6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیب_زمینی_رستورانی
سیب زمینی ها رو پوستش رو کندم و ورقه ای کردم و به صورت خلالی هم اندازه خرد کردم.
حتما توجه کنین که اندازه ها یکسان باشه چون ممکنه بعصی هاش نپزه.
بعد داخل قابلمه ای آب جوش ریختم و یک قاشق مربا خوری نمک ریختم و سیب زمینی ها رو به مدت ۵ دقیقه داخل آب جوش روی حرارت قرار دادم.
بعد آبکش کردم و داخل ظرفی که پر از آب و یخ بود ریختم. بعد از ۵ تا ده دقیقه آبکش کردم و خشک که شد داخل روغن ریختم و سرخ کردم.
کمی هم زردچوبه بابت خوش رنگ شدنش اضافه کردم.
حرارت کم باشه روعن حتما داغ شده باشه.
طرف ترحیحا کوچیک باشه تا روغن کمتر مصرف بشه و در این صورت چند مرحله سیب زمینی ها رو ریختم و سرخ کردم.
بعد از سرخ شدن روی یه دستمال تمیز و یا یه صافی قرار بگیره تا روعنش بره و روغن کمتری جذب بشه.
روی هم تلنبار نکنین تا نرم نشه.
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ژله_بستنی
ژله آلوورا
ژله رنگ دلخواه
شیر یا بستنی
قالب گل
ابتدا ژله رنگی دلخواه رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش بریزید و به جای آب سرد نصف لیوان شیر و یا یک لیوان بستنی وانیلی اضافه کنید. ژله رو در قالب گلها بریزید و بذارید تا کاملا ببندن.
ژله آلورا رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان و نیم لیوان آب جوش. ته قالب بزرگتون رو چند سانت ژلا آلورا بریزید و اجازه بدید در حدی ببنده که بتونیم گلها رو در آن قرار بدیم. وقتی گلها رو جا دادیم مقدار کمی از ژله آلورا رو دورشون می ریزیم و میذاریم ببنده تا گلها کاملا فیکس بشن. بعد از فیکس شدن ژله ها بقیه ژله آلورا رو توی قالبتون بذارید تا نیم بند بشه. یک لایه آخر رو می تونید ژله آلورا و بستنی یا شیر بریزید و یا اینکه یک لایه ژله رنگی بریزید. و یا از هردو یک لایه بریزید.
💥 نکات:
🔺می تونید به جای ژله آلورا از یک ژله روشن همرنگ گلهاتون استفاده کنید
🔺اگه بخواید گلهاتون دو رنگ باشن اول ته قالب گل ژله سفید بریزید وقتی نیم بند شد ژله رنگی رو بریزید.
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_قلقلی
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
پیازمتوسط یک عدد
نمک وادویه به میزان لازم
گوجه فرنگی ۵تا۶ عدد
جعفری یک قاشق غذاخوری
پنیرورقه ایی ۴ تا۵ ورقه
آب جوش نصف لیوان
ابتدا گوجه روپوره میکنیم بانمک وروغن میزاریم تا آبش تبخیربشه وبه روغن بیفته بعدبهش جعفری خردشده اضافه میکنیم وازروی حرارت برمیداریم حالاگوشت چرخ شده،پیازرنده شده ونمک وادویه روبهش اضافه میکنیم یکمی ورزمیدیم بعدقلقلی میکنیم وداخل روغن سرخ میکنیم بعدنصف لیوان آب بهش اضافه کرده اجازه میدیم تاقلقلی هاپخته بشن بعدپنیرورقه ایی روی آنهامیزاریم ودرشومیزاریم تایکمی پنیرها اب بشن حالاقلقلی هااماده ان بعدنان ساندویچی روبرش میدیم یکمی ازسس گوجه روداخلش میمالیم بعدقلقلی هاروداخل نانهامیزاریم وبعدنوش جان میکنیم
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناهار خوشمزه 🌭🌮
💢✍ کامل با تمام نکات
#آشپزی_خوشمزه
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_گلابی
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
آرد ۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق غ
کره آب شده ۵۰ گرم
ماست خامه ای۳/۴ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
وانیل ۱ ق چ
دارچین و گلابی
اول شکر و ماست و روغن و کره رو خوب مخلوط میکنیم با همزن
بعد دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم به همرا وانیل و حسابی هم میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده الک میکنیم روی مواد و بصورت دورانی هم میزنیم.
گلابی ها رو میتونین درسته یا نصفه استفاده کنید که در این صورت باید بخارپزشون کنید، البته به مدت کوتاه که له نشن.
اگر مثل من ورقه میکنین نیازی به پخت جدا نداره.
مایه #کیک رو کف قالب چرب شده میریزیم و گلابی ها رو به هرصورت که دوست داریم روش میچینیم. دارچین میپاشیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ ، حرارت پایین، حدود ۴۰-۴۵ دقیقه میذاریم بپزه.
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی یخی 🍨🍦
💢✍ کامل با تمام نکات
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک بار 🥪🌮
💢✍ کامل با تمام نکات
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک بار 🥪🌮
💢✍ کامل با تمام نکات
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا بدون شکر و روغن 🍪🥜
💢✍ کامل با تمام نکات
#آشپزی_خوشمزه
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
#املت_پاستا
تخم مرغ۶تا
سير۲حبه
پيازچه خرد شده 100 گرم
سيب زميني نگيني شده 120 گرم
زيتون اسلايس شده 60 گرم
پياز نگيني شده يك عدد
گوجه فرنگي خرد شده دو عدد
پاستا 100 گرم
جعفري خرد شده سه ق س
روغن زيتون پنج ق س
نمك و فلفل به ميزان لازم
ابتدا پاستا را داخل آب جوش ريخته و پس از 10 دقيقه آبكش ميكنيم. سپس با آب سرد شسته و كنار ميگذاريم. گوجهفرنگي، پياز و سيبزميني را با روغن سرخ كرده، سير را داخل آن ميريزيم سپس گوجهفرنگي را اضافه ميكنيم.
تخممرغ را داخل كاسه شكسته و با همزن ميزنيم تا كف كند. جعفري پيازچه، نمك، فلفل، پاستا و مواد سرخشده را در تابهاي كه از قبل درون آن روغن داغ كردهايم ميريزيم، سپس تخممرغها را افزوده و در انتها زيتون را اضافه ميكنيم. حرارت را كم كرده و ميگذاريم تا تخممرغها كاملا بسته شود.
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾