوییت پتی بور 10 عدد
دارچین نصف ق چ
کرامبل :
بیسکوییت ها رو خرد کنید و با آرد و دارچین و شکر مخلوط کنید ، کره سرد رو خرد کنید و به ترکیب آرد اضافه کنید و با پشت چنگال مخلوط کنید که به شکل خرده نان در بیاد نباید خمیری بشه ، و بعد بزارینش توی یخچال
کاپ کیک :
فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید ، کپسول های کیک رو درون قالب بزارید .
تخم مرغ ، شکر و دارچین رو با همزن برقی بزنید تا سبک ، کشدار و کرم رنگ بشه ، روغن رو اضافه کنید و کمی هم بزنید ، ماست رو اضافه و دوباره کمی هم بزنید و در آخر آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید .
یک قاشق غذاخوری از مواد رو توی کپسول بریزید ، یک لایه پودر دارچین الک کنید و باز دوباره یک قاشق غ از مایع رو بریزید روی دارچین و در آخر کرامبل رو روی مواد بریزید ، دو سوم از کپسول باید پر بشه و در فر به مدت 20 دقیقه قرار بدین .
من پنج دقیقه اول المنت بالا و پایین رو روشن کردم ، بعد المنت بالا رو خاموش کردم و یک ربع فقط با المنت پایین گذاشتم تا کاپ کیک ها بپزند .
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_موزی_شکلاتی 🍰 😋
▫️تخم مرغ 2عدد
▫️شکر قهوه ای 90گرم
▫️روغن مایع 70گرم
▫️پودر کاکائو 2ق غ
▫️آرد قنادی 130گرم
▫️موز 2عدد متوسط
▫️بکینگ پودر یک ق غ
▫️وانیل نوک ق چ
▫️جوش شیرین نصف ق چ
🔸موزها را با چنگال له کرده و روغن مایع را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.تخم مرغ ها را اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.سپس شکر قهوه ای را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.مواد خشک را الک کنید و به مواد اضافه کنید و سی ثانیه با همزن بزنید تا مواد یکدست شود.قالب را چرب کرده و مایه ی کیک را داخل قالب بریزید و روی آن شکلات چیپسی بریزید.داخل فر که از قبل با حرارت 170درجه گرم شده به مدت 40 دقیقه بپزید
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#كباب_سيخى
گوشت چرخ شده ٤٠٠گرم
پياز يك عدد بزرگ رنده شده
آرد سوخارى دو ق غ خ
نمك ،فلفل سياه،زردچوبه،سماق به ميزان لازم
اب پياز رو ميگيريم و تمام مواد رو با هم مخلوط ميكينيم و چند دقيقه ورز ميديم و بعد به سيخ ميكشيم و چند دقيقه تو فريزر ميذاريم و بعد تو روغن با حرارت ملايم سرخ ميكنيم....
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
کال کباب
ت زمان آماده سازی و پخت: ۳۰ دقیقه
بادمجان: ۱ کیلوگرم
رب انار ترش یا آب انار ترش: ۱ فنجان
گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده: ۲۰۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چایخوری
گلپر: ۱ قاشق چایخوری
سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه رنده شده
بتدا بادمجانها را بشورید و کباب کنید. بادمجانها باید با پوست کباب شوند. سپس پوست بادمجانهای کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید. سپس سایر مواد را هم به بادمجان له شده به جز آب انار یا رب انار را اضافه کنید و تمام آنها را با هم بکوبید. در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
پودینگ نسکافه
ابتدا 1🥛شیر و2ق غ آرد و 3ق غ شکر رو با هم مخلوط و روی حرارت ملایم مدام بهم میزنیم تا غلظتی مثل فرنی پیداکنه و بعد1 پودر نسکافه و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و دوباره خوب هم میزنیم حالا1بسته خامه رو بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا یکدست بشه ؛ حالا مقداری شکلات ک میتونه تلخ یا شیرین باشه بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و دسرمون آماده است توی ظرف مورد نظر ریخته و با بسکویت یا تکه های میوه میتونین تزیین کنید و بعد در یخچال میزاریم تا خنک بشه.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#چیز_کیک_با_طعم_قهوه_و_شکلات
مواد لازم
کیک شکلاتی: 1 عدد
خامه شیرین فرم گرفته: 300 گرم
پنیر ماسکارپونه: 300 گرم
قهوه فوری: 2 قاشق سوپ خوری
ژلاتین: 2 قاشق سوپ خوری
آب: نصف پیمانه
طرزتهیه
ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده روی حرارت بخار آب قرار داده تا رقیق شود. قهوه فوری را اضافه می کنیم تا کاملا حل شود. خامه شیرین فرم گرفته را با پنیر ماسکارپونه و مخلوط ژلاتین مخلوط کرده کف قالب کمربندی لایه کیک شکلاتی به قطر 1 سانتی متر قرار داده مایه را روی آن ریخته 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا ببندد
امیدواریم از این نیم چاشت های فوق العاده خوشمزه و ساده لذت ببرید
نوش جان
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#پن_كيك_توت_فرنگى
موادلازم
توت فرنگى ٣٠٠ گرم
شير ٣٠٠ ميلى ليتر
آرد ٣ق.غ
تخم مرغ ٣عدد
شكر قهوه اى ٤ق.غ
شكلات براى تزئين
طرز تهيه
ابتدا توت فرنگى را خرد كن خرد مى كنيم.تابه از قبل گرم كرده شكر قهوه اى را آب مى كنيم بعد توت فرنگى را مى ريزيم هم مى زنيم از روى شعله برمى داريم.در ظرفى تخم مرغ ها را شكسته و هم زده شير را ريخته با هم مخلوط كرده تا كاملاً يكدست شود سپس آرد الك شده را اضافه كرده و هم مى زنيم تابه اى صاف گذاشته كمى چرب مى كنيم بعد دايره هاى كوچك با ملاقه ريخته تا كاملاً بپزد بعد در ظرفى چيده در مرحله آخر سُس توت فرنگى را روى پن كيك ها ريخته براى تزئين از توت فرنگى و شكلات رنده شده استفاده كرده و آماده سرو است.
نوش جان
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#كوكوى_ماست
موادلازم
تخم مرغ ٧عدد
هويج ٢عدد
تره ٢٠٠گرم
ماست ١٥٠ گرم
خلال پسته ١ق.غ
خلال بادام ١ق.غ
آرد گندم ١ق.غ
زعفران دم كرده نصف استكان
طرز تهيه
ابتدا در ظرفى تخم مرغ ها راشكسته و هم مى زنيم.بعد زعفران،نمك،فلفل قرمز و آرد گندم اضافه كرده و باهم مخلوط مى كنيم سپس ماست،هويج رنده شده،تره خرد شده،خلال بادام و خلال پسته خرد شده را مى ريزيم و خوب هم مى زنيم. تابه از قبل گرم شده كمى روغن ريخته و مايع كوكو را مى ريزيم درب تابه را گذاشته در شعله كم تا كاملاً بپزد و پف كند و آماده سرو است
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#جوجه_چینی 🍗 😋
🔸۱۰ عدد فیله مرغ رو با ۱ عدد پیاز و ۴حبه
سیر ، نمک،فلفل سیاه،آویشن،پاپریکا
پول بیبر(پاپریکای تند) و آب نصف ۱ عدد لیمو ترش همه رو با هم مخلوط میکنیم. روشو با سلفون پوشونده و تقریبا ۵ ساعتی استراحت میدیم.
توی کاسه بزرگ سفیده تخم مرغ رو از زرده جدا کرده سفیده رو تا زمانی که کف کنه میزنیم. زرده رو اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم. نمک،فلفل سیاه، پاپریکا،آویشن ،پودر سیراضافه کرده سپس۲/۳ پیمانه آرد رو در دو مرحله اضافه کرده هر بار به آرامی خوب مخلوط میکنیم. محلول زعفران دم شده هم اضافه میکنیم و تا زمانی که موادمون به این غلظتی که توی کلیپ میبینید برسه بهش به ارامی آب اضافه میکنیم. فیله های مرغ رو یک به یک توی مواد میغلطانیم. در روغن که از قبل داغ شده با شعله ملایم سرخ میکنیم تا کاملا مغز پخت و طلایی بشه
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_پارفه_موز
میزان مواد در ویدئو مشخصه
در نظر داشته باشید که همیشه برای جلوگیری از گلوله شدن نشاسته ذرت،ابتدا اون رو در مقداری شیر سرد حل و بعد به سایر مواد اضافه میکنیم.
در اینجا مجموعا 2 لیوان شیر استفاده شده که ابتدا نصف لیوان از شیر رو با نشاسته ذرت مخلوط و نشاسته رو حل میکنیم و بعد مخلوط نشاسته رو به بقیه شیر اضافه میکنیم
برای این مدل دسرها همیشه از نشاسته ذرت استفاده میشه...پس لطفا نشاسته گندم(نشاسته گل)جایگزین نکنید...چون طعم و بافت دسر تغییر میکنه.
در این دستور 2قاشق شکر استفاده میشه...به همراه 100 گرم خامه قنادی
بهتره خامه قنادی رو ابتدا چند دقیقه بزنید تا کمی فرم بگیره و بعد اضافه کنید.
میتونید خامه صبحانه جایگزین کنید ولی طعم دسر با خامه قنادی خیییلی خوشمزه تر میشه
اگه از خامه صبحانه استفاده کردید احتمالا بنا به ذائقه به شکر بیشتری نیاز هست.
در این دستور نصف بسته پودر کرم کارامل استفاده شده که طعم بینظیری به دسر میده...ولی میتونید حذفش کنید که در اینصورت باید کمی شکر بیشتر به دسر اضافه کنید.
با این میزان 4 لیوان دسر خواهید داشت
به جای موز میتونید آناناس جایگزین کنید.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ژله_ميوه
ژله آلورا رو كف ظرف ريختم و داخل يخچال گذاشتم كمي كه خودش رو گرفت ميوه ها رو روش چيدم و بعد دوباره يخورده ژله آلورا ريختم در حديكه ميوه ها شناور نشن.دوباره داخل يخچال گذاشتم .بعد از اينكه ميوه ها فيكس شده بقيه ژله آلورا رو اضافه كردم و بعد از بسته شدن يه لايه ژله سفيد(آلوورا و خامه با شیر )براي لايه بعد استفاده كردم.(فقط اگه از آناناس یا کیوی استفاده میکنید یا به صورت کنسرو باشه و یا پنج شش دقیقه با آب بجوشونید و توی آبکش بریزید وبعد استفاده کنید
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#دسر شیر و خرما
مواد لازم برای این دسر شیر به اندازه قالبی که میخواهید درست کنید.
خرما ۱۵عدد
فندق یک پیاله
پودر ژلاتین به اندازه هرلیوان شیر یک ق غ خوری
شکر هم نصف لیوان(اکه شیرین دوست دارین زیادتر کنید یا میتونید شکر و حذف کنید)
اول از همه شیر و شکر و ژلاتین رو رو حرارت گاز بن ماری میکنیم در حد جوشیدن بعد میذاریم از داغی بیافته خرما رو بهش اضافه میکنیم میذاریم یکم بمونه خنک بشه خرما شیر و فندق رو داخل میکسر میکس میکنیم قالب رو چرب کرده میریزیم داخلش میذاریم یخچال تا ۶ساعت بمونه کاملا ببنده راحت از قالب در بیاد.
مواد رو بعد میکس شدن از صافی رد کنید من نکردم ته قالب از پوست خرما و فندق ته نشین شده یا مشکلی براتون نداره بذارید بمونه
┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
کال کباب
ت زمان آماده سازی و پخت: ۳۰ دقیقه
بادمجان: ۱ کیلوگرم
رب انار ترش یا آب انار ترش: ۱ فنجان
گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده: ۲۰۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چایخوری
گلپر: ۱ قاشق چایخوری
سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه رنده شده
بتدا بادمجانها را بشورید و کباب کنید. بادمجانها باید با پوست کباب شوند. سپس پوست بادمجانهای کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید. سپس سایر مواد را هم به بادمجان له شده به جز آب انار یا رب انار را اضافه کنید و تمام آنها را با هم بکوبید. در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾