eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ⭐️تاج تون⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
𝐏𝐮𝐭𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐲𝐨𝐮𝐫𝐬𝐞𝐥𝐟 𝐟𝐢𝐫𝐬𝐭 𝐢𝐬𝐧’𝐭 𝐬𝐞𝐥𝐟𝐢𝐬𝐡 اینکه خودت رو در اولویت قرار بدی خودخواهی نیست💭🌸 「 ♡」 🌸✨
🍮🍮🍮 🥣برای ژله هم ۲بسته پودر ژله رو‌داخل کاسه ای میریزیم و دو لیوان دسته دار فرانسوی رو آب جوش میریزیم و‌با چنگال هم میزنیم تا همه ذرات ژله حل بشه و میزاریم رو بخار کتری تا ژله شفاف بشه حالا بهش دو لیوان آب سرد یا بسته به دلخواه از بستنی یا شیر استفاده میکنید میریزم و به قالب مورد نظر انتقال میدیم و یکی دوساعت میزاریم یخچال خودشو بگیره بعد به کمک سشوار ژله رو از قالب جدا میکنیم و به ظرف سر‌و انتقال میدیم و من از قالب پلاستیکی توخالی استفاده کردم و بعد اینکه ژله رو برگردوندم روش رو با میوه های تازه پاییزی پر کردم که شامل کمپوت آناناس و انار و موز و نارنگی و انگور قرمز تزیین کردم.
، گوجه و پنير موزارلا! مواد لازم: تخم مرغ: 4 عدد شیر: 1/4 ليوان گوجه فرنگی (رنگ های مختلف): 2 ليوان پنیر موزارلا: 125 گرم ریحان: 50 گرم آب لیمو: 2 قاشق غذاخورى فلفل قرمز: 1 روغن زیتون نمک فلفل سياه ❤️ دستور العمل: اول تخم مرغ، شير و نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد! گوجه، فلفل قرمز، پنير موزارلا را با توجه به ويديو ببريد و كنار بگذاريد! گوجه ها را در يك بشقاب بچينيد و كمى روغن زيتون و آب ليمو با كمى فلفل و نمك روى گوجه ها بريزيد! حالا جداگانه در مخلوط كن ريحان را به همراه دو قاشق روغن زيتون و كمى نمك و فلفل با هم مخلوط كنيد تا يك پيست غليظ ريحان درست كنيد! كمى روغن زيتون در كف ماهيتابه بريزيد و بعد تخم مرغ را به ماهيتابه اضافه كنيد! كمى هم بزنيد تا زمانى كه تخم مرغ شروع به سفت شدن شد، پنير موزارلا و پيست ريحان را وسط تخم مرغ بريزيد و گوشه هاى املت را مانند ويديو روى هم تا بزنيد و انتقال بديد به ظرفى كه گوجه هاى خوشمزه ى طعم دار شده را توى آن چيديد!! نوش جان! مطمعنم كه عاشقش ميشيد!!
. برنج 3 پیمانه سینه مرغ یک عدد پیاز یک عدد ماست چکیده یک لیوان روغن مایع نصف لیوان زرده تخم مرغ سه عدد و یک عدد تخم مرغ کامل زعفران سه قاشق سوپخوری گلاب یک قاشق زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان دلخواه نمک و فلفل به میزان لازم . مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران و یه قاشق آبلیمو مزه دار میکنیم یک ساعت میذاریم تو یخچال بعد نصف استکان آب میریزیم میذاریم رو شعله کم، تا خودش کم کم بپزه . برنج رو از چند ساعت قبل می‌شوریم و میخیسونیم و کمی زنده تر از حد معمول آبکش میکنیم میذاریم ولرم بشه . زرشک رو با کمی کره و شکر تفت میدیم، اگر دوست نداشتید تفت ندید یا شکر نریزید . تخم مرغ زعفران گلاب ماست رو باهم مخلوط میکنیم با همزن دستی میزنیم. روغن مایع رو میریزیم مخلوط که شد برنج رو اضافه میکنیم . کف قابلمه رو با روغن نیمه جامد یا مایع چرب میکنیم نصف برنج رو میریزیم فشرده میکنیم بعد مرغ و زرشک و خلال بادام و پسته میریزیم خوب فشرده میکنیم وگرنه تهچین دولایه میشه دوباره بقیه برنج رو میریزیم روی برنج چند تکه کره میریزیم دمکنی میذاریم اولش پنج دقیقه حرارت رو یکم زیاد کنید خودشو بگیره بعد کم کنید مثل دم کردن برنج یک‌ساعت نیم میپزیم . برنج طلایی و سرخ شد پخته ست برمیگردونیم تو دیس به دلخواه تزیین میکنیم . اگر خواستید تو فر درست کنید روی قالبتون فویل بکشید با چنگال سوراخ کنید تو فر 200 درجه به مدت یکساعت بپزید . نکات مهم👇 . میتونید مرغ رو بپزید ریش ریش کنید . میتونید به جای مرغ و زرشک، از بادمجون، اسفناج، گوشت استفاده کنید . برای اینکه بوی تخم مرغ نده زعفران رو اول به تخم مرغ اضافه کنید و با ماست مخلوط کنید چون روغن از اول بریزید نمیذاره زعفران رنگ باز کنه . لایه مرغ رو با فاصله دو سانتی از دیواره ها بریزید چون موقع پخت میریزه بیرون میسوزه . برنج تهچین باید یکم خوش نمک باشه موقع آبکش بین دوتا انگشت که فشار میدیم یکم مغز داشته باشه مثل برنج معمولی که آبکش میکنیم نرم نباشه . برنج باید ولرم باشه، اگه سرد باشه مواد خوب باهم مخلوط و جذب نمیشه، اگرم داغ باشه هم بوی تخم مرغ میگیره هم باعث میشه تخم مرغ و ماست آب بندازه تهچین مون شفته میشه سعی کنید قابلمه رو پر نکنید یک دو سانت سر قابلمه خالی بمونه چون روغن سرریز میشه ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این رولهای تست خیلی نرم و خوشمزه هستن ، یه ایده ی عالی برای جشنها و مهمونیها 😍😘 مواد لازم: پنیر چدار ۲ پیمانه کالباس خرد شده ۱ پیمانه پیازچه خرد شده ۲ قاشق چایخوری فلفل ۱ قاشق چایخوری نان تست ۱ بسته تخم مرغ ۳ عدد نمک نصف ق چایخوری فلفل نصف ق چایخوری شیر نصف پیمانه پنیر پارمسان ۲ پیمانه طرز تهیه: در یک کاسه پنیر، کالباس، پیازچه و فلفل را ترکیب کنید و کنار بگذارید. گوشه های ورقه های تست را برش بزنید و با وردنه باز کنید و از مواد داخل آن ریخته و رول کنید و از وسط برش دهید. در یک کاسه ی دیگه ۳ عدد تخم مرغ و نمک و فلفل و شیر را ترکیب کنید. رولها را در مایه ی تخم مرغی بغلتونید و سپس در پنیر پارمسان بزنید و در قالب کمربندی کنار هم بچینید. روی قالب را سلیفون بکشید و ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید و سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬᯾❁ @fast_food ❁᯾╯
🔷مواد لازم 🔹آرد برنج 250 گرم 🔹پودر قند 70 گرم 🔹زرده تخم مرغ 1 عدد 🔹سفیده تخم مرغ یک دوم یک عدد سفیده 🔹روغن جامد آبکرده سرد 125 گرم من 🔹از روغن قنادی شماره 50 لادن استفاده میکنم 🔹پودر هل 2/1 ق چایخوری گلاب 1 ق سوپخوری ♨️طرز تهیه روغن +پودر قند با قاشق مخلوط کنید تا پودر قند کاملا حل شود.هل +گلاب +زرده تخم مرغ اضافه و کاملا مخلوط کنید.سفیده راکمی با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاید و اضافه کنیدکم کم ارد اضافه کنید تا خمیر نرم و کمی چسبناکی به دست بیاید 24 ساعت استراحت بدهیدبعدقالب زده در فر 150 درجه به مدت 7 دقیقه بگذارید.اگر دوست داشتین کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید. من خودم به جاي روغن از تركيب كره و مارگارين استفاده كردم و سفيده تخم مرغ رو كامل زدم،حدود دو قاشق از ارد برنج هم كم كردم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3عددبادمجان آرد ذرت 1عددتخم مرغ نمک ماست بادمجان هارا طبق فیلم پوست کنده وازطول برش خلالی درشت میزنیم وبه مدت 10 دقیقه درآب ریخته تا پخته شوند(زیاد نزارید بمونه چون بادمجون زود له میشه ) وبعد ازآب گرفته وگذاشته روی دستمال کاغذی آشپزخونه تا آب بادمجون ها گرفته بشه و بعدبه بادمجون ها کمی نمک وفلفل(دلخواه) زده وبرای سرخ کردن ابتدا در تخم مرغ زده وبعد درآرد ذرت (نشاسته ذرت نباشه) در روغن داغ سرخ میکنیم. ودرظرف سرو گذاشته وباماست یاهرنوع سسی که دوست دارید سرو کنید. سعی کنیداین میان وعده را تاداغ وترد هست میل کنید😊😉 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قابلی که در کشورهای افغانستان و ازبکستان هم طبخ میشه ،در کشور خودمون هم در شمال خراسان شهرستان درگز این غذا طبخ میشه موادلازم گوشت گوسفندی سیصد تاچهارصد گرم هویج (اگه در شهرتون زردک دارید بهتره از زردک استفاده کنید) سه تا چهار عدد برنج سه پیمانه کشمش سه چهارم پیمانه پیاز پنج عدد کمی زعفرون و نمک و فلفل طرزتهیه ابتدا پیازها رو خلالی و سرخ میکنیم ،کمی که از سرخ شدن گذشت ،یک سوم لیوان آب داخل پیازها ریخته و درب قابلمه رو میذاریم ،دو دقیقه بعد تکه های گوشت رو داخلش میریزیم و کمی زعفرون اب شده روش میدیم و میذاریم آب بندازه ،وقتی آبش رو تقریبا کشید آب میریزیم و میزاریم بپزه تا حدی که در پایان حدود چهار پیمانه آب داشته باشه،نمکش رو میزون میکنیم ،در تابه دیگه هویج های خلالی شده رو سرخ میکنیم و در پایان کشمش ها رو هم اضافه میکنیم و دو سه دقیقه باهم تفت میدیم. برنج شسته شده رو همراه آب گوشت میپزیم وقتی که کمی از آبش مونده هویج و کشمش رو هم اضافه میکنیم و بعد میذاریم واسه دم کشیدن ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
ابتدا برای سه نفر یک یا دو عدد پیاز درشت رو ریز خلال کرده و با مقداری روغن تفت بدید تا طلایی و سبک بشن سپس تکه های مرغ رو به همراه نمک ، فلفل سیاه و دو یا سه قاشق زعفران دم شده اضافه کرده شعله گاز رو کم کنید تا تکه های مرغ طلایی بشن بعد یک لیوان آب جوش اضافه کنید و یک ساعتی زمان بدید تا مرغها پخته بشن دو لیوان آلبالوی هسته گرفته رو به همراه یک یا دو قاشق آب نارنج یا آبلیمو و دو یا سه قاشق شکر (بنا به ذائقه تون)با نصف لیوان آب تو قابلمه ای بریزید و با شعله ملایم نیم ساعتی بذارید غلیظ بشه و قوام بگیره سپس آب مرغ رو بهش اضافه کنید و تکه های مرغ پخته شده رو تو سس آلبالو بچینید و نیم ساعت دیگه زمان بدید تا مرغها مزه دار بشن و خورش جابیفته و روغن بندازه خورش فوق العاده خوشمزه و ملس شما آماده اس ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
29.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ی روش پخت ☝️☝️ شما میتونید بجای سس سویا کمی رب گوجه استفاده کنید🍅🍅🍆🍆 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
قزوینی گوشت (چرخكرده) 500 گرم_پیاز خام 100 گرم_پیاز سرخ شده 2ق س_گردوساییده شده 100 گرم_سبزی (نعنا، مرزه و ترخان خشك) 1ق س_كشك 150 گرم_نمک و فلفل و زردچوبه 🔴پیاز را رنده كرده و آب آن را بگیرید و با گوشت، نمك و ادویه مخلوط كرده به صورت گلوله های كوچك درست كنید و آن را با مقداری روغن داغ سرخ كرده و پیاز سرخ‌شده را به آن اضافه كنید. سبزی‌های خشك را ریخته 2تا 3 پیمانه آب اضافه كرده تا بجوشد وقتی آب آن نصف شد كشك و گردو را بریزید و از روی حرارت بردارید. ❌اگر دوست دارید به جای سبزی خشك از سبزی تازه یا شنبلیله استفاده كنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥔سیب زمینی آب پز:1 کیلو 🧈کره:1 قاشق غذاخوری 🥛شیر:1 لیوان چایخوری 🧂نمک:1 قاشق چایخوری 🌺مواد میانی:👇 🌶️ فلفل دلمه:1عدد 🌶️ فلفل سبز:1عدد 🧉روغن: نصف لیوان چایخوری 🥩 فیله مرغ:500 گرم 🧂نمک:1 قاشق چایخوری 🌶️فلفل قرمز اسیاب شده :نصف ق.چ 🥣فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری 🌺برای روی مواد:👇 🧀پنیر چدار 🌶️فلفل قرمز در اخر هم داخل فر 190 درجه قرار میدیم تا پنیر روش ذوب بشه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌯 😋 🔸برای درست کردن ساندویچ ابتدا یک عدد سینه مرغ کامل را آب پز کرده و ریش ریش می کنیم .توی تابه دو قاشق روغن بریزید و گرم که شد دو تا پیاز متوسط را نگینی خرد کنید، وقتی طلایی شد قارچ ریخته و میگذاریم آبش کشیده بشه و بعد فلفل دلمه ای و در نهایت ذرت و مرغ اضافه میکنیم. نمک و پاپریکا و آویشن بزنید و بزارید حسابی طعم مواد به خورد هم بره و بپزه. زیر تابه رو خاموش کنید و بگذارید خنک بشه بعد خیارشور نگینی و سس مایونز به موادتون اضافه کنید. میزان سس اختیاری است و بنا به ذائقه تون تنظیمش کنید. بعد هم همراه گوجه و کاهو توی نون بپیچید و نوش جان کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر🤩💞 ‎150 گرم کره یا مارگارین ‎یک لیتر و یک لیوان شیر ‎1 و نیم لیوان آرد شیرینی پزی ‎1 لیوان شکر ‎1 ق چ وانیل(داخل فیلم مشخص نیست ولی ریختم) ‎2 بسته شکلات تخته ای 80 گرمی ‎1 ق غ پودر کاکاعو ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در کاسه سیب زمینی 😁‌ ‌ 🔴 مواد لازم : 👇‌ ‌ ✅ 5 ، 6 عدد سیب زمینی‌ ✅ 1 یا 2 عدد پیاز‌ ✅ 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی‌ ✅ 1 قاشق چای خوری سس فلفل‌ ✅ نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی‌‌ ✅ 1 سینه کامل مرغ‌ ✅ 1 کاسه مغز گردوی خرد شده‌ ✅ 1 کاسه ماست چکیده ‌ ✅ مقداری سس مایونز‌ ✅ سیر و نمک به مقدار کافی‌ ‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥔سیب زمینی:4یا 5 عدد 🌺مواد میانی:👇 🥩گوشت چرخ کرده:300گرم 🧉روغن نباتی:2 قاشق غذاخوری 🌶️فلفل سبز:2عدد 🥣سس گوجه فرنگی:4 قاشق غذاخوری 🍅رب گوجه فرنگی:1 قاشق 🌶️رب فلفل:1 قاشق چایخوری 🧅پیاز:1عدد 🧄 سیر: 2 حبه 🥤آب گرم :1 لیوان چایخوری 🌶️فلفل قرمز پودر شده 🧉فلفل سیاه 🧂نمک ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با -بدون_گوشت خوشمزهه😋 125 گرم کره یا مارگارین 1 فنجان چایخوری روغن مایع 1 فنجان چایخوری ماست 1 عدد تخم مرغ کامل+1 عدد سفیده ی تخم مرغ 1 ق چ نمک 2 ق چ بکینگ پودر 1 ق غ سرکه سیب یا انگور( یا اینکه میتونین 1 ق چ جوش شیرین اضافه کنین من جوش شیرین زدم) 2 عدد هویج رنده شده 1 دسته شوید 4 الی 4 و نیم لیوان آرد الک شده ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
آموزش 🌟 کرفس هارو اندازه دلخواه خرد و سرخ میکنیم میزاریم کنار. پیاز رو نگینی خرد میکنیم و تفت میدیم گوشت گوسفندی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم فلفل و زردچوبه رو هم اضافه میکنیم . سبزی خورشت کرفس جعفری و نعناع هست ولی من شبیهه قرمه سبزی درست میکنم معمولا و شنبلیله، گشنیز، تره و جعفری سرخ شده هم کمی اضافه میکنم ،نعناع رو هم دو قاشق جدا تفت میدم و به خورشت اضافه میکنم خیلی نعناع نریزید چون بعد از پخت تلخ میشه ،کرفس هارو اضافه میکنیم و میزاریم با دو لیوان آب بپزه. خورشت که جا افتاد ده دقیقه ی آخر کمی آبغوره و نمک اضافه میکنیم و میزاریم چند دقیقه دیگه جا بیفته... ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از سی‌نما🎬
^^
🔷مواد لازم 🔹آرد برنج 250 گرم 🔹پودر قند 70 گرم 🔹زرده تخم مرغ 1 عدد 🔹سفیده تخم مرغ یک دوم یک عدد سفیده 🔹روغن جامد آبکرده سرد 125 گرم من 🔹از روغن قنادی شماره 50 لادن استفاده میکنم 🔹پودر هل 2/1 ق چایخوری گلاب 1 ق سوپخوری ♨️طرز تهیه روغن +پودر قند با قاشق مخلوط کنید تا پودر قند کاملا حل شود.هل +گلاب +زرده تخم مرغ اضافه و کاملا مخلوط کنید.سفیده راکمی با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاید و اضافه کنیدکم کم ارد اضافه کنید تا خمیر نرم و کمی چسبناکی به دست بیاید 24 ساعت استراحت بدهیدبعدقالب زده در فر 150 درجه به مدت 7 دقیقه بگذارید.اگر دوست داشتین کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید. من خودم به جاي روغن از تركيب كره و مارگارين استفاده كردم و سفيده تخم مرغ رو كامل زدم،حدود دو قاشق از ارد برنج هم كم كردم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از جنگ رسانه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آدمهای خوب مثل عطرهایِ خوب می ماننـد به قدری خوب هستند ڪه همیشه یادشون به آدم حسِ خوبی می دهـد حتی اگر از این آدمها دور باشی "زندگیتون پر از آدمای خوب" ‌‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌